Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Băi, băieţi, fiţi profesionişti, ce dracu’!

Băi, băieţi, fiţi profesionişti, ce dracu’!

Dacă există ceva care m-a putut scârbi peste măsură în telenovela asta cu arestarea de televizor a lui Sorin Vântu, atunci, cu siguranţă, voi pune degetul pe faptul că nişte oameni care au încasat anual camioane de bani de la el (unii dintre ei, chiar mai mult decât fugarul Nicolae Popa) ori se chinuie să-l înfunde, ori s-au dat la fund, ori se fac că plouă şi declamă ritos că nu l-au mai văzut de când era mama fată.

P.S. Cu multă scârbă şi deteşare, o poveste de viaţă cu Big Brother

UPDATE: Alecu are un unghi de abordare interesant

Comentarii

comentarii

Similar Posts

117 thoughts on “Băi, băieţi, fiţi profesionişti, ce dracu’!

  1. Pentru baietii profesionisti care au descins la Vantu si au folosit arma impotriva cainelui batran si orb, care spre ghinionul lui nu s-a abtinut si a ridicat tonul la “oamenii legii”,le sugerez sa vada filmuletul.

  2. Poporu’ asta stie cum e cu canalu’ – are traditie, face d-astea (si la carciuma, si la atuf, tot cu of si jale ramane

    (Astea cu Vantu sunt deja traditie – le-avem de vreo 6 ani, e neinteresant – da’ nea Nelu Tudorache e pe sticla, pe vinilin – ramane, sa ne dea motiv de sprit !

  3. La inceput, nu a fost “cu Vantu”; la inceput, a fost “cu Dan Diaconescu”. Urmeaza ceilalti… “Partidul e-n toate, / E-n cele ce sunt / Si-n cele ce maine / Vor rade la soare”; / Desi, nu multe… aveti rabdare… Proiectul de lege cu cenzura trebuia mascat de evenimente. Dupa faza “cu Vantu”, nu vom mai avea “Cuvantul”… Cat costa “Adevarul” ? Mai e “Romania libera” ?

  4. Garm-ule, si in tarile vecine si in cele de mai departe fraierii au pierdut economii – Vantu e controversat, da’ baselu e certitudine, si nu Vantu e la butoane !
    Nu-l iubesc pe Vantu, da’ la vremurile astea, nu treaba Fni e actuala, ci “vanzarile anterioare” – lasa-l dracu pe Vantu, asta de ni le serveste e actualu’ fni – dormi linistit, base vegheaza (apropo de 4 cuburi in visichi, eu prefer fara, sa-l simt; el, ca e marinar, nu s-o fi pocait spre batranete, abstinentu’)

  5. Mi-e scarba de tot ce se intampla in ultimii ani in aceasta tara,de tot ce se intampla in aceste zile,de faptul ca multi dintre noi isi freaca maiinile de bucurie ca se face dreptate chipurile,de Berceanu care se intreaba de ce primarul de la Craiova a fost arestat preventiv cu catusele la maini si in cazul lui Vantu nu.Cat de nesimitit si de rau trebuie sa fii sa spui asa ceva?Totusi omul ala are un handicap, cum ar fi putut sa mai mearga daca mai avea si catuse,chiar ne cred atat de prosti?In alte conditii probabil ca sigur ca nu ar fi ratat ocazia.In rest nu mai am nimic de adaugat,ce era important a fost subliniat in emisiunea Sinteza zilei si de catre cei ce frumos si la obiect scriu pe blogul dvs.
    Felicitari pentru curajul pe care il aveti.

  6. @Daniel Basescu e la butoane nimic de zis, tara e intr-o situatie dificila – perfect de acord, Basescu – PDL au o mare parte din vina iarasi nimic de zis (sunt si altii vinovati dar nu asta e scopul discutiei).

    Problema e ca prea il prezinta unii pe Vantu ca pe Sfantul Petru. Una peste alta desi probabil motivele arestarii sale sunt de natura politica, faptele de care este acuzat exista nu sunt inventate. Lui Vantu nu i s-a fabricat un dosar in care a devalizat un fond de investitii si a furat cateva sute de milioane de euro – astea sunt fapte cunoscute si despre care s-a tot vorbit.

    Una peste alta eu sper ca macar in cazul asta justitia sa faca dreptate si amaratilor. Desi mai mult ca sigur ca dupa ce subiectul nu o sa mai fie la moda SOV va fi eliberat si va urma un proces lung si plictisitor care nu va duce nicaieri. Incerc sa imi amintesc un singur proces de genul asta (in care sa fie implicat un om de calibrul lui SOV) in care acuzatul sa fie efectiv condamnat. Sincer nu cred ca exista asa ceva.

    O alta chestie care ma uimeste/dezgusta. Pana si Vadim il apara (chiar daca mai discret) pe SOV. Da Vadim ala cu jos Mafia…

  7. Domnule Ciutacu, oamenii care au avut afaceri cu acest …hmh,”domn” Vantu sint absolut toti de un anume fel. E firesc ca o data personajul arestat, ei sa se faca ca ploua. Singurul cu ceva palpabil in scrot a fost baiatul acela de la sindicatele petromului, dupa parerea mea. Dar, per ansamblu, Vantu are ce a meritat. E o vorba care spune ca daca semeni Vant, culegi Furtuna. Asta in Ardealul in care te-ai nascut si dumneata.

  8. Traiesc de 15 ani in America din care 10 in Al Capone’s Chicago. Programul de stiri este si aici destul de plin de ‘energie’, si din nefericire cel putin o data pe luna (in zile bune!) aflam ca un alt copil/adolescent a fost impuscat din intimplare datorita luptelor “no-end” dintre gastile (1? nu sint sigura de traducere0 teritoriale. Si urmeaza activitatea politiei, descinderi, perchezitii. In toti acesti ani NU AM VAZUT ceva similar cu imaginile din ultimele 2 zile de pe oricare din canalele de stiri din Romania, decit daca era vorba de arestarea unui drog lord, ori al unui criminal presupus inarmat si periculos! Si de aici se impusti un ciine batrin si orb! (poate sisaracutul l-a latrat pe primul infractor al tarii asa zisul presedinte Basescu!)
    Ma tot intreb cu ce seamana aceasta perioada istorica ce o traim: cu epoca cind “garda” ii saltau pe intelctuali si “noi” ii recuperam de la marginea drumurilor sau padurilor, ori cu perioada anilor ’50 cin ni se batea in usa si eram ridicati din pat in numele “poporului”?
    Tu Victor cu ce crezi ca seamana?

  9. Pana acum Vantu se bucura de p-rezumtia de nevinovatie.Nu putem sa il facem vinovat de ce s-a intamplat la FNI.Poate e vinovat,dar justitia nu l-a condamnat pentru asta.Pare nevinovat atunci.Asa si Iliescu trebuia condamnat pentru crime,dar si el se bucura de prezumtia de nevinovatie si nici pe el instanta nu l-a gasit vinovat.
    Vantu nu le-a bagat oamenilor mainile in buzunare.Oamenii au fost tampiti.Eu de ce nu mi-am depus banii acolo?Mi-am dat seama ca e ceva ciudat.Nu banuiam ca e smecherie,dar era foarte ciudat.Cum sa depui niste bani undeva si sa ai pretentia sa scoti de zece ori mai mult sau de 100 ori mai mult?E nebunie.

  10. Se vorbeşte despre inteligenţa lui SOV. Care inteligenţă? Cea a unui fost deţinut de drept comun care a învăţat la puşcărie o lecţie de viaţă care nu dă greş, pe care nu a uitat-o şi-a aplicat-o apoi tot restul vieţii până azi. Aceiaşi lecţie pe care o aplică şi onor Fraudă-Vodă: dacă vrei să stăpâneşti, cultivă în jurul tău mediocritatea şi lăcomia, “atinşii” îţi vor fi fideli şi recunoscători. Se pare că s-a cam înşelat. Or fi ei mediocri şi lacomi dar nu sinucigaşi. Să nu-l mai plângem atâta! Nici pe el, nici pe bătrânul dulău pansat fercheş cu care defilează pe ecranele televiziunilor (cum de era câine de pază “bătrânul” şi “blândul” dulău?! )
    Chiar îşi închipuie cineva că, la banii pe care-i are, nu va ieşi din celula VIP fluierând şi fără nici o pată în dosar?

  11. Varule ai grija pe unde treci strada.Aveti sanse mari sa va inhate pe tine, pe Badea sau pe Gidea ca ati trecut pe rosu.

  12. Apropo de bani incasati , si nu putini.Cred ca ar trebui inclusi si toti politicienii de la putere din perioada de functionare a FNI-lui.
    Banca nationala, guvernatorul, toti sunt vinovati pentru inselarea a zecilor de romani.
    Vintu trebuie sa recunoastem ca, este un tip inteligent si eu spun interesant.

  13. Lasati domnu’ Ciutacu!
    Majoritatea celor care au luat camioane de bani de la vantu acum se inghesuie sa-i ia apararea.
    CTP e o exceptie ptr ca el vrea sa fie altfel, un gica contra, cam ca fostul dvoastra “maestru” jack cristoiu.
    Pe de alta parte disponibilitatea rromanului la linguseala e atit de mare incit, pina la un punct, nici nu e nevoie sa-l spaguiesti ca sa te admire. Cu cit furi mai mult cu atit esti mai admirat in Rromania.
    Iata atitea exemple printre membrii sectei dvoastra de pe acest blog.
    In rest, totul e banal si deja vu.
    O simpla sanchi-rafuiala intre doi mafioti.

  14. Este adevarat ca … Pe lista celor care au luat bani pe lista speciala de la FNI se afla si Traian Basescu. Actualul presedinte a luat 3,3 miliarde lei. Pe lista in afara de ofiteri ai serviciilor secrete, politicieni, oameni de afaceri se mai afla si Radu Berceanu si Valeriu Stoica, tot cu 3,3 miliarde lei. ???

    Asa zice Badin, dar nu da si documentul!!!

  15. DE CE? nu ne organizam,si noi,in detasamente de -reactie rapida- impotriva golanilor inarmati ,vinzatori si c-rve.Puneti -va viitorul in calcul ,caci astia ne-au vandut pe…

  16. Coincidente ???!!!???
    Atunci- trafic de armament – dar ca subiect de presa ,cu oftaturi de promterite si dezbateri epuizante -arestarea lui Becali.
    Acum bataia de la Constanta dar subiect arzator dezbatut pe nerasuflate la ABSOLUT toate posturile de stiri -arestarea lui S.O.V.
    Diabolic plan, felicitari scenaristlor si un zambet condescendent pentru media care a pus botul la momeala cu naivitatea unui sugar mintit cu suzeta in locul biberonului.

  17. Nu e o surpriza ca unii pot sa fie c..urve. Cu tot dezgustul pe care il au multi pot sa spun ca pentru asta imi place Vanghelie. N-o fi om cu carte, nu e nici usa de biserica dar nu pot sa uit de exemplu congresul PSD cand dincolo de interese a stat de partea unui Geoana pe care il vedem cu totii pana in ultima clipa.

  18. Felicitari pentru Dl. Vantu ca le-a luat banii fraierilor (ca sa nu zic, hotilor). Doar oamenii cu un dezvoltat simt al insusirii unor bunuri care nu le apartin pot sa creada ca dai un leu si ei o suta. Mai ales dupa ce era clara lectia Caritas.

  19. Vantu poate deschide un nou fond. De exemplu de prabusire si disparitie a banilor (FPDB). Si maine se vor aduna “oameni” sa depuna in acest fond. Asa ca daca esti prost “Ia de la Vantu!”.
    Si in fond este pacat de la Doamne Doamne, cand gasesti prostu´ sa nu-ti bati joc de el.
    Luati exemplu de la marlanu´; alasi bate joc de toti. Ca-i gaseste de prosti…
    PS
    Vantu nu va face puscarie. Dar ii va face viata grea marlanului.
    PPS
    Geoana s-a dus la Vantu si daca a fost “prostanac” si nu a stiut sa-i raspunda marlanului a pierdut. Acolo Vantu n-are nicio vina…

  20. N-am mai scris de multa vreme. Mi-a fost greata. Inca mai imi vine dind cind in cind sa boresc cind aud ce scrie presa pe aici de patria muma! Cind imi trece mai revin, pe cinstea mea!

  21. Prin asta se dovedeste ca de cele mai multe ori cei ce se duc la descinderi nu sunt bine antrenati,nu sunt bine pregatiti.Platim niste incapabili.Nemernicul ala a intrat cu arma inainte si a tras.Asta a fost prima lui actiune.Parca se ducea sa anihileze niste teroristi.Si o arma neletala poate fi letala.Am tras cu un pistol cu bile.Am vazut cat de usor trece bila printr-o cutie de bere plina,nu spun goala.Imi inchipui cum ar fi un craniu,e ceva mai tare,dar tot poate trece prin el.De aproape…cel ce a tras in cainele ala e un imbecil.Perchezitia la Vantu s-a facut foarte prost si neprofesional.Parchetul nu se autosesiseaza.Si asta poate insemna ca e comanda politica.Acelasi procuror “mare” a bagat-o si pe asistenta in puscarie.Pe aia a bagat-o chiar degeaba,sa zicem ca vantu a favorizat infractorul,imi vine sa rad cand vad ce penibili sunt oamenii astia,dar nu prea e de ras.E foarte grav ce se intampla.Sunt foarte curios ce motivatia vor da pentru arestarea lui vantu.Se cam intarzie,vor si ei timp de gandire.E prea mare aberatia si probabil si motivatia va fi aberanta.Au nevoie de gandire.
    Pe Florentina Carstea au bagat-o pentru ca oamenii nu mai au incredere in sistemul sanitar…ce motivatie baga in cazul Vantu?

  22. Domnule acest Prigoana esta chintesenta mitocaniei (scuze )pentru termenul din paranteza Cindva am facut si eu figuratie la opera din Timisoara si vad cum acest personaj face figuratie intr-o opera de prost gust.

  23. Nu stia Geoana ca e filat,daca se duce la Vantu acasa?Foarte multi au spus ca erau pozati in fatza casei lui Vantu.Daca Basescu a aflat ca Geoana s-a dus in noaptea aia la Vantu,inseamna ca spionii aia il informau pe basescu,asta inseamna ca Basescu i-a pus sa-l fileze pe Vantu,asta inseamna ca Basescu il vrea in puscarie pe Vantu.Poate chiar vrea sa ii inchida gura…definitiv.

  24. @Gudurau
    Sa ma ierte bunul Dumnezeu ! L-am votat pe Prostanacu’ dar acum sunt convins ca el A VRUT SA piarda! Sondajele aratau o prea evidenta victorie a lui. Si pentru a contracara victoria , s -a dus la S.O.V. Sunt convins ca odata cu cu momentul cand vom afla cine l-a ucis pe J.F.K. , ne v-a spune si Bula adevarul. Ce zici ?

  25. O sa vin cu un comentariu separat de topic, dar la subiect…
    Cu ocazia perchezitiei s-a tras cu arma. Au aparut o gramada de opinii si explicatii, inclusiv cea a politiei care se justifica prin autoaparare in fata atacului cainilor (desi imaginile arata cu totul altceva si iar acceptati o galusca fara sa comentati). Vreau sa va reamintesc un eveniment foarte recent, cand un cetatean a fost amendat pentru ca a indraznit sa filmeze niste gabori incalcand legea. Si atunci a aparut o declaratie socanta, dar care a trecut neobservata: purtatorul cu vorba a declarat ca politistul s-a speriat de cetateanul ce avea un telefon in mana si ca ar trebui sa fim fericiti ca nu a fost arestat. Acum combinati cele doua evenimente si trageti concluzii.

  26. Ce nu inteleg unii e ca nu e vorba atat de Vintu ,cat despre un trust media care e pe cale sa fie ori desfiintat ,ori aservit.Si in afara subiectului:se duce Base in patru labe la Sarkozy,ca-i e frica sa nu-si piarda tronul.Fraierul uita ca a mai fost la Paris.Si ce daca?O putere care se respecta va juca mereu la mai multe capete.

  27. mai Victore, da’ ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult e gurista aia cu bot de “ratza” cu nume de p..a care e la Realitatea cam cand vrea pliscul ei, da’tot nemultumita e de Vantu.sa nu uitam vremurile cand betivul se târa pe la Realitatea , pe la Antena.cand scriu lucrul asta ,nu stiu ca Vantu sa fie condamnat in vreun dosar.
    fii incisiv in continuare(nu stiu, parca ti-a scazut vehementza dupa incidentul cu tampitul ala de la mall?).suntem cu tine(sa ne gandim ca 5.000.000 n-au votat betivul si, intretimp,procentului respectiv i se aduna in continuare nemultumiti) !mamaliga tot va exploda.d’aia se numeste ‘exlozie’ si nu stim cand va avea loc!

  28. @ Alex
    Nu stiu ce sa mai zic. Nu faptul ca s-a dus la SOV il gasesc eu gresit. Ci faptul ca la reactia marlanului nu a reactionat ca un om normal; s-a lasat calcat in picioare ca ultimul palmas. De ce? Nu stiu. Poate ca ajocurile erau deja facute; poate ca nu este in stare sa reactioneze mai golaneste; poate e cum zici tu… Habar n-am… Si oricum acum este prea tarziu…
    Si mi-am mai adus aminte de ceva. Si Geoana avea un SPP-ist langa el. Ala nu-i – asa sa zic- un om de incredere, care sa-i atraga atentia ca intra int-o inscenare?
    N-o sa aflam raspunsul la aceste intrebari…

  29. o.k.incerc sa ne mai descretim fruntile.
    poate ai amabilitatea sa lasi un filmuletz dragutz din care se poate sa invatzam sau nu ceva.mai ales acum cand tovboc ne anuntza castigatorii Oscarului crizei din 2012????!!!!.un premiu de 84 de mld. de euro.si tot creste…nu vreau sa fiu nepoliticos dar n-am m-ai putut si am dat si eu (1)link:
    http://www.youtube.com/watch?v=T7P8mP5uuPw&feature=related

  30. Nu inteleg de ce sunt mai penibili astia care tac sau se dezic de Vantu decat cei care zbiara din toti plamanii ce om bun si persecutat este. Daca i-a trimis bani aluia inseamna ca si-a cautat-o singur iar inteligenta cu care il creditau aceiasi laudatori e mai putina decat se credea.

  31. Deci , umbla vorba prin targ ca esti prieten cu PDL -istii mai nou … Nentu Prigoana ti-e prieten de familie ??????????????????
    Incredibil … si tu prostesti lumea cu lupta impotriva puterii …
    Las-o dracului , mai Victore !!!…

  32. greu o sa va dati seama ca: marinarul nu e prost.O sa-i faca pe toti in foi de vita iar cei care viseaza la revolutii ,rasturnari,furci,topoare s.a.m.d……..sa avem pardon !?
    D-l Ciutacu spune : “mi-a crescut dezamagirea ” si stie ce spune. Cu privire la cei care si-au pierdut banii la FNI , unii zic ca au fost fraieri sau avari…eu zic ca tiganu, nu prea….ca CEC-ul a garantat.Cit despre d-l Vintu ,nu-i crestineste sa vorbesti nepoliticos despre un OM in necaz.

  33. sincer va spun ca pe mine personal nu ma intereseaza cazul concret Vantu … nu ma intereseaza ce a facu cum a facut cand a facut … ceea ce ma intereseaza este abuzul fara precedent al autoritatilor comportamentul agresiv , arogant si jegos pe care il au … mi se pare ca ne intreptam spre o dictatura tot mai consolidata si suntem un fel de spectatori sedati care nu stiu , nu pot si mai rau nu VOR sa reactioneze … arestarea lui SOV ma preocupa doar din perspectiva abuzurilor si a ceea ce ascude ea de fapt … iar cei care simt o satisfactie meschina cand il vad pe acest domn dupa gratii arata micimea sufletului lor , arata cat de redusi mintal sunt … nu le da bugetarilor 25% din salarii , nici nu le scade costurile la intretinere sau la medicamente … singurul meu regret este ca nu putem sa emigram toti cei care nu i-au votat pe acesti indivizi iar cei care ii tot pupa pe nume sa fie obligati sa ramana cu ei pe cap .. cu ce am gresit noi ca sa meritam asemenea scarbe ?? cazul SOV mi se pare ca arata ca in Romania nu exista democratie , libertate si civilizatie … trist dar adevarat …

  34. @horia: nu umbla nici o vorba, am spus-o eu la tv, da’ ai aflat tu mai tarziu. da un search pe blog dupa magicul cuvant Prigoana, daca mustesti de curiozitate. in lumea asta absurda, eu nu-mi aleg prietenii in functie de apartenenta lor politica. daca, insa, te va face sa te simti mai bine si sa te bucuri ca flacara luptei ramane aprinsa, te informez ca nu ne-am mai vazut in privat de vreun an 🙂

  35. Cel mai iubit dintre paminteni…. scrisoare citita de securitate….fraza interpretata cum au vrut de securisti, procurori si judecatori…Ani grei de temnita..
    Si atunci sa nu le f…neamu in Base la toti,ca au mutit oameni in 89 numai sa schimbam tiranii????!!!!

  36. Am vazut si eu emisiunea de vineri cu Prigoana , cand nu recunostea ca a otravit spatiul audioviziual impreuna cu Bahmuteanu , la OTV. Imi amintesc foarte clar urmatoarea acuza , strigata de Bahmuteanu din studio catre Prigoana , care era la telefon: “Te-ai dus la Braila , ca sa-i dai la buci lu’ Argentina !”

  37. Mi-am adus aminte: poate investiti si voi , acolo , la mogul , intr-un dictionar de sinonime , ceva , ca aia de la stiri stau destul de saracut cu vorbele. Ieri , pe la pranz , primele trei stiri de la Antena3 aveau urmatoarele titluri: “Perchezitie controversata”, “Manifestare controversata” si “O arestare controversata”. Sau titlurile sunt date chiar de Gadea ? 🙂

  38. @Bubulea: n-are Gadea nici o legatura cu lipsa de imaginatie a angajatilor A3. nu directorul general da titluri intr-o redactie, ca nu d-aia-l plateste mogulu’

  39. @Victor Ciutacu: “…n-are Gadea nici o legatura…”

    Credeam ca e clar ca e o gluma. M-am referit la el pentru ca si el foloseste stereotipul asta , in fiecare seara.

  40. stereotipurile reprezinta una dintre tarele presei postdecembriste, da’ nu cea mai mare dintre ele. in unele cazuri, adica atunci cand nu vrei sa adopti o pozitie transanta, un controversat te scoate din belea. daca are dupa gustul meu si puterea mea de decizie, as fi titrat arestare scandaloasa 🙂

  41. Doar folosind aceste stereotipuri poti ajunge cu mesajul la urechile precare a populimi(cam 5 milioane, adica 10 milioane de urechi).
    Pe sistemul asta a iesit farul calauzitor a doua oara (ca veni vorba de stereotipuri).

  42. Domnule Ciutacu,un link lasati va rog, merita!

    Exemplu pentru politicieni:
    Un congressman se sinucide in direct.
    Budd Dwyer si-a tras un glont in cap, in direct in timpul unei conferinte de presa.
    ATENTIE! IMAGINI SOCANTE.

  43. A mai intrebat cineva aici mai sus. Andrei Badin vorbeste de un document interesant din care rezulta ca Basescu a luat 3,3 miliarde de la FNI pe o lista speciala. Care-i documentul ala ? Ca nu l-am gasit nicaieri ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.