Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > 40

Similar Posts

180 thoughts on “40

  1. rămâi arogantu’ meu preferat şi în versiunea 4.0 😀 La mulţi ani!!!

  2. LA MULȚI ANI, d-le Ciutacu ! Bucurați-vă de cea mai frumoasă vârstă a bărbatului. Vă doresc sănătate, amor și glorie … Și, la fel ca și anul trecut, voi încheia cu urarea SĂ AUZIM DE …TINE.

  3. Imi vine sa si zambesc recitind povestea “Acum 17 ani..”pentru ca deci si altora li s-a parut ca in D-l Ciutacu e ascund 2 caractere puternice: unul de om “nesuferit” pentru ca nu iarta nimic, si altul de om “vesel, plin de glume”…”atent la detalii”, “efervescent”: “nu-l credeam atent, nu-l credeam intuitiv, nu-l credeam sensibil!”, si ce fericire ca toate acestea au fost descoperite de doamna la timp. Motivez de ce spun ca imi vine sa zambesc pentru ca foarte multi, care il cunosc prin ceea ce scrie si spune la Vorbe Grele sau la Sinteza zilei, primadata, poate si a doua oara il vad dur, neiertator, ca mai tarziu sa descopere calitatile de care vorbeste doamna Mariana Ciutacu.
    Sa ne traiasca, sa ramana un om controversat dar inimos.

  4. Astazi da-mi voie(cu pemisiunea ta) sa las limbajul formal si sa-ti spun pe nume. Asa ca…LA MULTI ANI,VICTORE! Ce categoria personal? Am impresia ca acest cantec( care sincer imi face pielea de gaina) nu lasa dubii ca dincolo de bucuria sau tristetea trecerii timpului tu esti cu gandul tot la ce e in jurul tau. Cred ca esti condamnat sa imbini personalul cu colectivul si asta numai oamenii speciali o pot face. Tot cee ce pot eu spune bazandu-ma pe perceptia pe care o am vazand omul din spatele ecranului si mai ales citind din gandurile omului de pe acest blog este ca mi-au placut intotdeauna oamenii care dincolo de duritatea si incrancenarea pe care o au se ascunde o mare sensibilitate si afectivitate de care unii nu sunt in stare. 40 este varful, Victore! Iti doresc sa te mentii cat mai mult pe el.

  5. La multi ani, d-le Ciutacu!
    Am citit cu mare atentie post-ul sotiei dumneavoastre. Pur si simplu emotionant si in acelasi timp impresionant.
    Sa aveti o viata fericita impreuna!

  6. o varsta respectabila pt un domn cu adevarat respectabil! La multi ani, domnule Ciutac senior.

  7. Tu-40.Eu-59.Hai, sa traim, sa bem si sa fumam, asa, sa moara dusmanii de necaz, cum spunea tata, Dumnezeu sa-l ierte .

  8. LA MULTI ANI VICTORAS!Sanatate, fericire si tot ce iti doresti (sa scapam de portocalii):))

  9. La multi ani coane !!! sanatate si multa bafta ! sa ai numai “succesuri” si fara “esece” !

  10. La mulţi ani!Să fiţi sanatos şi la pungă gros!Să va bucuraţi de soţie si copil.
    Foarte frumos “Acum 17 ani”.Emotionant scris.
    Să vă ocolească grijile si necazurile.
    Cu respect si recunostintă,din Pucioasa.

  11. Domnule Ciutacu,luati in vizor si Administratia Strazilor.Multi bani publici se risipesc acolo.

  12. Sunt incredintat ca familia si prietenii ii sarbatoresc ziua de nastere a D-lui Ciutacu sub o deviza ‘cool’:”Victor e cel mai tare tata, sot, prieten, jurnalist si om de televiziune”. Ciocnim si noi un pahar de Monnet in sanatatea lui.La multi ani!

  13. LA MULȚI ANI, SĂNĂTATE, FERICIRE ȘI SĂ VĂ BUCURAȚI DE SOȚIA DVS ȘI DE VLAD. IMI PARE RĂU TOTUȘI CĂ NUMAI SUNTEȚI ÎN ECHIPĂ CU D-L GÂDEA, DAR ASTA-I SITUAȚIA, DACĂ EXPIRĂ MANDATUL, VINE ALTĂ PERSOANĂ LA CONDUCERE. VĂ MAI VEDEȚI SEARA IN DIRECT LA „SINTEZA ZILEI” ATUNCI CÂND MAI SUNTEȚI INVITAT. POATE CU TIMPUL VĂ MUTĂ EMISIUNEA LA ANTENA 3 DE LA 20:30 CA SĂ FIȚI ÎN ACEEAȘI GAȘCĂ CU D-L GÂDEA, STAN, RADU TUDOR, GABI FIREA ET COMPANY.
    VĂ SALUT & ÎNCĂ O DATĂ LA MULȚI ANI ȘI EMISIUNI FRUMOASE & RATING MARE.

  14. Sa traiesti si cu cei 40 de ani…..am un respect ca esti printre putini din tara asta cu coloana vertebrala si printre acei putini care nu sunt atinsi de sindromul romanesc ala cu merge si asa sau e bun si locul 2,3.

  15. Oare in cate familii se intampla in Romania sa se spuna sau sa se scrie:”A devenit centrul universului meu, am devenit centrul universului lui?”

  16. Viata sa va daruiasca numai bucurii si cer senin, iar implinirile sa va lumineze sufletul!

  17. Ati primit multe MESAJE!!! de sanatate, fericire, implinire,de nu le mai puteti duce, si sub povara lor simtiti responsabilitatile anilor 50, dar va veti descurca sunt sigur. Succes!

  18. Falco este o legenda.Din pacate viata lui a fost curmata inainte sa implineasca varsta de 41 ani.
    El a fost cel care si-a dat numele de Falco, in semn de “tribut” fata de saritorul de schi Falko W.,amandoi fiind niste “soimi” care au cucerit o lume intreaga, asa cum si D-l Ciutacu a cucerit un renume, in relativ scurt timp, care este “o legenda vie deja.La multi ani!

  19. Va urez sanatate,putere,lumina,drum drept! Sa nu va paraseasca niciodata curajul,sa nu va cuprinda niciodata disperarea,frica,rusinea si singuratea!Sa va bucurati de familie si de cei care va sunt aproape,sa fiti inconjurat de prieteni adevarati!Va urez sa fiti impacat cu dvs.insiva!Va urez sa fiti fericit!
    La multi ani!
    Cu pretuire,
    Anemona

  20. Asta e diversiune curata!!!
    Ieri …sau azi?
    Eu zic sa fie intotdeauna la fel. In fiecare zi, sa ne dea, si sa v-a dea, D-zeu prilej de bucurie.
    La multi ani, domnule Ciutacu, si nu uitati! Unii dintre noi credem in d-voastra ca in ultima noastra scanteie de noroc! Sa va ajute Cel de sus in toate cele ce intreprindeti. Sa va pazeasca familia, sa fiti sanatos, si mai ales puternic!

  21. La Multi Ani Dom Victor Ciutacu Sa ai parte doar de Bucurii ca si desigur Sanatate ca restul le vom birui noi cu timpul si da asteptam o fotografie cu Basescu pana la Moarte

  22. LA MULTI ANI SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN SI MAI FRUMOS ALATURI DE CEI DRAGI TIE!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.