Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Calităţile preşedintelui Traian Băsescu

Calităţile preşedintelui Traian Băsescu

Multe dintre reprosurile care-mi sunt adresate vizeaza faptul ca sunt negativist si ca nu vad remarc nici un lucru bun la seful statului. Total nedrept, dupa umila mea parere, fiindca memoria televizorului si a ziarului nu pot fi trucate. Dat fiind ca azi sunt – cel putin pana la aceasta ora – un monument de toleranta, sunt dispus sa-mi asum disciplinat criticile si va propun un joc.

E cat se poate de liber – pe bune – la enumerat calitatile presedintelui Romaniei. Sunteti in stare – deopotriva, voi, obisnuitii blogului, si ei, adulatorii lui – sa faceti un exercitiu de vointa si sa scrieti calitatile (politice, umane, de orice fel) care-i scapa rautaciosului Tonomat?

UPDATE: Fiindca se pare ca e necesara o traducere din romana-n romana pentru neghiobii care n-au priceput nimic din demersul meu, o s-o scriu in clar. Nu am de gand sa ma impac vreodata, in viata asta, indiferent de consecinte, cu Traian Basescu. Exista o limita-n toate, il cunosc mult prea bine si-s prea batran sa-mi mai schimb parerea mizerabila pe care o am despre el. Imi place sa sper ca acum am fost suficient de clar.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

88 thoughts on “Calităţile preşedintelui Traian Băsescu

  1. STIMATE DOMNULE CIUTACU NEGHIOBI DE CARE FACETI REFERIRE MA NUMAR SI EU UN TIP NU PREA CITIT DAR CU CALITATI SI DEFECTE ASEMANATOARE SEFULUI STATATULUI. ATAT TIMP CAT DUMNEAVOASTRA SI INTREG TRUSTRUL IN FRUNTE CU PATRONUL DVS SUNTETI PRINCIPALI OAMENI ADUCATORI DE INSULTE SI INJURII LA ADRESA SEFULUI STATULUI(VEZI BADEA, STAN , CRISTOIU SI ALTII) MA VAD NEVOIT SA VA INTRODUC IN ACEEASI OALA DIN CARE FAC PARTE TRAIAN BASESCU ,EU, IMPREUNA CU JUMATATE POATE CHEAR MAI BINE DIN POPULATIA ROMANIEI. PERTINENTA ESTE O CALITATE LA CARE FOARTE MULTI REFERIRE DAR PUTINI O AU. IMI PARE RAU SA VO SPUN DAR FACETI PARTE DIN CEI MULTI.

  2. Spre deosebire de toţi burtoşii “sobri” care apar la TV, Zeus e uman, şi când mă refer la asta, vorbesc (de fapt scriu) de faptul că nu îşi ascunde defectele. E tipul de “mascul alfa”, înzestrat cu inteligenţă şi pragmatism. Dar mai presus de toate, e prea… rromân (a se înţelege în sensul “caragialean” al cuvântului). Riscul cel mai mare este să nu fie considerat un “tătuc”, deoarece “tătucii” pleacă greu de la ocârmuirea ţării.

    Offtopic: D-lui Iliescu, i s-a mai întâmplat o mârlănie. Sincer, la comemorarea unor OAMENI CARE AU MURIT, nu se cuvenea o astfel de “manifestare publică a unor cetăţeni”. Dar poporul român…

  3. Victore, hai sa n-o mai dam la-ntors. Dupa celebra plecaciune a mogulului in fata marinarului la intalnirea de la Cotroceni, intrarea in parlament a PC-ului si functia de vice, ordinul este de schimare de macaz. A inceput Cristoiu, apoi ‘vladimirescu’ ala specialist in ale armatzii si cu voia nostra(?), tu.
    E mai bine asa si e chiar crestineste.
    Unii suntem prea batrani sa ne mai schimbe o ‘mani-pulare’ ca asta. Destituit din functia de presedinte, tu ne mai intrebi de calitatile unui astfel de individ?

  4. @nenea cosmos: te rog să citeşti rândurile de mai jos, cu voce tare, încercând să-l imiţi pe maestrul I. Cristoiu:
    “Păi nu-nţelegeţi?: principalul contracandidat al lui Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale este tocmai Traian Băsescu!”

  5. te intreb cit te plateste basescu pentru propaganda?…cea mai buna strategie anti ar fi sa nu-l bage nimeni in seama…voi, il impingeti in prim plan ….evident ca sunteti in clica pe care o conduce!

  6. Are spirit de lider al turmei!Nu conteaza cu cine are de impartit teritoriul!Stie sa intre in turma,uneori cu coada intre picioare,iar dupa un timp,il inlatura pe Simba.

  7. Are calitatea ca stie sa prinda din zbor culoarele ce i se deschid si simte prada de la distanta putand sa-si pregateasca din timp atacul la beregata.In principal victima cea mai vulnerabila este electoratul fluid-migrator si acel electorat al oamenilor naivi,poate pe undeva…candva de buna credinta.

  8. Dupa parerea mea,desi poate suna straniu,are o mare calitate: regimul Basescu nu a mai pus pumnul in gura presei,asa cum facea fostul tau sef,Nastase,intre 2000 si 2004.
    Este un adevarat dezmat in presa,in special in cea audio-vizuala si ma refer in mod si mai particular la cele doua televiziuni,cica de stiri,Antena 3 si Realitatea Tv.
    Multe amante de sefi si multi labari cu aere de jurnalisti se dau in sectacol zi de zi,ca adevarati discipoli ai Marelul Senzational DDD.

  9. Scriam acum ceva timp pe acest blog:– FUCK YOU , ROMANIA !!! Astazi , dupa toate cele petrecute in si cu acest neam , scriu de doua ori:– FUCK YOU, FUCK YOU , ROMANIA !!! Cand am scris prima data au fost destule comentarii ,,revoltate”, chiar ,,oparite” , as putea spune.Astept sa vad de data asta daca mai are cineva ceva de comentat!!???!!!

  10. Buna seara! Vreau si eu linkurile spre lucrurile amuzante despre care vorbeati .Multumesc

  11. @Cesare Borgia: cred ca le gasiti pe site-urile ambelor televiziuni de stiri
    @Bogd@n – Bucuresti: nu vrei tu sa ne inlocuiesti si sa faci emisiuni bune?
    @bulau ion: in sfarsit, unul care m-a prins ca-s blat cu Basescu
    @Antoniu: eu ma intreb exact ce vreau eu. in rest, ma bucur ca m-ai prins
    @SANDU VIOREL: nu mai tipa la mine, ca pricep si cu litere mici.
    @un adulator: te-a impiedicat cineva sa incerci sa fii inteligent?
    @bazilicus: eu zic ca va fute gratuit grija de viitorul meu financiar.
    @ciociosan: ia mai du-te-n pizda ma-tii.
    @everybody: din acest moment, sterg absolut orice off-topic. insistentii vor fi banati fara nici o alta explicatie.

  12. 1. are papagal.
    2. e tenace, stie sa improvizeze pe moment si nu se pierde daca cineva il pune in dificultate, “se scoate” cu usurinta din situatii dificile si stie s-o dreaga indiferent de situatie.
    3. tine la caterinca si stie sa dea o replica “smechera” la orice. Asta tine si de un tip aparte de smecherie golaneasca dar si de un minim de inteligenta.
    4. stie sa isi aleaga oamenii de care are nevoie pe langa el si pe care in acelasi timp sa ii si poata controla.
    5. are un foarte bun simt al realitatii, are prioritatile bine stabilite si pentru orice scop stie exact ce sau pe cine impotriva cui sa foloseasca. Dar aici nu poti sa stii sigur, poate il mai si invata cate cineva din cand in cand ce sa faca si cum.

    Tragand linie si adunand, parerea mea e ca omul asta n-ar putea fi pus in dificultate intr-o emisiune “fata in fata” cam de nimeni, pe 99% din politicieni ii umileste din primele 3 minute. Singurii care ar avea o sansa la o adica ar fi Sorin Oprescu daca ar invata sa vorbeasca putin mai repede (pentru ca e destept, vorbeste bine, e si simpatic dar ii cam scoti cuvintele cu clestele) si poate Crin Antonescu (care are toate calitatile pe care le-am enumerat la Oprescu dar poate peste vreo cativa ani cand o sa aiba si ceva mai multa prestanta). Poate vreunul din ei ne face o surpriza la alegeri sa-l vedem pe Basescu cum plange pe bune de data asta? 🙂

  13. cam astea ar fi singurele mele dorinte din partea clasei politice:
    1. daca s-ar putea sa-l vad pe Basescu cum plange el de fapt in realitate :))
    2. sa-l vad pe Gigi Becali cu catusele puse la maini, nu conteaza cum, cat si pe unde, fie si pentru un mandat d-ala de 30 de zile, nu conteaza ca isi cer judecatorii scuze a doua zi in genunchi in fata lui, doar sa-l vad eu la TV pentru 10 secunde cum urca scarile alea ale tribunalului sau ale DNA cu catusele puse. Mama ce misto ar fi 😀

  14. @C-tin Gh

    Basescu este mai bun presedinte decit:

    Ceausescu, nu trebuie sa o dovedesc;

    Iliescu pentru ca dupa fazele cu minerii Iliescu nu mai este susceptibil ca fiind presedintele romanilor, si daca pe timpul lui ne-am pastrat integritatea teritoriala este ceva ce trebuia sa faca si ar fi facut-o oricine, a fost un simplu gest in care la Tg Mures soldatii scosi in strada erau neinarmati, nu a raspuns la o provocare, nimic extraordinar, s-a grabit Milosevici sa ia caimacul;

    Constantinescu este greu de presupus ca a fost vreodata presedinte, eu unul nu am apucat sa sesizez acest fapt.

    @plano: basedintele ar intra garantat in turul doi pentru ca lumea ar dezbate prea mult care contracandidat este mai bun. acolo masina lui de vot ar invinge. pe puncte, daca ai chef. Pe Nastase nu il votez si exista o explicatie mare si una mica. Oprescu sa isi faca treaba de primar, pe urma sa ridice capul mai sus, ca Bucurestiul nu e sparing partner pentru cei ce vor la Cotroceni, e treaba serioasa. Antonescu nu rezista fara mult sprijin, idem Diaconescu. Sint prea seriosi pentru mascarada alegerilor. Frunda a fost odata o idee interesanta. Maghiarimea a facut niste greseli prin dragalasii de lideri UDMR, s-a mizgalit cu toate guvernele. Cu enuntarea lui Vadim insa m-ai jignit profund. Mi-as duce fundul la vot pentru vreunul dintre candidatii enumerati? Nu prea. Il vreau perfect, nu doar ca sa ma simt bine ca l/am dat jos pe pirat. mare brinza sa il dai jos pe Basescu. aia se face usor. pina acum nu s-a vrut cu adevarat. Altfel ar fi aparut omul necesar.

    @bojan: Cristoiu are zile bune si zile rele. intr-o zi buna poate spune ca Basescu este principalul contracandidat al lui Basescu. intr-o zi si mai buna poate ar duce ideea pina la capat. Basescu indeparteaza cetatenii de votare atunci cind face timpenii. mai ales pe cei care nu l-ar vota.

  15. Faptul ca are capul mare ar putea fi o calitate… in felul asta intra mai mult plumb in el. In plus, la cit de crucish se uita nu mai trebuie sa-l legam la ochi. Si e si destul de pirpiriu, nu trebuie sa sapam mult… nici nu stiam ca are atitea calitati… ar fi timpul sa ne grabim sa rezolvam “problema” ca vine criza peste noi, ne luam cu alte treburi si poate scapa… ar fi pacat! Mai ales ca acum avem si ceva experienta si se apropie si Craciunul…

  16. Oricâtă imaginaţie mi-aş fi consumat pentru a crea în literatura personală un om ca băsescu, nu aş fi reuşit. din acest motiv evit să-l văd la tv., să-l ascult mâncând… ca să se sature numai el!
    DOMNULE CIUTACU, EU PENTRU ALTCEVA VĂ SCRIU: DACĂ VĂ INETERESEAZĂ CU ADEVĂRAT O PARTE DIN ADEVĂRATA REVOLUŢIE, TRIMITE-ŢI-MI UN MESAJ. CU STIMĂ ŞI RESPECT, mANUELA

  17. Singura calitate a acestui individ este aceea ca stie sa se faca popular.Atentie,nu “iubit”,ci “popular”.Ceea ce nu ajunge ca sa-l transforme intr-un lider.Omul nu este decat o injuratura.Obscena,urata si in cele din urma nefolositoare…

  18. “Bairam as da de n-as fi putin trist”

    „N-o sa mai votez” zisese
    Biata-mi inima naiva
    Dar vazandu-te pe tine
    A cazut in recidiva

    Zici ca la razboi mai Stolo
    Pleci cu dansul fara preget …
    O, dar ce-a mai plans asara
    Cand te-ai intepat la deget

    Multe-i spun cand nu m-asculta
    Dar tresar si tac din gura
    Cand, c-un ranjet isi ridica
    Ochii de pe …tastatura

    Ochii mari crucind in zare
    Par pe crestet – nu mai are
    Inima un sloi de gheata
    Alte semnalmente: n-are.

  19. Da, desigur ca are calitati….Sunt calitati folositoare pentru omul politic Traian Basescu si mai putin folositoare pentru cei pe care ii reprezinta, alegatorii care l-au votat.

  20. principala calitate a domnului basescu este ca e foarte foarte roman.

    e mai roman ca romanii, a prostit hotii, si anume pe noi. din pacate va iesi din nou presedinte, insa….sunt curios ce va face la sfarsitul celui de al doilea mandat. sunt foarte curios.oricum daca umbla la constitutie sa isi mai prelungeasca sederea, va dau cuvantul meu de onoare ca imi scot toate economiile de pe cardul de student(cu dobanda usor mai mare 😀 ) cumpar o pusca si il impusc cu mana mea.

    Sarbatori fericite !

    Si app, daca tot scriu la tine pe blog, vreau sa imi manifest nemultumirea fata de atitudinea de ieri a domnului Cristoiu de a-l proteja pe Iliescu, fost inalt demnitar comunist. Mi s-a parut dezgustator.

    Va multumesc

  21. chiar ca….e un subiect de gandire profunda nu alta!!!Pai…stie sa manipuleze(chiar si pana la extrem, gen goarna portabila Boc:)) ),si sa prosteasca oamenii.In rest, o luam pe scara “calitatilor” din ce in ce mai jos pana in abis.

  22. Eu cred ca Basescu are tarie de caracter. De ce spun asta? E singurul om ajuns presedinte care a putut vorbi in parlament de oameni politici corupti, insosindui si spunand lucrurilor pe nume, pe bune. Daca tu esti de alta parere, cum ca parlamentarii ar fi virgini si nepatati, atunci, ei bine, poate s-a inselat Basescu, dar eu cred ca lucrurile nu stau asa, iar Basescu a atins coarda nevralgica a mafiotilor si imbogatitilor peste noapte. Si mai uite si pe alt site ce a mai facut el. http://basescu.org/?action=view&id=17

  23. eu zic ca Mihai-Razvan Ungureanu promovat de cateva trusturi din media l-ar bate pe un Base ciuruit din mai multe parti…ahhh, am uitat…doar daca intra in turul 2…ohh

  24. PRESEDINTE DE ONOARE.
    OM PENTRU POPOR.
    ….
    AH, ERA DESPRE BASE.
    …ATUNCI STERGETI, SIR, NU-I VALABIL.
    ALT SUBIECT??
    MH, CAUT, TOT IS’ P’AICI…

    LA MULTI ANI, ROMANI.

  25. Domnule Ciutacu,
    Cuvintele dumneavoastra “Nu am de gand sa ma impac vreodata, in viata asta, indiferent de consecinte, cu Traian Basescu” denota aroganta (nu si genialitate) si, evident, subiectivitate in criticile pe care i le aduceti domnului Basescu. Mai mult, consecintele neiertarii voite sunt grave. Fiti sigur ca nu va veti putea impaca cu domnul Basescu nici in viata viitoare, daca aici nu aveti de gand sa o faceti. Iar la rubrica “Despre mine” singura afirmatie care va face cinste este referirea la sotie si copil. Daca sunteti credincios si aveti credinta intr-o lume dincolo de moarte, atunci ar trebui sa va revizuiti atitudinea atat fata de propria dvs. persoana cat si fata de alte persoane. Cu patima rea pe care o afisati nu veti reusi decat sa va faceti antipatic, nesuferit si sa va pecetluiti un sumbru si vesnic destin. Cu ganduri de bine, “un crestin.”

  26. E un barbat pus pe glume, binedispus si destul de tolerant. Astea sunt principalele calitati pe care le-am observat.

  27. Principala calitate ca si-a pastrat verticalitatea colonei vertebrale fatza de FSN care tocmai l-a reinfiintat avand calitatea de membru fondator din 92′ incoace.Ma intreb cat mai are nesimtirea sa mai minta poporul cu televizorul si cu BOCII(rahati in limba turca)lui?Oare tara asta romania in care traim si din care migreaza in fiecare zi cate 100,200 de romani e sortita sa-si merita asa conducatori nenorociti de la Ceausescu incoace?Stimate domn Crin Antonescu,Sorin Oprescu iesiti la rampa sa-l inlocuim pe piratul mincionos

  28. Domnule Ciutacu, Daca as fi ziarist cu talent si notorietate, as cum sunteti dumneavoastra, m-as mândri cu o pozitie neutra si echidistanta, pozitie pe care as cultiva-o în permanenta pentru a da astfel credibilitate comentariilor si analizelor mele. Razboiul neghiob în care v-ati angajat cu presedintele vremelnic ales (într-un an sau cinci va parasi scena politica oricum) nu va aduce nici un serviciu de imagine, si ne lipseste pe noi, cititorii, de opinia obiectiva a unui ziarist de valoare. Credeti-ma, tot acest circ demonstrativ nu face decât sa va decredibilzeze!

  29. singura calitate: reprezentantul perfect al societatii romanesti – mitocan, smecher, persiflant, superior …. etc …
    de altfel e un bou 🙂

  30. Sunt mii de romani mai capabili decat Basescu , pentru a conduce aceasta tara! Dar cum noi niciodata nu ne-am ales singuri conducatori ,nici Traian nu face exceptie.M-am convins cand l-a numit la conducerea S.R.I.-ului pe Maior!
    Axa Basescu-Maior-Geoana duce direct la Washington !
    Marele licurici a decisa ca el sa fie presedintele Romaniei.Restul e cancan!

  31. Nu am reusit sa intru pe stirea zilei. Am vrut sa-i transmit domnului Nica faptul ca este lipsit de educatie sa nu asculte si sa nu itervina atunci cand are un interlocutor. Inteligenta este atunci cand sti sa asculti. sunt pensionar si doresc sa stiu cum se respecta legile in Romania.

  32. D-zeule! Ce cautati cu Ilie Serbanescu pe ecran?Este singurul ministru care a jurat pe biblie si constitutie sa duca la prabusirea Romaniei.Ce a facut in viata?A fost un ziarist la revistea LUMEA ( un ziar al serviciilor de dezinformare al regimului Ceausescu)Mare rusine pentru el. Este un oportunist.Cred ca este la menopauza.Ce a facut ca ministru? Mamica domniei sale traieste din pensie? Ce castig lunar are? Cred ca nu este bine sa aduce-ti in emisiune astfel de oameni. Sau poate incercati o manipulare.Basescu este o creatie a masmediei. Daca era ignorat nu ajungea la acest nivel.Poporul roman este usor manipulabil.

  33. Pentru astia care zic ca acest marinar ajuns presedinte e de-al nostru din popor; (alexr) – basescu nu trecut niciodata de cand a ajuns presedinte prin satul in care a copilarit, nu a trecut (exceptie facand campaniile electorale) nicioadata prin orasul unde a facut liceul … – stiu acum ce o sa spuneti … -“da ma, acum trebuia sa plece intr-o excursie in loc sa stea la cotroceni” – prin faptul ca nu treci pe acolo nu insemna ca nu poti ajuta semenii tai cu care ai crescut … daca el a putut sa-i uite pe ei atunci va dati seama cat de drag ii este de poporul roman …(un vechi prieten de-al lui) … INDIFERENTA – poate fi o calitate uneori. Este un bun COMERCIANT – doar el a vandut toata flota Romaniei nu? – Este un FALS SENTIMENTAL – doar a plans pentru Stolojan cu lacrimi false. Este un BUN CONDUCATOR – conduce tara asta FIX spre colaps financiar. Este un BUN FAMILIST – Fata lui are apartamente de 800.000 euro – evident ca orice tata ar cumpara asa ceva pentru fata lui.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.