Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > 40

Similar Posts

180 thoughts on “40

  1. La multi ani boss 🙂 Baga o poza cu tine in tricoul de fan “Baseescu pana la moarte”!

  2. La multi ani , sanatate , nervi tari si putere de … LUPTA !!! 🙂

  3. Frumos.
    Nu ti-ai dori cateodata sa nu fii aici, sa nu tragi de pe urma mizeriei? Sa nu trebuiasca sa faci parte din clanul justitiarilor? Sa fii pur si simplu linistit, indiferent cat de banal si deloc outstanding este asta?
    La multi ani.

  4. Aceleasi urari ca la postarea precedenta. Si, ce te lauzi atat ca nu pleci pe 50 ca mine peste-o saptamana?

    Din păcate, trăim vremuri de ”succesuri în eșece dupe eșece” și viata ne obliga s-o (sa ne-o) luam de la filosofia gramatică.

    Eu am adoptat soluția asta, chiar dacă ei ar fi în stare să fure până și-un i de la coadă.

    Portocalii, portocaliii
    De diacritica ( aici http://diacritica.wordpress.com/2010/05/11/portocalii-portocaliii/)

    Pen’ că-mi picară ochii pe-un blog unde scria ministerele din care ciordesc portocalii, m-am gândit să lămurim: e ministerele din care ciordesc portocaliii. Cu trei i: portocaliu – portocalii – portocaliii. Ca în roşu – roşii – roşiii.
    Un portocaliu – doi portocalii – portocaliii (adică cei portocalii). Cu i din radical (portocali-), ăla care se regăseşte şi în portocaliu, cu al doilea i – desinenţă de plural (doi portocalii, miniştri/i portocalii), plus al treilea i – articol hotărât (portocaliii).

  5. Sa ajungi la 80 si noi pe langa tine. Sigur, eu inca voi fi tanara si oarecum sexy, dar tu o sa fii in continuare genial. Sa fiti sanatosi si iubiti toti trei!

  6. Din pacate nu se incarca postarea cu You Tube. Si sa fiu sincer ideea cuiva de mai sus de a posta o poza sau un clip cu Dvs., dar nu cu tricoul ‘Basescu pana la moarte’ ci mai degraba cu “astazi sunt fericit, ca sunt iubit” de la aniversarea antenei 2, dadea o semnificatie mai pregnanta a cifrei “40” la schimbarea ceasului. Este o cifra care marcheaza o noua perioada plina de ‘succesuri’ si impliniri pe toate planurile.

  7. Va doresc La multi ani si multa sanatate.
    Am urmarit imaginile din filmulet,dar din nefericire nu imi functioneaza boxele asa ca doar am vazut imagini dar fara sa aud nimic.Uite ce impresie mi-au lasat mie imaginile vizionate:La volanul unei masini apare un individ cu un catel imi sugereaza cum il tine BASESCU pe BOC si nu l-ar lasa nici in ruptul capului.Cum nu ma prea pricepm la muzica dar mi s-a parut ca vad niste chitaristi ,simbolizeaza ministrii actualului cabinet inaltand ode comandantului suprem.Se aplauda ca la mitingul comandat de Ceausescu,inainte de a fi executat.La sfarsit totul dispare in intunerec.Pacat ca nu ne dati si ce mai iese din intunerecul acela.Eu asta am inteles citind printre randuri.Daca gresesc va rog sa ma corectati

  8. Vara…cald….1997…Regie…P7…411…miercuri…sau …joi…………….
    …..grup de prieteni provinciali jucand canasta…foame….singurul aliment ramas:margarina….banii:bauti 3 nopti la rand in Piranha si P24…..tigari:Carpati la sipca….bautura:bere la halba,de la “Matolu”, transferata in bidoane de 2 litri….casetofon:Sony(obosit de atatea chefuri)….caseta:Raks(trasa de 4-5 ori)….interpret:Falco……melodie:Out of the dark……atmosfera:perfecta……

    Acum, ce as mai putea sa spun vazand asa un clip trecut la domeniul “personale”? Nostalgia e prea mare si prea apasatoare ca sa nu ma faca sa-ti urez din strafundul launtric la inside-ului meu propriu si personal un sincer si calduros :La multi ani Ciutacu!, Ciutacu!La multi ani!!

  9. Te admir fiindca am convingerea ca esti un om sincer. Sper sa nu ma dezamagesti!

    Sa ai parte de binecuvantari!

  10. M-a sunat Băsescu, mi-a zis: “Tonomatele astea sunt ca vinul: cu cât mai vechi, cu atât mai costisitoare! Şi mi-am făcut şi eu un tricou: ‘«Informaţi» poporul cu televizorul! Mogulii, stăpâni chiar şi-n viaţa de apoi!’ Fiindcă sufletele vândute lor nu vor fi returnate la trecerea la cele veşnice. Ăhă ăhă ăhă!”
    La mulţi ani! 😉

  11. La multi ani !
    Multa sanatate . Sper ca macar de ziua ta sa te relaxezi si sa uiti de cotidian (doar daca pleci din tara).

  12. In lumea sportului, a muzicii si de ce nu jurnalismului se poate vorbi de ‘anii de aur’. Dvs. abia ati intrat in ei. Sa aveti parte de multumire si relaxare (nu in sensul de mai mult ‘somn’) si sa puteti canta de “Anii mei frumosi”. Sa dea Domnul ca toti anii Dvs.ce urmeaza, si sa fie cat mai multi, sa fie asa cum vi le doriti.

  13. Recomandarea acestei postari imi aminteste de petrecerile din liceu. Falco nu lipsea niciodata.
    La multi ani, tinere!

  14. La multi ani ! Iti doresc tie ceea ce-mi doresc si mie, nu de alta, dar si eu ma aniversez tot azi ! Traiasca taurii incapatanati!

  15. La Multi Ani Victor ! Sa ai parte de o zi asa cum iti doresti, sa te bucuri de familia ta frumoasa, de prieteni si mai da-l dq pe Basescu pentru un weekend – din pacate ne revedem cu el luni…

  16. LA MULTI ANI ! Urare sincera, care vine atit de la mine cit si de la un amic ce a reusit sa te supere atit de tare incit i-ai interzis accesul pe acest blog.

  17. Power to Ciutacu! 😀

    Dupa 42-46 ani incepe adevarata performanta, asa ca pregateste-te!

  18. La multi ani, sanatate si putere de munca! Esti unul dintre putinii oameni pe care mai am puterea sa ii admir intr-o societate aflata in declin.

  19. Hai sa traiesti Victore. si cum mi-a placut ce mi-ai urat de ziua mea iti zic si eu sa ai presiune )))

  20. Cu sinceritate, îţi doresc multă sănătate şi multe realizări pe plan profesional, alături de familia frumoasă.
    La mulţi ani!
    Să ne trăieşti, Victor Ciutacu!
    Cineva care ştie cum e la 40, de un an jumate. 😀

  21. La multi ani!
    Oare cum o fi la 40? Eu n-am reusit inca sa schimb prefixul nici cu 3. 😀
    Apropo, despre melodie, cat o mai rulam in anii ’90; uitasem de ea pana astazi.

  22. Ce bucuroasă trebuie să fie soţia! La mulţi ani, petrecere pe cinste!

  23. Falco….fain.
    Cu ti-am mai zis si ieri “Hepi bărsdei”.Tot ce-ti doresti pentru tine si ai tai!
    Banzai!

  24. La Multi Ani Victore!!! Multa sanatate si putere de lupta! Tot respectul pentru ceea ce faci!
    Tine-o tot asa! 🙂

  25. La Multi Ani! Multa sanatate si putere de lupta in lunile ce vor veni cand vom avea nevoie de tine in forma maxima

  26. La multzi ani! stiu cum este sa ai 40 ani! cand i-am implinit anul asta am primit urari de binetze gen: “bine ai atins varsta terminala!” sau ” peste 10 ani mergi pe 60!” sau ” daca dupa 40 ani cand te scoli nu te doare nimika inseamana ca esti putin mort!”. oricum, saptezecistule,la multzi ani si toate cele bune! esti baiat destept si sa ramai asa! si ceva sanatate multa si sa te bucuri de liniste langa toti ai tai!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.