Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Care mai vrea să-i zic viitoarea slujbă?

Care mai vrea să-i zic viitoarea slujbă?

Am greşit prost, a durat trei săptămâni, nu o zi, ca site-urile specializate în media să confirme banala informaţie pusă pe tavă. Avioane cu reacţie, nu glumă…Altfel, date fiind negustoria lui Robert şi situaţia pieţei media, ori a găsit Bobby bani pe stradă, ori s-a întâlnit cererea mare a Păuneştilor cu oferta mică a lui Niro, ori i-a pus hapciupaliul să-şi bage minţile-n cap şi să tragă umăr la umăr pentru cauză.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

39 thoughts on “Care mai vrea să-i zic viitoarea slujbă?

  1. Pai sa faca impreuna emisiune zi-lumina in care sa linga urmele Tatucului lor! Cine stie poate isi infiinteaza basescu KGB-ul personal si are nevoie de activisti!! Doamneee, ce scarba mi-e!

  2. Se comaseaza baietii ?
    Personal astept cu nerabdare un talk show Andreea Pora.
    Pe pariu ca o sa sparga audientele 🙂

  3. Umbla zvonul ca Nasu’ va pleca pe Vox News….

    Asa ca Baselu va avea doi scutieri dedicati!

    Nu cred ca in timpul vietii mele (si nu am inca 40 de ani) voi mai apuca viata decenta, normala, de bun simt, fara sila, fara frica, fara imbecili etc aici, in Romania!

  4. Vai ce greata imi poate provoca acel individ numit Turcescu. L-am vazut in emisiunea lui Gadea in care apara el statul roman si autoritatile care lupta din greu pentru interesul cetateanului … oribil … imi venea sa vomit! Victore, sa fiu in locul tau, as pleca imediat din tara aia oribila. Imi pare rau ca trebuie sa zic asta: imi iubesc tara, dar datorita unor oameni ca aratarea de Turcescu, am ales in urma cu mai bine de doi ani sa plec. Macar aici sunt respectat ca si cetatean si traiesc decent si fara probleme.

  5. Cine se aseamănă se adună.Oricum,b1 va rămâne acelas post jigărit de ai zice că este prost hrănit.Numai să nu le dea prin cap să o arunce în arenă,între lei(Moraru si Turcescu)pe suava doamnă Pora,eventual,sub moderarea doamnei Culcer.Cred că „măcelul”iscat ar lăsa celelalte posturi fără audientă.

  6. Pupaciosii! Noroc cu Udrea ca daca n-ar fi ea nu ar incapea amandoi la Basescu. Udrea reuseste sa acopere cu partea slavita doua ministere, si are ambitia sa acopere tot guvernul, asa ca vor avea de lucru echidistantii.

  7. postul de consul la Marsilia adjudecat
    postul de euro deputat adjutecat
    pt turcescu n-a mai ramas nimic decat labe 1 tv?

  8. Am fost in vacanta in Bulgaria. Pe vreme rea ma uitam la tv. Aveau TVRi si ce sa vezi. Discutie despre remaniere vizavi de Basescu. Invitati, Andreea Pora si Mircea Marian. Manipulare din gros sa stie poporul pribegit cum stau lucrurile. Induiosator. Apoi arestul lui Vantu, invitat Tapalaga. Zice si el ca procurorii nu au motivat cererea de arestare dar sant indicii clare… Si dai exemple si imagini pe ecran cu vinovati istorici, Patriciu, Becali, Nastase, Voicu, etc… Gretoasa e TVR.

  9. Adica o sa se certe Moraru cu Turcescu pe spatiul de emisie?Si tocmai ce am vazut motivarea ridicola a tribunalului Bucuresti in legatura cu arestarea lui Vintu(arestarea a intervenit dupa extradare ,presupun).Oamenii legii recunosc pe fata ca justitia poate fi foarte usor cumparata.Si mai am o mare nelamurire in legatura cu ce au facut judecatorii tribunalului:cum o sa ii poata da pedeapsa cu suspendare(asta e pedeapsa care se va da,daca Vintu nu are cazier),daca il tin in arest preventiv pentru atat?Ar insemna sa intre in puscarie tot poporul de infractori minori incepand de astazi.Eu am cauze unde nu a mai fost arestat nimeni preventiv si pedeapsa era aceeasi,2-7 ani.Am obtinut in final cu suspendare.Chestia cu pericolul pentru ordinea publica nu tine,doar daca recunosti pe fata ca oamenii legi pot fi foarte usor mituiti.Ceea ce se intampla de fapt.

  10. Ce ma bucur ca pleaca la B1!
    De abia astept sa vad ratingurile de la B1, prezentate de Badea, si sa anunte, cu modestie nedisimulata, ca intotdeauna,faptul ca Oreste il bate detasat pe pretenul vostru,Turcescu.
    Deja rad acum, in avans!

  11. Mai ramane sa o ia si pe PORA cu el si este menajeria completa la B1TV.
    O armata de magari si viermi sugatori de ciorapi pentru un teanc de galbeni.
    Altfel de aia era tiganul Turcescu vanat si pleznea de tupeu.. Ce sa zic la TV ala minunat se uita mama si tatal lui Tucurescu de la Pitesti .. Basescu , Udrea , Boc si camarila…

  12. Ce explicatie poate oferi cineva pentru faptul ca NICI PANA ASTAZI nu a fost publicata MOTIVAREA sentintei ICCJ in dosarul penal FNI? Curiosii se pot uita [si] la comunicatele de aici

  13. putin interesant ce spune Turcescu,cu atat mai mult labe 1,(con)frate cu Morar.Dar la mogulii buni ,macinatori de vorbe goale,pupaciosi de cururi portocalii ,sa le fie de tot handelu’.

  14. Acuma, cu ce-s mai rai pupatorii pedelisti decat pupatorii pesedisto-penelisti? Care-i diferenta intre B1 si A3, de exemplu? Unii pupa intr-o directie, altii in alta. Exista obiectivitate la vreuna din parti?

  15. @Ciprian: nu exista obiectivitate nicaieri, nu doar la noi. da’ pe cine pupa A3? ca m-ai pierdut. sau avantajele economice se obtin, mai nou, fiind in opozitie?
    @brazvan: fiindca Sima, acoperirea patronala perfecta a unui site portocaliu nazist, a juisat de placere cand l-a facut celebru Dinesci si, ulterior, cand l-a bagat Vantu-n seama, iar acum, cand e ala pe jos, are pusee subite de memorie.

  16. Hai sa reformulez. Antena3 protejeaza PSD si PNL, cei care ar trebui sa reprezinte alternativa la PDL. Cat despre avantajele economice, nu e vorba de faptul ca se obtin in opozitie. A3 obtine profit de pe urma celor 5 milioane (sau mai multi) care au fost si sunt impotriva baselului. Cu alte cuvinte aveti bucata voastra de public caruia va adresati si pe care ii hraniti. Nimic rau in asta. La fel fac si ceilalti (labeunu cu grupul lui de privitori). Si sunt convins ca A3 va obtine si avantaje din partea puterii atunci cand ea va fi a PSD-ului, ca nu degeaba e aliat Voiculescu cu PSD. Si PSD va veni la putere, pentru ca e clar ca PDL nu mai pupa asa ceva decat prin vreo imprejurare absolut deosebita.

    De asta am spus ca nu sunteti obiectivi si ca sunteti la fel ca ceilalti. Fiecare isi urmareste interesul. O parte sa-l spele pe basel, cealalta parte sa-l dea jos cu orice pret (doar Voiculescu a condus comisia de suspendare). Deci nu e nimeni practic interesat de binele natiunii, de furaciunea din tara, de mizeria de zi cu zi, ci de faptul ca ailalti fura, ailalti se imbogatesc, ailalti combina. Dar va veni din nou randul PSD-ului. Vor simti din nou gustul furaciunii. Sunt prea flamanzi si au asteptat prea mult. Si sunteti si voi partasi la asta. Dar, pana la urma, tot aia e. Ori unii, ori altii, toti sunt pe turta lor si Romania tot in mizerie va fi. Dar macar poporul va fi razbunat. Cu matul tot gol, dar razbunat.

  17. Si revin cu un ultim comentariu si imi cer scuze pentru interventiile repetate. As fi vrut sa vad un ziar/o televiziune care sa nu fie de o parte sau alta, sau ma rog, sa fie mai subtil. Din pacate nu cred ca avem asa ceva. Toate sunt enervant de insistente, de insultatoare, de partinitoare. A devenit teribil de greu in Romania sa culegi o informatie echilibrata si corecta. Nici A3 nu iese in evidenta din abundenta de televiziuni din tara asta si cu tot interesul pentru profit, s-ar parea ca primul compromis se face asupra calitatii. E pacat, dar poate ca Romania merita tot circul si neprofesionalismul din presa. Oricum, e interesant de vazut daca se poate merge mai jos de atat.

  18. @Ciprian: sa deduc ca, intr-o tara perfecta ca Romania, numai presa nu se ridica la inaltimea asteptarilor tale?
    @octopus: nu judeca DOAR dna. Costiniu, e un complet de trei. n-am ce comenta, e meseria ei. daca nu se recuza, indiferent de verdictul COMPLETULUI, ea iese prost.

  19. Evident ca nu e presa singura buba a Romaniei, dar e a patra putere in stat si daca primele 3 sunt la pamant, ar fi fost bine ca macar asta sa fie mai sus, dar din pacate nu e. Deci cine da tonul? Cine face primul pas spre normalitate in tara asta?

  20. @Ciprian cu tot respectul, aia care ne conduc ar fi de bun simt sa faca primul pas spre normalitate, nu privatul!

    si daca nu-ti convine “a-normalitatea” in care se scalda a3 si altele de gen, uite-te pe otv sau pe b1, s-a dus si turcescu acolo…

  21. @Lee: Nu m-am uitat niciodata mai mult de 5 secunde la OTV sau B1. Defapt la B1 m-am uitat vreo 10 minute la meciul Urziceniului cu rusii, dar n-am rezistat la comentariile Nasului si am schimbat canalul. Cum ziceam, nu trebuie sa fii neaparat intr-o tabara sau alta. iar privatul ala nu-i vanzator de rosii in piata, e formator de opinie. Masa populatiei casca gura la tot ce se mananca pe televizoare si ii crede pe unii sau pe altii, fara sa puna materia cenusie la munca. Cred ca e vorba de responsabilitate sociala, iar in presa nu prea exista asa ceva. Poate doar cu exceptia teledoanelor in care se bat, care oricum au doza de interes material in ele.

  22. d aia era turcescu cu picătura din pahar la zi… mai scrie la dilema veche versatilu ăsta fiţos? aici se întâmlpă ca n ale “clasei politice” traseisme…

  23. Nu cred ca presa isi doreste neaparat sa fie un formator de opinie! si nici nu cred, sincer, ca presa ar trebui sa aiba responsabilitatea sociala…pai daca de la presa asteptam sa faca sa mearga bine ca sa nu fie rau, atunci ne-am dus dracu.

    Materia ta cenusie iti spune ca vomiti daca te uiti pe otv sau pe b1, atunci te uiti in alta parte…

    Oamenii prosti in tara asta sunt tot din cauza politicului!…in loc sa se construiasca scoli pentru a educa masele, se construieste catedrala mantuirii neamului ca sa avem unde sa ne rugam sa fie bine…asta ca exemplu fara legatura, dar intelegi tu.

    Sunt pesimist pana-n panzele albe in ceea ce priveste revenirea la normalitate a natiei asteia…ma gandeam zilele trecute sa ma mut la bulgari…:))

    te salut cu respect.

  24. Daca presa nu-si doreste sa fie formator de opinie, atunci sa nu se erijeze in protector al democratiei. Vezi tu, pe de o parte zbieram cand presa e ingradita sau cenzurata, dar pe de alta parte o privim ca pe o afacere privata fara nici un pic de responsabilitate. Ar trebui sa ne hotaram, ori sunt a 4-a putere in stat si ii tratam ca atare si avem asteptari de la ei, ori ii tratam ca pe orice alt produs din Romania, care poate fi la un moment dat si falimentat.

  25. dle CIUTACU ,nu stiu cum sa iau legatura cu dvoastra dar poate ma cititi aici ,as vrea sa scrieti un articol,,CE S-A ALES DE CERTIFICATELE ,,care le-am primit dupa revolutie ,parca ar fi fost o avere si nu am primit decat niste resturi aruncate de patronii nehaliti ,certificatele de actionar fiecare unde ne-am inscris ,hai sa facem o ancheta amandoi sa vedeti ce descoperim,alta hotie cu alta palarie ,astept bunavointa dvoastra sa demaram!cu respect CONSTANTA

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.