Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Arpi, Arpi, s-ajungi tu la bară ca Riţipiţi?

Arpi, Arpi, s-ajungi tu la bară ca Riţipiţi?

Nu pot să cred că n-am fost în stare să intuiesc ce potenţial infracţional zăcea-n băiatul deferent pe care l-am făcut vedetă naţională cu scandalul Polus prin 2000. Păi bine, tanti Codruţo, tu chiar nu ştii de glumă? Doar ţi-a zis nea Trăian la televizor că tipu-i onest şi cam hărţuit de procurori, că-i scrisese pe mailul de serviciu. Ţi-a dat şi-un memoriu, iar pe matale te găsi rigoarea taman cu omul de afaceri preferat al cosaşului din Răchiţele. Abia-i făcu şi lui partidul portocaliu Prima Casă ca să-şi vândă Cartierul Tineretului şi-l încurcaţi voi pe om cu chestii prozaice de nepermis. Mi-e şi frică să plec la masă cu domnu’ Gâdea, că poate-l trimiţi la bară şi pe Bucşaru până executăm noi o ciorbă de fasole şi-un tiramisu cu fructe de pădure. Fată dragă, nu-l lăsa pe Tiraninho fără echipe-n Champions League, are meciuri grele în sezonul toamnă-iarnă! N-aş paria pe meciuri nule. Bine măcar că o rezolvă pe a mică. Nu ştii niciodată când ai nevoie de o plapumă tânără când te trage la şale. Văru’ Silvio din Milano o poate confirma…

UPDATE: Iar s-a spart în anchetă că nu s-ar băga. Un secret nu poate să ţină…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

60 thoughts on “Arpi, Arpi, s-ajungi tu la bară ca Riţipiţi?

  1. Trebuie sa recunoastem ca Laura s’a intrecut pe sine la faza asta cu “maestru” Arpy de la CFR.
    Si tu care erai gata sa pariezi ca DNA’ul nu se va atinge de nimeni de la Cluj!… Ai subestimat’o grav , din cate se pare…

  2. bai,fratele meu,nu-i a buna cu tine;
    de unde ,Doamne,iarta-ma!,atata umor.
    daca te-ai fi nascut prin Haimanale,ar mai fi o explicatie.
    dar asa…

  3. Poate sau nu avea legatura cu subiectul, dar vreau sa propun ceva:
    o lege: odata pe luna, parlamentarii in ring (separat): 3 minute pe luna, cu un alegator ales la intamplare. Daca respectivul are noroc si e aplaudac, ok. Dar daca nu are?
    As reedita mizeria aia de emisiune de la Realitatea. Dar de data asta, credeti-ma, ar avea un rating…!

  4. DOMNULE VICTOR CIUTACU, VA ROG SA-MI PUBLICATI MESAJUL… NUMELE MEU ESTE ADELINA AVRAMESCU, AM 23 DE ANI SI SUNT DIN LUGOJ…DIN CAUZA UNUI MEDIC IRESPONSABIL CARE MI-A DAT UN TRATAMENT MULT PREA PUTERNIC, SUFAR DE OSTEOPOROZA CORTIZONICA SEVERA SI AM 6 FRACTURI LA COLOANA VERTEBRALA. SINGURA MEA SANSA DE VINDECARE ESTE O OPERATIE LA COLOANA, LA O CLINICA DIN VIENA. OPERATIA COSTA 30.000 DE EURO. PANA IN PREZENT AM REUSIT SA STRANGEM 16.000 DE EURO. CINE DORESTE SA MA AJUTE IL ROG SA INTRE PE BLOGUL MEU: http://adelinaavramescu.wordpress.com VA MULTUMESC

  5. Se simte ironia.Asa este il baga in cladirea DNA pana la toamna cand se vor constata diverse vicii de procedura iar prin ianuarie se va musamaliza cu o conditie.Sa prinda Baszkany al doilea mandat

  6. Esti foarte tare, Ciutacule!

    Mi-e teama insa de ce e mai rau pe lumea asta pentru Romania. Mai rau decat apogeul crize. Sa ramana Basescu presedinte…

  7. Ciutacule,

    Stai ca nu inteleg. Eu daca te platesc cu 1 bulion sa scrii zi de zi in JN ca Fiara e geniala si ca sunt YHWH , e ilegal ? Si daca te platesc sa scrii ca soacra-mea e infractoare e iar naspa ? (evident facem contracte).

    Fiara nedumerita.

  8. Este un SEMNAT EVIDENT ca TRAIAN BASESCU este in stare sa sacrifice pe oricine pentru a ramane in carti pentru alegerile prezidentiale. Tiranul se va debarasa de toti cei cu “tinichele de gat”.
    Se joaca tare dar nu numai in tara ci si in afara ei. MARELE LICURICI INCA NU S-A HOTARAT!
    Scrutinul electoral din toamna va fi unul pe viata si pe moarte.
    Din septembrie deja se anunta noi strategii. PSD-ul abia asteapta sa fie scos de la guvernare de portocalii, pentru ca altfel MIRCEA GEOANA nu are nici o sansa sa castige prezidentialele. SI ASA NU ARE, AS ADAUGA CU FERMITATE EU!
    Totul a devenit foarte interesant si palpitant , iar toate astea fac sa fie O VARA TERBIL DE FIERBINTE.
    Tiranul va mai sacrifica cateva piese, dar tare ma tem ca pe de alta parte unii pedelisti de frunte il vor trada. Sunt voci care spun ca deja se duc tratative atat cu PSD, cat si cu PNL. Adevarul este ca nu-l vad pe un Blaga sau un Berceanu calcati in picioare de niste tarfute prezidentiale.
    Poate unii dintre voi si-au pus intrebarea DE UNDE ATATEA INFORMATII DIN INTERIORUL PDL-ULUI, partid ce pana nu demult parea un MONOLIT! Raspunsul este evident, logic si foarte simplu: NICI UN POLITICIAN ADEVARAT NU POATE INGHITE LA NESFARSIT DICTATURA CLANULUI BASESCU. AU ANI DE ZILE IN PARTID SI S-AU TREZIT PESTE NOAPTE CONDUSI DE NISTE FUFE ANALFABETICE IN ALE POLITICII! CUI II POATE CONVENI ACEASTA IPOSTAZA? NIMANUI!
    Pe de alta parte o parte din PSD l-a scos deja la incalzire de OPRESCU. Sunt cei care nu cred ca Geoana va ajunge presedinte si nu sunt putini! Acesti de fapt merg la doua capete: CRIN SAU DOCTORUL.
    Politica este mult mai grea de cat va inchipuiti si stiti de ce? PENTRU CA NU EXISTA NICIO REGULA.
    Joaca de-abia INCEPE!

  9. Incitandu-ne, iarasi, cu un subiect de interes public, sper sa fie tot atatea comentarii (209) ca la subiectul anterior. Unii au facut chiar mai multe comentarii pe marginea subiectului.
    Nu este primadata cand d-l Ciutacu se autoflageleaza, ca nu a fost perfect intr- o situatie, ca “n-am fost in stare sa intuiesc ce potentional infractional zacea” intr-o ‘vedeta nationala’.De cele mai multe ori dumnealui ‘intuieste’ cu precizia clarvazatorului anumite situatii, evenimente, etc.Dar, trebuie sa admita ca surprizele,fie placute, fie neplacute, vin de unde omul nici n-ar crede. Sper, din suflet, ca odata cu admiterea lipsei de intuitie (in acest caz particular), isi va focaliza energia-i
    inepuizabila asupra problemelor acute, cu care
    se confrunta Romania: iesirea din criza, eficientizarea activitatii autoritatilor statului, etc.Succes!

  10. Da’ cum se poate? nici macar coruptia nu mai functioneaza cum trebe in tara asta, domn’ Ciutacu, lasati oameni sa-si vada de treaba, altfel…

  11. Shtoul Zilei,
    Preşedintele Traian Băsescu a declarat într-un interviu la Radio România Actualităţi că analizează “în mod deosebit” posibilitatea de a nu mai candida pentru un nou mandat de şef al statului.”

  12. @Fiara
    Stimabile, spre elucidarea dilemei d-tale,ar ajuta daca ai cumpara JN – atunci nu ar mai trebui sa-ti bati capul cu: cui sa dau bulionu/borsu (pe nas) ca sa scrie ce vreau eu, si o fi legal sau nu sa fac acestea?

    Cu respect,
    Cornu

    OFFTOPIC
    Domnul Ciutacu, cu tot respectul, ati vazut domne ce v-a facut colegul Mircea Badea pe blogul sau? Am ras 10 min, trebuie sa recunosc. Pai bine domne cu margele si desuuri muieresti? Acuma, e adevarat ca aveti muschii cei mai mari dintre toti din poza, da’ totusi!

  13. La cum l-a imbracat Mircea pe Victor, poa’ sa candideze cu succes real si la prezidentialele din S.U.A., chiar daca nu-i nascut acolo. Sau poate e
    si nu stim noi. 🙂

  14. Bre nea Basescu, lasa-ne tatica, traiasca familia lu’matale cu joaca asta cu candidatura. Suntem noi mamaligari, dar nu te mai juca cu inteligentia noastra,ca ne mai smecheriram in ultimul timp. Am invatat de la dvs!
    NORMAL CA VREI SA CANDIDEZI, CE DRACU’ BRE DOMN PRESEDINTE! SAU TE-AI PRINS CA JOACA ASTA TINE PULIMEA IN SUSPANS?! TE PACALISI BRE DE DATA ASTA, ZAU! PAI LA CATE TEPE NE-AI TRAS CINE TE MAI CREDE?! SULEA DE LA OI!
    VREI PRESEDINTE IN MOD CERT, PENTRU CA TARE TI-E FRICA DE RAZBUNAREA CELOR DE CARE TI-AI BATUT JOC! PATRICIU, BECALI, COLEGI DE PARTID ETC, BASCA DOSARUL FLOTA CARE ABIA ASTEPTA SA TE IA-N PRIMIRE…TOTI SUNT CU OCHII PE MATALE, MAI RAU CA PE UN BANCOMAT.
    ITI DAU UN SFAT: Lasa vrajeala si negociaza-ti retragerea, ca parca te vad fluturand catusele la maini ca nea Jiji.
    Stii povestea cu Petrica si lupul? NU TE MAI CREDE NIMENI OMULE, ORICE AI FACE.
    Asa ca foloseste informatiile serviciilor, vezi cine va fi NEXT PREZIDENT si PREDA-TE CAT MAI AI TIMP!

  15. Am uitat sa-l bomban pe Boc.
    M-a exasperat cu reducerile bugetare. Sant de acord sa ia scene mai ieftin da’ mai bine ii pune la treaba pe bugetari (mi se pare o solutie mai buna pentru criza)decat sa-i dea afara sau sa le reduca salariu.
    Orice serviciu, produs prost sau nefacut si platit produce inflatie indiferent ca e la bugetari sau privat.
    Daca pune pe liber pe cine pune sau cine ii pune (nu am nicio garantie ca pleaca cine trebuie). Daca le reduce salariu, de suparati o sa incurce lucrurile si mai mult. Parca nu e de ajuns ca toate diplomele alea sau dus in administratie.
    Se poate sa fie prea multi bugetari, dar si procentul de servicii e cam mare fata de productia noastra. Daca din functionari publici i-a transformat in agentii (si s-au laudat la UE ca au redus) si au evitat somajul cu servicii asta e, ne-a ajuns.
    Numai Bine!

  16. Bre, doctorul “ia in calcul sa…”, toranozaurul ” ia in calcul sa nu …”, am mai spus-o, parca ar fi domnisorici de pension englezesc, care se fac ca “nu stiu ce-i aia”, dar tocmai au fost prinse masturbandu-se in cada 🙂 in timp ce se gandeau la rima perfecta a batranul Will.
    Pacalicii au inceput sa-si trimita mesaje unul altuia.

  17. Tre’ ca-i fo confuzie regretabila ori o miselie politica. Acesta-i cetateanu’ onest care-i cerea protectie marinalului, ma indoiesc ca ar avea potential infractional, marinalul nu se inseala!

  18. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Comentai adineauri si la “secrete”:sunteti un om formidabil si foarte inteligent!De-aia va admir si va iubesc(in sensul bun al cuvantului)!

    Cu aceiasi pretuire,
    IoanaP

  19. D-le Citacu,va urmaresc cu placeresi la tv si la Jurnalu’ .I-mi place si ce scrieti si ce ziceti,dar va sugerez sa face-ti emisiuni la Vorbe grele si cu Corneliu Vadim Tudor.

  20. In 96′ a ‘basculat puterea” ; serviciile, parchetul si ce mai era pe atunci.
    Se repeta istoria?
    Tot procurori erau si aia care l-au anchetat pentru “flota’; sunt procurori si acum, si probabil, s-au gandit ei, ca vor sa mai fie.

  21. POEZIE
    de MINE(Dumitru Nicolae,Craiova)

    O PLACINTA BASE poate
    MIRCEA n-o v-a mirosii
    Ca nici BASE numai poate
    CRINUL cand o inflorii

    N-o vrea UDREA sa-l PRIGOANA
    Pe cel BRANZA intr-o PLACINTA
    Si sa FLUTUR tricolorul
    Oare m-alege poporul?

    Daca vreti iesii din criza
    Sa votati cu noi,ca-i bine
    Si VADIM v-a da un sfat:
    “Lasati-va de mancat”

  22. update : Domnule Ciutacu trebuie sa-l stergeti de pe lista pe primul ministru Basescu.N-ar trebui sa inceapa remanierea cu dumnealui? Cred ca vaporii de whisky au ajuns la Licurici si l-au ametit.Vom avea turul doi intre Oprescu si Antonescu ? Ha, ha !
    P.S. Glumesc, evident. Nu renunta Base asa repede la….imunitate !

  23. Da de programul Prima Coasa a lui Basescu nu te ocupi? Ca el se revolta ca “nu-i posibil sa harshti 100k de diplome” de la Spiru dar e chiar indicat sa harshti nush cate sute de mii de oameni de la plata din buget pentru ca guvernantii nu mai au bani de furat. Nu ca fotbalul n-ar fi important, dar parca cateva jdesutedemii de oameni fara slujba de la o zi la alta e poate la fel de important.

  24. Domnule Ciutacu, va multumesc.
    In seara asta mi-ati creeat senzatia ca nu e chiar totul pierdut L-ati invitat pe domnul MIRCEA DIACONU care pentru o ora mi-a sters din suflet toata dezamagirea pe care am acumulat-o anul acesta si nu numai. Sint un om informat,zic eu,am terminat o facultate de ingineri acum 26 de ani , ma informez permanent din presa scrisa, de la tv, si din toate celelalte surse disponibile masei largi de oameni. Din ce in ce mai mult am impresia ca sintem bataia de joc a celor pe care i-am ales sa ne conduca. Asta seara, mai mult ca oricind, am fost incintata de prezenta si atitudinea domnului Mircea Diaconu. Locuiesc in Campulung Muscel, eram hotarita in 2008 sa nu mai votez, dar acest mare OM m-a scos din casa – pe mine, pe familia mea si pe prietenii apropiati si ne-am dus cu mare drag sa-l votam, am votat OMUL Mircea Diaconu. In afara unor afise electorale nu stiu sa-si fi facut alta campanie electorala.Dar il iubeam de mult pe actorul nostru muscelean care ne-a cucerit de la inceputul carierei sale. Sint mindra ca am ales in Parlamentul Romaniei un senator unic. Nu cred ca exista al doilea dar si asa e grozav. Doamne, ce mult as dori sa mai vad macar unul-doi de aceeasi caliatate, bun simt, inteligenta si tot ce poate fi mai bun intr-un om. Dupa emisiunea asta nu mai vreau sa mai vad altceva, vreau sa-mi ramina in suflet emisiunea asta si va astept cu tot sufletul sa va tineti de cuvint si sa reluati emisiunea dupa vacanta cu ,,politicianul” nostru unic.Avem mare nevoie de astfel de oameni! Va multumesc inca o data si va urez concediu placut alaturi de minunata dumneavoastra familie. Cu multa admiratie, Elena C.

  25. Din pacate clasa politica nu se preocupa de cea mai mare problema a zilelor noastre : SOMAJUL si inchiderea (falimentul) firmelor . Este tragic si se pare ca va fi si mai rau.
    Oare ce anume ii va trezi la realitate?
    Ce vor face cei care vor veni la putere dupa alegeri cu o tara care nu are economie si in care poporul e sarac? …Oricum schimbarea trebiue facuta la varf!

  26. D-le Ciutacu, cum a ramas cu presupusa legatura de rudenie intre maria basescu si necolaiciuc ? E doar un zvon ? “Mihai Nicolaiciuc s-a născut în iulie 1952, la Gura Humorului, iar Maria Băsescu în septembrie 1951, foarte aproape de această localitate, şi anume, la Cajvana. Mama Mariei, Aurora Andruşca, era tot din zonă, şi anume, din Arbore, şi a fost suplinitoare la şcoala din Cajvana, unde a locuit cu soţul său, Gheorghe Andruşca, miliţian în această localitate.”
    sursa: http://www.jurnalul.ro/stire-special/mihai-necolaiciuc-spaima-cfr-ului-120064.html

  27. La aproximativ 15 ore, dupa ce d-l Arpi a primit o dojana greu de suportat din partea D-lui Ciutacu, incep sa am rezerve ca subiectul in speta este de foarte mare interes pentru public, asa cum mi l-am imaginat. Probabil ca cititorii nu au sesizat ‘semnificatia’ mesajului de la Update. Eu sunt foarte bucuroasa ca ‘Cetateanu Turmentat’ne-a dezvaluit un ‘secret’, care credeam ca va zgudui toata tara, si care va rezolva dilema tuturor cetatenilor privind alegerile Prezidentiale. Din acest motiv mi-am exprimat convingerea ca vor fi ‘tot atatea comentarii ca la subiectul anterior’.Ba, chiar mai multe.
    I-ar sta bine ‘boierului’ sa fie ‘acolo’.

  28. Tresalta inima de bucurie, cand pe un ipochimen ca asta il cauta astia de arginti si se isca in gandul meu nu neaparat posibilitatea de a l vedea vargat, ar fi prea bine si totusi prea putin, ci de a i se demasca astuia ticalosia, sa vada tarisoara.ro cine este in adevar asta.

    Numai ca asta se pare ca are un statut special in Romania este favorit la curtile marinaresti si probabil nu doar, s a orientat baiatu, probabil si pe la altii

    Destul cu fecioara cheala si securista preacuvioasa, ambele imagini favorite la Cotroceni respectiv si probabil Victoria, fireste datorita pasiunii visinii pentru “politica” portocalei care pe zi ce trece este tot mai putrefacta.

    Si totusi vb lui Tomita “ma cine il tine pe asta???

    Gandesc ca era si vremea ca putregaiul de sub pres sa fie scos cumva, candva si de undeva la iveala. Oare cine a avut interesa sa amane atata vreme si cine sa dezgroape asa curand?
    Sa fie un alt paravan pentru a ascunde mizeria Ridzi – Udrea?

    Nici macar frf nu se atinge de el. de ce oare???

    Sa vedem cat tine minunea, 3 ore, 3 zile, 3 saptamani sau pana trimite iar asta din gruia o scrisoare la marinel si marinelul cu lacrimi nu de minotaur ci de crocodil esuat intre Udrea si Ridzi, va plange, probabil intr o conferinta de presa cu ala din gruia in contumacie(cica ii in concediu, il doar nici in cot, pentru ca stie ca marinelu il rezolva daca nu altii, oricum daca nu mai iese marinelu presedinte cred ca ar cam fic azul sa si schimbe pasiunile, de stipendiu, politice), ca uite un cetatean bun este cazut din gresala sub incidenta legii si ca ar trebui ca institutiile sa il ierte si sa il lase in izbelistea vremurilor, pentru ca uite nu i asa deja au fost sacrificati destui si destui au deja pe urmele lor comisii.

    Sincer, nu mi vine a crede ca pe asta il poate atinge ceva atata vreme cat seva puterii lui este mult mai gaunoasa decat cred ca stim, noi, toti laolalta, iar ombilicalul este nu doar greu de taiat ci si foarte solid ancorat in pantecele fortelor interne si externe care il sustin si intretin.

    Si totusi nu puteti trata din nou cazul din 2000?

    Daca asa cum imi raspundeati candva, ca prin din 2000 nu s a intamplat nimic atunci cand ati fost primul care a scris despre tinutul pe care este incuibat amu Polusu, atunci de ce sa cred ca s ar intampla acum ceva cand asta deja are Clujul la picioare si pe maretii din statul tarisoarei.ro, in frunte cu marinelu cotrocelu ca paravan al ticalosiei???

    Daca nu stiati, asta deja are Clujul la picioare si il guverneaza cum are chef…

    CAT DESPRE JUSTITIE…

    O, nu!!! cand aud justitie nu pot sa gandesc nici la justetea aplicarii dreptului si nici macar la coerenta actului de justitie.

    De aia avem sute de contestatii la forurile “ieuropene”(cum zice marinelul) de aia DNA nu a scos pe scut preferential decat prin scurgere de informatii catre presa, de aia nu avem decat un caz Bivolaru si o ciudatenie de arestare Becali(nu i iau apararea), de aia Procurorul Panait este acum in lumea celor drepti, de aia de aia de aia

    Nu am incredere in Justitie nici cat sa trec strada cu ea de mana, mi teama ca ma amana fie din lipsa de fonduri fie din lipsa de probe si astfel nu voi apuca sa vad vreodata, inainte de viata de Apoi, ca balanta nu va fi masluita iar esarfa nu va mai putea fi transparenta dupa context si pana se va pronunta cu privire la individul asta din gruia cred ca Somesul ori va seca ori isi va devia cursul.

    Sa ma fereasca Bunul Dumnezeu de o asa lehamite de justitie…

    era sa uit
    Amin

  29. Bre,

    Poza e recenta ?
    Chiar o pipaisi pe Placinta :)?!
    Recunoaste sportiv ca ai comis-o !

    Ps. Deci asta e sursa costumelor tale ! Te-ai demascat 🙂 !

  30. Mă întreb ce gândeşte un om obişnuit cînd vede că până şi prietenul lui Boc este anchetat?!

  31. “Băsescu: Iau în calcul varianta de a nu candida pentru un nou mandat”

    … cineva sa-mi opreasca lacrimile de crocodil.

    Nu va mai luati de Arpi ca se sperie minora lui, pardon iubita.

    Prima Casa vine vine vine, 20-30 de contracte incheiate in toata tara, asta si taierea a 20% din salariile ministrilor reprezinta solutia de a scoate Romania din criza, care isi va depozita saracia in Primul Siloz ce ii va iesi in cale.
    Domnul Victor, ca orice alegator ma intreb in ce zona vine duba Dvs. cu mezeluri si pantofi, ca sa stiu daca va dau votul sau nu.

  32. Ciutacule,

    Moare Badin daca vede poza – la cat a tocat-o pe dna Placinta. Cum de poti sta langa “Satana” cum zice “Caraghiosul” ?

    Fiara.

    PS: Sigur nu e un fake poza ?

  33. @Fiara: e cat se poate de reala si recenta (vreo 36 de ceasuri). se-ntampla sa avem un prieten comun. si zau daca ma preocupa trairile intime ale lui Andrei.
    @brazvan: nimic spectaculos, om normal (fara fite) la o petrecere.

  34. Ciutacule,

    Bravo tie. Nu cumva tu pleci la EvZ ca vad ca pe O. Dobre o inviti la Vorbe, cu Bichir te tragi in poze …

    Fiara.

    PS: O fi privata petrecerea, dar fiind persoane publice acolo, nu pot sa nu ma abtin sa remarc mai mult de 20% gazetari in poza.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.