Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Vă ordon, goliţi râul şi adânciţi-l!

Vă ordon, goliţi râul şi adânciţi-l!

Motto:
“Marele filosof al anilor ‘80, Frankie Goes to Hollywod, spunea în cea mai cunoscută operă a sa: relax!”
Mordechai

Inundatiile Realitatii
Vezi mai multe video din Vedete »

Numai la Realitatea TV se putea intampla sa se incerce dezbaterea in direct (cu aparenta de seriozitate pe care poate s-o dea prezenta lu’ Gregoar in studio) a unei propuneri de telespectator fara treaba acasa: adancirea albiei raurilor. Omu’ nu a scris si ce sa facem cu apa in timpul sapaturilor, s-o bem ori s-o punem in sticle de juma’ pentru viitoarea seceta. Noroc ca, har Domnului, erau prin studio niste oameni de meserie, care s-au ferit sa se cruceasca in direct, da’ au incercat sa indeparteze discutia de penibil. Da’ nu s-a lasat autorul sintagmei genocid electoral si, plin de avant si elan pionieresc, a decis ca, daca nu putem face albiile mai adanci, macar sa le latim; o nimca toata, vreo 30 de metri. Si-n timpul asta o sa ne-ncalzim la focu’ utecistului de Tatulici.

Avem a multumi, comisia si cu mine, Chinezului si Monitoring Media

Comentarii

comentarii

Similar Posts

31 thoughts on “Vă ordon, goliţi râul şi adânciţi-l!

  1. Uaaa, l-am auzit pe Gregoire ,,stanga-dreapta;stanga-dreata 300m,un km” omu asta isi cauta spectrul politic, don Victor !!!O ascult si pe Cretuleasca(stiu ca vi-e simpatica, dar n-am incotro): ,,adevarata imagine a acestor inundantii” feri Doamne, ca ce vazuram pana acum pe toate posturile or fi fost falsuri !

  2. Da, da, da, foarte bună propunerea. Şi evaporarea… Şi exportul apei ar merita discutat!
    Lui Cartianu i s-a arătat uninominalul în vis! Oare o fi scumpă o talangă?

  3. De aici şi denumirea genului: gregoarisme. Acum cu aplicaţie în hidrologie. Gregoar despre apă. Ştiu eu un Becali care ar hlizi la asta.

  4. Problema cea mai grava este ca raurile sunt mai mult lungi decat late.
    Cel mai bine ar fi daca Hidrologu’ ar suge-o (apa), Geologu’ ar sparge-o (roca), iar Marinaru’ ar mai plimba-o …

  5. @Mordechai – noi ştim că povestea lui Frankie GTH are şi o continuare: după relaxare i-au ieşit analizele pozitiv. Ceea ce, în termeni medicali, e rău.
    Iar concluzia mea, te relaxezi, nu te relaxezi, sondajul tot rău iese.

  6. Ce putem sa-i cerem lui Gregoar daca asta este limita lui?
    Printre lucrurile nemarginite se numara si prostia,iar Gregoar pare sa nu aiba limite.

  7. @Alexandru Dumitraşcu

    S-ar putea face multe, dar e prea mare nepasarea. Vad ca bataia e sa apara la tv tot felul de vedete care sa-si dea cu parerea in loc sa umple porbagajul de la gip si sa se duca la sinistrati cu ajutoare. La sfaturi suntem cei mai buni, nu ne intrece nimeni…

  8. Sulfi, o nimica toată, ce zici, te bagi, un proiecţel cu ceva detalii de execuţie, ha?! Vine campania, ce dreaq! :))

  9. `Dunare daca n-aveam, Oltul Dunare-l faceam`..si a vazut Gregoire ca este buna. Si a fost seara si nu s-a mai luminat (in cap) de dimineata. Ziua `n`.

    iertati-ma, ma ajuta cineva sa dau si eu un Acatist ceva…ca daca face alte rauri-ramuri, largi de 1 km macar, cred ca niste amarate de minuni socio-culturale ieste la creierul mic pentru dumnealui, nu?

    PS: va implor, poate stie cineva la ce dentist se detarteaza dsoara realizatoare de noapte, imi doresc si eu un trismus asa.

  10. Singura solutie, inca o revolutie, geografica de data asta. Trebuie sunat Hancu de la cutremure.ro, Gregoar pe basculanta, Base pe excavator, sa unim toate raurile patriei, sa facem Marea Mare a Romaniei. Hai hidratare!

  11. @Victor Ciutacu. Îţi mulţumesc mult pentru linkul la editorialul lui Gregoar. Inestimabil. Absolut antologic. Sublim cu desăvârşire. De-a binelea patrician. Bravo, coane!

  12. eu zic ca cel mai indicat ar fi sa dam in judecata Ucraina, pentru ca ne-a trimis atata apa pe Siret si Prut… si pe dumnezeu, pentru ca a dat ploaie… si pentru ca ne-a mai dat si rauri lungi si inguste…:)))

  13. Pe vremuri, circula un banc cu olteni(scuze, Craiova!) potrivit caruia nu se gasea solutia la mai multe gramezi de pamint. Si, un oltean(probabil Gregoar!), a gasit solutia: “sapam niste gropi si bagam pamintul in ele!” Excelent, dna Cretulescu! Faceti-va, in continuare de bacanie, pe banii “babachii”( SO!Vintu). Dat-va in stamba, ca-i mai ieftina!

  14. BAAAAI oameni buni!!!! EU NU MAI POT!!!Am vazut-o pe tzucalara aia de ANAGNOSTE ,sau cum mizda pasii o cheama, spunanad fara sa-i rosheasca obrajorii—-CA NU NE-AM OBISHNUIT DE 3 ANI CU–,,NORMALITATEA PRES. BASESCU” [acum 5 min. pe ratalitatea].Bai , mai suntem normali si citavi la minte , sau putoarea asta vorbeste cu niste cornute?????Hai sictir , mangafaua dracu’!!!!—– Victore, daca nu-i dai drumu , nu mai vin pe aici, niciodata!!!! nu mai pot, mai omule, sa mai suport asemenea jiganii!!!!!!

  15. Sa stiti ca de data asta gresiti. Intrebarea nu e deloc asa imbecila pe cat credeti. V-o spun ca absolvent de geografie specializarea hidrologie. Chiar se pot adanci albiile, nu e nimic iesit din comun in astaraurilor. Sigur astfel de tehnologii costa foarte mult, insa nu e nimic SF.

  16. @Robert: om bun, asta impune, pe langa bani, deversari controlate ale zonelor adiacente. ori noi nu ne putem controla si pe noi insine.

  17. Domnule Ciutacu, de ce printre distinsii Dv. invitati nu se numara si Dl. Gen. Emil Strainu? Sa vorbeasca iar despre arma meteorologica pe intelesul tuturor, asa cum a mai facut-o. Poate asa s-ar intelege mai bine unele aspecte ale vietii noastre.Felicitari pentru emisiuni,suntem alaturi in fiecare seara.

  18. Don Ciutacu…eşti de râsu-plânsu bre nene, prea le pricepi matale pe toate….e funcţie programată a tonomatelor?!… bine ar fi dacă ai face matale o plimbare şi pe stradă, cu OZN-euu Oprescu m-ai lămurit, un demagog pursânge care la ultima producere la conf. de presă o luase săracu pe arătura…degeaba face filozofia cuvîntului dacă practica îl depăşeşte,tare prost îl sfătuiţi, voi tonomatelor…OF.OF..MĂI,măi…Pe altădată, la alte caterinci…inundatu-le!!!

  19. mare idiot ala care poate crede asa ceva… nici nu pot sa spun mai mult de atat… cum naiba au ajuns toti idiotii astia in televiziune? cine le da voie sa vorbeasca neintrebati? nu ar trebui sa se sesizeze CNA si sa-i amendeze pentru prostie exagerata?

    PS-SOV parea baiat destept dar incep sa am dubii…:)

  20. Don Ciutacu…de ce ai sters brei postarea mea, chiar aşa naşparliu am scris. Măi , măi, dar manipulatori mai sunteţi voi tonomatele lu’Felixu!!!

  21. Gregoar la apa, sariti! Crede ca asa ceva se face din vorbe? E mai greu decat sa executi un corner…

  22. @ilav: ba, voi, portocaliii postatori la comanda, sunteti toti analfabeti?

  23. “Dragă=Navă utilată cu instalaţii speciale pentru săparea sub apă, în vederea curăţării sau adâncirii fundului unei ape.”
    E aiurea sa crezi ca se poate adanci o apa curgatoare pe toate lungimea ei si nu stiu daca adancirea pe anumite portiuni ar ajuta la ceva dar cu siguranta se poate adanci un rau fara sa sapi cu tarnacopul.
    Ce vreau sa spun e doar ca domnul Ciutacu scrie tampenii la faza: “Omu’ nu a scris si ce sa facem cu apa in timpul sapaturilor, s-o bem ori s-o punem in sticle de juma’ pentru viitoarea seceta.” Ne luati de prosti numai ca sa arate bine propozitia si sa mai dati un pic in trustul concurent.

  24. Nenea Gregoir viseaza la sfarsitul lumii probabil. Iar in legatura cu revarsarile controlate, vis, nimic nu se mai poate controla in tara asta…

  25. @ Robert: nu sunt sf uri sustii tu…da uite in ce tara traiesti ….tot ce inseamna munca este sf….autostrazi,reimpadurire, lucrurile normale sunt Sf uri in Romania.

    @Ciutacu : imi puteti spune cum o femeie ca duduia Cretuleasca poate ajunge prezentatoare la o emisiune cu vocea aia? Adica este anti rateing vocea ei…zici ca a baut si scartaie vocea.

  26. Si totusi Olanda e o tara scoasa de sub ape, dar la ei nu se inregistreaza inundatii absolut deloc. Altfel ar dispare tara cu totul avand in vedere ca cea mai mare parte a ei se afla sub nivelul marii. SI asta pentru ca au dezvoltat un sistem foarte inteligent de canale, mai mari sau mai mici care preiau o cantitate impresionanta de apa intr-un mod controlat. La noi insa sa sapi santuri e foarte greu, e mai usor de pus borduri

  27. Numai un bou s-a gandi sa sape in albia raului..asta e sinucidere in masa pentru siter sau prut, creste puterea raului si sa vezi atunci arteziana in Pascani…o sa avem o mare a Moldovei….de aia e bine folbalistii sa se ocupe de folbal si inginerii de ingineriile lor pe care s-au pregatit.

    Cartianu la gunoi
    Ori il dati voi
    Ori il ducem noi.

  28. Imi pare rau va nu voi folosii diacritice .. dar chiar nu am chef. Tot ce am de spus despre omuletii astia draguti pe care ii vedem noi ca se chinuie atat de tare pentru a dezbate un subiect, desigur, foarte tragic, este ca sunt doar niste falsi.. Nu mai pot ei de saracii sinistrati.. abia asteapta sa se termine dracu’ emisiunea si sa se intoarca la casele lor calde si.. presupun, luxoase. Sa fim seriosi … traim intr-o tara in care nimanui nu-i mai pasa de tine. Cum ar spune un prieten de-al meu.. ” cu ipocrizia-nainte”. Salutari domnului Ciutacu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.