Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Blonda Supremă, tu plagiaşi mangleala?

Blonda Supremă, tu plagiaşi mangleala?

UPDATE: Asemenea tupeu borfăşesc rar mi-a fost dat să văd!

A se remarca prezenţa serafică a Marilenei Chelaru şi a se nota că vitejii de la OTPDL sunt miliţienii ăia proşti, conduşi de Mustea, pe care i-a prins Jurnalul Naţional că au dat de-a dura peste 3.000 de comentarii de tipul Băsescu e de treabă, Udrea e competentă, Boc are grijă de popor şi Oprescu e naşparliu.

UPDATE: Unii îmi scriu că n-ar fi Marilena Chelaru. Mie mi se pare identică.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

97 thoughts on “Blonda Supremă, tu plagiaşi mangleala?

  1. “Because I am afraid”…….”Mi-e frică de injecţii”. N-am chef să urmăresc tot, dar de la început se vede copierea.

  2. Elena Udrea a donat sau doar apare în clip?

    Dacă această campanie n-ar fi fost politizată, n-aș fi avut nimic împotriva plagiatului, și nu cred că cei care au avut ideea ar fi împotrivă. Dar, atât timp cât este mai mult campanie electorală decât campanie de donare…

  3. Oribil! Ma refer la plagiat. Chiar pentru o cauza buna, e de meltean(ca) – in cazul de fata.

    Iar articolul referitor la postacii robotei ai OT
    -PDL este suprem.

  4. Cretinii s-au manifestat peste tot. Ce-i mai naspa e ca pe noi astia din piete ei ne stiu cu nume, prenume si adresa , dar noi nu-i stim pe ei. Cata vreme ramanem putini si ei ne identifica (pe noi ne filmeaza cretinii din servicii in fiecare zi de peste drum de locul unde manifestam, desi suntem mereu aceeasi si strigam aproape aceslasi lozinci, si presa ne fotografiaza din toate unghiurile si cere interviuri cu date exacte) va dati seama ca putem fi si luati la intrebari daca acest protest se termina stramb. Dar cui ii pasa? Celor care raman in case? Presei care nici nu ne mai baga in seama? Dar ma rog…Asta e, noi am decis pentru noi.
    Bine ca la Bucuresti nu mai spune nimeni nimic de proteste, dar aflam ca plaja de la mare a fost maturata de apa. Oricum eu voi fi si maine acolo, langa cei vre-o 60 de oameni care venim din prima zi, desi ziarele scriu ca suntem tot mai putini si posteaza pozele din primele minute de protest cand ajung primii protestatari acolo.

  5. Domnule Ciutacu, nu sunt familiarizat cu net-ul si cu diversele adrese si site-uri, de aceea indraznesc sa va scriu despre un alt subiect pe care as dori, daca veti considera ca are relevanta, sa-l aduceti la cunostinta colegilor dumneavoastra de trust(Gadea, Ursu, Tudor, Badea, etc.) Tocmai ce s-a terminat emisiunea domnului Gadea cu doamna Georgescu de la ANM, care a facut incontinuu eforturi de a nu izbucni in lacrimi, fiindca dumneaei se fereste sa dea explicatii care ar arata incompetenta autoritatilor si a sistemului in general. Ce spune ANM-ul si ce nu se intelege, este ca meteorologii ne spun ce vine din cer, ce cantitate de precipitatii se va produce, ce temperaturi vor fi si ce viteza va avea vantul. Toate prognozele ANM au fost confirmate de masuratorile ulterioare; adica a nins in cantitatile prognozate si vantul a batut cu viteza prognozata. Ceea ce nu se intelege este faptul ca autoritatile responsabile nu mai stiu sa citeasca aceste pronoze. Fiindca meteorologii nu se ocupa cu evaluarea efectelor acestor fenomene asupra unei zone sa a alteia. In functie de caracteristicile reliefului, efectele aceluiasi fenomen meteo pot fi absolut diferite. Deci avem mari probleme cu anticiparea efectelor fenomenelor prognozate pentru fiecare zona in parte, care nu este in atributiile meteorologilor. Eu cred ca nici macar nu exista un sistem care sa mai urmareasca si sa evalueze aceste efecte in fiecare localitate. In mare, in Buzau si in Vrancea nu a nins mai mult decat la Bucuresti si nici vantul nu a batut mai tare (verificati masuratorile. Caracteristile geografice (naturale si artificiale) sunt insa diferite. Deci, problema este la autoritatile care nu sunt competente sa evalueze efectele prognozelor meteo, nu la ANM. Si asa cum lasa sa se inteleaga doamna Georgescu, daca am avea mai multe statii meteo in teritoriu, estimarile si masuratorile s-ar putea face pe arii mai mici, deci ar fi mai aplicate pentru zonele acelea. Va rog sa nu mai dati in meteorologi, fiindca acolo treaba merge bine si e foarte usor de stricat. Este cel mai usor pentru autoritati sa dea in ei pentru a-si masca marea ignoranta.

  6. În momentul în care postacii pdl-işti vor ajunge să fie secretari de stat, şefi de deconcentrate, sau mai rău: miniştrii, statul român va ajunge în faza terminală!

  7. In ce-i priveste pe astia cu campania lor de donat:
    1. Daca-si dau si ultima picatura de sange, nu pot sa stearga nici 0,00000000000001 % din ce nenorociri au adus PDL-istii oamenilor.
    2. ca nu-s in stare decat sa plagieze, am mai vazut si cu alte ocazii.

    Dar or avea aia la centru un ac Cartier pentru Udrea?

  8. Hotul e tot hot, oricum o dai. Asta sunt invatati, asta fac, FURA.

    De ce te mira ca fura ideile altora?
    De mare efect madam udrea

  9. “s-au înregistrat de la un singur ip (89.149.9.14) 3.068 comentarii, majoritatea injurioase la adresa jurnaliştilor sau propagând informaţii false.[..]
    IP-ul menţionat aparţine chiar site-ului Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal, iar acest lucru se poate verifica ”

    Pai intre doua ciorbe calde ,ce sa faca si OTPDL-ul ? Injura jurnalisti sau o elogiaza pe Udrea(ma rog…pentru mine tot injuratura e)…
    “Ciorba calda ,ca de mancare uscata v-ati saturat” A naibii poezie,fu usoara,o invatarati repede !
    Da’ parca va cam scade tonul vocii otara cand le spuneti “celor ajutati DEZINTERESAT”:)))),din partea cui vine ciorbalaul …:))) Pazea ,ca acu’ dati peste unu’ care nu-i asa secat la burta si dati de dracu’ ! :)))
    Cat despre plagiat,ce sa mai spun ,e evident,cum e keratoza actinica…deh,cu atat orange ,e chiar normal…
    Marinela Chelaru . Care e ? Trebuie s-o stiu ?

  10. Ceva mai vomitiv nu am vazut in viata mea! 😐 Cat de ipocrit sa fii sa furi MILIARDE de euro, direct sau indirect, si pe urma sa arati cum tie iti “pasa” de oameni donand sange?! Cu banii pe care i-a cheltuit udrea pe telegondole si alte cretinisme, umplea spitalele din Romania de tomografe si mai mult ca sigur nu mai erau inchise acele spitale anul trecut! Cum poate dormii femeia asta noaptea…

  11. Victore,

    ca a plagiat nu ma mai mira de loc. Am dovedit-o la mine pe blog ca hoata si-o falsificat pana si faimoasele ei poze din copilarie. Dar, revin cu o intrebare ARE SAU NU DIPLOMA DE BAC AUTENTICA??? Nu i-o verifica nimeni?

  12. Se vede treaba că tineretul pdl “abundă” de idei…sunt atât de “inteligenți și plini de inițiative” încât mă întreb ce mai căutăm noi aici,împărțind țara asta cu ei!
    Numai sângele nu-l politizaseră că în rest…peste tot și-au băgat nasul!

  13. …si au copiat PDL-istii ce-au copiat,dar macar de copiau bine. Unde au pus de la ei,au pus prostii. ”Mi-e frică de injecţii”
    “Injectii” ? Donarea de sange se face prin punctii venoase,nu prin “injectii”. Asta daca-i interesau cumva acuratetea mesajului … Dar cand i-a interesat pe ei asa ceva ?!

  14. Donați sânge dar vă rugăm să veniți cu seringa și acul dumneavoastră de acasă că” Spitalele nu are” Trist dar adevărat

  15. Victore,

    Stii cum se zice ‘follow the money’, asa ca daca poti poate ca nu ar fi rau sa investighezi cit a costat clipul si sursa banilor, cine si cit a luat din ei.

    Nu m-ar surprinde sa afli minunatii portocali.

  16. Aceasta mizerie de spot copiat este facut , bineinteles , pe bani grei , ca si ” frunza ” !!!
    Concluzia : FAPTUL CA NU MAI E MINISTRU , E UN DETALIU MARUNT !!!… FACE BANI IN CONTINUARE CHIAR NESTINGHERITA !!!…

    Adio , dar raman cu tine : adica cu STATUL !
    Cu BANII STATULUI mai exact ! PERFECT !…

  17. E posibil să aibă acordul celor care dețin drepturile pentru filmul inițial – la fel cum e cazul cu „reclama cu fluturele”
    Și au și ei susținătorii lor. Dacă i-or convinge să doneze sânge sau un leu, un capăt de ață, de ce nu?
    Că pe nu credem noi o iotă din ipocrizia udrei, asta e altă mâncare de pește.

  18. Singura aparitie ,,color” din acest videoclip ar fi trebuit sa remarce ca arata cu 10 ani mai batrana si cu 10 kg mai grasa!Naspa rau!….. Mi-ar fi placut sa vad fata producatorilor originalului cand au vizionat plagiatul!Si m-ar interesa daca bugetarii au dreptul sa doneze cu 25% mai putin sange…

  19. @florin dia: aia cu fluturele au actionariat comun. ma-ndoiesc ca OTPDL si donatorii din Singapore au acelasi proprietar 🙂

  20. Un remake de Oscar. Mai lipsea sigla “PDL, partener SMURD” si-mi donam si ultima eritrocita.
    Pai daca tot a inceput campania de albire “Uite-te popor / Cum ma dau cu clor”, astept episoade noi si cu alte campanii, cum ar fi:
    “Spune NU fraudei” starring Blejnar
    “Lasati-ma sa invat” starring Igas
    “Stop violentei impotriva copiilor” starring Base.

  21. Sper ca la un moment dat să plătească măcar şi o parte din jagardelele astea mici care printr-un mod sau altul, au contribuit la terminarea acestei ţări. Şi cred eu, e doar o chestiune de timp.

  22. Iar o sa zic o prostie …
    Bre, cand vazui ca Udrea incurajeaza + sloganul cu give life, am crezut ca femeia sustine bancile de sperma cu donatiile aferente. Dar na, s-ar putea sa ma fi inselat.

  23. nesimtita asta de ne-a rupt la bani s-a gandit ea mult asa, cum sa mai apara intr-un videoclip (pe care o fi dat la bani gramada) sa faca pe buna samariteana si alaturi de niste neica nimeni sa ne invite la donat, pai eu nu am nevoie de invitatii de la nimeni ca sa fac un bine, e de ajuns sa citesc undeva si sa dau sms, sau sa ma alatur campaniilor facute de oameni seriosi gen Sandra, si de ce nu Andreea.Pentru noi oamenii de suflet, important e sa avem incredere in persoana care initiaza ceva si sa putem sa ajutam, cat despre plagiat nici nu mai are sens sa comentam, ce naibii chiar nu avem oameni in publicitate capabili sa creeze ceva? RUSINE SA LE FIE.

  24. Sunt convins ca vor aparea postaci portocalii care vor spune ca aia au copiat reclama OTPDL 🙂

  25. Ce cauta Udrea in clip?E fabulos cit tupeu are femeia asta .Are cota de incredere cea mai mica din fostul guvern Boc,si iese in fata ca si cum acest lucru plus multe alte mizerii nu ar exista.

  26. Acum nu o mai filmeaza nimeni pentru ca nu mai e personaj public…si se vede treaba ca sufera mult pe aceasta tema.O sa faca multe filmulete, pe diverse actiuni, tocmai pentru a-si alimenta nevoia de a fi vazuta precum paduchele in frunte…jalnica aceasta dependenta de afirmare…

  27. Noroc ca pozatul, nu-i acelasi lucru cu donatul, ca doar n-o vedem in clip pe Udrea si tineretul pdl-list cu acul in vena!Si de data asta ei cu ordinul, altii cu executatul!

  28. Jegos de-a dreptul! Si Udrea in toata splendoarea ei: urata, grasa, batrana. Se poata sa i se traga de la atata supt….(sange, desigur)?

  29. Acuma serios, oare de ce nu se mai aminteste nimic de proteste? Aseara am vazut ceva la Gadea, dar mi se pare ca subiectul a fost tratat foarte superficial. Oamenii din piata se intreaba daca mai sunt proteste pe undeva, nu de alta, dar e penibil sa strigi din doti rarunchii “Basescu, Romania nu te vrea!” si sa fi singur, nu? Cel putin sa stim, sa mergem acasa, sa nu mai rabdam frig avand impresia ca o facem in numele unei cauze si ea sa nu mai existe.Cumpalacii nu mai fac reiting?

  30. Toate campaniile pe care le-au facut au iz de plagiat,cum e acum,iar,fara jena,nu sunt in stare sa fie originali,pentru ca sunt umili executanti cu ochelari de cal,nu gandesc,pur si simplu nu au cu ce,o face supremul basica!Ce sa mai pretinzi creativitate,cand au stat pe sacul cu euroi si au fituit fiecare cent aiurea prin Charpatian Garden,acoperandu-si zonele “sensibile” cu frunze ruginite!Auzi cum zornaie euroii prin tara in piscine,partii si gondole.Suntem urmasii lui Dracula si donam din instinct,stim cu ce se mananca!Mai bine as arata clipul pe care-l avea Vali Sterian in anii’90,cu pancarte pe care scria ..revolutie!,constitutie!adevar!,justitie!,institutie!,coruptie!,n-au inventat nici aia din Singapore roata!Flower Power,give my blod!

  31. Pentru Alina :
    Probabil ” ciumpalacii ” nu mai fac audienta !!!…
    Nu te mai supara !!! Manifestele vor continua CU SAU FARA ATENTIA TELEVIZIUNILOR !!!
    NU O FACEM PENTRU SPECTACOL !!!

  32. Singurul lucru pe care il fac termitele portocalii ( cer scuze bietelor animalute pentru folosire) este furtul si datul cu oistea in gard.
    La citi neuroni au, nu pot decit sa copieze, chiar si pentru o cauza nobila.
    Dar si ce au imitat le-a iesit ceva horror, iar eu ca si cetatean responsabil ma cutremur de groaza. Nu au nici o treaba cu un mesaj care sa te responsabilizeze, din contra ei fac un antimesaj. Din desertul gindirii nu poti scoate miracole.

  33. In clip nu e Marinela Chelaru sigur.E mai inalta PDL-ista si mai mare!Cit despre plagiat… ce a facut Udrea original?!Originale sint numai posetele si pantofii! Musai sa fie originale! Vai de creierii lor de tineri PDL!

  34. Am văzut în întregime. Calitatea clipului demonstrează că ei, portocaliii, sunt proşti între proşti, şi nu puteau realiza ceva decât cu proşti. Alfel nu se explică imaginile ca de începutul anilor ’90. Iar Udrea arată mai rău ca oricând. Ia s-o fi filmat nişte profesionişti, cu echipă în spate! Şi prezenţa ei printre ceilalţi face notă discordantă, nu se încadrează în întreg.
    Astea dincolo de copy/paste-ul evident.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.