Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Zeus îşi aprinde ţigările cu banii noştri

Zeus îşi aprinde ţigările cu banii noştri

Asa-zisul Cabinet Boc va reuni, in jurul aceleiasi mese, jumatate din executivii „regimului ticalosit” Adrian Nastase, care ar fi trebuit sa odihneasca-n tepele din Piata Victoriei daca aveam timp si chef sa-l credem pe Traian Basescu in 2004, plus adunatura stranie dintre baronetul financiar portocaliu de traditie si tinerele sperante cu fuste scurte ale Jucatorului. La mijloc, pentru pastrarea echilibrului, vor sta „neutrul” liberal Predoiu la Justitie, care doar ce a schimbat la momentul oportun garnizoana, plus fostul liberal Sandu la Comunicatii, un munte de competenta al saltelelor Relaxa, care nu stie sa foloseasca unealta diavolului ce raspunde la porecla de calculator.

Mai mult, aici

UPDATE: Inregistrare si script editie speciala “Sinteza zilei”

Comentarii

comentarii

Similar Posts

20 thoughts on “Zeus îşi aprinde ţigările cu banii noştri

  1. Oamenii au fost sinceri. “Noi cu voi, ei cu ei”. Pai de unde stim ca nu li se adresau pesedeilor si ca “ei” nu eram noi, pulimea ?

  2. D-le Ciutacu,urmarind emisiunile dvs.TV si citind cateva articole sunt neplacut impresionata de vocabularul folosit.Supararea dvs se poate exprima si in alti termeni,noi, cititorii asteptam mai mult de la dvs.

  3. Bravo, domnule Ciutacu. Un adevarat profesionist. Va urmaresc cu mare placere si la “Sinteza Zilei”.

  4. Acest continuu dute-vino intre partidele politice de diferite orientari practicat de politicienii romani da masura probitatii morale si seriozitatii lor in abordarea functiei.

    Pana cand fiecare partid cu pretentii nu va avea pregatita o garnitura de varf care sa preia ministerele la cel mai inalt nivel in momentul accederii la Putere pana atunci totul va fi viciat de amatorism.

    Va suna cunoscuta sintagma “cei 15.000 de specialisti”? Ideea in sine nu era rea. Dar de unde 15.000 de specialisti in Romanica?

    Sa ai si 21 de oameni competenti pe varii domenii si ar fi extraordinar. Dar…

  5. @Mihaela Cam de doua -trei zile ati inceput sa scrieti pe acest blog si sa va semnati asa.
    Pentru acesta simt nevoie sa fac precizarea ca ar trebui facuta o distinctie intre postarile dumneavoastra si ale mele pentru a nu se ivi confuzii.
    De aceea de acum inainte voi semna Mihaela Banu.
    Mihaela Banu

  6. Multumim, Victor, pt inregistrarea emisiunii!

    Site-ul Antenei 3 iar e flendurit. Acolo exista o regula: cu cat e mai “speciala” o editie, cu atat cresc sansele sa nu gasesti inregistrarea.
    Tare rau sta Antena 3 la capitolul tehnica!…

    Multumim si succes!

  7. Iar aveţi dreptate.

    Cei care l-au votat, ar fi trebuit să înţeleagă pentru cine sunt ţepele promise acum 4 ani. Culmea este că, mare parte dintre ei, nu doar că le aşteaptă cu nerăbdare dar îşi pregătesc şi poziţia… să poată fi ţepuiţi fără ca Ţepuitorul să depună mare osteneală.
    Treaba lor, dar eu ce vină am?!

  8. @viorica
    Dumneavoastra ii cereti lui jurnalistului, analistului politic ca “din bube, mucegaiuri si noroi” sa iste frumuseti si sensuri noi?!Poate ca nu e Arghezi sau poate ca pur si simplu n-are chef ca peste chelia lui base sa puna tichie de margaritar. Daca sunteti o iubitoare a formelor frumoase, incercati sa evitati tot ce are legatura cu politica si sa va orientati mai degraba spre cultura, arte… Sfat: feriti-va de Patapievici si in nici un caz nu vizitati expozitiile Institului Cultural Roman!

  9. Boc vorbind astazi in Parlament mi-a provocat o greata de parca eu as fi inghtit toate flegmele aruncate de ambele clici intre ele.

  10. Rămâne cum am stabilit: e un guvern alcătuit pentru caşcaval. Dacă totuşi pesedeii şi-au pus în funcţii nişte “specialişti”, pedeleii, nici măcar la capitolul imagine n-au reuşit să puncteze. Când l-am auzit azi pe Nicolicea cum apăra “armada portocalie”, mi s-a făcut milă de el. Da, imaginea era drăguţă: D-l Ponta, alături de Madam Udrea… Erau coooool!

  11. Doamna Viorica…totusi “e” Vorbe Grele nu psalmi bisericesti,si in plus,ne-am saturat de atatea lalaieli plictisitoare… Felicitari d-le Ciutacu pentru activitatea dvs.

  12. eu cred ca basescu se pregateste sa fie ales de parlament, sau de membrii pdl si psd . Poporul nu va mai merge la vot , decat daca va candida un nou Oprescu .
    Eu asa as mai vota.(am votat o singura data in viata …. in 2000 – si m-am lecuit).
    ……………..
    Astept …poata va apare cineva .

  13. Este destul de clar ce vrea sa faca Basescu.Eu cred ca peste patru ani vom avea doar doua partide-unul de stanga condus de presedintele jucator si unul de dreapta-PNL.Asta daca acum nu cumva asistam la un joc diabolic al P.S.D.-ului!Sa dea Domnul ultima varianta.

  14. Eu cred ca, daca i-ar iesi o ruptura buna in PNL, Basescu ar desfiinta in doua secunde guvernul. Parca prea e facut sa fie usor de demolat. E lasat asa, numai bun de distrus. Presa si probabil toata lumea ar fi incantata. Iar Basescu ar fi eroul zilei. In contextul asta ar capata mult mai mult sens demisia lui Stolojan, care ar fi aflat ca are un guvern de sacrificiu. La fel si numirea lui Predoiu.

  15. 14dec.’08,Parteneriatul pentru Romania=23aug.’39,Pactul Ribbentrop-Molotov
    Dupa care a urmat atacarea,prin surprindere,a PSD-ului(URSS-ului),de catre PD(Germania hitlerista),iar dupa lupte grele,PSD-ul a infipt steagul rosu pe Palatul Cotroceni,in buncarul caruia se ascundea…Hitler.

  16. Elene care au marcat politica interna romaneasca:
    ELENA-Magda Lupescu in anii’30(sec.20)
    ELENA Ceausescu in anii”80(sec.20)
    ELENA Udrea in anii’05-’09

  17. IO!Traian-Voievod decretez:
    1.PSD-ul sa-l aiba candidat la prezidentialele din 2009,pe Th.Stolojan.
    2.PSD,PC si PD-L sa se uneasca si sa formezePartidul Parteneriatului pentru Romania,cu doctrina social-democrat-umanist-crestin-popular-liberala
    3.Dupa inlaturarea deviationistului Tariceanu,lasati liberalii sa vina la mine,pentru ca EU sunt si Opozitie si Putere.

  18. A-propos!Oare,unde s-a tratat Stolo de boala sa din 2004??In sistemul de sanatate romanesc…sau la Viena?!

  19. De ce cand a fost dezbatuta si analizata legea uninominala pentru Parlament
    nu exista si un articol prin care NICI UN CANDIDAT NU ARE DREPTUL LA MAI MULT DE 2 MANDATE (ca la Presedentie),
    indiferent de durata unei legislaturi. Si ma refer aici la alegerile anticipate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.