Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Cum m-a sunat Securitatea să-l lucrez pe Ion Cristoiu prin Dan Andronic

Cum m-a sunat Securitatea să-l lucrez pe Ion Cristoiu prin Dan Andronic

You may also like these posts:

Dat fiind că povestea s-a întâmplat în emisiunea mea, ar trebui, bănuiesc, să emit o opinie. O am, dar mă abțin. Suntem prea bătrâni să ne mai certăm ca țațele între noi. Nu de alta, dar s-ar putea să nu mai avem timp să ne împăcăm. Plus că e Săptămâna Mare și, vorba aia, Biserica Ortodoxă e mai presus de noi și de Marcel Vela 🙂

Singurul lucru de care-mi pare sincer rău e despărțirea (nu știu a câta) Ion Cristoiu – Evenimentul zilei. Pe care marii “analiști media” nici nu au remarcat-o. Și care n-aș fi vrut să se petreacă din pricina mea sau cu ajutorul meu.

UPDATE. I-a răspuns Dan Andronic, decent și, totodată, trist. N-am nici o bucurie că s-a întâmplat la mine. Chiar dacă, după cum se vede, a fost o emisie istorică

Comentarii

comentarii

Similar Posts

10 thoughts on “Cum m-a sunat Securitatea să-l lucrez pe Ion Cristoiu prin Dan Andronic

  1. Intre timp Marcel, acel Marcel cu jeacă a azvarlit ordananta militara 9 prin care ne anunta ca strainii isi pot face stocuri de grau din Romania. La toamna, o sa ne azvarle Marcel si ordonanta despre distribuirea painii pe cartela ca sa ajunga la toti romanii!!

  2. Se bate Gica Contra cu Gica Pro. Cristoiu care a fost cineva si a juns un nimeni vs Andronic care a fost un nimeni si a ramasa asa

  3. Era suficient titlul. Cine intelege bine, cine nu, nu. Restul sunt floricele de stil, nu-i asa?

  4. Am urmărit emisiunea dar și replicile de după dintre cei doi. Punctul conflictual este acesta din acordul original.
    6. Distribuirea Sfintei Lumini adusă de la Ierusalim în seara zilei de sâmbătă, 18 aprilie 2020, în jurul orelor 19.00, se va face de către voluntarii parohiilor şi de către echipajele de ordine publică şi patrulele existente ….
    Dan Andronic spunea că a aflat că de fapt interpretarea acestui punct nu este că patrula de poliție merge cu flacăra pe geamul deschis și cheamă enoriașii….. ci că poate eventual însoți mașina voluntarilor pentru a nu fi oprită la toate filtrele de pe șosea. Ceea ce este normal. Dacă ai o problemă de sănătate și duci pe cineva la spital, Poliția vine și îți face culoar.
    Dl Cristoiu nu și nu. Și s-a supărat. Mai este apoi ultimul punct care este la fel fără echivoc. Lumina este distribuită doar de posturile FIXE. Adică se specifică faptul că voluntarii pot lăsa o candelă în curtea poliției locale din fiecare sat de unde credincioșii pot lua lumină. Nu o distribuie polițistul în sine cum au satirizat unii.
    Eu pun această ceartă, de fapt supărarea dlui Cristoiu pe nervii întinși din această perioadă. Și pe incoerența guvernului față de cei peste 65+ pe care îi torturează efectiv permițându-le doar 2 ore afară pentru nevoile de bază …. FARA SA OBLIGE PE CEILALTI CETATETI SA LE CEDEZE prioritatea. Idiotul de Vela trebuia sa instituie o amenda pentru cei care nu cedeaza locul la coada celor peste 65 de ani. Acum doar în cateva locuri în Bucuresti, pe la magazinele decente, hipermarketuri, este instituita aceasta prioritate. Altfel, prin alte locuri, prin provincie, NU. Vela ar trebui linsat de pensionari.

  5. Daca tot s-a apucat Vela sa infaptuiasca fuziunea bisericii cu politia apoi sa stabileasca de pe acum si echipajele de politie care vor duce daruri de Mos Craciun la fetite si baieti!! Si sa infiinteze plutoanele de popi pentru instruirea la trageri cu armament de zi si de noapte. Hastagistii rezistivi care hahaiau la orice silaba a Veoricai probabil ca apreciaza siLABELE liberale ale lui Vela cand citeste ordonante.

  6. @Cristi C
    Amice, te duci dupa fenta. Maestrul cauta prilej de a i-o trage lui DA pentru ca de la o vreme s-a lasat usor pe spate de la vantul care bate dinspre Baneasa de la Cuvioasa Manastire si care implica si mici periute de scame de pe hainutele Inaltului, chestie care l-a scos din pepeni pe al batran. Smenuri intre presari, deh!

  7. Avea dreptate un nene (nu spui cine) din care citez aproximativ: Din cati am fost, nici noi nu mai stim cati am ramas. Oare se referea si la cei din presa?

  8. @Cristi C
    Te duci dupa fenta. EVZ s-a cam dat pe Linie de cand l-a batut vantul din Baneasa pe DA. Ceea ce inseamna ca periutele timide la scamele Inaltului l-au scos din sarite pe IC (se stie cat il iubeste pe acesta, e de notorietate). Si astepta un prilej, nu conta care, ca sa i-o depuna amicului la temelie. Atat si nimic mai mult.
    PS. cred ca imi joaca feste PC-ul, nu mi-a aparut prima postare la control. O fi de la Covid sau…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.