Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Ziua când agăț ghetele-n cui și las chiloții de Superman la rastel

Ziua când agăț ghetele-n cui și las chiloții de Superman la rastel

De fiecare dată când mă ia capul și răbufnesc, amenințând că mă las de (vorba lu’ nea Gigi) binefaceri, diverși îmi spun că mă alint. De data asta, însă, după ce termin de centralizat și împărțit generoasele donații ale unor oameni de care chiar nu vreau să-mi bat joc, cred că agăț ghetele-n cui. Fără să detaliez excesiv, las mai jos câteva motive:
– Sunt sătul de bogații lu’ pește prăjit care sună se se bage în seamă fără să-i caute nimeni, promit marea cu sarea și mint ca porcii.
– Sunt sătul să fiu băgat în aceeași oală cu toți escrocii, cu toate “vedetele” media pârâte, cu toți actorașii ratați, cu toate femeile de consum și cu toți cerșetorii de inluenceri. Care fac bani pozând în caritabili și preocupați de soarta semenilor.
– Sunt sătul ca alții să fie beneficiarii ajutorului pe care-l dau (fiindcă-s ușor impresionabil și greu de refuz) în detrimentul familiei mele. Fără să-i neglijez programatic pe ai mei, a trebuit să constat că, în timp ce eu fac pe jolly joker-ul materialelor de protecție, noi nu aveam în casă mănuși, măști, dezinfectanți.
– Sunt sătul ca, de câte ori arde casa pe noi, să-mi pun chiloții de Superman peste pantalonii de la costum. Nici nu cred că menirea mea e să salvez planeta, nici nu candidez (nici măcar la băiatul bun al momentului), nici nu duc lipsă de popularitate, audiență sau mediatizare (ba dimpotrivă).

You may also like these posts:

Acestea fiind spuse, duc cocoașa asta până la prima dună și după aia mă mai gândesc. Cred că am funcționat destul ca ONG pe persoană fizică, pe banii și pe nervii mei…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

2 thoughts on “Ziua când agăț ghetele-n cui și las chiloții de Superman la rastel

  1. Sa luam aminte! Partenerul strategic, la vreme de pandemie si necaz, nu a mai tiunt cont de 2%dinPiB din partea Ludovicului pentru aparare si l-a anuntat ca mandrete de 400 de ventilatoare nu mai pleaca spre Romania. Mai trimite partenerul o sapca sa aiba baietii. Acum, ce sa faca Ludovicul? Sa livreze la Deveselu si Kocargeaua doar fasole si cartofi? Nu-i sede bine! Ludovicul poate sa dea 3%la suta din PiB sa-i tina numai pe fripturi pana le face ficatul gras, doar nu da de la el.

  2. Este bine sa stie toti romanii?
    ‘Declarația publică, în fapt apelul televizat făcut de către președintele Klaus Iohannis către români pe 3 aprilie pentru a respecta măsurile draconice prevăzute de ordonanțele militare în timpul Stării de Urgență a fost una înregistrată! Pentru că după întâlnirea de pe 31 martie cu câțiva membri ai Guvernului, Klaus Iohannis ar fi plecat într-o vizită ultra-secretă în Statele Unite ale Americii! Iar pentru ca informația să fie una cu atât mai șocantă, șeful statului nu ar fi fost nici la Washington, nici la New York și nici măcar la Miami, locația sa particulară preferată de peste Ocean… Acesta petrecând în mare secret două zile la… Los Angeles! Asta în timp ce în țară, în plină stare de urgență era difuzată o declarație publică ”înregistrată”, prin care președintele făcea apel la români să nu se deplaseze sub nicio formă, nici măcar de Sărbătorile Pascale!!!’
    https://www.national.ro/dezvaluiri/iohannis-era-la-los-angeles-apel-inregistrat-pentru-romani-682283.html/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.