Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Spartacus și frații lui: cine vine cu mine la un city break în țigănie?

Spartacus și frații lui: cine vine cu mine la un city break în țigănie?

Câteva cugetări după zilele de Paști și violențele izbucnite ca din senin. N-am nici un dubiu, nici măcar unul, că totul a fost și este premeditat. Biserica Ortodoxă s-a organizat impecabil și a lipsit taman acel bau-bau cu care maeștrii manipulării ne speriau să stăm terorizați de virusul ucigaș în case. Așa că s-a inventat altceva: subita revoltă pe program a țigănetului, nu toți odată, dozat, pe rând, pe aceeași matrice, petrecerea spontană, musai filmată și dată live pe facebook, provocarea autorităților să vină acolo, ameințarea cu noua revoluție. Numai naivii nu știu cum duncționează și cine controlează, profitabil reciproc, industria asta. Și cum pornești poreclita teroare, dozezi violențele, ții fraierii speriați în case și ai motive să introduci noi măsuri de zisă prevenție. În fapt,  să legiferezi abuziv prelungirea arestului la domiciliu fără faptă al unui popor întreg. Ceea ce tocmai a anunțat Marcel Vela că se pregătește să facă. Vizionare plăcută!

You may also like these posts:

  • Cei mai vocali preamăritori ai bătăilor pe care le dau purtătorii de pulan indienilor băștinași care dau party de carantină sunt aceiași care-i înjurau pe jandarmi că n-au pus covorul roșu la debarcarea desantului “manifestanților pașnici” în Piața Victoriei. Uite-așa a ratat de Paște jandarmerița Ștefania ocazia de a deveni eroină. Dacă nu a reușit atunci când au umflat-o derbedeii în bătaie, putea măcar acum, când s-a dat liber la pocit civili, mai ales dacă-s arși de soare din născare
  • E jenant ca, la două zile după ce oamenii tăi își iau capace pe stradă (sau chiar în mașinile de serviciu) de la golani sau se ascund printre uluci în timp ce barbarii dau cu lopeți și ciomege într-un parbriz (cu șoferul la volan), să-l scoți pe tv pe unul care anunță că deviza poliției e “nici un pas înapoi”

  • Provocare sinceră și camaraderească pentru toți ziariștii, filosofii de canapea și analiștii de la tribuna oficială a rețelelor sociale: sunt gata să mă duc să dau emisia live din țigănie. Fără poliție la acoperire, fără protecție specială, fără aranjamente regizorale anterioare, cu respectarea înaltelor comandamente ale ordonanțelor militare. Găsesc mușterii din media, care să accepte ideea că există viață și dincolo de centrul satului cu miniștri, gata să vină cu mine? Acolo unde pute, acolo unde mustește mizeria pe străzile nepietruite, acolo unde lipsește canalizarea, acolo unde șmecheria ține loc de buletin, acolo, în serpărie. La nevoie, facem duplex, triplex, multiplex. Oferta mea e valabilă până inclusiv joi.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

9 thoughts on “Spartacus și frații lui: cine vine cu mine la un city break în țigănie?

  1. Nu va sfatuiesc sa faceti live de unde v-ati propus pentru ca bronzatii in exces nu mai sunt ca vremea PCR (partidul, nu testul covid). Acum, bronzatii excesiv au deveni smecherasi asa, cam ca madelin voicu, si cu toate ca ii ajutati tot nu se lasa pana nu va buzunaresc. Insa, legat de live-ul lui spartacus, idolul mascatilor, se pune intrebarea cine l-a scos din curte ca sa poata fi inhatat de mascati? Spartacus chefuia pasnic la el in curte cu toate pirandele din dotare. Acum , cine investigheaza daca a fost provocat spartacus sa iasa pe strada ca sa existe motivul de chemat mascatii? O fi avut spartacus la masa vreun acoperit bronzat excesiv din serviciul ala ???

  2. Nu are legătură cu țigăneala din articol ci cu alta.
    Programul Vacanța Mare creat de Streinu-Cercel distribuit către Mediafax de nu știm cine.
    O simplă citire a proprietăților documentului ne indică:
    Autor: Adrians (probabil Adrian Streinu)
    Data: 24 mar 2020
    Aici intervine discutia interesanta pentru dv ca ziarist. De ce a fost scurs un document atat de vechi? A necesitat si replica celor din Guvern, Nelu Tataru care s-au dezis de plan.
    O alta data de referinta este aparitia sefei Ursula von der Leyen despre izolarea varstnicilor. Dar aceasta a fost pe 11 apr 2020.
    Putem gasi un eveniment similar si apropiat ca data. Pe 17 mar 2020, Boris Johnson a rugat persoanele de peste 70 de ani din UK sa se autoizoleze in casa pentru protectie timp de 12 saptamani. Exact durata din programul Vacanta Mare.
    Deci, materialul lui Streinu-Cercel provine de la inceputul lunii martie, in scenariile de pandemie de atunci.
    Posibilitatea 1: se testeaza reactia publica la un astfel de plan. Dar de ce in perioada cand ni se spune ca am trecut de varf?
    Posibilitatea 2: au aparut deja articole care cer demisia lui Cercel. Poate ca se incearca indepartarea lui.
    Poate mai aveti si dv alte idei.

  3. Parlamentul trebuie sa legifereze problema ONG-urilor finantate pentru integrarea rromilor in societate. Cineva castiga sume enorme prin ONG privind programele pentru rromi la fel ca ONG pentru protectia animalelor. Si iata rezultatele dupa ani de programe finantate prin ONG-uri: rromi salbatici si caini comunitari nesterilizati.

  4. Cred că aș avea o posibilă a treia explicație. Una exclusiv politică. Nu economică, securistică. Ci doar politică.
    Întrebare: cum împaci și capra și varza? Îi spui caprei că varza este otrăvită și nu o poate mânca. Capra va fi fericită.
    PNL a avut următorul plan. Încerca să se facă plăcut de electoratul ortodox activ prin planul BOR-MAI. Dar, necunoscuta era reacția electoratului de dreapta, USR, Base, PMP…. se știe. Ei bine, aceștia au atacat PNL la rupere. Iar rezultatul a fost scamatoria făcută de Iohannis a doua zi, când a ieșit și a dat cu înmormântări. Vela spunea că președintele știa de protocol.
    Știm de niște sondaje care arată PNL în scădere pe la 32% și PMP în creștere. Cum să se refacă PNL? Cum să demonstreze că ei apără libertatea? Se folosesc de documentul sărmanului Cercel din 24 martie, scris în același timp în care în UK 1.5 milioane de persoane vulnerabile, inclusiv vârstnici trecuți de 70 de ani erau consemnați la domiciliu forțat timp de 12 săptămâni. Da, tot 12.
    Deci PNL ia documentul lui Cercel din sertar și îl scot public. După care se bat cu cărămida în piept că ei luptă cu niște aberații ale doctorilor. Și că ei țin partea românilor.
    Demagogie de tip PNL. Mult succes la emisiune, dl Ciutacu.

  5. Buna seara.
    Domnule Ciutacu, ar trebui sa va rugati la Domnul IIsus Hristos mai mult. Sunt sigur ca va deschide pentru dumneavoastra si alte perspective din care ar trebui sa vedeti situatia, respectiv ca pur si simplu rromi sau nu, uni nu doresc sa dea ascultare. A se citi exact : NU DORESC SA DEA ASCULTARE…NU CA : NU DAU ASCULTARE. Aceasta se pedepseste de la Dumnezeu, El isi face lucrarea prin politie si alte forte, neascultarea fiind unul dintre primele pacate universale. Asta banuiesc ca o stiti.
    De aici se poate pleca la faptul ca cine nu asculta de vorba buna, (tinandu-se cont ca nu este vorba despre ceva ce ii dauneaza)…trebuie actionat fizic. NU MAI APARATI NEASCULTARE DOMNULE CIUTACU, NICI DUMNEAVOASTRA NU PUTETI OCOLI MANA LUNGA A DOMNULUI IISUS HRISTOS….SI SUNTETI PE ATAT MAI RESPONSABIL PE CAT SI ALTII VA ASCULTA SI POATE VA CRED.
    Fara politie si alti justitiari s-ar ajunge la atrocitati si incalcarea grava a unor drepturi fundamentale a celor ascultatori, cetateni de buna credinta, acestia de asemenea rromi sau nu.
    Ati putea fi responsabil dumneavoastra daca cei ce nu asculta nu ar fi opriti prin forta si ar cauza altora de la neplaceri pana la luarea vietii ? Stiti ce se intampla cand un om de buna credinta intervine in astfel de cazuri ? Daca nu stiti..va spun eu…: un cetatean fara autoritate poate fi linsat. Sunt o groaza de exemple. Cautati si vedeti.
    Iar daca lui Mircea badea ii este frica de interlopi..lasati-l macar pe Berbeceanu (pe care il faceti descreierat) …ca lui nu ii este. Si uite ca Dumnezeu atotputernic, in aceste vremuri pe el l-a investit cu putere.
    Coalitie la tv a-ti facut si dvs si Gadea si Badea ..in cazul Sorinea Pintea, cu faptul ca este tratata inuman de catre autoritati si vai saracuta este bolnava. Dar cand a intins mana la bani necurati nu s-a gandit? Bani pentru campanie chipurile facea doar daca isi vindea cate ceva din garderopa. Deci nu ne mai bagati pe gat falsuri, noi oamenii de rand nu suntem niste dobitoace, Dumnezeu Adevarat ne iubeste. Stiti asta? Toti fac pe victimele numai cand sunt prinsi, STITI CUM E : ADEVARUL DOARE DOAR CAND ESTE AFLAT.
    Nu stiu unde gasiti dvs atata adevar in ce spuneti.
    Nu doresc sa va atac, nu fac parte din niciun grup, sunt un om simplu, scriu pe internet cred ca o data pe an….DORESC DOAR SA GANDITI ALTFEL PENTRU CA NU CRED CA DETINETI ADEVARUL.
    In cazul in cauza, aparati lupul. Fie ca Iisus Hristos sa va lumineze caci toti vom da socoteala, incepand de pe aici.

  6. asta cu “doresc sa ganditi altfel” e planetara. plus ca la amestecarea lui Iisus cu mascatii nu ma gandisem 🙂

  7. Tiganii ne-au injosit(si) de aceasta data !!!
    Noi , ”albiturile”, stam ca vitele in case si tremuram de frica unor TRADATORI DE TARA, iar tiganii ies in batatura si traiesc omeneste !!!
    De aceea tiganii vor dainui iar romanii NU !!!
    Iar daca tradatorii vor intinde coarda mai mult, vom avea o revolutie tiganeasca !!!
    Abia o astept !!!

  8. Victore, m-a prin lovilutia vecin cu vecinatatea casei tale, 13 Septembrie si asistam, de la balcon, cum satrele rahovene treceau incarcate cu de-ae Casei Poporului (mochete, perdele, bucati de gard…) si strigau la noi, publicul, “v-am scapat de Ceausescu, v-am adus libertatea1″…bineinteles ca ne-am enervat, cum, adica, sa fi facut tziganii revolutia, ce tupeu! Acum, privind retrospectiv, cand nu stiu, inca, ce-a fost, dar, sigur nu revolutie, nu mai sunt atat de indignat…ma gandesc ca si tziganii au frustrarea lor, daca, de fapt, lor le-a fost furata ceofifost?! Asa ca, mai bine-ar casca ochii, daca tot sunt germenii renasterii democratiei in tara puscariadei, sa nu cumva sa le-o fure si p-asta…tefelistii, #istii, ori alti milogi degranba varsatori de sange gaborez, in vreme de pace, cu toate libertatile pe taraba, dar, ascunsi ca sobolanii si aplaudaci de dictaturi si forte de represiune, “daca nu e voie”…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.