Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Băsescu și batistele-i de unică folosinţă

Băsescu și batistele-i de unică folosinţă

Elena Udrea, ajunsă la rând în urma unei campanii de presă a Jurnalului Naţional (ocultată de cvasimajoritatea media până când gunoiul n-a mai putut fi băgat sub preş), dar pe coada scandalului declanşat de jaful patronat de Monica Iacob Ridzi, nu s-a dezminţit. S-a comportat exact aşa cum era de aşteptat: ţaţă, isteric-agresivă, ameninţătoare. E trist pentru ea că, la o vârstă relativ fragedă, nu mai are puterea de a suprinde. Tonul de mahala abordat de la pupitrul care n-o mai cuprindea, glumele de autobază prin care s-a străduit să pară ironică şi, nu în ultimul rând, ameninţarea pe faţă a unui ziarist (că-l va face informativ) au devoalat-o în toată micimea ei morală.

Lumea a avut ocazia s-o vadă exact aşa cum e, dezbrăcată brusc de un caracter pe care nu l-a avut niciodată în paporniţele-i scumpe. Obişnuită să cumpere tot ce nu poate cuceri cu farmecu-i de bordură bazaltică, era şocată, în goliciunea ei sufletească hâdă, că, într-o ţară unde aproape orice stă-n galantar, mai există şi oameni care nu se vând şi nu se sperie de ameninţările-i de tip securist. Şi a dat magistral măsura educaţiei ei de chivuţă care, la primul afront al vecinei, îşi pune mâinile-n şoldurile planturoase şi-i strigă acesteia măscări printre ulucile gardului.

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

66 thoughts on “Băsescu și batistele-i de unică folosinţă

  1. Domnule Ciutacu, de ce nu conexati cercetarile in cazul fufei cu cercetarile in cazul lui Arpi de gruia? SAU de ce ati oprit cercetarile in cazul acestuia? SAU de ce nu il sacaie nimeni pe asta, sa fie atat de curat?

    Sa vedeti atunci suparare pe marinel&com, cand isi vede incoltita favorita si acel cetatean pe care il admira, fireste din pricini de iubire stipendiu pe care si visiniul o are pentru portocaliu…

    Oare de cand s a incuibat la Cotro, marinelul mai are lacrimi sarate sau acum au capatat nuante de tarie…

  2. @Fanu: n-am inceput nimic (ca sa am ce opri) in cazul Paszkany. chiar nu putem sa le facem pe toate odata! daca va-ncalzeste cu ceva, eu sunt primul care a scris, in 2000, despre manevra “Sapca Verde” pe care inteleg ca se lafaie astazi Polus Center; si nu un singur articol, ci o campanie intreaga.

  3. Victor, mai bine scrii despre cei care au votat-o.
    Cum ar fi ca in loc de vot sa se traga la sorti? Intr-o urna mare se vor introduce bile care contin numele viitorilor politicieni. Si cum le-o fi norocul…si lor…si noua. Dar cu siguranta noi vom fi mai norocosi.

  4. Ce distractiv o sa fie cand va fi sa vina randul pesedistilor sa apara “la comisie”.Saracii naivi,ignora ca liberalii uita repede si tradeaza si mai repede.Iar ungurasii uita greu si iarta si mai greu.
    Apropo,Victore,fixatia ta pe Nuti a inceput sa para excesiva,ca sa nu spun maladiva.Ar fi pacat sa se confunde dezvaluirile de presa cu “pusul petei pe cineva”.Ia aminte la Tolo!

  5. Atunci, imi ramane sa sper doar ca intr o buna zi voi apuca sa vad cum lipitorile astea ticalosit lichelizante vor avea parte de o cadere libera in cea mai departata groapa de gunoi a istoriei.

    Daca ma uit insa la institutiile statului indrituite sa i caute de arginti pe astia gen arpi de gruia nu am incredere in actiunile lor DAR faptul ca in anul 2000 ati scris ceva despre marsavia lu asta de gruia ma bucura insa astept in continuare sa scrieti(cand ii vine randul) poate poate iara nu au de ales institutiile la o actiune de presa concertata si se apuca de cercetari, fireste penale…

    Asta sincer m ar infierbanta!!!

  6. @zara ovidiu: am serioase dubii, batrane, da’ om muri si om vedea 🙂
    @marius: sentimentele mele fata de Udrea raman neschimbate de cand a scos nasul in politica. nu m-ai urmarit tu suficient. sa vina si comisiile pesedistilor, abia astept! ma lasa rece din ce partid e ciorditorul.

  7. @Cetateanu’ Turmentat: crezi ca nu mi s-a acrit suficient de mine?

  8. Eu le-am numit prezervative,in afara de Udrea si Ridzi vor mai fi probabil cateva pina in prag de alegeri cand Basescu ii va vinde puscariilor, pe procente.

  9. Ciutacule,

    Toate documentele astea de la Ridzi / Udrea, vad ca le-ati luat pe surse (ca nu le-am vazut pe site la MTurism). Si totusi vin unele dupa altele. Deci, e un flux pe surse in cazul asta cu niste masoni in spate. Care mai e meritul gazetarilor ? Ca fac copy-paste in www ..sau ca se agita in LCD-uri pe niste “servite” ?

    Fiara.

  10. @Fiara: ca fac rost de ele, documentele. regret sa te dezamagesc, dar noi n-avem norocul sa gasim dosare pe scarile din fata casei, ca nea Gigi 🙂

  11. Fiaro , fluxu e un monstru imens care duce cate 4-5 masoni in carca, sa le lucreze pe fetele marinarului miseleste, pe la spate

  12. @ Mihaela Petrescu: Romania nu mai are securisti, are ofiteri de informatii. 🙂
    @ Marius Mina: Exact, niste misogini. La fel cum Goagal nu stia vb. “a fi”. Astept greii: Blaga, Videanu. Sau poate JN o ia cu antreu / preludiu :).

    Fiara.

  13. Dle Ciutacu…intrebarea mea ar fi: Nu cumva doamna udrea este o perdea dupa care relatia dorin cocos – basescu si “altii” se ascund? Nu cumva cocosh este seful lui basescu pe linie operativa secu?…nu cumva se cam fereste chiar si prea de domnia sa?….de ce?

  14. scuze, de nervi am gresit …”presa” , perdea dupa care-si desfasoara afacerile….dar s-a inteles sper….multumesc!

  15. Statul fiind dator vandut si stiti voi la cine, nu mai poate finanta ofiterii de informatii asa ca ii finanteaza presa . Dar nu orice presa….
    Pe vremuri pe cine numeam noi Presa…???

  16. Cele mai multe articole din categoria “Mintea mea, in gandul ei”, abordeaza subiecte prin care D-l Ciutacu continua ‘sa surprinda’ cititorul,si, prin ele dumnealui se dovedeste a fi un real formator de opinii. Atat eu, cat si familia mea, suntem fascinati, atat de titlurile articolelor, cat si de continutul lor de idei. Nu mi-ar fi trecut prin minte niciodata, sa denumesc de ex. o persoana de care ma pot lipsi drept “batista de unica folosinta”. Trebuie sa admit si faptul ca DEX-ul meu este prea invechit, ca sa inteleg sensurile cuvintelor si expresiilor folosite de dumnealui, deci, e nevoie mare de a achizitiona o editie noua. Ma intreb, oare cat timp isi petrece dumnealui cu rasfoirea DEX-lui, sau ajunge sa se cufunde doar “mintea”-i, in gandul ei”?
    In alta ordine de idei, oricine stie, si de cele mai multe ori, din experienta amara, ca nu este de loc usor de suportat “a fi in bataia pustii” mai tot timpul. O stare de acest fel il duce, incetul cu incetul la balamuc. Dar personajul in speta, E. Udrea, pare, dupa atitudinea-i sfidatoare, ca, desi ‘in bataia pustii’, arma nu se va detona, ca doar face parte din elita Presedintelui.
    Pazea!, ca vine timpul, cand acesta va dori sa se debaraseze de dumneaei, ca de o ‘batista de unica folosinta’. Dar-ar Domnul, sa se intample asa, cat de curand.

  17. Ce agresiva era tiganca asta imputita – spunea betivanul-sef in urma cu ceva timp. Ce agresiva, vulgara si isterizata era tiitoarea prezidentiala in timp ce defila prin Parlament in rochita aia siclamen. Saraca tarancuta credea ca deputatii se vor excita brusc la vederea suncilor ei si o vor cruta. Vocea ii tremura de oftica si tipa ca o precupeata la Obor ridicandu-si poalele in cap in vazul intregii tari. Udrea Ridzi EBA etc sunt subproduse ale epocii jalnice a baselului si vor disparea doar odata cu el – cel mai jalnic presedinte din istoria moderna a Romaniei. In cateva luni se va termina cu el si cu sleahta de curve isterice si nesatule patronata de el.

  18. De ce ar fi irascibilă doamna Udrea dacă nu are nimic de ascuns şi dacă practică cu seriozitate transparenţa?!

  19. Felicitari pentru blog! Imi place chestia “Băsescu și batistele-i de unică folosinţă”! 🙂
    O s-o tin minte foarte mult timp.
    Cat despre comportamentul lui Nuti, e rusinos ca in anul 2009 avem asemenea politicieni.Si iti garantez eu ca nici Roberta nu e prea departe. Intrati in ea un pic si veti vedea.
    Clanul Basescu probabil ca acum isi cauta noi batistute!
    Am insa un asentiment, mai bine zis, o presimtire: daca Sexy-Plescoianca va fi lasata din “brate”, eu cred ca va actiona. Sa nu uitam ca e o traseista si asa cum a plecat de la PNL, asa poate pleca si din PDL, dar numai daca ea va simti ca Basescu va pierde alegerile din toamna.
    Repet, o fi ea cum o fi, dar proasta nu e SI PE MARINAR IL ARE LA MANA SIGUR CU CEVA GRAS!
    Vom trai si vom vedea. Oricum vom avea o perioada tumultoasa, cu foarte mari rasturnari de situatii si surprize.

  20. Asta mai lipsea … Diaconescu si Ponta candidand! Nu erau deajuns ciudati? basescu, Meir, Vadim …. btw, de ce nu s-a gandit nimeni la ministrul de externe? lui i-ar veni bine costumul de presedinte …

  21. Sa-i spuna cineva si lui Cristoiu ca Basescu si Udrea apara valorile familiale-Ha,Ha,Ha!

  22. Dl.Ciutacu,dumneavoastra marsati pe linia data(asa cred eu) de catre cei care va dau leafa si ca atare poate sunteti corect din acest punct de vedere.Eu sper ca aceste dezvaluiri cu subiecti doar din ograda PDL-ului,fapte prezentate tendentios prin minciuni si omisiuni a unor stari de fapt(de multe ori),ma face sa am speranta ca vor fi percepute de catre electorat la valoarea reala si ca atare sa fiti dezamagit in cele din urma de noul(vechiul)locatar de la Cotroceni.

  23. Initial, cand am vazut imaginile la televizor, cu duduia imbracata in rozbonbonul tipator, si cu poseta cu lant auriu, am crezut ca o fi vreo inregistrare de acum cativa ani. Apoi mi-am zis: “nu are cum, ca nu are tatele pe afara, e o tinuta cuminte, sarafanul e la baza gatului!”
    Ca, mai apoi, sa vad ca era o vestimentatie in direct. Si era a ei, si i se mula perfect, si ca curbe, si ca stare. Care ar fi mesajuui coddress-ului abordat, la tribuna Parlamentului? Cred ca urmatoarea:”uite cine sunt eu!”.una sfidatoare, care sa irite,sa o arate asa cum e si cum vrea sa si arate, in sfarsit , ca e, “alesilor neamului”.
    Ar fi interesant sa fie alaturate niste poze: Udrea in biserica, ca are destule,Udrea pe cal, in roz bonbon, etc.Ca un cameleon.
    Ma uit la aceasta femeie si imi dau seama ca nu e, intre ea si Magda Cimac, Sexy Braileanca, si care or mai fi,mare diferenta. Toate sunt produsul cuiva. Niste marionete.Udrea, creatia unui Basel, avid de putere si pe strans voturi, celelalte doua a unor indivizi dornici de audienta, de rating.

  24. Mai draga Victoras sincer m-am cam saturat sa aud aceleasi scuze de la toti : ,,stiti dragi cetateni platitori de salarii uriase noi avem un buget de promovare, de….de…”.Oare bunul simt al lor nu ii obliga sa faca lucruri care pe noi sa ne scoata din aceasta mlastina in care am intrat?? Sau poate nu il au ?? sau poate il au si ne cred prosti?? Am trait sa o vad si pe asta : promovam ,,blana ursului din padure ” ca turism nu avem…….

  25. Prietena noastra nu cred ca e genul care trage cu somatie! Amenintarea publica a lui Tolo cred ca e doar o manifestare de neputinta, si deci o dovada ca omul e curat.
    Gresesc?

  26. @ Alice: YHWH (si nu e blasfemie aici, doar imi place formularea).
    @cei ce zic ca Ciutacul are documentele de la securisti: Se poate intelege ca Ciutacul ia documente de la securisti, si deci Ciutacul e mana securistilor. Sa nu ne dea afara din Ciutacosfera…

    Fiara.

  27. @Ionut: Da, Diaconescu Presedinte si madam Varsta (consilierul personal) – prim ministru:)

    Fiara.

  28. Patrasconiu, urmatorul numar 2 pe lista pd pentru europarlamentare, locale, generale, ambasador, whatever, este in concediu…nu-i dragut ? 🙂

    Eu ma asteptam sa-l strofoace indignarea, si pe el si pe ala care screme glume, Morar, dar uite ca m-am inselat.

    shame to me. 🙂

  29. @Fiara: daca mai continui cu insinuarile sulfuroase, s-ar putea s-o fac.

  30. Ti-am scris intr-un comentariu acu’ ceva zile ca lui Tolontan i se vor pregati “lucruri”? Si-ti mai scriam si ca am gura spurcata? Gandeste-te daca nu cumva, in momentele astea, baietii scotocesc prin arhiva ministerului pe unde lucrasi, doar-doar vor gasi o unghiera cumparata pe bani publici, ca sa te acuze vartos si pe tine. Eeee, presimtesc ca zbaterile balaurilor vor fi tot mai murdare …

  31. Domnule Ciutacu, va rog sa-i spuneti lui Mircea sa nu mai blocheze comentariile nefavorabile pe blogul sau si sa nu mai afiseze diplome la concursuri internationale organizate de agentii spatiale din Lyon deoarece el HABAR NU ARE CATE MISIUNI SPATIALE CU ECHIPAJ UMAN au fost facute pe luna si in ce perioada. Deci sa nu se mai dea mare cu diplomele, mai bine sa se dea mare cu niste informatii de cultura generala in domeniu daca le cunoaste. Rusinos.

  32. Nea Victoraş, să dea Dumnezeu să nu mănânce marinelul spanac în noiembrie, că, după aia, pentru că aţi îndrăznit să vă luaţi de stăpâna haremului, vă face face praf pe toţi şi nu numai informativ!

  33. @alecsandru ion: cand o sa ma angajez secretara la el, o s-o fac negresit

  34. Pai eu cred ca este evident ca ministerul turismului a fost creat pentru aindestula niste guri flamande , nu pentru dezvoltarea turismului !

  35. da-le in freza Victore,nu te sfii!mi-o placut chestia cu glume de autobaza,tu sigur nu bei din cand in cand?altfel nu ai putea scoate metamorfologisme din astea!te salut!

  36. * Credeti ca Ridzi, “stransa” prin declaratii de DNA, o sa spuna unde s-au dus banii? O sa aflam si noi, inainte de nov.’09 ?
    ** Ce-o mai face d-nul Bou reanu ?
    *** Lenuta U. are pregatire juridica si stie f.bine ce inseamna sa ameninti pe holuri, pe cineva. Daca a facut-o ori e proasta (nu e jignire, e o …presupunere) ori a cedat nervos si nu se mai poate controla. In ambele cazuri nu prea mai are ce cauta in fruntea ministerului.

  37. @brankardierul: mai consum si eu, nu duc la ureche 🙂 e ceva rau?

  38. Imi cer scuze d-nule Ciutacu dar s-a trecut repede peste informatia ca, Trusturile de presa Realitatea si Media Pro nu vor sa difuzeze publicitatea Ministerului turismului. De ce? E vorba de bani, de bani suspecti, licitatii suspecte sau e boicotare?

  39. Am avut un vis: cica se facea ca serviciilii-i zice lu’ marinaru’ ca le scoate pe mimoze curate si placut uscate, nu da-n vileag continutul inregistrarilor, unde cica se facea vorbire si de a mica, da-i pun o conditie: sa nu mai candideze! Asa-i ca-i tare?! Nu stiu, dom’le, da’ am neste vise de speriat, juri ca-s scenarii a la spielberg! Sa batem in lemn si sa-i multumim Celui de sus ca nu-i asa! Riscam sa n-aiba baietii buni cu cine concura la tron! Aleluia!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.