Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Revoluţia ficatului

Revoluţia ficatului

Marele castigator al ultimelor alegeri este, dupa parerea mea, Traian Basescu. Stiu ca pare suprinzator ceea ce scriu, mai ales in contextul in care apar peste noapte contestatari noi care pana acum au stat ascunsi sub plapuma si-i profetesc brusc si apocaliptic sfarsitul politic, dar voi argumenta cu exemple concrete din viata politica reala.(…)D-aia mi se par distractivi spre ridicoli cei care striga la televizor de parca-s muscati de sarpe ca Basescu-si traieste ultimele zile de politica la varf. Un om care – dupa patru ani in care si-a batut joc nonsalant de orice si de oricine – isi permite sa intoarca tara cu josu-n sus si nimeni sa nu miste-n front nu poate fi invins, dupa parerea mea, decat de propriul ficat…

Mai mult, aici

UPDATE: Ca sa vedeti cum “va functiona” mareata coalitie, va invit sa cititi doua texte (1 si 2) si sa facem o cugetare comuna cu tema “cine o fi sursa primara?”

Comentarii

comentarii

Similar Posts

16 thoughts on “Revoluţia ficatului

  1. corect ! in acest moment asteapta greseala.Oricui,anul 2009 este anul mortii sale politice,ar putea fi asa ca nu e loc de menajamente.Prima victima : Stolojan…i-a cazut greu de tot nu pentru ca pierde tara un premier bun ci pentru ca primul om de sacrificiu i-a iesit din piesa inainte sa se dea biletele.Represiunea nu a intarziat,”liberalii” democrati au zis pas la nomoinalizari.
    Boc e cel mai potrivit pentru a-l sacrifica dar prost este ca scenariul cu acesta in prim plan o sa-l descopere in fata electoratului PD…” uite domne ce-i face saracului om,dupa ce ca nu i-a iesit din cuvant,uite ce-i face ! ” Nu,iese sifonat asa ca prefera ca Boc sa-si rupa singur gatul si-asa o sa se intample cat de curand.Pentru ca Basescu nu poate inainta decat pe cadavre si a observat ca ale inamicilor sau apropiatilor fiind tot cadavre bune de catarat se numesc.Boc,exerseaza miscarea aia de la Gheorghe, stiinta cazutului e oricand binevenita in sporturile extreme numite in cazul tau…”fa-ti de lucru pe langa Basescu”

  2. te citez:”a trasat din condei linia PSD-PD-L fără nici o apăsare sau um­bră de respect faţă de electoratele celor două formaţiuni po­li­tice”

    Hai sa iti explic eu, ca sint doar un biet walkman, nu ditamai tonomatu’.

    Basedintele are un fel de scuza “morala”, stai asa sa mai pun niste ghilimele, “”””””””morala””””””””, asa mai merge.

    Pai electoratul PSD + PDL (adica cei care efectiv au votat astfel la alegerile recente) reprezinta circa 25% din totalul populatiei votante.

    Basedintele este presedintele tuturor romanilor, deci a facut ce a stiut el mai bine, i s-a filfiit de acesti 25% si dorintele lor oarecare si A TINUT CONT DE MAJORITATEA ROMANILOR, cei 75% care nu au votat cu PSD si PDL si care mai ales nu au votat deloc. Adica a facut o coalitie traznita, ilogica si in (ne)folosul tuturor.

    Ma bucur inca odata ca nu am votat, iata ca Basedintele este singurul care a priceput mesajul, acum sa il lasam sa isi frece jucariile cum vrea el, poate le strica de tot si il apuca plinsul. Si de aceasta data cei care au votat fara a fi inrolati politic nu au nici un fel de scuza, fie ea numita si ls.

    Orice jucarie se strica pina la urma. Avem un an la dispozitie si un set de lego. Hai sa vedem ce iese: pirat, doctor, arogant, profesor de istorie, biciclist?

    (da, da, toti se intreaba cine este biciclistul)

  3. iaca dandana … sursa primara … pai la ce urechi are geoana era normal sa avem cabinetu’ full de urechisti.

  4. In contextul in care PSD-ul a acceptat asocierea la remorca PDL-ului nu vad ce i-ar mai individualiza pe primii de actiunile celor din al doilea grup. PSD – ul va deveni asociatul D-lui Basescu in guvernarea cu nabadai care va urma.

    Presedintele are (din nou!) un partid in Guvern caruia sa ii administreze pumni in gura.

    Paradoxal, cred ca o guvernare pura a PD – ului ar fi condus la o erodare mult mai rapida a capitalului politic al lui Basescu. Era o premisa pentru indepartarea Betzivanului de la Cotroceni.

    Dar, cu oameni “inteligenti” precum Geoana si Mitrea (intre noi fie vorba,ambii niste IDIOTZI) Basescu va mai prinde un mandat sigur.

  5. Greseala vietii lui a fost cand a promulgat marirea salariului la “dascali” cu 50%.
    In opozitie sunt doua chestii rele, PNL si Criza Economica.
    Opozitie la Basescu nu la panarama asta de guvern care o duce pana la toamna cel tarziu.

  6. Cine sapă groapa altuia…
    Oamenii ăştia (gen Mitrea & Co) chiar se cred atotputernici şi invincibili? Abia aştept să-i văd sfâşiindu-se între ei. Dacă nu, are grijă Păpuşarul să le-o tragă, nu am nici o îndoială.
    Sper să le fie “ruptă beregata” celor din Consiliul Naţional al PSD care au votat pentru guvernarea alături de pedelişti.
    “Marea fâsâială” a lui Băsescu le va ieşi pe nas, că-i Mitrea, că-i Geoană, că-i Hrebenciuc… Mă întreb doar cam în cât timp vor fi maziliţi.

  7. Si daca nasu’ si-o fi zis: “Ma, finu asta vrea si cu dintii-n beregata si si cu sufletu-n rai? Poate pana la Purgatoriu i-ar prinde bine un purgativ…” Elucubrez, desigur 🙂

  8. Cred ca esti partial, pe o pista gresita. Indiferent cine e sursa, de castigat are Geoana care vrea sa scape de leul batran si de taurul tanar.
    De ce nu remarca nimeni “coincidenta” evenimentelor legate de Iliescu si de Mitrea? Macar acolo, o mica nota.

  9. Păi cine crede că în politică e şi moraliate se înşală! Distinsul “domn” Mitrea ar prefera să i se aducă pe tavă funcţii, numai aşa că e “barosan”. Dar şi la faza asta Geoană a reacţionat ca un kkt în ploaie, demonstrând că are o frică mare în oase. Începe să-mi placă!!!

  10. Ce parere ai despre zvonurile cum ca ar fi mana lui Goana, iar inregistrarea ar fi facuta de o camera de la Antene?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.