Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Băi, băieţi, fiţi profesionişti, ce dracu’!

Băi, băieţi, fiţi profesionişti, ce dracu’!

Dacă există ceva care m-a putut scârbi peste măsură în telenovela asta cu arestarea de televizor a lui Sorin Vântu, atunci, cu siguranţă, voi pune degetul pe faptul că nişte oameni care au încasat anual camioane de bani de la el (unii dintre ei, chiar mai mult decât fugarul Nicolae Popa) ori se chinuie să-l înfunde, ori s-au dat la fund, ori se fac că plouă şi declamă ritos că nu l-au mai văzut de când era mama fată.

P.S. Cu multă scârbă şi deteşare, o poveste de viaţă cu Big Brother

UPDATE: Alecu are un unghi de abordare interesant

Comentarii

comentarii

Similar Posts

117 thoughts on “Băi, băieţi, fiţi profesionişti, ce dracu’!

  1. Banu nu are miros însă rahatu da.. simpatica atitudinea lui Turcescu de aseară …Încă un arestat preventiv că pe fond, de unde .

  2. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Excelent clipul!
    “Mana intinsa care nu spune o poveste,nu primeste pomana,fii profesionist ce dracu’!”
    Asta e lumea noastra,in care suntem monitorizati clipa de clipa,fara sa stim de fapt…
    Are dreptate in ceea ce a scris d-na Mana,asa este;”…acum colaborăm cu toții.
    În măsura în care conștientizăm că oricare dintre noi poate fi următorul, ne autocenzurăm. Renunțăm benevol la a mai fi oameni liberi. Ne modificăm gândirea, trăirile, sentimentele. Devenim suspicioși la orice și oricine.”

    Aveti dreptate,acest fapt este unul din multiplele ,care ne provoaca scarba…

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  3. …Fiat Justitia Pereat Mundus….!!!!

    …e aproape evident ca e ceva politic( razbunare + polite de platit)…ca se poate discuta despre favorizarea infractorului ( + multe alte fapte penale… DAR MA INTREB..de PROSTII de la FNI-FNA-BID etc.etc ( apropos ..dorm linistiti??) isi mai aduce cineva aminte???

  4. DOAMNE, VINO DOAMNE SA VEZI CE A MAI RAMS DIN OAMENI cam asa ne regasim noi acuma, nu am vazut filmul asta sper sa il scoata vreo revista, DINICA face un rol exceptional aici ca de altfel, toate unde a jucat de sotia dvs. nu mai zic, imi place cum scrie am inceput sa ii citesc blogul, si asa cum i am transmis de sf.marie mi a placut ce am gasit acolo, cat despre javrele astea de ne asculta nu au de cat, mi e o scarba totala dar cred ca si ei sunt scarbiti de munca lor si cum sunt platiti, am auzit ca isi dau demisiile in masa, acum am citit ca aia de fura in inspectie la vantu acasa ii impuscara cainele, bietul animal cu el ce au avut? OARE CE MAI URMEAZA, LA CE SA NE MAI ASTEPTAM.dana

  5. @Drujbaru: la prima mana, Turcescu, Tatulici, CTP. impartirea pe categorii o faci tu, ca esti baiat destept 🙂

  6. Revolutia a ridicat capacul tomberonului iar Gunoiul a iesit la suprafata !!!…
    ATAT !!!…

  7. Turcescu un tigan pitestean fara caracter ..
    Tatulici fara scrupule , o jigodie a vechiului regim.
    CTP un complexat care se vrea mai destept decat este , mai cult , mai curat si mai placut uscat.
    VINA MAJORA A CELUIA CARE S-A INCONJURAT DE EI..
    Si nici Hurezeanu Nu e departe.

  8. “…nişte oameni care au încasat anual camioane de bani de la el…”

    Si crezi ca ar trebui sa-i fie recunoscatori… De ce i-ar fi ? Multi dintre ei nici n-au fost angajati de buna voie de Vantu.
    N-ai vazut Nasul 2 ? Iti amintesti cum Don Fanucci-Mana Neagra l-a obligat pe bacanul ala sa-l angajeze pe un nepot de-al lui , pentru a fi sigur ca nu este tras pe sfoara la plata taxei de protectie ?
    La fel si la trustul lui Vantu , din decembrie 2004 , multe dintre angajari se faceau direct la Cotroceni ca sa se asigure ala batranu’ ca lucrurile merg cum trebuie. Cam asa au ajuns acolo Valeria Dorneanu , Adelina Radulescu , Andrei Gheorghe , Patrasconiu , Cernahoschi etc.
    Sau , exemplul cel mai elocvent , fina de cununie a lui Basescu (Medeleanu) a ajuns direct in prime time ca prezentatoare de stiri , plus realizatoare de talk show la Romania Politica. Asta dupa ce intorsese literele la tele-rebusul ala de la Antena 1 !

  9. De data asta e simplu, e mai mult decat perdea de fum!

    Basescu transmite un mesaj subliminal ”ca intre mafioti”. Sa ti-l traduc?

    Baieti, toti suntem penali, dar eu sunt imun la justitie si seful procurorilor.
    Va tin dosarele la gheata, va asigur NUP-uri,etc. atat timp cat ma serviti cum vrea muschii mei.
    Cum ati miscat in front, va belesc! Nu am mama, nu am tata, nu am nimic de pierdut.
    Hei, Blaga, Videanu, Udrea etc. … se pare ca ati uitat regula! Uite-o demonstratie cu Vantu!

    Hei, presa, luati aminte ca altfel va las muritori de foame-n spume! Cel mai tare imi plac canaliie, manca-v-ar Pora!

    De ce acum? Era momentul cel mai profitabil sa-l execut! Numai mafiotii prosti se razbuna imediat si nu asteapta momentul cel mai profitabil.

  10. Motto : Sub semnul unei anume egalităţi.

    (R) CU ACEEAŞI NERĂBDARE
    au vrut românii să-l dezgroape pe Ceauşescu Nicolae,
    cu care vor să-l îngroape pe Băsescu Traian…

    P.S. Vântu’ va fi urmat de „furtună”, Dârdală !

  11. N-as vrea sa par paranoic, dar cateva cuvinte in legatura cu o securitate minima a spatiului intim al fiecaruia, referitor la internet, nu cred ca strica. Daca nu stiati, in momentul in care lucrati cu computerul si sunteti online, o multime de informatii de la dumneavoastra se scurg intentionat sau nu catre ISP (mult mai multe decat va dati seama). Unele sunt absolut nevinovate si tin de modul de lucru al retelelor. Altele, nu. Multe pachete de date de la utilizatori (aia interesanti cu adevarat) sunt preluate prin hacking si sniffing de ISP-isti sau de la ISP -isti. Nu spun ca ISP-istii fac asta intentionat. Poate ca in multe cazuri exista niste mandate date de judecatori. Poate ca in multe cazuri, nu. In fond, ce mare branza sa convingi prin metode specifice un administrator oarecare de retea sa-ti lase deschisa o portita mica, mica, mica in gateway urile sau serverele pe care le administreaza. Altfel nu se poate explica hack-uirea frecventa a adreselor e-mail si scurgerea de date de la anumiti utilizatori. Sfatul meu este,(sper sa nu sune prea pretentios) ca daca aveti date importante de protejat sau de transmis sa le criptati (exista aplicatii pentru asta in toate OS-urile). Daca aveti suspiciuni ca traficul va este monitorizat sau daca v-a fost sparta adresa de e-mail, formatati imediat HDD -ul (cu teava de internet deconectata). Dupa reinstalarea OS-ului, criptati conexiunea dintre ISP si voi (pentru asta exista aplicatii incrementate in toate OS urile). Traficul o sa fie mai greoi fiindca exista o intarziere intre efortul de criptare al conexiunii si traficul propriu-zis de date. Instalati programe firewall puternice. Cele atasate MSWin sunt slabute si le sunt cunoscute perfect vulnerabilitatile. Mai puternic securizate sunt OS urile bazate pe Linux. Daca nu folositi desktop-ul sau laptop-ul ca statie de jocuri si vreti o securitate mai mare, puteti sa instalati UBUNTU 10.04. LTS. Are mult mai multe optiuni si aplicatii de securitate de retea decat alte OS-uri. Daca instalati doua sisteme de operare diferite, e de preferat ca primul sa fie un Linux care poate fi securizat mult mai bine cu un pic de efort intelectual. In privinta telefoanelor mobile si a altor dispozitive cu conectivitate, imi pare rau, dar pot fi ascultate din orice pozitie si la orice ora, pot fi folosite si ca transmitatoare ambientale, unele chiar si fara baterie:(((
    P.S. Bineinteles, daca v-a fost sparta adresa de e-mail sper sa aveti intelepciunea sa va setati alta:)))

  12. PS. Baiatul are si comentariile inchise … Probabil asteapta legea prigoana … care nu inteleg de ce nu prevede si licentierea noastra … a postacilor

  13. Badea striga pentru toti ca nu se face “judecata pe fond” si nu-l vad pe CTP repetand asta papagaliceste, ca si copii de 20 de ani fara creier in cutia craniana….altceva ce sa faca? Sa vina toti, sa rada de stenograme ca sunt false? De unde se stie daca sunt false sau adevarate? Dupa intonatie, par in limbajul lui Vantu (atat cat l-am studiat din video, ca eu n-am avut placerea sa-l cunosc personal, cu toate ca mi-am dorit).
    …si uite-asa, din pacate, media de calitate din Romania, este pe cale de disparitie. Mai ramanem, apoi cu ProTv si Acasa si atunci, chiar ne aruncam, toti, televizoarele pe ferestra, cum isi doreste distinsa doamna Oana Sarbu (iubita lui Turcescu). 🙂

  14. Dan Andronic cred ca este cel mai bun exemplu pentru aceia care au primit bani si acum scuipa otrava.

  15. E ca si cum ai lua un laxativ preventiv nu esti constipat dar poate vei fi.Fiind baiet paduri cutreieram si adunam uscaturi.Mingea este in curtea magistratilor si e foarte incinsa.

  16. Domn Ciutacu, da de ce va luati asa de pe fata de Tatulici? Lasati-l domle mai intai sa o lamureasca pe aia cu Ioan Stoica, ce mama dracu?

    Daca le vravuim iar, nu se mai intelege nici cat s-a inteles pana acum.

  17. Nu-i urcuş fără coborâş,nici scară fără capăt,îi vine vremea şi celui care se crede imun la justiţie! Aşa cum de Vântu s-au distanţat,la vederea cătuşelor(că lepra-i tot lepră,ba câte unul e lepră recidivistă -Tatulici )lingăii şi cei pe care “i-a miluit”, cum Ceauşescu a ajuns singur în faţa plutonului de execuţie,nefiind nimeni altcineva vinovat,tot astfel i se va întâmpla şi lui Zeus,scadenţa se apropie!!!!! Va fi strivit ca un păduche, asta merită,asta va avea!

  18. păi ai mai văzut tu Victor solidaritate între hoitari??? eu nu, astfel că nu te aştepta, se iubesc ei cu pasiune dar mai plăcut este să se vadă chirciţi până la moarte sau anulare… este ca un joc de Cain şi Abel, cu ingrediente de iuda/ pilat bine întreţinute de un anti Toma care rămâne mereu necredincios faţă de aproapele…

  19. Eu sper ca Băsescu să stea cu mâna întinsă mult şi bine. Asta pentru că “povestea” lui e tare urâtă. Şi nici profesionist n-are cum să fie un mediocru, aşa cum foarte bine l-a catalogat(na!) Vîntu.

  20. Auzi Victore… citind acu “cele 33 de pagini”… de pe blogul lui Turcescu ( informatii aparute de altfel si prin alte locuri ) constat ca SOV si restu, dadeau bani la greu pentru ai mitui pe aia din Indonezia sa refuze extradarea lui Popa etc etc etc…
    Intrebarea fireasca acum este urmatoarea:
    Daca Indonezienii… puneau botu la din astea… inseamna cumva ca au luat mai mult din alta parte… pentru a-l extrada totusi pe Popa? Cu alte cuvinte, ca in cazul rapitilor din Irak, s-au platit niste bani in acest sens?
    Daca , pe care de consecinta, ce zic eu e adevarat… inseamna ca unii ar face orice sa-l vada pe Vantu la zdup? (inclusiv sa plateasca din bani, probabil publici diverse persoane…)

  21. Praf in ochi.Eu am o alta intrebare.Pe cand o noua emisiune cu VICTOR CIUTACU?Si unde?Antena 3?Va asteptam.

  22. In privinta lui Vantu, judecatorii sa fie indulgenti! Pedeapsa sa fie cat mai blanda. Sa nu-i dea cu inchisoare, sa ii dea cu relaxare! Sa simta si el ce-a simtit Geoana!

  23. Cand am citit cartea “1984”, mic si naiv fiind, vreo 20 de ani, ma gandeam ca tot ce s-a intamplat in regimul comunist a fost copiat din ea. Acum, putin mai mare si lovit din toate partile de viata in Romania, vad ca tot ce e in cartea asta a fost, este si va fi real mult timp de acum inainte. Si cand te gandesti ca a fost scrisa in 1949…
    Sa raman in aceeasi nota literara, mesterii ce ne conduc sunt toti precum porci din “Ferma animalelor”. Sunt din ce in ce mai convins ca nu o sa se schimbe nimic niciodata in Romania noastra…

  24. Cu cat nu se mai termina subiectul vantu si cu cat se insista tot mai tare pe el, cu atat devine mai putin credibil si mult mai vizibila versiunea cu praful aruncat in ochii fraierilor, in timp ce aia-si fac de cap in parlament si voteaza rahaturi mizerabile la adresa presei iar poporeanu’ crapa de foame! Cum dracu’ reuseste ciuma portocalie sa-si faca mendrele nestingherita in tara asta?!? Habar n-am, da-i merge de minune!
    Si cum de-a impuscat omu’ legii cainele lu’ sov? Adica animalul isi facea datoria in curtea stapanului iar organul l-a somat, a tras o data-n aer si apoi la picioare?! Poate si cainele favoriza vreun infractor!? Mi se pare mai de neiertat decat insasi arestarea lui sov! Ce tara de rahat!

  25. sunt tare curios ce parere are d-na Udrea referitor la recentele evenimente… si mai curios sunt daca mai vrea postul de prim-ministru…
    la fel de curios sunt de ceea ce au facut domnii ofiteri predoiu si blaga la viena… mai m-ar interesa si opinia d-lui ponta fata de recentul eveniment…
    a… sa nu uit: d-l berceanu e bolnav si se trateaza? daca da, pe unde? si ma intreb daca nu cumva d-l videanu isi manifesta din nou intentia de a cumpara RTV…
    off, prea multe de macinat… creierul meu e prea obosit sa proceseze atatea evenimente…

  26. Plangeti de mila lui sov sa va fie rusine oricum l-ar aresta nu conteaza trebuie sa plateasca pentru ce a facut si el si altii.Nu poti rade in fata tuturor celor pe care i-ai furat si sa nu ti se intample nimic.

  27. Vantu s-a inconjurat de anumiti oameni.Se pare ca nu a stiut pe cine sa mizeze.
    Vantu s-a folosit de oameni pentru a produce bani. Azi,avem reversul medaliei.
    E foame de bani, baieti ? Tenteaza “cascavalul” lui Vantu?
    Cine urmeaza?

  28. Vantu e pe cale sa devina erou national.Ce bani de la fni?Lumea priveste cu ingrijorare la soarta realitatii tv,ca nu-i proasta,iar sindicatele ,daca se hotarasc ,prin octombrie -noiembrie ,vor avea oameni cu adevarat in strada.E ironic,dar un pacatos ca Vantu poate declansa ,daca nu revolutie(lumea se gandeste cu patos la asa ceva),o revolta cu siguranta.In plus,se apropie alegerile din Moldova.Il vom vedea in toata splendoarea pe Putin actionand,probabil va colabora cu Sarkozy,iar Base ,daca face vreo miscare gresita,are timp sa plateasca.Mi-a pierit cheful sa fiu patrioata lui peste,vreau razbunare in cazul lui Base.Tacerea e inteleapta.Se face deja corelatia Ceausescu-Basescu,ma refer aici la sfarsitul unuia dintre ei.

  29. Este foarte trist că situatia ilustrată în clip îsi găseste cu atâta fidelitate corespondentă în realitatea pe care o trăim.Cu putin cinism s-ar putea face o remarcă:poate că „cersetorul” din clip,dacă ar deveni mâna întinsă care spune o poveste,ar primi ceva.În realitatea zilelor noastre,atâtea povesti dramatice provocate de hotia si incompetenta celor care se perindă de 20 de ani la conducere(cu vârful în acesti 2 ultimi ani),oricât de mult ar fi spuse s-ar pierde în vânt,pe fondul unor noi si noi privatiuni impuse.Cei care si-au însusit camioane de bani nemunciti tac si probabil gândesc la faptul că niste oameni umiliti de sărăcie sunt mai usor de supus.

  30. Ar trebui ca legea sa impuna ca filmele politiste de serie C sa fie interzise pentru “oamenii legii”din Romania.Pentru ca le dau idei (stiti ca oamenii cu idei se numesc idioti?)ciudate despre ce inseamna comportament “profesionist”.Adeseori m-am intrebat de ce abuzuri au suferit baietii astia care in spatele unei cagule,burdusiti cu veste antiglont,cu muschii lucrati la sala si care,odata dezbracati de haina melitara par scosi mai degraba din Codul Penal decat din Regulamentul Disciplinei Militare sau cum s-o numi manualul lor de proceduri,ca sa intre ca basbuzucii in casele oamenilor,cu armele gata de tragere,urland din toti rarunchii de parca ii musca vreun sarpe .Tin minte si acum secventa de cosmar de la o astfel de actiune la un sediu MISA.Racneau ca apucatii impingand cu tevile armelor la podea femei dezbracate de aveai impresia ca erau o banda de violatori sovietici…chiar m-am intrebat “dupa”,le-or fi “tras-o”?Vitejia de care dau dovada “organili” se topeste insa in fata tiganilor sau a oricarui semn ca risca sa si-o ia inapoi peste ochi.De altfel se pare ca asta este obiceiul modern,sa ne aratam muschii in fata celor ce nu riposteaza,cazurile in care Spirtierul se ia de femei sau pocneste un barbat tinut de handralaii lui devin deja coduri de comportament.Putin imi pasa de SOV dar ma intreb cat va mai dura ca dupa modelul sefului suprem la CSAT care “nu a lovit cu pumnul un copil” (nici militienii “nu au tras in caini”)sa ne trezsim ca,Doamne fereste, vreunul dintre vitejii astia de doi bani sa declare ca “nu a tras in nici un copil”.Mi se pare jalnic totul si daca tacem vom cobori si mai jos decat suntem.Putem ajunga ca Pora…

  31. Off topic si nu prea.Urmaresc emisiunea Danei Grecu.Sunt orele 2010.Il ascult pe Prigoana cum ii poarta el de grija moderatoarei si lui Radu Tudor si ma cxruces.Suntem condamnati.Daca a ajuns unul cu doua clase mai mult ca trenu’sa-mi controleze mie,traitor in secolul 21,cetatean al unui stat de drept(sau ma rog),cetatean al unei tari membra a Uniunii Europene,membra NATO samd,ce citesc,ce scriu,de fapt ce si cum gandesc vorba lui Motu Pittis,atunci futu-i mama ei de treaba duca-se dracului totul!

  32. Domnule Ciutacu, eu zic sa fiti ceva mai ingaduitor cu oamenii, ca maine-poimaine va pomeniti colegi de trust.

  33. Magistratii au incasat de la Vantu foarte multe salarii,sporuri,pensii.Si tot il vor la pamant.Pana si Basescu a incasat o gramada de bani de la Vantu,nu mai zic de fisc.Si eu sunt obligat sa platesc taxa de protectie astora…
    Magistratii singuri si-au marit salariile,sporurile,pensiile,nu e nimeni tras la raspundere pentru asta.Anul trecut au facut greva ilegala.O gramada de amarati isi asteptau recursul,altii aveau termene si s-au amanat,unii veneau si de la zeci de kilometri.
    Sa te droghezi e ceva grav,dar magistratii prea usor ii aresteaza pe drogati.Dar ei nu se drogheaza cu nicotina,cu cofeina?Ar trebui sa fie mai retinuti cand aresteaza asa…ne-au facut de ras in lume.E posibil sa nu mai intram in Schengen,eram la un pas sa nu fim primiti in UE.Nu tineam asa de mult sa intram in UE.Dar in Schengen vreau…insa ne tin pe loc astia in robe negre.Sunt suparat foc si pe kovesi.

  34. Era clar ca se urmareste redeschiderea dosarului FNI.
    Si va mai aduc si eu aminte de ceva, modificarea recent adoptata: exceptiile de neconstitutionalitate nu vor mai putea taragana procesul la nesfarsit.

  35. Astia chiar sunt profesionisti de doua zile nu mai suntem in criza, nici in recesiune, nuci salariile nu mai sunt mici, nu mai luam imprumut de la FMI, totu-i roz futui mama iei de tara. Nou pulime ca noi dar voi presa ati pupat piata independentei din nou.

  36. Mie imi provoaca scarba altceva: toata propaganda asta pro SOV care se face prin anumite institutii de presa (nu o lua personal ca nu ma refer la tine).

    Omul ala este totusi un afacerist extrem de controversat, care a fost implicat in una dintre cele mai mari excrocherii din Romania postrevolutionara iar stimatii “deontologi” il prezinta ca pe o victima. M-am uitat cam jumatate de ora la “Ora de foc” si efectiv mi s-a facut scarba. Oare de acei 300.000 de oameni care si-au pierdut poate economiile de o viata chiar nu ii mai pasa nimanui in ziua de azi?

  37. Inregistrarile cred ca sunt facaturi,prea sunt cu ochi si sprancene,ce dracu.Arestarea lui SOV e ordonata si o sa vedem in curand de ce.Oricum PDL-isti si-au pus-o de-o paranghelie,doar au atatea de sarbatorit…Aiureala lui Prigoana nici nu cred ca mai lasa loc de comentarii.Daca e sa ne oprim putin asupra ei,am putea sa spunem ca sunt unii care ne asculta telefoanele,si altii care stau pe net si ca sa nu para ca papa banii de pomana au spus unde trebuie,ca prin intermediul pc-urilor o punem si noi, nu de o paranghelie cu cearceafuri in geam ci de o revolta populara.S-ar putea aci sa fie tot vina lui Patriciu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.