Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > 40

Similar Posts

180 thoughts on “40

  1. Toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim.
    Sa traiesti…bine! 😀

    LA MULTI ANI, tie si-alor tai.

  2. LA MULTI ANI , VICTOR !!!… si nu-ti mai face sange rau cu toti cretinii.
    Ai auzit doar ca nu traim in Grecia ci in ” Republica Elena ”!
    Trebuie sa o terminam cu Elenele , odata pentru totdeauna !!!…

  3. La multi ani pustiule! Mai ai mult pana departe…
    PS
    Cu 40 rupeam totul; ma simteam cel mai tare din parcare. Traieste-ti viata, anii zboara; din pacate…

  4. La multi ani, D-le Ciutacu, sanatate si linistite va doresc! Si multam fain pentru Falco… n-o mai auzisem de mult…

  5. Ce mosneag ai ajuns . 🙂 Pai eu mai am … ha,ha … doua luni si jumatate pana la asa o venerabila varsta . Asta e , nu toti au norocul meu . 🙂

    La multi ani , tot ce iti doresti . Am mai vrut sa-ti spun “sa nu ne dezamagesti niciodata” dar mi-am dat seama ca n-avem dreptul sa-ti pretindem ceva , ca nu ne esti dator . Am sa-ti spun ceva similar insa : “sa te poti uita in oglinda si de acum incolo la fel de linistit si impacat ca si pana acum” . Toate bune .

  6. La multi ani!Multe emisiuni la antene si nu in ultimul rand liniste sufleteasca,sanatate,ca sa puteti merge mai departe in lupta cu viata.

  7. La multi ani! Oneste aprecieri! Keep going forward!

  8. La multi ani Victor1 Iti doresc multa sanatate si fericire 🙂
    … si happy b-day to me too :))

  9. La Multi Ani! Victore cauta in arhive Florian din Transilvania si pe albumul “Tainicul Vartej” vei gasi o melodie tare cu “oamenii nostri oranj”sa vezi premonitie!

  10. N-am citit inca “acum 17 ani”, ca nu am vrut sa fiu influentat de nici un text.
    Am tot stat, si m-am tot gandit, oare de ce o fi ales D-l Ciutacu tocmai o piesa interpretata de Falco, o piesa cu un mesaj asa de ciudat. Stiu ca este unul dintre interpretii preferati ai dumnealui, si totusi aceasta alegere m-a pus pe ganduri… Si poate voi da o interpretare absolut personala, poate iesita din tipare.
    La varsta de 40 ani, omul este in plin avant, in plina afirmare. Pentru mine, si sunt sigur pentru multi altii D-l Ciutacu este un Falcon, un soim (trecut cu mult de varsta “soimilor patriei)ager, puternic, curajos, viteaz, mandru, semet; un soim care isi urmareste scopul /prada, o ajunge si o ataca deja in AER, si o preda vanatorului/poporul suveran, care l-a instruit. Asa sa fie!
    Putere si rezistenta!

  11. la multi ani si fii solidar. sa strangem cureaua si sa fim solidari. sa luam exemplu de la basescu viedeanu udrea etc si ei sunt solidari.

  12. LA MULTI ANI!
    SA NE TRAIESTI SI SA NE BUCURI IN CONTINUARE CU EMISIUNILE TALE PLINE DE FARMEC.

  13. La multi ani!.. si la cat mai multe realizari…
    PS:Nu stiam de ce te citesc cu placere de fiecare data (in afara “nervului” din condei,stiam ca trebuie sa mai fie ceva)…Astazi am descoperit ca esti nascut in zodia taurului si asta-mi spune multe despre onestitate si spirit justitiar. 🙂

  14. Falco!..Superb!Cate amintiri coane!..Din cauza matale inca de azi dimineata, si nici acum n-am terminat, am dat iama ca un posedat in cutia cu fotografii,scrisori si “alte nimicuri” de acum 20 de ani..Am gasit chiar probele ingalbenite ale “celor 2 nopti si 3 zile de desfrau” de la petrecerea majoratului ale carei fapte abominabile s-au savarsit,cum ar zice si organu’legii, la cabana “Paraul Rece” de pe raza localitatii Sinaia…Cum am inteles..in perioada aia nici mataluta nu erai usa de biserica, “ii cam stricai” pe baietii de familie buna,pe care-i obligai sa fumeze in buda scolii, si scandalizai mamele “fetelor premiante” indraznind sa le conduci de mana prin centrul urbei. Ba chiar si sa le introduci in obscuritatea cinematografului.Deh coane…Pana si in ziua de azi,tot capu’ rautatilor ai ramas..instigi pensionarii la nesupunere,o adevarata perversiune…Lasand gluma la o parte, as vrea sa-ti spun coane ca, ai o calitate pe care majoritatea politicienilor nu au avut-o niciodata : sa reprezinte cu adevarat imaginea si crezul unei generatii aflate in putere.Asta e “lumina” pe care venim sa o luam.Stim..nu exista oameni providentiali.La multi ani.

  15. La Multi Ani! Multa sanatate si putere !lupta ca vom avea nevoie de tine . MAI MULT VICTORE TE VREM SI TE VOM SUSTINE SA AJUNGI SUS.

  16. Si pentru ca io presimt ca o sa inceapa chefu’ (daca n-o fi inceput deja) “tanaoshinde kite kudasai” tie si invitatilor tai!
    Inca odata “otanjobi omedeto gozaimasu”.
    Kanpai!

  17. La multi ani, domnule inginer! Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa le duceti pe toate ca pina acum. Fie-va bine!

  18. Ooo, LA MULTI ANI, multa sanatate iti doresc!
    PS: Te rog, nu te scleroza 🙂

  19. Se zice ca daca nu esti frumos pin’la 20, puternic pin’la 30, bogat pin’la 40 si intelept pin’la 50, atunci stai linistit ca nu o sa fi niciodata. Gefeliciteerd met jouw verjaardag en welkom in de decenia van wijsheid!!!

    PS chiar nu v-ati certat niciodata? Daca da, atunci felicitari insutite doamnei si stapinei inimii tale! Rara avis.

  20. Multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi,putere de munca si succes in ceeace intreprindeti! LA MULTI ANI!

  21. la multi ani victore,sa ne traiesti cat mai mult! Iti doresc sanatate,fericire,si restul,alegi tu! Sanatate pentru familia ta,copil,sotie,mama,etc!

  22. La Multi Ani! Sa ne incantati cu prezenta , in fiecare zi.Sanatate, fericire, toate cele bune alaturi de familie.

  23. Pornind de la recomandarea facuta de D-l Ciutacu:”trebuie sa fiti la curent cu STAREA LA ZI a celui de la care luati lumina” am deschis”update”-ul (nu va burzuluiti, ca de fapt prin aceasta suntem pusi la curent cu starea la zi a bloggerului, tocmai cum ne recomanda dumnealui).Chiar cu riscul sa ma aflu in postura unui papagal, amintesc ca ‘update’-le dumnealui sunt uneori chiar mai incitante decat articolul in sine.
    Numai ca de data aceasta ‘update’-ul este, doar postat de dumnealui, dar este scrisa de doamna Mariana Ciutacu; e ceva special, e ceva care nu ne incita numai ci ne face sa citim cu nesat “o poveste” care “s-a legat..din aproape in aproape”; o poveste de care orice barbat s-ar bucura; o poveste care dureaza de 17 ani.
    Dupa citirea acestei ‘povestiri’ eu mi-as intitula comentariul meu scurt:”Dupa 17 ani”, sugerand continuarea povestii pana la adanca batranete. Felicitari doamnei pentru sensibilitatea, pentru sentimentele neintinate nici macar in vremurile acestea tulburi.
    Sa traiasca “clanul” Ciutacesc!

  24. Victor, la patru decenii de fiintare pe planeta saraciei, in tara smecheriei as dori de la tine o super emisiune speciala “Vorbe Grele”. Fii atent: o masa de vreo 8 persoane, tu, Badea, Gadea, d-na Pora, Patapievici, Becali, Fernando de la Caransebes, Bendeac si prin telefon, LIVE! Elena Udrea. CEVA MAI BUN NICI CA EXISTA!
    Inca o data La multi ani!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.