Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Băi, băieţi, fiţi profesionişti, ce dracu’!

Băi, băieţi, fiţi profesionişti, ce dracu’!

Dacă există ceva care m-a putut scârbi peste măsură în telenovela asta cu arestarea de televizor a lui Sorin Vântu, atunci, cu siguranţă, voi pune degetul pe faptul că nişte oameni care au încasat anual camioane de bani de la el (unii dintre ei, chiar mai mult decât fugarul Nicolae Popa) ori se chinuie să-l înfunde, ori s-au dat la fund, ori se fac că plouă şi declamă ritos că nu l-au mai văzut de când era mama fată.

P.S. Cu multă scârbă şi deteşare, o poveste de viaţă cu Big Brother

UPDATE: Alecu are un unghi de abordare interesant

Comentarii

comentarii

Similar Posts

117 thoughts on “Băi, băieţi, fiţi profesionişti, ce dracu’!

  1. Bine aleasa bucatica de film! chiar asa e, lipsa totala de profesionalism chiar si in relatiile astea, de tip mafiot, nu mai spun de institutiile statului(vai de noi!!!). Bine zice Badea, ca de s-ar hotari mafiotiii din vecini, de la bulgari sa vina incoa’,intr-o juma de ora ar rade tot, si mafie si “clasa politica” romaneasca.
    PS Si cand zici ca incepi emisiunea aia la A3???

  2. L-am simpatizat si eu pe Prigoana pana in momentul in care a vrut sa-l ,,protapeasca,, pe fiu-su. Il credeam mai cu coloana, dar..

  3. nu este prima data cand baietii de la varf scuipa unde-au lins… exemplele sunt multe, de la prostanacul lui iliescu pana la insusi basescu, presedintele care a casitgat alegerile tocmai gratie celui pe care acum in infunda, daca nu ma inseala memoria, nu-i asa?

  4. Statul român posdecembist este singurul vinovat pentru că naţiunea română nu-şi are, încă, statutul pe care-l merită în rândul naţiunilor europene.

    Tot statul român este principalul vinovat pentru faptul că naţiunea română este singura naţiune din Europa care nu trăieşte, încă, într-un singur stat.

    Dacă, după 1989, în România ar fi fost instaurat un stat democratic, care să fi construit o economie democratică şi performantă, românii din partea stângă a Prutului ar fi luptat şi ar fi reuşit, de mult, să impună unirea lor cu ţara, iar România reunificată, dispunând de o economie performantă, nu ar fi fost “ruda săracă“ a Europei ci, dimpotrivă, ar fi fost unul din stâlpii de bază ai construcţiei europene.

    Guvernanţii postdecembrişti au furat nu numai băncile, uzinele şi fabricile construite înainte de 1989, nu numai fondul de pensii acumulat până în 1989, dar au furat şi din veniturile produse de cetăţeni după 1989 – bani depuşi la bănci şi la fonduri de investiţii, la casele de asigurări de sănătate, ş.a.m.d.

    Statul român postdecembrist, instaurat şi menţinut la putere prin minciună şi hoţie, a atentat şi atentează nu numai la integritatea capitalului naţional, a avuţiei productive acumulată de naţiune, dar şi la limba, cultura şi civilizaţia românească, care sunt supuse unui proces puternic de degradare.

  5. Arestarea d-lui Sorin Vintu pentru infractiunea de “favorizare a infractorului ” este doar “etuiul” care imbraca motivul real: acoperirea infractorilor ” usor orange”. In urma cu cativa ani, intru-nul din putinele interviuri televizate in care l-am vazut pe SOV, trimiterile sale subtile privind vinovatii nu tocmai gingase,erau catre o arie a puterii actuale. SOV stie clar ca aceasta arestare este jocul de glezne a lui basescu .Singurul care nu pricepe nimic si se grabeste sa se “detaseze” este d-l Turcescu. Se vede clar ca banii platiti de Vintu acestuia, au fost platiti degeaba. Turcescu este mult mai slab si fara caracter decat si-a imaginat chiar d-l Vintu, cand l-a zburat din post. Pacat de banii dati.

  6. De cate ori ma uit la filmuletul de pe realitatea de atatea ori sunt stupefiat, nu inteleg tirania cu care invadeaza casa unui om care NU avea de gand sa fuga..cainele este blandul pastor..care plangea de mila oilor..lui basescu a.k.a Lucifer.

  7. Spuneai Victore intr-0 postare anterioara ca Vintu a fost baiat destept si nu a lasat nici o urma scrisa in dosarul FNI.Asa se pare ca este dar te rog sa-mi spui atunci,stiind ca Popa a fost condamnat si este cautat,de ce vorbea in draci la telefon? Nu era la mintea cocosului ca este supravegheat?Asta poate sa-l faca si idiot.

  8. Parcă aveau informaţii că acolo se ascunde Osama bin Laden! Şi nimeni nu nuanţează procedurile! Au mai fost imagini când au spart poarta unei case apoi s-au dumirit că au greşit adresa!
    Circula prin anii 70 un banc: Cum putea fi făcut fericit un om în comunism? Miezul nopţii, bătăi puternice în uşă.
    – Tovarăşul Ionescu? Securitatea, deschide uşa!
    – Tovarăşul Ionescu la uşa de alături!

  9. GRAVITAŢIE POLITICĂ

    Gâdea, Stan, Răzvan, Ciutacu
    la trântă s-au luat cu Dracu’;
    şi-au terfelit pe dictator
    aşa cum vrut-au muşchii lor.

    Refren :
    Ia de la Gâdea, şi de la Stan
    de la Ciutacu, de la Răvan.
    De ce nu vrea, de la Traian ?
    Căţelul zice:- Că-i mitocan…
    Ham, ham, ham, ham !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.