Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Auzi, fă, hai sictir şi plimbă ursul de aici!

Auzi, fă, hai sictir şi plimbă ursul de aici!

Vad rauri de spume pe blogul unei inchipuite, preluate cu promptitudine, de mediul online. E OK, se cheama informare, iar daca trustul Trustul Intact, in care semianalfabeta asta arunca galeti de cacat de vreun an de zile, nu raspunde, o sa fac eu, in nume propriu, in calitate de – vorba lu’ Gigi – muncitor la Voiculescu.

1. Cucoana, matale ai devenit celebra, prin gratia lui Cristoiu si amabilitatea inexplicabila a lui Gadea, fix datorita (de fapt, din cauza) Trustului Intact. Daca astia doi nu te legitimau, in cadrul actiunii “muie Patriciu” a lui Basescu, in care tu ai fost doar unealta guresa care si-a primit rasplata prin promovarea in guvern, azi impleteai ciorapi fara calcai, la schimb cu Zavoranca, pe la Capatos prin studio.

2. Cu toti banii lu’ barbatu-tau, nu sari genunchiul broastei. Esti o taranca parvenita cu niste scoala pe puncte la particulara. Orice branduri pui pe tine, tot iti cade tarana din buletin. Te-ai nascut sa sari linia de tramvai care nu curenteaza.

3. Ma doare-n cur (ca sa fiu exact, nici macar acolo) de conflictul tau (mai exact al stapanului tau de facto) cu Voiculescu. Din punctul meu de vedere, puteti sa va luptati pe afaceri si sa va si bateti fizic, daca asta va inspira, pana va da sangele pe nas. Dar invata dracului odata (sau macar incearca) sa te comporti ca un demnitar, ca un om politic, nu ca o chivuta cu mainile-n sold. Reprezinti Romania!

4. Vad ca ameninti in stanga si-n dreapta. Pe Gabi Firea o dai in judecata, pe Dana Grecu incerci s-o discreditezi ca a avut curajul sa va dea in gat ca futeti 4 miliarde pe timp de criza ca sa-ti plimbi tu curu’ mare pe langa memoria lui Marin Sorescu si sa bagi in tine ca intr-o magazie la impacaciunea cu Poetul Portofel. Ia sa vedem, mie ce-mi faci, imi iei boii de la bicicleta? Iti pui curtezanul tomnatic sa ma sune in direct si sa ma spurce la televizor? Sau pe Dorin sa-mi spuna ca suntem prea putini oameni de valoare in Romania ca sa ne certam intre noi? Astept…

UPDATE: Cotidianul simte nevoia s-o apere pe Duduie. Perfect democratic, da’ dezamagitor. Unu la mana: ma asteptam s-o faca Evenimentul Zilei. Doi la mana: au pus o toanta sa scrie. Care deduce c-o injur pe Udrea. Dau o galeata de vin aluia care-mi arata in textul de mai sus o injuratura la adresa ministrului Turismului. Zau ca nu iau lectii de etica jurnalistica (nici macar pentru textele de pe blog, nu din JN) de la un ziar care pune-n scena executii politice organizate, ai carui editorialisti impartiali sunt membri de partid, sunt numiti in functii de stat platite si din banii mei si/sau candideaza la vedere pentru diverse dregatorii.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

854 thoughts on “Auzi, fă, hai sictir şi plimbă ursul de aici!

  1. no, ashe pateste prostalaia cand deschide gura… si inca cu cate chestii minunate, cred ca o sa-i mai creasca fundu` ala si mai mare.Ce ma bucur ca i-ai inchis-o la loc, de nu mai pot… Ce nu ma bucur, ca , in decembrie anul trecut mi-am deschis o agentie de turism intern. Daca mai face cumatra vreo taiere de mot la poetul dizident, sau sa-i aduca Flutur zapada cu caruta sa se pozeze si dansa in sanie,(faza e pe bune, povestea toata lumea in Humor de asta, am trecut pe-acolo dupa doua zile) dau cu falimentu`, sau mai mult ca sigur, aterizez inainte de a decola…in rest, eu as vrea sa se desfiinteze CNA-ul, sa se vorbeasca romaneste la televizor, sa inteleaga tot prostu` romaneste, ca zici ca suntem mai catolici decat papa, dar doar in aparenta. Macar papa, daca a mazilit niste evrei si tigani cand era la Jugendwehr, s-a lasat. Astia ne mazilesc non-stop si, culmea, se pare ca ne si place…Cum zicea si un antepostator, Futacu` sa te cheme.Chiar, nu poti sa-ti schimbi numele, ca ex ministrul David? Si sa faci emisiuni cu ilustrii candidati Muia si Laba despre turismul ecumenic? L-ai sparge pe Capatos cu freak-show-ul lui…….

  2. E-te cum se otevizeaza Romania!…
    Dar foloseste mascareala cuiva? Aruncand cu cacat nu cred ca vom reusi sa iesim din el. Si chiar daca iesim la suprafata, daca dedesubt pute, n-am facut mare lucru.

    Cred ca rolul presei (si al oamenilor din presa) ar trebui sa fie altul. Parerea mea. Care este.

  3. Bravo domnule Ciutacu!Imi pare bine ca cineva spune taios adevarul.Altfel, la cantitatea de nesimtire care exista in astia nu se poate face nimic.Am vazut abia acum articolul dumneavoastra.Cum? “Doamna” Udrea e deranjata de limbaj? De ce? E cumva vreo fecioara de la pension? Imi vine sa rad numai cand ma gandesc.I s-a dat Ministerul Turismului pentru ca duduia sa se joace cu banii nostri pe timp de criza, numai asa, ca a vrut si dumneaei sa fie cineva…Daca nu ar fi trist sa vezi cum mor oameni in spitale pentru ca nu sunt medici specialisti sau medicamente necesare pentru ca sa fie tratati corespunzator, mai ca as rade de asemenea fitze. Dar,vedeti dumneavoastra,in tara asta tupeul si nesimtirea “gen Elena Udrea” sunt atat de comune incat au ajuns banale chiar.De aceea trebuie sa existe un Ciutacu care sa scrie asa, altfel nu ne mai revenim, fratilor.Nici asa nu vad multe sanse sa ne trezim din amorteala asta de robotei care, odata la 4 ani votam automat niste scursuri sa ne conduca si care sistematic ne trag teapa, fura,isi umfla buzunarele si burtile cum face si “doamna” ministru Elena Udrea.

  4. bun; in primul rand, aia de la Cotidianu’ pacii sunt niste dobitoci. Frate, ma lasi cu etica jurnalistica??? De aia ii spune BLOG, adica jurnal online, adica pagina personala, sau cum vrei sa ii spui ! Pentru ca e un loc cu libertate de exprimare 100%… poarta numele autorului, care isi asuma responsabilitatea, intr-adevar, dar poa’ sa scrie ce-i trece prin cap la capitolul pareri personale despre cutare si cutare. Ce treaba are etica jurnalistica aici, asta nici macar nu poate fi considerat jurnalism, na, daca vrei. poti sa o lasi balta si sa spui ca e un loc de discutii si de pareri, daca vrei. Intr-adevar, la o analiza mai atenta si ulterioara, deranjeaza anumite aspecte ce tin de limbaj, dar cum sa nu te enervezi? CUM? Nu-i nimic, domnule Ciutacu.. daca o sa ajungeti la concluzia, dupa ce va calmati, ca ati folosit un limbaj prea brutal, il modificati si gata :)))) oricum se vede ca e scris la nervi si cuprinde tot ce ati gandit in momentul ala, si, repet, e normal sa fie asa. Si eu chiar nu cred ca le lipseste etica jurnalistica, eu de exemplu nu l am vazut niciodata pe gadea injurand pe cineva. Pune intrebari incomode, e adevarat, dar mi se pare mult mai “jurnalistic” in abordari decat alti moderatori pupincuristi care de obicei sunt…uhmm… versati ca sa nu zic altceva. Si e valabil si pentru presa scrisa, apropo. Plus ca vorbim totusi de elena udrea, ce draq de etica jurnalistica sa ai cu aia? Si ce sa spun, “atins la coarda sensibila”, intr-adevar, ciutacu o sa aiba o ditamai depresia si o sa clacheze psihic de suparare ca e madam udrea sictirita pe ei. Hai sincer ! Normal ca s-a enervat, e de inteles, dar, sa fim seriosi, atins la coarda sensibila, o formulare de parca asta e finalul vietii si cea mai mare problema a lui. Pfff… Deci, luat per ensamble, articolul mi se pare penibil si … nu stiu… dramatic fara nici un sens, adica dramatic gen telenovela trasa de par. Si te intrebi de ce nu cumpara nici dreaq cotidianul, sau ma rog, mai merge in ziua cu cartea, ca in rest… In fine…
    Si referitor la blonda… Mie mi se pare justificata reactia intru totul. pentru ca pur si simplu tipa isi permite cam multe…si sa nu uit: chestia asta mi se pare izbitor de asemanatoare cu faza aia cu boc, la sinteza zilei… in contextul in care tara asta are atatea probleme de lamurit, tu, prim-ministru, suni numai si exclusiv la emisiunea unde se discuta inaltimea ta; pai da. ca e normal. ca de fapt asta e problema ta acuma. Asa si cu asta. Tot “domeniul” ei e praf si ea isi face griji ca nush ce au zis aia din trustul intact despre persoana ei si… culoarea ei de par sau mai stiu eu ce :). Jalnic dom’le. Jalnic. Oricum, bafta in continuare si mai usor cu nervii… Nu de alta, dar e esential in viata sa stii sa-ti menajezi nervii si ficatul. 😉

  5. bravo nea Victore !
    mare tupeu are si ” cucoana ” asta !
    ceva tare ar fi sa investigati putin sau chiar putin mai mult cum se ” respecta ” , pe banii nostri , HG 1373 / 2008 in tara lui Berceanu imparat , adica prin zona Olteniei ( unde Craiova bate record dupa record )

  6. Ar trebui sa va fie rusine pentru o asemenea abordare pe care nici cel mai needucat om de pe planeta nu ar accepta-o. Cum este posibil sa va exprimati asa?
    Sunt complet indignata de atitudinea Dvs pe care o cataloghez complet necivilizata, atitudine care va situeaza pe primul loc in topul celor mai needucati oameni. As fi vrut sa zic jurnalisti, dar refuz sa cred ca sunteti jurnalist. Pacat. Rusinos. Nedemn. Umilitor.
    Consider ca ar trebui sa incepeti sa va castigati un respect ca profesionist si nu ca “un baiat de cartier”, sa va intemeiati cariera pe educatie si nu pe lipsa ei. Sa stiti ca banii si faima nu reprezinta totul in viata, chiar daca la un moment dat ni se pare ca da. Important este ce lasam in urma noastra, ce calitate a muncii depunem si cum ne aducem aportul la dezvolatarea normala a societatii in care vor trai si copii nostri.
    Sa distrugi si sa hulesti este foarte simplu si usor de facut cu efort minim, insa sa construiesti si sa dezvolti este foarte greu si se face cu efort maxim. Regret ca Dvs ati ales calea distrugerii…Incercati sa va regasiti pe Dvs si sa va regasiti adevaratele valori, valori pe care mai mult ca sigur parintii si bunicii Dvs le au. Intrebati-i si pe dansii, care va sunt cei mai apropiati ce parere au de omul care ati devenit. Ascultati-i! Probabil ca sunt singurii care va pot ajuta.
    Daca binevoiti, puteti sa-mi dati un raspuns pe adresa de mail, insa astept un raspuns civilizat.
    Sper sa aveti puterea sa va schimbati si sa redeveniti un om bun, civilizat si educat. Va doresc numai bine.

  7. Rade ciob de oala sparta…si oricum VOI, presa, ii promovati.. VOI ii faceti “vedete”. Ar trebui sa promovati NUMAI oamenii valorosi… Asa ca in concluzie, ce mi-e ciutacu ce mi-e elena udrea…

  8. si vreau sa va mai spun ceva… as inainta in parlament o lege care sa interzica votul persoanelor fara studii superioare si cu un IQ sub, cel putin, mediu… iar urmatorul pas ar fi sa se treaca in ilegalitate dreptul de mostenire… asta ar fi o societate intr-adevar sanatoasa…

  9. io am o intrebare pentru tine, ciutacule sau domnule ciutacu: daca multi arunca cu noroi in trustul asta, iar trecutul proprietarului trustului este patat si subiectivitatea posturilor de televiziune in difuzarea de stiri este evidenta, “lucratorii” de acolo nu au procese de constiinta niciodata?
    p.s.: am pus intrebarea asta pentru ca te consider emblematic si capabil sa imi dai un raspuns direct si sincer. sau poate nu

  10. UPDATE: nu mai e nevoie de raspuns la intrebarea de mai sus. vad ca aveti un razboi chiar intre voi, ziaristii! batalie placuta!

  11. Comentariu asa de adevarat si la obiect ca asta n-am mai vazut pan’ acu , deci felicitari! Si lui mircea badea pt k prin intermediul blogului lui am reusit sa citesc asta. bravo inca 1 data . Sper k vom mai avea parte de asemenea articole ‘geniale’ dupa cum este si parerea d-lui badea.

  12. Nu ii este rusine,ca umbla dupa basesecu cu prajituri pe la spital,si asa a ajuns mare ministeriasa.E o mare nesimtita si are tupeu ordinar,mai sta si cu familia basesescu pe la diferite sidrofii.Asa fac toate c……le. Bravo victore si am vazut ce ai zis si lui Raduleasca azi la A1 ,merita ca nu e nici o diferentza intre cele doua moldovence inputite

  13. Bine i-ai facut Victore….Bravo tie ca ailalti atata se caca pe ei cind le iau interviuri rahatilor astora ca trece emisiunea…daca e vorba de ce subinteleg eu cu Uniunea Europeana ma bag ce dracu ca e gratis!!!!

    Ps.NU MA DUC LA VOT SI FACETI SI VOI LA FEL….
    BRAVO BADEA!!!

  14. Felicitari d-le Ciutacu, am urmatoarea remarca de facut.D-l Flutur a mentioant ca votul a confirmat guvernul Boc.Care vot,cei 72% scarbiti de clasa politica(care pentru premierul Boc nu conteaza) absenteismul ar putea,sa-l interpreteze ca nu sant de acord cu ei daca ar conta, si sa-si calculeze procentul de la nr.celor cu drept de vot raportat la nr celor care l-au votat.Ar fi mult mai realisti in aprecieri.Ne mint numai pe noi. cred ca e mai grav se mint pe ei insasi, si asta nu are leac.

  15. Am spus si o mai repet:
    Aveti rabdare pana in toamna cand se va schimba TOTUL,atunci veti intelege ce a vrut sa spuna Brucan!
    PS.domnul Ciutacu are perfecta dreptate sa-i
    faca de cacao.I-l rog pe dl. Ciutacu sa exprime public,cand are ocazia,ca noi cei
    aprox.74la suta ne-am cam saturat de golanii,
    circarii,mincinosii, parvenitii,hotii,
    agramatii,care cred ca noi am adormit
    sau nu intelegem ce se intampla.

  16. CIUTACULE esti singurul ziarist pe care il mai citesc…mai era si CRISTOIU dar dupa emisiunea cu EBA il urasc nu vreu sa mai aud de el.NU se poate ca un ziarist ca el sa ridice asemenea osanale cuiva….

  17. yo,viktor…..hai ca ai umplut-o de sange pe curva asta analfabeta…..chestia e ca daca dam cu noroi in astia tot nu rezolvam mare lucru….ei ne fura in continuare si noi latram la stele…..zic sa trecem la actiune…..eu ma pun…..cine mai vine??????

  18. parerea mea: guvernul actual al romaniei trebuie executat exact precum ceausestii….in rest va pierdeti vremea degeaba cu vorbe si injuraturi….nu se va schimba nimic niciodata

  19. esti cel mai tare da i inainte cu tupeu ca jegurile parvenite din diferite ministere habar nu au decat de masini genti si alte Bagatele din banii publici bineinteles ! injura le ca doar cu atat am mai ramas …..

  20. le dedic si melodia aia de la Parazitii
    Vreau sa va doara ….asta cand nu or mai fi la putere !!! felicitari Victore

  21. Cand le vad ranjetele alea false de imbuibate, Udrea si Ridzi, grohaituri de bogate celulitoase, ma umple sila … ele spera ca acele ragaituri baloase sa ne inspire noua, astorlalati care nu furam ca ele si tolomacii lor de barbati, sa ne inspire o senzatie de bine, de OK, de multumire si stabilitate, de apropiere si grija a lor pentru noi …hai sa fim fericiti ca isi coflecesc ele bucile pe fotoliile parlamentului!!
    Huooo si sictir lor si familiilor lor, nesimtite tupeiste.
    Alea mici de pe centura au mai multe demnitate si distinctie decat ele si mai mult bun simt.
    La Targsor e locul astora doua, la puscaria de femei, sa faca saltele si dormeze, sa primeasca castravetii si salamul felii sa nu ii poata folosi.

  22. Esti mare Ciutacule.Cred ca esti de varsta mea,adica vreo 43 de ani.Mai frate gandesti la fel ca mine.Tine-o tot asa.Hai sa facem ceva pentru oamenii de rand din tara asta.Hai sa-l starpim pe animalul asta de BASESCU cu toata clica lui de ordinari jegosi,si curvele preferate care pana la urma le-a facut ministru.

  23. esti super tare!!!!bravooooooooo
    imi place ca esti tu!nu ai cenzura!!!la superlativ totul:*,ma uit mai tot timpu al ant3 mai ales la dana grecu si la mihai gadea!!ma bucur ca s-au adunat toty oameni destepti la ant3(la realitatea opusul:)),ink odata felicitari!fan nr 1!numai bine si mult succes in demascarea elenei udrea. afara cu javrele:D

  24. super ekipa….CIUTACU,BADEA,GADEA,DANA GRECU,RADU TUDOR,VALI STAN NICI NU ITI MAI TRE SA TE UITI IN ALTA PARTE:*PE EI PE POLITICIENIIDEMASCATIII!!!!BRAVOO VICTOR

  25. O lectura particulara pe cinste, dar cam, solicitanta. Este mult prea greu de digerat decat mi-am inchipuit.
    Un lucru e cert, daca Udrea s-a purtat si continua sa se poarte ca o ‘chivuta, cu mainile in solduri’, in loc sa se poarte ca un demnitar, atunci merita ca si Dvs. sa uitati de etica jurnalistica, cu atat mai mult ca scrieti pe blogul Dvs. personal, in calitate de ‘muncitor la Voiculescu’.
    Sunt convinsa ca Udrea a absentat ‘motivat’ de la cursurile de ‘etica pentru ministerese’ si in aceste conditii aveti scuze de neconestat sa le treceti cu vedere acele norme de etica de care stiati de pe vremurile cand erati jurnalist!De fapt ati luat exemplu de la Udrea.

  26. VICTOR CIUTACU….esti GENIAL !!!!!! noroc cu frauda la prezidentiale, asa te-am descoperit la antenuta mogulului (mea culpa ca nu am avut aplecarea necesara asupra vorbelor domniei tale pentru a te aprecia, dar mai bine mai tarziu decat niciodata :))….ai un telespectator asigurat, atat timp cat ai sa continui sa vorbeste liber, in tara asta de rahat….bravo, domnule….sincer

  27. Spune tot ce stii despre aceasta inumana persoana, frustrata si spune si despre si despre tov ei din partidu demolatorilor libidinosi (noul partid comunisto-nazist)din Romania. O adunatura de fiare crude ,fara mila si fara Dumnezeu. Ar trebui sa ne ridicam la lupta impotriva acestui sistem totalitar neonazist format din indivizi ai fostelor servicii secrete ale comunistilor. Ar trebui sa pornim o REVOLUTIE adevarta care sa stirpeasca fara mila acest sistem neonazist. Situatia este mult mai grava de cit pare de acea protestul si supararea Dl Ciutacu e de inteles mai ales ca dinsul cunoaste mult mai bine situatia. Ma alatur si eu protestind cu speranta ca unindu-ne incetul cu incetul v-om invinge.

  28. Nu e destul sa protestam ,cred ca a venit vremea sa ne ridicam la lupta impotriva acestui sistem terorist neonazizto-comunist intitulat(pdl). A venit vremea sa ne unim si sa luptam umar la umar,sa ne alaturam celor care prin intermediul presei tin flacara libertati aprinsa .Protestez alaturi de Domni Ciutacu Victor,Mircea Badea ,Gadea, Voiculescu,Athanasiu si de totii aceia care au curajul sa lupte cu acest sistem terorist neonazisto-comunist(pdl si tb).

  29. Stimate Domnule Ciutacu
    Ştiu că sunteti arogant şi genial, dar mi-ar place să v-o spună şi alţii. Oare o să vă iertam vreodată că sunteti cel mai bun?
    Am plecat din Romania dupa ce am mancat bani statului roman pe o educatie gratuita(stat) ce a durat 17 ani de scoala..Din pacate tot ceea ce eu am invatat nu a fost compatibil cu ceea ce in Romania s-a creat dupa Revolutie ..Am incercat 20 ani in Romania si la 44 ani am emigrat dupa ce am inteles ca au furat bani de pensie pe care eu i-am varsat la stat 22 ani…
    Pe timpul vietii mele in Romania singura data cand am simtit ca statul exista ca forma si structura in folosul meu ca cetatean a fost pe timpul lui Ceausescu.. ulterior am sacrificat sperantele…si am realizat…Sunt de 3 ani in Italia lucrez la o mare firma de consultanta .. si in trei ani au nascut in jurul meu:4 poduri 5 pasaje, si s-a dat in folosinta a treia banda pe 340 km…Asta doar intr-o zona restransa pe o raza de 150km cca.Italia nu e perfecta dar traieste pe un mecanism democratic deja format si nici nu-ti vine sa crezi:Mafioti ajung in puscarie…VA MULTUMESC …pt ca nu lasati demnitatea si inteligenta romaneasca sa fie calcata in picioare de acesti nenorociti…Sa le fie pe lumea cealalta..
    P.S. Madam Udrea nu si-a inceput cariera la INTERCONTINENTAL inainte de revolutie?

  30. Domnule Ciutacu,
    Nu pot fi de acord cu anularea tuturor calităților acestei Evita Ponton a politicii românești,care totuși…
    Nu-i printre susținute,
    Ci-n politică Nuți-i mare
    Pe propriile ei picioare,
    Ce le-a ținut tot desfăcute!

  31. daca eu ca simplu cetatean al acelei tari numite romania ii bag pula in gura acestei duduie oare ce imi face?ma cauta in spania doamna elena udrea as avea o deosebita placere scuip intre ochii aia care nu vad altceva decat bani si putere.sunt peste un milion de romani in spania plecat departe de familii datorita voua a celor care cica conduceti tara.mai bine neati conduce putele la pisare ca la aia probabil va pricepeti mai bine.acum sa vedem mo baga doamna udrea in puscarie p`t ce am zis????

  32. elena este una buna, nu ca ministru ci ca perversa, ca ea mei este CIOCIOLINA si Roberta, au ahjuns in functii politice si publice nu pe baza capului ci pe cea curului. 2 prostituate

  33. Ok domnule Ciutacu, dupa o zi grea si mizerabila ,,you made my day”.Cat timp mai exista oameni ca tine tot mai avem o speranta. Ca de ”curve virgine,,-vorba unui bun prieten de-al tau, ne-am cam saturat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.