Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Vine Traian Băsescu, facem un exercițiu live de exorcizare în cuplu

Vine Traian Băsescu, facem un exercițiu live de exorcizare în cuplu

Într-o țară/lume normală, trebuia să se întâmple demult. Din motive pe care nu mai are rost să le detaliez, n-a fost să fie. Una peste alta, dacă nu vine sfârșitul lumii sau dacă nu se întoarce republica parlamentară cu curu-n sus, interviul va avea loc. Da, știu, e tipul ăla de emisiune din care eu n-am decât de pierdut. Și totuși, orice moment vine la un moment dat. Și, în măsura în care invitatul meu e de acord, iar eu sper că da, va fi un dialog. Întreprindere la care l-am invitat și când lucram pentru Intact…

P.S. Mă lasă nemuritor și rece atît tăvălelile celor care se vor simți trădați, cât și chinurile băsiștilor care n-au avut curaj să-l înjure când era mare și tare

Comentarii

comentarii

Similar Posts

36 thoughts on “Vine Traian Băsescu, facem un exercițiu live de exorcizare în cuplu

  1. Marinarul n-are decât de câștigat. Bănuiesc că n-o să pui întrebări încuietoare, că n-ar mai fi nicio exorcizare.

  2. Foarte tare, domnule Ciutacu. Asteptam emisiunea, cu siguranta va fi extraordinara, nu are cum sa nu fie mai ales cu Marele Basescu.
    Avem nevoie de revenirea sa in politica, cu astia de acum ne manaca cainii, habar n-au de nimic.

  3. Victore,
    Intreba-l de ce si-a schimbat discursul anti coruptie (si anti clasa politica corupta)? Discursul de acum este mult mai diluat (ca sa nu spun politicianist stupid) fata de cel pe care-l avea ca presedinte?

  4. Astazi planetele zilei d-le Ciutacu s-au oprit pentru o cli[pita si si-au soptit la ureche :
    -suratelor pe Pamant ,intr-un colt de rai numit Romania o parte a serviciilor s-au impacat ,se coalizeaza si pun mana pe maturoi sa faca curatenie .
    _oare, pe cine scoate pe faras?
    -hmm …,raspunse itr-un glas .vom vedea curand .continuandu-si drumul astral…..
    Eu ma alaturi tuturor si spun ca-i bine ca oamenii sa dialogheze , dar sa fie un dialog sincer cu respect fata de telespectatori ,sa nu fim luati de nestiutori.Daca poate d-nul Basescu sa ne respecte este spre binele lui ,poate ne schimbam parerea in timp. Fiind un moment al adevarului sa dori sa aud punctual cateva greseli comise fata de romani si sa aiba puterea sa-si ceara scuze.La final il sfatuiesc spre binele partidului lui sa-l lase pe Ponta in pace (nici laude ,nici critici ) Ce d-lui a taiat ,Ponta a adaugat ,ce spitale a inchis ,Ponta le-a deschis ,toate reformele facute de Ponta au dat posibilitatea ca romanii sa traiasca mai bine Daca vrea voturi ,atunci sa -si schimbe discursul ,A ramas singur in opozitie si mereu atent la greselile puterii , are sanse sa intre in parlament

  5. Este invitatul dumneavoastră, îi puneţi ce întrebări doriţi.
    Ar fi două întrebări pe care le-aş propune:
    – Casa din Mihăileanu este un subiect vechi, dar niciodată clarificat, pentru că se eschivează sau minte. Întrebat fiind dacă avea dreptul să cumpere acea casă, într-o emisiune tv, a răspuns că da, deoarece nu a avut casă în Bucureşti… Or legea 112 cerea să nu fi avut casă, ORIUNDE. As vrea să-l aud cum explică el de ce a avut dreptul să cumpere acea casă. Dacă se poate.

    -Din câte ştim, FMI-ul a cerut reducerea salariilor cu 15% . Era procentul supus negocierii, se putea ajunge la 10%… De ce a ales să reducă salariile cu 25%? Ştim, criză, investiţii…. Dar mai ştim că de la ANRP se fura în draci, miliardul de euro la cinci inşi.

    Şi ar mai ceva, dar nu aveţi biblia la dvs: Zi, bre, că n-ai lovit copilul. Fără plex şi alte alea…

  6. De ce să aveţi de pierdut? Nu înţeleg, doar nu vă pregătiţi să-l lăsaţi să-şi facă numărul. Omul ăsta nu a mai primit întrebări adevărate de vreo 11 ani Chiar ar fi timpul. Este inutil să vă spun că cei 7 milioane de votanţi din 2012 vor sânge pe toţi pereţii.

  7. Posibil ca Trocul este urmatorul:
    Ciutacu nu o sa-l inghesuie prea tare pe Basescu, Basescu vine la emisiune,Ciutacu face si el ceva rating.
    Basescu o sa aiba posibilitatea sa ne spuna din nou ce ne spune de obicei:ca toti sunt corupti mai putin el, frati’so si Udrea.
    Intrebarile care i le-as pune eu:
    1.Cum isi explica ca membrii ai familiei lui , stalpii statului de drept,apropiati,de pe vremea cand era el presedinte, fie sunt la puscarie ,fie se incoloneaza spre puscarie?In caz ca recunoaste poti sa-l intrebi daca a condus un stat ticalosit?
    .2.Daca stie care e pib’ul Greciei pe cap de locuitor(el mereu zice ca daca nu taia el salariile ajungeam ca grecii)?Daca Grecii ar avea de maine salariile romanilor ar avea la sfarsitul anului 2016 un excedent bugetar de 80%.
    3.Daca considera criminala decizia de taiere din alocatiile maternale operate de guvernul Boc, in conditiile in care populatia Romaniei era si este in declin?
    4.In cazul unui eventul mandat de primar al capitalei, daca va reusi sa-l prinda pe Iohannis la numarul de case?
    5.Daca cunoaste vreun alt sef de stat sau de guvern care sa se fi smiorcait cat el?
    6.Daca l-a lovit pe copil cu pumnul sau karata la ficat?
    7.Daca cunoaste vreun parlamentar european care sa fi avut o prestatie mai buna decat fica’sa?
    8.Ce l-a facut sa-l ‘reevalueze’ pe Oprea ?
    9.Daca i se pare normal ca un sef SIE sa fie numit doar pentru ca asa ‘i-a dorit sufletul lui Saftoaica’?

  8. Singura chestie interesanta e ca l-ai invitat tocmai tu (“derbedeul dracului!” la singurul interviu spalat. N-am chef sa-l vad si nu ma intereseaza raspunsurile lui la intrebarile tuturor:a avut zece ani sa raspunda…Basescu om politic? Nu! pentru ca nu are cum, care om?! Poate smenar politic, poate chiar cel mai mare smenar politic. Stim ca n-a fost de capul lui, a fost un baiat de pravalie smecher, care a ales sa-si faca si el “plinul” cat timp il slugareste pe Licurici. Si s-a descurcat grozav pentru el si gasca lui. Nu cred ca-i e frica de cineva, stie afacerile patronului si poate inca mai are de incasat “dividente”. Epoca Basescu a fost aia care a imprumutat la FMI si a indatorat generatii pentru ca nu le mai ajungea bugetul sa fure. Si daca, desi votam negativ de ani de zile si am facut parte din cei 7,4 ne e “cateodata dor” de Basescu, ne cam meritam soarta. Stiu ca pare benign acum cand il avem pe golem in locul lui, Basescu macar era viu, dar poate reusim si noi sa alegem niste oameni…In rest, felicitari Ciutacu! Mare curaj! Cred ca ai un ficat foarte sanatos.

  9. domnule Ciutacu, cum ati caracteriza emisunea, acum ca a trecut? daca se poate, cum ati caracteriza prestatia Dvs.?
    multumesc.

  10. Victore,
    Doar de curiozitate: care a fost rating-ul, comparativ cu ceilalti concurenti si comparativ cu ratingul tau din zielele anterioare? Sunt curios daca Basescu (mai) ridica rating-urile?

  11. Ai fost mai bun; tiranul te-a ajutat, dar pana la zdrobitor mai ai. Oricum sper sa reusesti sa-i zdrobesti pe cei de la Haznaua Antena 3.
    O sugesti, daca tot porti costum cu cravata, incearca sa te inchei la toti nasturii (inclusiv cel de la gat), altfel dai impresia de neglijenta si/sau lipsa de respect si nu cred ca e cazul.
    Basescu o facea cand era primar (nasturele de la gat nu era incheiat). Dupa ce a ajuns presedinte a avut o tinuta vestimentara foarte corecta.

  12. e ULTIMA oara cand jignesti pe blogul asta colegii, fostul loc de munca si, indirect, pe mine

  13. Daca A3 e acuzata de “penelism-pedelism” (in conditiile in care patronul lor e unde e dein cauza unor aliati dinauntru ai alora de zice lumea ca-i sustin).
    Daca tot A3 e acuzata, de ceilalti, de pesedism, ca il chema numai pe Ponta (mi-amintesc in campania electorala rugamintile cu care s-au adresat “actualului” spre confruntare la postul respectiv)
    Atunci merge si cu Ciutacu acuzat ca scade plaja de la Mamaia cu niste microni anual !
    Mi-amintesc cand l-au luat unul pe Ciutacu in critici fiindca a cutezat s-o intervieveze decent pe d-na Bica-puscariabila (sa ne fie clar, numita fiind de bassescu, mie, personal, n-avea cum sa-mi fie simpatica… da’ dupa interviul respectiv, mi s-a dovedit ca o femeie inteligenta – lucru care, la bassisti, e chiar rar, la ambele sexe !; iar asta mi-a dovedit, personal, ca prejudecatile sunt unde nu m-astept).
    Deci, dupa asta cu bassescu, era de asteptat doar s-apara ultrasii; p-aici, e drept, putini (si mai ales in sectorul “feisbuc”)
    Mie, interviul respectiv nu mi-a trezit interes; d-aia, nici nu l-am urmarit ! Ce sa-l intrebi pe bassescu ?! La ce a raspuns (macar jurnalistic) bassescu ?!? Am lucruri mai bune de facut…
    Ramn, doar, cu o nedumerire ; daca la-be-unu, ex-u’ se adreseaza publicului lui, daca la postu’ insolvent are ascendent prin finantatorii postului, la RTv n-are cum sa aiba public ! Ca aia, alaturi de A3, nu l-au avut la inima in vremurile cand era la butoane, nu acum, cand ar putea sa ramana un batranel cu nepotei ! De ce-o fi venit ?!
    (Pe dl. Ciutacu n-am a-l judecat raportat la incisivitate,,, Ca e usor sa-l injuri pe unu’, concentric; mai greu e sa-i scoti raspunsuri, “nemuritor si rece” fiind….Si, sincer vorbind, injuraturile la basssesc ma amuza numai cand le emite Badea, in zilele lui bune; in rest, dezvaluirile ca bassescu sa dus la “Stejarii”, la Udrea, ma lasa rece… nici macar analiza pe text, la ce-au declarat el sau ea nu ma mai intereseza… Ca nu pentru ca se duce si el, ca omu’, la Udrea, sau pentru ca da cu spritz-u’ pan’ la ziua mi-e mie antipatic ex-u’.. ci pentru nesimtirea de “jmenar alba-neagra”, dusa la perfectiune… pentru aia cu 7,4 milioane… pentru haita de postaci care insista, inca, peste tot, sa-mi injure inteligenta… si pentru multe altele, neevocabile p-aici, ca fac roman de Balzac !

  14. Si, apropo de asta cu “bigu'” : nu ca m-as bucura de insuccesul altuia, oricat de antipatic mi-ar fi, dar “nea ala” are o atitudine p-aici de securist penibil, amnezic…
    Ca sa-l lamuresc ; o fi avut “presedintele”tinuta vestimentara foarte corecta”, dar la postura numai Badea il putea imita… si ala sin “Stapanul Inelelor”, cu care se aseamana fizionomic…
    La aia cu “haznaua” n-am ce comenta : probabil, omu’ e utilizator de “la-be…unu”, si are reactii hiperbolizate la haznale, le vede peste tot…. totusi, intre nume (cu renume… ca s-a practicat, amuzant, si o alaturare a postului bassescului-udrei de pastila din denumire) si un atribut inventat de postacii tristi, e maaare diferenta…. e cam cu i-au lipit-o, doar intre ei, conspirativ-incognoscibil, lui Antonescu p-aia cu “cacarau”… in timp ce idolul lor de numea, pe bune, “basss-escu”… Dovada, deci, ca si prostia e ironica… cu-aia d-o poseda, insa !

  15. @Victor
    Scuze, a fost o scapare. Nu se va mai intampla.

    Vad ca esti aparatorul dreptului ca “oamenii de stiinta” de prin puscarii sa faca cercetare stiintifica si sa-si publice concluziile in carti, in schimbul carora sa primeasca cate o luna de reducere a pedepsei pentru fiecare carte, ca deh, reeducarea se face nu numai prin munca fizica ci si prin munca intelectuala. Am cateva comentarii:
    1. Oameni de stiinta ca Becali si Borcea au scris mai mult decat au citit. Nu vorbesc ca este de mirare ca pot sa scrie chestii atat de stiintifice cand ei au probleme cu cititul.
    2. Voiculescu a scris intr-un an mai multe carti stiintifice decat a scris in intreaga lui cariera de profesor (25 ani). La fel si Ioan Niculae (Interagro) care a scris o carte pe luna in puscarie.
    3. Ghita cred ca deja si-a pregatit vreo 20 de carti care sa fie tiparite odata ce intra la bulau.
    4. Diveristatea subiectelor pe care le-a abordat in cartile sale “omult de stiinta” George Copos ar face invidios pe orice academician din lumea asta. Omul este atat de competent in atat de multe domenii incat mai are putin si-l ajunge din urma pe Bogdan Chireac sau, ceva mai greu, pe Mugur Ciuvica.
    5. Este foarte greu de crezut ca cei care scriu aceste carti au, in puscarie, conditiile necesare pentru a scrie lucrari stiintifice. Au acces limitat la documentare si experimentare si au acces limitat la instrumente de analiza. Cel mai probabil aceste carti sunt scrise de altii, chiar si in cazul lui Voiculescu. In cazul celui din urma, imi este extrem de greu sa cred ca a putut sa scrie 8 carti in 16 luni si ca, in acelasi timp, a mai si sulptat scobitori pe la atelierul de tamplarie.
    6. In sfarsit, daca bulaul genereaza o efervescenta stiintifica asa de mare, eu propun sa-i bagam la puscarie pe toti academicienii si profesorii universitari. Am putea incepe cu cei care deja si-au dat girul lucrarilor stiintifice publicate de actualii valorosii oameni de stiinta incarcerati, evident pe nedrept, de statul de drept.

    @Daniel:
    Daca vrei sa-njuri pe cineva fa-o direct nu spune ca-i securist. E o concluzie mai mult decat tampita si arata ca n-ai coaie.

  16. Victor m-am uitat din curiozitate putin la emisiune pana m-am lamurit ca nu vrei sa-l deranjezi pe nea Base. Ma bucur ca ai avut succes (adica audienta). Pe mine de astazi m-ai pierdut. Ma las fentat de putine ori si tu recunosc ca ai reusit pana acum. Nu si de acum inainte. Stiu ca nu te intereseaza dar asa sunt eu mai arogant ma consider reprezentativ.

  17. @Radu: acu’ n-o sa tin doliu ca te-am dezamagit pe tine
    @bigradu: cu exceptia informatiei privind manuscrisele lu’ Ghita, care mie mi-a scapat, restul informatiilor sunt corecte. altfel, sunt aparatorul aplicarii legii si, la pachet, nu consider ca cititul/scrisul dauneaza grav sanatatii si reeducarii in puscarie. stiu ca tara are nevoie de lopeti, da’ nici pixurile nu-s otravitoare. decat sa joace carti/babaroase in celula, mai bine se chinuie sa citeasca/scrie ceva. da’ mie mi-a placut scaoala pana la o anumita varsta, asa ca nu-s in trend…

  18. Dezamagit profund .Intrebari usurele minge aruncata la fileu si binecunoscuta hahaiala basista .Doar Badea si Ciuvica tin steagul sus si ar fi maturat pe jos cu el .Pacat

  19. @ Mircea

    Si Dragos Patraru tine steagul sus. I-a zis in direct lui Basescu la TVR ceva de genul: “Hai ba ce a ajuns Basescu sa dea lectii anticoruptie” si altele tari de tot. Jurnalist !

  20. Bigule, sincer nici chef, nici ocazie n-am sa te injur… da’ ne-ai dezvaluit, candva, ca ai servit patria asta mai mult decat noi, ceilalti, cumulat… banuiesc ca n-ai fost plutonier de Intendenta (coleg cu Oprea, cum ar veni), nu !?
    Totusi, categorisind niste interventii p-aici asa cum le vad eu, in virtutea dreptului la exprimare (pe care, p-aici, doar dl. Ciutacu ni-l poate “modera”), zic ca pot sa spun ce cred, mai ales ca, initial, domniavoasta ati binevoit a ma contra. Raspund, deci, nu imi permit a va injura augusta persoana !
    P-aia cu Voiculescu – mai multe carti la beci decat inainte – o dai, totusi, fara prea multa documentare (si, oricum, d-o faceai pe wiki, era subtire, ca aia mustesc de vrajeala, am vazut in cazul Mircea Diaconu, nu-i mai cred decat cand vorbesc cu numere, ca Aristotel); ca sa va lamuresc : eu am aflat de Voiculescu, undeva la inceputul anilor “90, cand publicase, prin vremea lui Rugina, ceva in materie economica (concluzionand la asta, fara sa fiu malitios, constat ca n-aveti formatiune de economist… ma insel ?!:)))
    Ca scrie omu’ in parnaie, e treaba fiecaruia; problema e ca aia din comisii fac d-alea naspa, ca ii iau in considerare, sa zicem, lu’ Copos, teorii filozofice expuse ca la doctorat… Ar putea sa se lamureasca respectiva comisie doar punandu-i sa citeasca ce-au zic c-au scris…Problema, deci, e ca aia de la penitenciare iau in seama ce nu exista…
    Dvs, sau eu, daca am fi “p-acolo”, cred c-am fi mai utili sa scriem ceva, pe domeniul de-l cunoastem, decat – sa zic – sa spargem la piatra, ca la ocna ! Argumentul cu Becali (oricare dintre ei), Copos etc e, deci, cam pueril; aaa, altceva era daca il punea pe Becali ala sa ne povesteasca un film (eventual indian… ca, vanzand, pe vremuri bilete la Patria, sigur le-a vazut… poate, de mai multe ori… are, cum ar veni, experienta:)))
    PS, bigule : daca vrei sa vezi ca am ce constati ca n-am, sa-l rugam pe dl. Ciutacu sa ne ajute in |intalnire”; nu vreau sa fac p-aici o balacareala cu cineva (cu atat mai putin cu tine, c-am vazut ca la simtul umorului : subtire spre deloc), dar, dupa 10 ani in basssim, recunosc d-astia, infiltratii; si ma amuza sa-i enervez. Pa tine, pare-se, am cam reusit:)))
    Alt PS : sunt convins (l-am citit, nu vorbesc “de pe net”) ca Voiculescu nu e vreun mare economist (wiki, pe care, din curiozitate, l-am consultat, spune doar ca e parnaias… site de informare, se vede:)); i-am citit carticica aia de prin “90, daca ma straduiesc, o si gasesc (c-am cumparat-o; si-o si imprumut, daca soliciti). E departe de latura stiintifica ce spunea; si inteleg si ca cei de la A3 mai sar calul, inclusiv pe tema asta….Da’ daca lu’ Pogea ii spun astia “Domnule Ministru”, poate fi si Voiculescu “Domn Profesor”… ca nu-mi cere bani !
    Ultimul PS : La cum ai muscat-o p-asta cu scrisu’ in puscarie, sigur ti-a putit si “doctoratu'” lui Ponta…Si nu ti-a putit ca eba (aia cu gramatica in torbedou) s-a dat ca scolita pe undeva, dupa care presa (aia nefavorabila, e drept) a dezvaluit ca trecuse doar pe trotuarul aferent… Sau, prin inductie, ca ministrul educatiei din vremea bocului nu trecuse pe la bacalaureat… si facea teoria vitezei pumnului, la “Domnu’ Dan”…Am dreptate ?! Fii barbat, recunoaste ca am – oricum, nu ne cunoastem, si nici nu cred s-avem ocazia:))

  21. Radu, da’ cine e Dragos Patraru !?
    Aaaa, e ala de se amuza singur, pe taxa TV… a mea, a ta…
    Si eu il urasc, dragule, pe ex-u’, de 7,4 milioane…destul, zic; da’ asta nu inseamna ca ma supar pe Ciutacu ca nu l-a injurat ! Sa nu uitam, sunt imagini de la “Vorbe Grele” cu eba, pe care, cand multi o injuram, Ciutacu a dezvaluit-o…asa cum e, cu Luxten (“trebuia sa aiba si ea un mediu de lucru prielnic, nu ?!”)…
    Vad atatia tineri frumosi care ii injura pe Iliescu, fara sa-i fi prins nici macar “debarcarea” de prostanac…Vad atatia care, acum, o injura pe Udrea, dupa ce le-a dat d-o ciunga…
    Hai sa lasam lucrurile la latitudinea fiecaruia… ca, sigur, la Rtv, ex-u’ n-a facut prozeliti, dupa interviu !
    (Ma uitam, spre exemplu, comparativ, la interviurile de la Craciunul asta cu Dan Puric…. Omu’ a fost si la “col’nelu’ Turcelu (erau si prieteni, vorbeau fara reverenta)…Mie mi-a parut cel mai echilibrat interviul de la A. Stoicescu…Din toate trei vazute… parerea mea, vorba lu’ nea Nicu Vacaroiu:))) Ai si tu dreptatea ta, o au si altii p-a lor… si, indus, are si Ciutacu dreptul sa-l trateze cum crede de cuviinta p-ala de la injurat in precedent.
    Stai linistit, totusi, ex-u’ n-o sa treaca niciodata p-acelasi trotuar cu Badea sau Ciuvica… si nici a(l)co(o)liti d-ai lui n-or s-o faca !

  22. @ Daniel

    E vorba de perceptia pur subiectiva bineinteles. Vezi tara e plina de “labeunisti” in toata media si eu de-alungul timpului prin prestatia sa l-am inclus pe Victor Ciutacu intr-o gasca de ultimi mohicani care mi se parea mie ca sunt jurnalisti pe bune. Sunt convins ca Victor stia bine ca oamenii isi doresc sa-l ia pe base la vorbe grele nu la o sueta. Faptul ca cu buna stiinta si-a incalcat statutul ma face sa cred ca nu e un mohican. Atata tot.

  23. @Radu : poate ca asta e “jmecherie”, sa fii golan cand e cazul, si civilizat cand e cazul !
    Sa-i fi dat un cap in gura, chiar nu era nimic deosebit ! Aaaa, era pacaleala pentru invitat (ca, sigur, ala si-a negociat o atmosfera, ceva); poate a fost si o chestie de imagine (vede lumea ca bassescu inca mai misca). Dar, sigur, faptul ca esti decent cu ala care ti-a fost anti- pana de curand, acolo e noutatea !
    Revin la treaba cu Dan Puric : mergea la col’nelu Turcelu si ne vorbea despre securisti !!! La pertu (pe prietenie, deci) cu moderatorul, securist si el ! Asta inseamna sa fii imperturbabil, in situatii complicate !
    Sigur, si eu m-as amuza ca la Benny Hill sa-l vad pe “ex” in meci cu Badea, p-o pasa la Gadea… fie si 3 minute, mi-ar fi suficient; stiu ca n-o sa se intample !
    Sigur, si eu vreau savada ex-u’ niste “Beciul Domnesc” din interior, nu numai spritz, cu gheata; stiu, insa, ca nu se vrea treaba asta, ca omu’ are munitie pentru un razboi de 100 de ani. Asta e, nu-mi creste mie nivelul de trai daca intra ala la bulau ! Mi-a scazut, e drept, cand era la butoane…
    Ramane, deci, sa vedem evolutiile ulterioare : ce-ai zice d-o alianta de revenire a aluia, “de dreapta”, bineinteles !? S-ar pune ca ne-a “intepat” inca o data !?
    Daca Ciutacu l-ar invita pe Iliescu, si l-ar trata cu pumnii goi, unii, bineinteles, ar exalta; mie mi se pare, totusi, mai cuvenit sa-l lase sa se bucure in tihna de statutul de bunic (daca la “Domnesc” nu se poate); asa, varandu-l in seama, crede lumea ca mai exista. Singurul lucru care mai ramane : sa si-o ia peste bot la alegerile de vin; vom trai, vom vedea !

  24. Nu m-am uitat la interviu pentru ca vroiam sa te stiu asa cum esti arogant de genial, pentru ca tot ce scoate pe gura basescu este minciuna si falsitate si din cate am vazut mai apoi asa a si fost!Tern, sters si penibil!Fata de interviurile tale asta a fost un fas!Ce macelarie, cum as fi vrut,normal elegant,dar ce stie un mitocan ca basescu ce-i eleganta, asa ca… hipopotami balerini mirosind floricele pe campii,sa fie bine ca sa nu fie rau am mai vazut!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.