Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Leprele conduc la pauza meciului politic

Leprele conduc la pauza meciului politic

Gaşca lui Băsescu şi-a luat măsuri de precauţie şi a jucat piesa proastă a puterii disperate că ar putea deveni opoziţie. Aşa că şi-a permis să provoace şi să încurajeze controlat aşa-zise atitudini disidente de televizor, gen Oajdea sau Teo. Primul era oricum pierdere planificată, a doua şi-a spălat (pentru un viitor în care PD-L va fi dominat de “aripa reformatoare”?) imaginea şifonată de suspiciunile că s-a lăsat cumpărată. Acum a trecut la actul doi: dă ultimele tunuri pe fond de remaniere guvernamentală şi/sau curăţenie internă în interiorul partidului. Din care, îndrăznesc să intuiesc, învingătoare va ieşi trupa leprelor la costume scumpe care o are portstindard pe Elena Udrea. Altfel, singurul demnitar din istorie care a primit neînceperea urmăririi penale de la procurori (inclusiv pentru infracţiuni viitoare) înainte ca aceştia să fie sesizaţi de Parlament. (textul integral, aici)

P.S. Pe vremea demult apusă când eram eu puşti în presă, dacă dădeai o chiflă de genul “ministrul cutare a demisionat” şi ăla era a doua zi la slujbă, îţi căutai tu altă slujbă. Azi, după ce ucizi dintr-o lovitură patru miniştri care se-ncăpăţânează să trăiască, se dau comunicate de presă despre succesurile jurnalistice în întrecerea pe ramură. Ori s-au schimbat între timp regulile, ori a sosit momentul…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

138 thoughts on “Leprele conduc la pauza meciului politic

  1. Am vazut poza lui Augustin Zegrean. Seamana cu cineva dar nu imi pot da seama cu cine, oricat m-as chinui…

  2. Frustrarea devine cu atât mai legitimă cu cât cei care au eşuat în această privinţă se erijează în salvatori ai neamului…Considerându-se singurii capabili pentru a scoate ţara din criză. Fiind posesorii unicelor soluţii! Omorând pe termen scurt, în numele unei fericiri pe termen lung! Ceea ce ar fi apogeul meschinăriei umane… Făcându-l până şi pe Machiavelli invidios!

  3. aripa reformata a pedeleului???!!!=))))
    poate aripa’mpuscata!!!!

  4. Subscriu 100% la cele scrise atât de scurt şi la obiect, de “nume necesar”. Prefer să mă opresc aici, pe acest subiect.
    ????????

  5. Noul pres al CCR si preaiubitul-si-mult-stimatul-etern-si-preputernic-doctor-inginer-marinar-astronaut-conducator Basinescu au ceva in comun: o privire tipica pentru geometria neeuclidiana :).

  6. Victore,
    adica n-am voie sa-ntreb pana cand l-au nascut a lui, pe acest jet lee al sustinerii udrei…?! Nu cand, ci pana cand, sa stim dreaq cand ne apucam de treaba sau ma rog de “treaba” ne-am apucat deja, sa-o tinem in mana…

  7. @Victor: am repezit eu datele :)…rabdare ca sa imi implinesc un vis sa votez si eu odata un pdl-ist si mai ales pe elena udrea, am. Acest popor merita ce este mai bun. Imi dau seama in fiecare zi de asta.

    Rabdare pana crapa tiranu’ nu prea am.

  8. @adrian cosmin: adica m-am saturat de oameni care se-njura birjareste la mine pe blog. fiecare-i liber sa sustina pe cine crede de cuviinta.

  9. Victore,
    Nu l-am injurat, l-am intrebat doar. La mintea lui incurcata poane-mi raspundea nu?!

  10. Cred ca Lee are casa impanzita cu postere ale Elenei Udrea si planuieste o crima sadica si pasionala 🙂

  11. Chiar a innebunit lupul!Acum doua zile pe ecranele PDL a rulat filmul “Atunci, i-am condamnat pe toti la moarte” taindu-se pensiile cu 15% iar azi, aud una de nu ma potolesc facandu-mi cruci. Ministerul pastorit de individa blonda pe nume de domnisoara Udrea, sponsorizeaza Miss Univers Romania!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. Auzi bai Lee , ia cauta -ne tu prin alte parti sau bloguri … Nu mai incurca lumea pe aici …
    Ca sa spui cat o iubesti tu pe curva asta , exista alte situri !!!…

  13. @constantin: ia nu mai face tu ordine pe blogul altuia, ca-ti iei viteza inainte sa plece Lee

  14. Scuze , nu stiam ca esti ” sub acoperire ” …Sper ca nu v-am stricat jocul!!!

  15. Da pe surse, de la un uns din teritoriu! Cica urmatorul pas e sa dea afara din administratie! La un loc cu o mare inrolare in partid! Vor sa decimeze tot aparatul de stat si sa dea afara incompetentii, etc, pt. a avea cu ce sa-i plateasca pe restul.Cica nenea era socat, dar,totul functioneaza ca si inainte, daca esti din sistem mai intai te sochezi, apoi cauti justificari pentru faptele tatanelui.
    Cred ca se va ajunge sa se voteze sub obladuirea sefului, normal, pedelist, cu urna pe birou sau la intrarea in sectie.
    Si tin minte cand urlai ce razbunare va pregati
    Baselu, daca iese presedinte!

  16. In toata istoria acestui neam am facut un singur gest inteligent, cred eu, atunci cand am urcat pe tron un neamt. Nu sunt proregalist, a nu se intelege asta, dar consider ca o data am fost si noi destepti. Nu mai vorbesc ca si ne-a dat o lectie de patriotism Ferdinand cand a spus “tara e mai importanta ca familia” si a intrat in alianta cu Franta si Anglia in primul razboi mondial. In rest eu nu-mi mai aduc aminte de altele. Asa ca suntem in normalitate cu leprele astea zic. E o minune doar cand avem scapari de genul, mai sus mentionate. Vorba aia, lepre, da-s a noastre 🙂 Oricum ne sbatem, ne muncim, da stam chititi in spatele unui monitor. Suntem la fel ca sobolanii care-si mai trimite din cand in cand cate un confrate, in general ala bolnav sau batran, sa se sacrifice pentru principiile obstei, dar vom supravietui asemeni acestui rozator numit sobolan si v-om chitai la toamna si iarna care urmeaza, dar ce conteaza, supravietuim noi…

  17. Traversam zile si nopti de cosmar, aseara insa priveam la tv anesteziat, fara sa mai am puterea de-a mai dispretui, de-a mai uri ori de-a mai spera si, brusc, am simtit un disconfort, ceva m-a deranjat maxim, ceva ce a trecut, in sufletul meu, de toata scarba si ura acumulate, urcand pe culmi indescriptibile! Am luat seama si-am inteles ce anume m-a facut sa ating acest prag: boc zambea!! Intelegeti? ZAMBEA! Trecea printre capusele portocalii de pe holurile parlamentului si printre jurnalisti, zambind ca un star pe covorul rosu, parea sa se simta cumva victorios si important in micimea lui, cu chelia lucioasa si pieptul bombat, era erou si megastar! Ca-l pupa in cur pe marinar si-i face toate jocurile acceptand orice, e o latura a personalitatii lui jalnice, dar cat de minuscul, cat de javra sa fi in forul tau intim, in sinea ta de limax balos si tarator, ca sa celebrezi cu zambete fericite si cat se poate de publice, victoria asupra unui popor si-a unei tari pe care ai jurat cu mana pe biblie s-o aperi si s-o protejezi?!? Oh, stiu cat, exact cat sa oferi sampania pariului! N-au avut o clipa de ezitare, nu si-au cerut scuze nici macar cu o privire, nu le-a parut si lor rau macar un pic, au luat-o ca pe-o batalie personala pe care-au dus-o cu toate armele, cu furie si ura. Recunosteti patentul? De-asta sunt periculosi si nu merita iertare!

  18. @ Victor

    Ai vazut poza cu noul “shaf” de la curtea constitutionala? Nu ti se pare ca seamana un pic cu marinelu? 😀 Ma refer la privirea bifocala divergenta 😀

  19. @blackmesa: am un singur poster cu elena udrea :))
    Ma obsedeaza. Ma imbolnavesc realmente cand o vad la televizor.
    Dupa parerea mea, este o poza destul de reusita, tinand cont si de zona comerciala, centura bucurestiului, unde este realizata.

    Uite si un slogan pentru campania ei, din 2014: “Pentru o romanie mai roz, votati elena udrea cocos” – romania este roz si acum, dar atunci va fi si mai roz decat rozul.

  20. @alien: “…victoria asupra unui popor si-a unei tari pe care ai jurat cu mana pe biblie s-o aperi si s-o protejezi?!?”

    Ce popor? Ce tara? PDL nu a votat cu gandul la tara, cu gandul la motiune, la efectele votului. S-a vazut clar din declaratiile celor care au gresit cand au introdus bilele in urna ca ei habar nu aveau ce fac acolo si ce se discuta: “noi stiam ca daca sustii guvernul e alb la alb si negru la negru”. Mai clar de-atat se poate? Ei voteaza mecanic acolo si normal ca daca se schimba ceva se pierd. Si pe principiul “mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice dubiu” mai si declara ca: am luat bilele in mainile gresite. WTF? Mainile gresite?

  21. Cascadorii rasului. Boc : “sa-si doneze obligatoriu indemnizatia” . 🙂

  22. In teritoriu se face deja egalitate:pdl=pntcd.Ce-o sa fie cand or sa vada fluturasele?Or sa inceapa sa tina evidenta lucrurilor astora,a masinilor,a obiectelor de lux si cand va veni momentul propice pentru suspendare,isi vor varsa naduful prin vot.Nu suntem singuri pe planeta ca sa nu fim in stare sa o luam de la capat.Poate de data asta o facem cum trebuie.Constat ca guvernul a iesit la cersit.Propun arestarea lui.E fapta penala.Nu dau nimic,nu donez nimic,pentru ca stiu sigur ca banii vor ajunge oriunde ,dar nu la saraci.Cat despre zambetul lui Boc:si oligofrenii zambesc.Cat despre Elena Udrea:imbatraneste urat.Voi chiar ati crezut in remanieri?Eu nu.Daca misca unul acolo in front cu adevarat,nu mai exista guvern in zilele urmatoare.Se chinuie sa isi pastreze oamenii.Au niste moace siluite cand apar pe la tv cei din pdl,zici ca sunt toti in doliu.Sper ca pnl-ul si psd-ul sa nu ii mai primeasca inapoi pe cei de la unpr.N-au decat sa dispara.De votat impotriva lui Base,vor vota toti oricum ca sa spele rusinea.Vor da vina pe el .E mai simplu asa decat propriile mustrari de constiinta.

  23. @Vecinule de bloc: frumos comentariu si , as zice eu , foarte corect si realist; subscriu si eu la el ! 😛
    @adrian cosmin: ai mare dreptate … ; atunci , la instaurarea lui Carol , cred ca a fost singura data cand romanii au fost constienti ca NOI cu AI NOSTRI nu vom fi NICIODATA capabili sa conducem inteligent Romania ! 🙁

  24. Treaba e ca numai uitandu-te la poza asta, fara alte explicatii, pricepi cam ce hram poarta nesimtitii astia!! Aseara am vazut-o pe EBA cuvantand la nivel de Ioropa. Credeti ca cei care se uita la Badea se uita de plictis? No! Si fara comentariile dumnealui, tot asa gandeam: Bre, cum dracu’ s-o dus asta nepieptanata acolo??!! Aaaaa, ca vrei sa fii modern, monden, draci-laci…e treaba ta, da’ cand e sa apari in calitatea asta in fata unor oameni care se respecta si, te respecta, cum tata-mare sa te duci de parc-ai scapat dintr-un viol nefinalizat??? Stiti cand A.Merkel a ajuns cancelar, cum arata cucoana, nu?? Manca norii, babataie scapata de sub control. Ei, iaca-ta ce-au facut din ea consilierii sau ce bunica fel de sfatuitori mai au nemtii. La noi, n-ai sa vezi! Si cucoana din imagine reflecta tot mentalitatea snobismului, prostiei si parvenismului romanesc. Esti demnitar? Cauta macar in DEX explicatia cuvantului. Imbracat civilizat si decent. Nu haina il face pe om, dar in anumite circumstante pana apuci sa demonstrezi contrariul, deja ai fost depunctat. Depinde de rolul jucat. Pai, cand apari imbracata ca o patachina, chiar la o intrunire in care sunt “numai ai tai”, cand nu numai ca ti se “vad” toate formele, dar voalat faci si invitatii la lucruri nu tocmai crestinesti, mai ramane loc de discutii serioase???!! Haida-de! da’ las’ ca se compenseaza cu tinutele de Maica Tereza abordate de cand s-au hotarat sa dea cu barda-n populatie!! mai zicea unu’ pe-aici ca noiembrie anul trecut am sperat sa fie ultima galusca amara incasata. Asa ziceam si eu…ca proasta. Din pacate, zi de zi, ma amarasc mai rau decat pelinul:(

  25. @Victor Ciutacu: Rest my case: cand il faci pe un interlocutor prost pt ca nu spune ce vrei tu se cheama ca esti comunist. Spor la treaba tovarasi!

  26. Io am o problema mare, mare de tot.
    Se tot vorbeste de un cont in care sa-si doneze unii banii. (Oricum este o nebunie sa-ti donezi banii, ca asa vrea zdreanta de boc).
    Ce se face cu fondu´, sau contu´, sau ce o fi?
    Cine-l conduce, cine raspunde, unde se da vreo data despre el? Maram ce se urmareste? Se scoate tara din criza cu masura asta? Io crez ca este o dementa. N-am mai auzit de asa ceva.
    Ba da! Era prin 90 un fond, Libertatea, in care tot asa, se adunau bani. Cati? Ce s-a intamplat cu banii?
    Mi-e sila si scarba de tot ce se intampla in tara asta blestemata.
    Si poate ca cei de mai sus au dreptate; cat timp suntem condusi de romani, de-ai nostri, din popor, nu se va iesi din marasmul asta. Poate ca este inca o data momentul unui stain la putere in Romania. Altfel; nicio sansa…

  27. Chestia asta cu donarea este rea pt ca a zis guvernul e egala cu donarea este rea si pt copii bolnavi de cancer ca asa zic parintii lor. Cine vrea doneaza cine nu vrea nu doneaza.U
    nde e problema?

  28. @ionel: problema e cine si cum administreaza. parca eram comunist si nu mai veneai 🙂

  29. Problema e ca in contul ala o sa se adune fix…nu vreau sa scriu ca se subintelege! bati campii elegant! Mascaradele bogate n-o sa dea un chior din zgarcenie, iar calicii nu vor scoate capul de sub pod! Ionele daca mai postezi, anunta-ne sa luam cate-un aspacardin! Si mai zi si cu cine-ai facut copiii!

  30. Titlul este corect
    basescu a infundat si Parlamentul.are magna cum laude curtea constitutionala la picioare.in noapte de luni spre marti au votat pentru numirile pdleba la CCR 71 de senatori ai 168 de deputati.total 239.la motiune au ramas 198 de pedelaci restul au fugit sau au defectat demonstrativ(41) cu piramidon,guma de mestecat, prezervative facutecocoloase,pastile de viagra ramase de nutzi spaima p..i,cartuse de la serviciile secrete vopsite in alb,
    base jubileaza se crede stapan absolut.
    boc vine ca si un caporal,cdt de grupa pe care l-a futut cdt de pl si anunta reduceri de carburant,telefon,deplasari,cumparari de laptopuri,cartuse de imprimanta si 100000-200000 de bugetari dati afara.fix pix tot demonstrativ.
    va dati seama ca base nu a numit la CCR oameni care nu au dosare la el sau la coldea sau kovesi.
    CCR trebuie luat la purecat si arata incompatibilitatea celor numiti precum si incompetenta crasa a acestora. acolo trebuie sa fie centru protestelor multimii.
    pui presedinte un activist portocaliu care a scris pana acum( asemenea si lui boc,buda,baba apostu,tise si pleiadei de intelectuali fara coohones de la Cluj-Napoca) doar scrisori din armata ca si fiul lu Lipan din Baltagul lui Sadoveanu(Te iubesc si te ador/ghita c.topor)
    Romania se scufunda asemenea curentuklui europeande zvoltat de sarkozi,berlusconi, in care statul este in disolutie.
    avem presedinti care ling sefi(mai marii zilei-sua in special si sunt cruzi cu subordonatii pana la ucidere)

  31. Am spus mereu ca sa te fereasca Domnul de parveniti. Sleahta asta ordinara provenita din patura de jos a societatii si fara prea multa educatie cu un trecut incarcat de frustrari materiale(pentru ca altceva nu si-au dorit-cartea sau cultura fiind pentru oameni cu suflet si simtire),cand s-a vazut cu painea si cutitul in mana nu s-a mai putut opri sub nici o forma si oricat au furat nu se mai satura. Imi pare rau s-o spun dar nu vom scapa de ei curand.

  32. leprele politice de curve si hoti au castigat si la pauza ne-au infundat capul cu totul in butoiul cu rahat si acum asteapta linistiti sa ne scoata natural din sistem au totul si tot ce le-a mai ramas e sa ne sfarama definitiv pe toti cei care le stam in cale si le comentam furturile si loviturile de mari maestri in bugetul statului si din buzunarele amaratilor de pensionari care se incapataneaza sa mai traiasca fira-ar mama lor de pensionari incapatanati ; moarte pensionarilor la cimitiri cu ei mai repede ca o jeneaza vizual pe curva nationala udrea si iubitul ei basescu

  33. Regulile nu-s facute de jucatori, azi asta e melodia, asa se danseaza .. barfe grupa mare, rezultate 0!

  34. o gasca de japcari nenorociti.Extrem de naspa toata clasa politica in frunte cu teo.

    nu este bine ca japcarii astia sa depinda doar de vot apoi sa fie imuni.Mare greseala.
    Trebuie sa fim atenti un pic la aspectul asta pt ca referitor la populatie :

    nu poti sa faci o democratie autentica cu un popor sarac.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.