Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Băsescu și batistele-i de unică folosinţă

Băsescu și batistele-i de unică folosinţă

Elena Udrea, ajunsă la rând în urma unei campanii de presă a Jurnalului Naţional (ocultată de cvasimajoritatea media până când gunoiul n-a mai putut fi băgat sub preş), dar pe coada scandalului declanşat de jaful patronat de Monica Iacob Ridzi, nu s-a dezminţit. S-a comportat exact aşa cum era de aşteptat: ţaţă, isteric-agresivă, ameninţătoare. E trist pentru ea că, la o vârstă relativ fragedă, nu mai are puterea de a suprinde. Tonul de mahala abordat de la pupitrul care n-o mai cuprindea, glumele de autobază prin care s-a străduit să pară ironică şi, nu în ultimul rând, ameninţarea pe faţă a unui ziarist (că-l va face informativ) au devoalat-o în toată micimea ei morală.

Lumea a avut ocazia s-o vadă exact aşa cum e, dezbrăcată brusc de un caracter pe care nu l-a avut niciodată în paporniţele-i scumpe. Obişnuită să cumpere tot ce nu poate cuceri cu farmecu-i de bordură bazaltică, era şocată, în goliciunea ei sufletească hâdă, că, într-o ţară unde aproape orice stă-n galantar, mai există şi oameni care nu se vând şi nu se sperie de ameninţările-i de tip securist. Şi a dat magistral măsura educaţiei ei de chivuţă care, la primul afront al vecinei, îşi pune mâinile-n şoldurile planturoase şi-i strigă acesteia măscări printre ulucile gardului.

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

66 thoughts on “Băsescu și batistele-i de unică folosinţă

  1. Stimate domnule Ciutacu, un lider sindical impreuna cu Basescu Traian promoveaza si avanseaza teza conform careia sa se elimine sporul de doctorat de 15%, retribuirea unui incadrat cu studii doctorale in sensul performantei in munca urmand sa se faca functie de evaluarea de la sfarsit de an a superiorului direct. In primul rand: domnii care invoca acest potential amendament ce studii au? eu am urmatoarele, facultate facuta in limba straina si cu burse in strainatate, master in acelasi domeniu absolvit cu media 9,92, doctorat in domeniu. eu sunt unul dintre numerosii angajati din sectorul bugetar, acolo unde functiile sunt realocate din 4 in 4 ani nu pe criterii profesionale ci pe binecunoscutele criterii de apartenenta sau afinitate la invingatorul politic. In acest sens tin sa va aduc la cunostinta faptul ca superiorul meu direct are ca studii facultatea facuta la seral subingineri cu diferenta data in urma cu cativa ani pentru a putea accede la gradul de inginer. Bineanteles ca probabil ca va intrebati daca este o mostra de competenta acest superior al meu direct iar eu va pot spune ca este asa cum banuiti, nu este cazul in sensul ca profesional el si cu alti superiori din institutie care ocupa postul de directori sunt niste iresponsabili si niste inconstienti, seful meu se remarca prin faptul ca habar nu are de unde se proneste calculatorul (cred ca ati mai auzit aceasta sintagma in viata si mai ales in tara asta!), el nu stie sa ataseze un fisier la un e-mail, trimite oamenii sa ii plateasca facturi fara sa le dea si bani, propune angajatelor servicii sexuale contra diferite beneficii (inadrari pe posturi pe care nu au pregatirea sa le ocupe), etc. Deci acest individ care castiga dublul salariului meu si care este un cimpanezu profesional urmeaza sa imi evalueze el mie activitatea la sfarsitul anului si functie de aceasta sa mi se stabileasca remuneratia si viata pe care urmeaza sa o traiesc eu in consecinta. Considerand ca este prea mult totusi si ca imi pare rau ca m-am nascut in aceasta tara si din acest popor majoritar, va aduc la cunostinta ca ultimul meu proiect este ca pana in toamna acestui an sa plec din acest spatiu danubio-pontic, de care de ce sa nu recunosc, imi este o infinita scarba. Va multumesc ca raspundeti la mesaje. Nu este necesar sa imi raspundeti. Va multumesc doar daca ati citit.

  2. “Rezultatul marii reforme a clasei politice e că, în lipsa oricărei ideologii sau a unor criterii meritocratice de promovare, cei scoşi în faţă sunt nişte cinici disciplinaţi, cu educaţie aproximativă şi tupeu ridicat la cer.”

    D.A. ! D.A. ! D.A.! 🙂

  3. Acum ca sa ma abat putintel de la subiect….dar desi sunt si eu femeie,mi s-a parut patetic ca a aparut la vorbitor toata imbracata(sau mai degraba dezbracata) in roz,asa crede ea ca atrage respect si chiar se asteapta ca lumea sa o ia in serios?a fost penibila zau asa si avea dreptate M.Badea….mai e un pic si o sa apara cu buricul gol.Duh.
    Femeile astea doua chiar se cred vreo Mona Musca,etc si ca au fost puse in functie de destepte ce sunt?Au fost numite in functie pt ca sunt niste maimutici usor de manevrat.Chiar n-au minte deloc?
    Dar vin la vorbitor imbracate ca la piata si fac gat!
    Mi-e rau……………zau………

  4. Sunteti genial si va multumesc pentru asta!Sunt o tanara pustoaica de 21 de ani care va urmareste mereu…..asta in loc sa bat cafenelele de prin Dorobanti…e mult mai cool asa;)Numai bine!

  5. Domnule Ciutacu, dupa ce aceste comisii vor taia si spanzura, pe cine vedeti ca principal contracandidat pentru basescu in toamna?

  6. Ai vazut postul de azi al lui Mircea Badea?Vorba lui “nu mai pot cu duduia Udrea o nesimtita si vorba ta tot mai grasa si umflata de nu mai intra la pupitru.Doamne ajuta-ne sa scapam de ei!!!In ce tara traim!!!

  7. Ne bucuram ca doar sub presiunile unor dezvaluiri periculoase, politicienii isi arata adevarata lor figura si ne intristam odata cu ei cand aflam unele adevaruri.

    Elena Udrea va avea soarta lui Moise, isi va conduce de pe tronul uns de Marele Tata, supusii, prin programul Romania the Land of Choice, dar nu va apuca niciodata sa puna piciorul in el, caci functia ei va muri inainte sa il vada implinit.

  8. Cred ca cei 20% din salariul lui boc le vor ajuta pe riti si piti(poanca de urdea) sa puna banii la loc.
    Si d-le Ciutacu, chiar aveti tupeu s-o intrebati pe ministra ce face cu banii!! Unde va credeti? Daca aveti de zis de bine ziceti, daca nu, nu!
    Acum nu va opriti, c-o sa zica nebuna ca v-a platit s-o lasati in pace. La ea totul e pe bani. Noi nu avem creiere. Ea crede ca daca a vine cu rozul ala pe ea toti gandesc cu altceva. O banuiesc de discriminare…

  9. infernale individele (probabil cu diploma id spiru shomeru) de labe1tv in a-l injura oe oprescu. era o vopsita in albastru cu figura haina de nebuna care o tinea intruna azi la prinz (impreuna cu aia de la evz)ca oprescu nu lasa handralaii sa distruga iarba si trebuie si el distrus. penibil post de slugio labe1tv

  10. UDREA-NUTI-SEXY-BUZOIANCA etc are foarte mare tupeu pentru ca se bazeaza pe sprijinul “neconditional” al lui TRAIAN BASESCU, ASTA E ADEVARUL.
    CAZUTURA INSA VA FI FOARTE PUTERNICA, ATUNCI CAND COLOSUL CU PICIOARE DIN NISIP SE VA PRABUSI!
    TUPEUL EI DE ACUM, VA FI DIRECT PROPORTIONAL CU CAZATURA BLONDEI DE ATUNCI!

  11. cerceteaza – l pe dorin cocosh ….se pare ca pe linie operativa secu , e seful lui basescu

  12. La umbra trecutului

    E Leana din Pleşcoi pornită, foc şi multă pară,
    de când – pe zis şi scris – a fost făcută de ocară.
    Ameninţă deschis pe Natnorot să îl jupoaie;
    mass-media să simtă că nu e ea blânda bălaie.

    Ciulit rânjeşte Radu – cel mai gurist la o antenă:
    -Dacă slobod zăvozii câţi îi am şi încă o hienă,
    blestemul ce s-abate karmic pe orice capricorn,
    o va sluţi pe viaţă, putând rămâne într-un corn !

    Marţi – cu trei ceasuri rele, dă piept cu Adriana
    şi hidra cea cumplită, ce a jurat să îi jupoie blana,
    s-o plimbe-n toată goliciunea, cu clopoţei la gât
    şi-n văzul sadicei mulţimi să o trosnească-n rât.
    ————————————————————-
    Acum v’o două zeci de ani cu Leana fură practici,
    o-nnobilă cu foc de plumb; voi sunteţi nişte paşnici…

  13. Si ce te asteptai de la moldoveanca atomica?
    Eu am crezut ca vrea sa zica altceva cind a inceput cu: “O sa te fac…” Credeam ca a pus… ochii pe Tolo. :))

  14. Batistele de unica folosinta arata bine. Eu le-as zice la astia gen Udrea , Rizipitzi ca sint cel mult niste muste bete care se invartesc in jurul unei hartii igienica. As putea sa fiu mai rau si sa adaug folosita. Daca nu s-au convins pina cum ca daca esti sluga you can be kick out any time by base, then you are a stupid loser. Si cred ca 99.99% din “pliticienii” romani sint slugi la unul sau altul cu functie mai mare. Asta e destinul lor, sa fie dati afara cand/daca situatia o cere (in apropierea alegerilor prezidentiale/…). Cam toti se invartesc in jurul unei hartii igienice folosite , pina vine un “vant” si-i alunga mai la dreapta/stanga/centru, o miscare brauniana, mai ales in guvernul lu’ boc cel MIC, el insusi fiind un exemplu in acest sens. LOSERs !

  15. Tata (tzatza) asta a reusit sa prosteasca pe cineva cu comportamentul ei? Nici o mirare in urma comportamentului ei. Oricum tata asta poate mai mult. Sfarsitul ei va fi mult mai spumant 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.