Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > “A violat-o prima dată Traian Băsescu”

“A violat-o prima dată Traian Băsescu”

Există o specie de lepre bipede cu aparenţă umană care dau impresia că, în afara lor, toată lumea-i proastă sau amnezică. Jenant e că se dau balene-n găleata cu apă.

Societatea Timşoara, aia cu punctul 8 (lustrarea activiştilor PCR şi a securiştilor) al faimoasei proclamaţii, s-a înnobilat azi cu membrul CC al UTC Mihai Răzvan Ungureanu, zis omul cu maiou sub cămaşa cu mânecă scurtă şi purtător de blugi călcaţi cu dungă. O ruşine mai mare decât asta zău că e greu de închipuit.

Ţara fetei de la pagina 5 a ajuns locul de joacă al preşedintelui de pe tasta 3.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

71 thoughts on ““A violat-o prima dată Traian Băsescu”

  1. linge-funduri asta …mai zice cateodata si adevarul..in functie de cum si de unde-i vin banii

  2. Tare, desi is basist, asta e tare…ce mizerie mai e si Cristoiu asta si asta o spune unu care voteaza cu Basescu. Inimaginabil…oamenii astia nu au coloana vertebrala.
    Ce draq domnu Ciutacu, omu asta are o varsta, ce ii mai trebuie acum, bani? Cat de decazut poti sa fii sa sari dintr-o parte in alta cu atata usurinta si ignoranta la 70 de ani.
    Sa ii fie rusine!

  3. Da, asa este . Nu stiu cum ii rabda pamantul !? acum cativa ani credeam ca este un om serios , dar m-am inselat,acum nici el nu crede ce spune dar trebuie sa-i aduca osanale lui base, curat murdar.

  4. E bine tare cand n-ai bun simt! 🙂 Interesu’ poarta fesu’ si se pare ca uitam de moralitate! Sa te contrazici cu altii se poate chema si brain storming, dar sa te contrazici sigur, e ori nebuie, ori nesimtire!

  5. Eu cred ca acest broscoi cameleonic nu merita atentie: un “telectual” inchipuit pentru care onoarea este “margaritas ante porcos”!

  6. Sa reamintesc acum, in contrapartida, de invitatul permanent Ciuvica, cel care acum cativa ani turna si fulgera contra lui Nastase si a ilegalitatilor guvernului lui, iar acum este aparator al lui Nastase; cel care acum cativa ani era aparat pana in panzele albe de Macovei, pe care acum o injura cu sete?

  7. Asta e ala de scotea ziar cu gaina care naste pui cu trei picioare si care s-a nascut un copil si la sase ani i-au crescut aripi si intr-o zi s-a auzit o muzica bisericeasca si copilul a inceput sa dea din aripi si s-a inaltat la cer (zice ca se intampla in Statele Unite)! Pana la urma, omul asta a demonstrat ca ar manca si cu fadroma, ca sa castige un ban oricum!

  8. Nu vreau sa vorbesc despre Cristoiu, il dispretuiesc de mult, poate gasesti si inregistrarile cu “Tulusii” sa le pui in antiteza cu laudele aduse acum procuraturii si infierarea “coruptilor “.
    Problema e alta, in 2010, dupa ce la sfarsitul anului 2009 a castigat alegerile asa cum le-a castigat, Traian Basescu a disparut din spatiul public. A aparut iar in forta in mai, odata cu anuntarea taierilor veniturilor populatiei. Mi-e teama ca si acum se va intampla la fel.Eu nu cred nici o clipa ca el va renunta la mandat, cred ca in cazul in care se vor prezenta peste 50% la vot o sa acuze o frauda ca in 2004, iar in cazul in care se vor prezenta sub 50%, in cazul unui scor defavorabil, se va intoarce ca un nesimtit la Cotroceni, dupa care va disparea iar un timp, pana se linistesc apele.
    Doamne fereste, sper sa nu am dreptate, dar in ziua in care vom scapa de Traian Basescu, Romania va renaste.Restul, Turcescu sau Cristoiu, toti tristii astia, nu merita decat dispret. Si cate un sul de hartie igienica, sa se stearga la gura.

  9. Offtopic
    Tocmai am primit o veste “buna”. Un client din UK care dorea sa faca business in Romania s-a razgandit. A zis ca mai asteapta pana trece instabilitatea. Pentru aste le multumesc politicienilor.
    Sper sa vina ziua cand sa le pot fi la fel de “folositor” cum mi-au fost ei.

  10. De cand nu mai apare la Antene eu nu l-am mai urmarit deloc. Nici nu stiu pe unde presteaza (desi banuiesc ca pe la B1TV sau TVR sau … Etno?) nici in presa scrisa. Si mai cred ca nu merita nici macar postul asta al tau.

  11. @bigradu: taman acu’ se gandea el sa faca o investitie in .ro si l-au speriat Ponta si Antonescu 🙂
    @Radu: trimite-mi si mie un link (unul singur) in care Ciuvica-l apara pe Nastase si mai discutam

  12. Excelent, ceva cu don’ Colonel fara armata nu gasiti in arhive? As fi foarte curios de niste inregistrari pe cand era la Romania in direct la Europa FM, mai avea si anumite derapaje. Gunoaie sunt peste tot dar ce ma uimeste este faptul ca acestia sunt in stare sa-si renege familia, ideile pe care alta data le promovau. Tin sa va anunt totodata ca, asa cum spuneam intr-o postaceala anterioara sunt din Cluj, la mitingul lui Base de aici au fost coloane de autocare cu pocaiti de la Arad si nu numai adusi sa-l aplaude. Oricum vreau sa va rog ca de ziua lui Cristoiu, parca pe asta il numea Vadim “sobolan” nu? sa-i faceti cadou un DVD cu toate inregistrarile de la Antena ca venea destul de des pe la emisiunea d-lui Gadea sa aiba la ce se uita ca dupa referendum cred si sper sa iasa la pensie, desi eu ca si contribuabil nu i-as plati nici un leu, probabil are pusi deoparte destui bani de la Base si blonda lui.
    Succes

  13. Oare ce s-a produs in interiorul sufletului d-lui Cristoiu de a decazut moral in asa hal.Nu cred ca banii, ci mai degraba un santaj de catre basescu(arma preferata a presedintelui in 8 ani de zile ,arma care l-a ajutat sa conduca despotic/dictatorial)asupra unui lucru/intamplare/fapt oribil din CV pe care cristoiu l-a ascuns cat a putut.Cred ca demiterea lui basescu ar duce la dezlegarea acestui mister.Bani pentru”femei” cred ca nu mai are nevoie si nici orgoliul de a ramane”pe piata” cu compromiterea/macularea propriei imagini.

  14. si inca ceva este o vorba la noi la Cluj intre cunoscatori” Doua-n lume nu se poate sa faci sa le f..ti pe toate si sa scapi cumva de moate” vorba mocaneasca.

  15. Un veritabil jucator de CURLING(pentru basisti…curling e un sport,chiar unul olimpic).
    Cine stie ce dosarel are baselu si pe numele lu’ nea cristoiu…ori e pe multi bani.

  16. Da….elocvent discurs al domnului Carstoiu! La adresa dumnealui au fost facute aprecierile colegilor mei de pe acest blog si cred ca sunt mult mai bune decat le as fi facut eu. Dar as dori sa remarc ceva legat de titlu acestui articol al dvs.Traian Basescu a violat justitia…..da! Ma gandeam cat de pervers si hidos este Traian Basescu! Fiind femeie termenul de viol ma irita .Daca la Berlusconi cand vorbesti de viol te gandesti repede la o domnisoara care ti ia mintile prin frumusete ..Si recunosti ca fostul premier italian din gura zicea mereu Non e vero, atunci cand il acuzau de fapte inrudite cu rusinosul cuvant, ochii lui Berlusconi radeau si parca spuneau mandri, da e adevarat! Vedeti , Basescu e ca unul care intra de buna voie intr un bordel, isi face treaba si apoi scuipa persoana….Cata eleganta la italian care ofera preturi exorbitante acestot placeri rusinoase si cata marlanie a acestui om care uita….ca el este violatorul, el a facut o nu altul!

  17. D-le Ciutacu, stiu ca nu e la subiect dar ma risc: un sfat care ar prinde bine la campania electorala. Guvernul ar face bine sa redeschida cateva dintre spitalele inchise de Basescu.

  18. Se aude prin targ ca suspendatul a facut-o la portofel si pe Frau M. in legatura cu constitutia cum ca suspendarea nu este in constitutie prevazuta ceva d-astea. Mare pisichier.Acum daca Frau tace si inghite cacialmaua e clar ca e partinitoare.

  19. …cum le gasesti tu Victore si cum ni le reamintesti si noua…cre’ ca te uraste Basescu din toata fiinta lui….cre’ ca bea “uischeanu” ca sa uite de tine =))))si de cei ca tine care nu l-ati pupat in kur niciodata.
    Yo, vreu sa stiu cand a mancat kakat Cristoiu? Sa raspunda el, care s-a rasucit la 180 “degrees” in ce-l priveste pe Basescu…..

  20. cre’ ca e o mare nevoie de colaje de genul asta, mai ales cu domnu’ presedinte suspendat; daca tot avem minte scurta ca neam.

  21. Victore,
    Cred ca ar trebui sa faci un mic efort si sa citesti cu atentie ce-am scris. Daca gasesti ceva despre mincinos si repetent spune-mi si mie.
    In tot scandalul asta dictatorul are rolul lui.
    Oricum e interesant ca te-ai gandit la cei doi, inaintea lui base.

  22. Dle. Ciutacu ,
    avea mare dreptate Domnul Fost Premier Boc ( zis si Hopa – Mitica ) sa va zica “derbedeul dracului ” .
    Si stiti de ce ? Pai pentru ca nu il lasati ” pe popor ” sa uite toate ” ciupengariile ” facute in ultimii ani .
    Va treziratzi dumneavoastra acum , sa lucrati cu materialul clientului si sa reamintiti ce ” nasoale ” zicea Marele Jack inainte sa semneze cu Udrea-Niro-Labe 1 .
    Pe de alta parte sunt de parerea ca acest montaj ar trebui folosit in doua moduri foarte eficace – ca viral pe net ( acolo unde PDL bate net USL ) si in deschiderea oricarui miting USL din orice colt al tari .
    Cred ca merita sa pierdem 2.21 minute din viata noastra pentru a nu uita si a nu repeta greselile trecutului .
    In alta ordine de idei asa cum Suspendatul da sfaturi despre “butonul 3” , cineva ar trebui sa-i propuna Suspendatului-Antrenor-Jucator urmatoarea schimbare post pe post (de sefi ai Camerei Deputatilor ) – iese A.Nastase si intra Anastase .

    Hai cu demiterea .

  23. “S-a încălcat pentru a nu ştiu câta oară constituţia. Crin Antonescu, în încercarea de a se lăuda că este absolvent al Facultăţii de Istorie, a vrut să ne arate că a fost repetent de două ori.” MRU

    Pacat ca la Hoax-ford nu se tin si cursuri de tact! Sa te apuci sa il faci repetent pe presedintele interimar intr-o tara in care promovabilitatea la bac e in jur de 40% si te asteapta un referendum devastator, trebuie sa fii complet lipsit de tact.

    someone, muzzle the idiot!!!! 🙂

  24. Nastase a fost aparat de Ciuvica, da, dar doar pentru ca modul cum a fost condamnat a fost un abuz incredibil a justitiei “independente” din Romania. Oricat de mult rau ar fi facut Nastase avea dreptul, ca oricine din lumea asta, la un proces corect si o sentinta bazata pe dovezi nu PR.
    Cat despre partea cu Monica Macovei din discursul basistului numit Radu, sincer as vrea sa pot vb cu un grup de basisti convinsi sa aud si eu cum pot ei apara o persoana ca ea.

  25. ” […] mincinos şi repetent […] ”

    Nasol, foarte nasol când nu se poate întrebuinţa cuvântul “corupţie”…Dar aparatul de propagandă băsist are resurse nelimitate, se pot descurca în orice împrejurare. Cel puţin aşa cred ei.

    De data aceasta eu aştept o reacţie din partea lui Merkel. Să fii luat de prost de un golan se poate întâmpla şi la case mai mari.

  26. Off-topic rau de tot (da’ mi-am adus aminte): a aparut motivarea ICCJ in cazul Nastase? Tot “probe indirecte”? Dar la CCR, motivarea pentru votul uninominal intr-un singur tur, a aparut?

  27. A, si inca o chestie (poate-l intrebi tu pe Isarescu): cat a cheltuit BNR in ultimii 3 ani pentru mentinerea cursului si cum de a oprit robinetul tocmai acum?

  28. n-am suficiente lamii/grefuri la purtator pentru
    a vedea tot clip-ul video.

    well, o zi referendum, 50% +1 cvorum.
    vazui reportajul cu mobilizarea din teritoriu (de la tara).
    eu daca-s fi in (primul rind in) locul USL-istilor si as
    avea oameni peste tot (activisti), mi i-as mobiliza cum
    nu i-am mai mobilizat niciodata. clovnul cel trist si
    hahaitor e o amenintare pentru democratie, nivelul de trai,
    tarisoara in general si viitor.
    daca n-or sa vina cei 50%+1 dintre votanti, aleluia si un
    praz verde, gaia ne ia pe toti !

    apropo de MRU, e mare minune cum omul ala a fost PM si a reusit
    sa reziste la palatul Victoria, in conditiile in care nu era decit
    un alt pafarist fara background in conducerea (pe bune a) institutiilor.

  29. S-au re-evaluat unii pe altii, nu ma mira.

    Maine-poimaine il vezi si pe Basescu mangaiat pe chelie de Ponta sau Antonescu si pus sef la SIE sau mai stiu eu pe unde.

    Vad ca Gabrile Oprea e la fel de prieten cu toti, ca la inceput. Rezista eroic la orice fel de re-evaluari.

  30. Cineva i-a spus ,,ardei umplut”si mare dreptate avea(unsuros,vorbeste cu
    stropi de sos,ii simti mirosul specific de departe etc,etc)

  31. Mosu e slabut, mai trage un part si se duce. Un fleac pe langa Base, Udrea, Asphalt Kings, etc.
    Off..Offtopic: Se pare ca Romania se transforma in colonie a UE, dupa ce am vazut ca a fost promulgata legea referendumului.
    Inca mai sper,dar…. . “De raie mai scapi da de Base si ai lui ba”

  32. mi-e scirba. nu mai suport sa fiu cetatean de rangul 10. nu vreau/nu mai vreau sa traiesc ceea ce am citit in cartile de istorie: decizii luate de altii pentru o adunatura de manelisti. uniunea europeana a facut dictare cu reprezentantii nostri. pe mine ma interesa un singur lucru: sa scap de basescu! nu ma interesa vocea nu stiu carui stat, caror ambasade, caror cetateni cu functii prin nu stiu ce parlamente. nu ma deranja o ordonanta de urgenta a referendumului, cu atit mai mult cu cit avea temei legal. cred ca sintem singurul popor din istorie care de doua mii de ani merge inapoi.
    la a cita inscaunare va fi basescu?
    unii tot insista cu reprezentativitatea lui basescu. daca cineva isi inchipuie ca basescu se va comporta altfel, e nebun. indiferent ca va fi votat de 10 cetateni sau de 3, el se va comporta ca inainte.
    nu poti fi civilizat cu un gunoi uman. am impresia ca asta o sa fie presedinte de cite ori va dori. oricum, nimeni nu-l va impiedica!

  33. Vorba lui Ponta : ”Nici daca-i impusti nu scapi de ei!”. Vorba mea: ”Incercare moarte n-are!” 🙂 .

  34. Ce jeg de om Cristoiu !!! Bine, nu că l-aş fi considerat altfel, dar la faza asta, este libidinos de-a dreptul !

  35. Ce tampenie. Deci acum avem 50%+1 ceea ce ar fi corect intr-un joc normal. Dar pentru ca de partea cealalta este un nebun esta e aproape imposibil sa fie validat referendumul. Acum e nevoie doar de un ” gest revoltator ” care sa-l faca pe Basescu sa-si indemne oamenii sa nu participe la ” mascarada ” asta. Basistii vor inghiti orice iar de ceilalti oricum il doare-n fund.

    Alt lucru grav este stirea cu STS-ul. De unde pana unde are dreptul cetateanul Basescu Traian sa beneficieze de serviciile STS ? Asta ar trebui lamurita cat mai urgent.

  36. Se aude in targ ca un serviciu de transmisiuni speciale opereaza de la sediul de campanie.
    Pai iese ca in 2009 va amintiti nu?
    -“Nea Florica ,hai la noi ca avem toate informatiile !”

  37. Da’ o lista cu generalii facuti de Băse (pe secret) nu faci rost? Ca ar putea fi asa de interesantă…

  38. Pana in 2009 daca as fi facut un top 5 al adevaratilor jurnalisti Cristoiu era unul dintre ei. Imi pare rau de penibilul si umilinta lui de dupa …

  39. Basescu si-a tras linii de interceptare a ziaristilor, la sediul ce campanie.

    La fel si tanti Nutzi…

  40. @ Virtual Kid
    Poate a fost facut direct general, d’aia nu se afla pe lista coloneilor! 😀
    La asa o intoarcere de 180 grade merita,nu?

  41. Ultra very last news.

    Cica onor Comisie de etica a UB a cam decis cu privire la teza lui Victoras. Certitudinea singurului verdict posibil era pentru toata lumea si de la inceput clara. Totusi, intre membrii comisiei au fost trei pozitii: unii (minoritari, adica mai putini, nu tigani, maghiari etc!) au zis ca ar fi cazul sa se eschiveze, ca nu e treaba lor, ca UB nu are nimic de castigat din intrarea in aceasta batalie etc.; a doua tabara a fost pentru ajungerea la un moment dat la un verdict si pentru comunicarea lui dupa referendum; a treia tabara (care se pare ca a castigat batalia!) este pentru ajungerea grabnica la un verdict si comunicarea acestuia ori joi-vineri, ori luni-marti saptamana viitoare. Se pare ca reprezentantii acestei tabere sunt atat de hotarati incat chiar daca nu va fi facuta publica o pozitie oficiala, ei deja au pus-o de o conferinta de presa…

    PS Despre verdictul dat de onorata comisie a IOSUD numita UB nu are sens sa discutam, el fiind dincolo de domeniul celei mai vadite (sic!) evidente.

  42. @alphas: dincolo de adevarurile scrise, poate ma lamuresti si pe mine ce cauta comentariul asta, profund agreabil pentru propaganda basista, la un topic fara nici o legatura

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.