Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Vânătoare de oameni în timpul stării de urgență, mușamalizare infectă

Vânătoare de oameni în timpul stării de urgență, mușamalizare infectă

You may also like these posts:

13 echipaje de poliție după apelul unor vecini binevoitori la 112. Am difuzat, la Punctul culminant, niște imagini zguduitoare exclusive de la locul omorului. La 37 de ani, a fost împușcat în spate în scara blocului. Nu mai am nervi să vă rezum povestea urâtă. Au omorât un om cu sânge rece. Nebun sau nu, l-au vânat ca pe o fiară. L-au împușcat, mișelește, în spate. După ce înainte l-au rănit. Acum se chinuie să mușamalizeze și să afle de unde știm. Și-au activat toate instrumentele Să mai încerce. Au făcut-o și alții înaintea lor. Încep să mă obișnuiesc cu drumurile la procuratură. Tremură carnea pe mine…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

16 thoughts on “Vânătoare de oameni în timpul stării de urgență, mușamalizare infectă

  1. Pe aleea dintre ulucile din Garnici-Sacele zburau pietroaiele pe langa capatanile politistilor si ei aproape ca le bateau obrazul contribuabililor care aruncau fara teama ca ar putea fi impuscati. Acolo, la Garnici, pe aleea frumoasa, politistii nu aveau curajul sa traga macar foc de avertisment. Si cand s-au hotarat sa traga deja lopetile ajunsesera la capul acelui sofer iscusit printre uluci. Dar ce viteji au fost politistii cu cetateanul in chiloti dupa ce l-au ranit in picior! L-au urmarit ca pe un gandac care nu trebuie sa scape in vreo ascunzatoare si l-au lasat lat. Sa nu cumva ca masurile de relaxare anuntate de catre Johannis sa fie luate de teama ca se strange oastea lui Spartacus din Rahova si ii vor alerga pe gandaceii curajosi ai lui Berbeceanu! Ca nu sunt elicoptere pentru fiecare strada din Rahova, Tandarei, Barbulesti, Barcanesti,etc…si curajosii incep sa dea semne de oboseala… de la masca…

  2. Dar ala de conduce PRO LEX sau chiar MINISTRUL VELA astia ce-au d e spus . Vor d a iarasi vina pe… N-AVEM , sau va spune cu tupeu : POLITISTII AU ACTIONAT DUPA LEGE SI CONFORM REGULAMENTELOR ??? Daca era omorat un politist faceau spume cu totii dar asa , fiindca a fost omorat un civil… ALA-I DOAR UN CIVIL , DA-I DRACULUI PE TOTI C-O MERITA !!!

  3. N-asi dori sa fiu inteles gresit insa , in orice tara din Europa , TOTI astia care , au facut ce-au facut zilele astea , la ora asta ar fi avut de executat primii 20 de ani din sentinta de vreo… 50 ce le-ar fi fost data cu generozitate de catre ORICE tribunal si NIMENI n-ar fi fost omorat de Politie , insa noi , ” traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul ” !

  4. D-le Ciutacu v-am respectat mult dar încep să mă îndoiesc, omul ăla ieșit noaptea în ținută intimă cu obiecte ascuțite în mână a găsit ce a căutat, mâine, poimâine ne-om trezi că apărați și țiganii care fac chefuri în plină stradă și atacă polițiștii cu orice. Să nu-mi spuneți că nu știți cum reacționează polițiștii în mult mai democratice decât noi, De ce astfel de haimanale nici nu crâcnesc în alte țări? Să înțeleg că incitați la ură și anarhie? O zi bună.

  5. intelegeti ce sunteti in stare sa intelegeti. si ca va puteti lua respectul inapoi. daca nu sunteti in stare sa ascultati un material de trei minute si sa va ramana ceva in cap, nici o pierdere

  6. Se prea poate ca interventia politistilor la acest caz sa fie dupa proceduri conform acordului MAi-BOR. Politistii omoara si popii ingroapa. Asa se mentine activitatea in cele doua institutii la vreme de pandemie!!! Totusi, domnul Marcel consiliat de catre Barosanu’ ar putea alcatui alaturi de echipajele de politie la interventii si un echipaj de popa+dascal pentru citirea stalpilor imediat dupa impuscarea delicventului!

  7. Bine frate, da’ numa’ 13 echipaje de la Garcea? Pai si Armata? Da’ NATO? Da’ UE? Da’ submarinele? Da’ Marins? Da’ SWAT-ii? Bai, eu ma mir ce curaj au avut! Creca forfeca lu’ amaratu’ era nucleara, ca altfel nu-mi esplic!

  8. Comentariile “justitiarilor” ma ingrozesc mai mult decat crima cu sange rece (de fapt, izbucnire de isterie covidica a unor putintei cu capul)…intelegi cum a functionat regimul stalinist?! Au fost destui din astia care “crediteaza oamenii legii”…trecand peste principalul eveniment – moartea unui om prin impuscarea cu 4 (patru) cartuse trase in spate… si daca era o “fiara”, tot avea dreptul la o pauza intre cele patru cartuse trase, aproape automat…Se ascund sub sintagma “legile si regulamentele in vigoare”, ei bine, nicio lege si niciun regulament nu le scuza crima, lumea uita ca “vigurosii” aveau spray paralizant/lacrimogen, cu care, ulterior (?!!!)au intocsicat scara…totul s-a facut nu amatoristic (ca s-ar putea scuza cu agaricii angajati de Carmen Dan dintre neamurile somere!), a fost o executie mafiota, daca i-ai fi dat arme lui Spartacus, gen…si multa bautura cu azotati, n-ar fi actionat mai criminal…abominabil mi se pare ca, in loc sa lase lucrurile sa se raceasca, pe model “e un dosar in lucru”, mai ales ca presa e cumparata, in totalitate de ei, continua un soi de incarcarea dosarului cu fapte neasumate, inca, pe seama mortului…mai, astia incearca sa-si justifice crima, sectant, adica, “ce om rau, chiar daca n-a facut, avea de gand, ca i-am gasit noi in apartament inc-o forfecuta, gen” Nici nu mai pot sa vad comunicatele, mi-e dor de Europa Libera din vremea ceausista, cand mai aflam cate ceva din tara si zbirul sef era o idee mai destept si clar mai patriot si oricum mai capabil de empatie…Daca “o tzara ca afara”, pe care au promis-o astia, inseamna ca daca Macron justifica scoaterea ochilor, Proaspatmascatul da liber la impuscat oameni si ai de si-au luat tzara inapoi aplauda…mai bine exilat decat cretin aplaudac!

  9. Domnule Ciutacu, off topic, ma scuzati.
    Cum este posibil ca la o emisiune dedicata pensionarilor sa-i invitati constant pe Basescu si Stolojan care sa propovaduiasca austeritatea pensionarilor la adapostul a vreo 2 pensii speciale in afara de cele contributive si sa spuns ca a stat la 12 grade inainte de 1989 in casa iarna? Adica chiar am inebunit cu toti s-au avem amnezie? Mint porcii ca nerusinatii pentru ca ambii au fost privilegiati si in regimul comunist. Chiar am uitat ce s-a intamplat acum 10 ani cand Basescu a taiat salarii si pensii ca ei sa fure prin ANRP? Cum sa-l invitati pe Basescu nonstop sa ofere sfaturi cand au fost milioane de oameni care au votat sa scape de el?Inteleg ca eu nu contez dar refuz sa cred ca 5 milioane de pensionari au uitat si e o jignire pentru ei. Practic toata emisiunea din seara asta a fost o pledoarie la inghetarea pensiilor contributive nu e deajuns Digi pentru asta? Nororc cu doamna de la Asociatia din Timisoara care a mai echilibrat o idee emisiunea. Va multumesc si ma scuzati ca am indraznit

  10. i-ati vazut in formula asta si pe acest subiect vreodata la mine-n emisiune? daca nu, destinatarul intrebarii e gresit

  11. Va multumesc. Nu dar am crezut ca aveti un cuvant de spus in contintul editorial in general. In definitiv dumneavoatra sunteti vedeta, lumea se uita la RTV in primul rand pentru dumneavoastra iar apoi pensionarii pentru emisiunile doamnei Cretulescu

  12. Va scriu grabit. Poate vedeti mesajul.
    Alba, DSP Alba si primarul PNL de acolo, Voicu, vor face testare in masa in municipiul Alba. Ceea ce a fost interzis bucurestenilor de catre leprele liberale de la Guvern.
    Nu se poate asa ceva. Este scandalos. Este ceva de domeniul penalului.

  13. Traim un experiment totalitar, se probeaza niste limite, e greu sa te raportezi la el cu gandirea pe care o aveam in ianuarie, cand eram oameni liberi. In orice experiment social se intinde coarda, tocmai pentru a vedea cam care sunt limitele de toleranta. Deocamdata toleranta e cam la mijloc, in zona mediei, deci experimentul nu spune foarte multe asa ca el trebuie sa continue. Inarmati-va cu rabdare. Chiar daca pare socant, cea mai buna riposta e lipsa de reactie.

  14. Ce facem mai departe cu cei “agresivi” in actiunile pe care le fac, profitand de haina statului? Astia intre ei nu se vad niciunul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.