Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Marcele, jură-te pe geaca de piele că nu te-a bufnit râsul când ai semnat

Marcele, jură-te pe geaca de piele că nu te-a bufnit râsul când ai semnat

UPDATE: E perfect, Înaltul se duce în cap și insistă să nu se oprească. De azi, după ce le-a dat la ficați lu’ Orban și Vela la pachet pe tema acordului cu Biserica Ortodoxă, o să întruchipeze și Antihristul. Dacă Băsescu ajunsese să nu mai iasă pe stradă de spaima flegmelor, sper că măcar robotul de bucătărie are un elicopter pregătit. Nu azi-mâine, olecuță mai încolo, să fie bine, ca să nu fie rău…

După ce ne-a anunțat Înaltul, scrâșnind din dinți, că ne suspendă drepturile câștigate cu sânge la Revoluția aia unde el s-a pitit sub pat, cum ar fi morfturile numite proprietate, viață intimă sau inviolabilitatea domiciliului, regimul politic descreierat s-a apucat să dea cu zăhărel pe la năsucurile enoriașilor ortodocși. Așa că, decât să le bufnească Învierea în fețe, l-au scos pe bietul Vela să iasă cu veștile alea (cică) bune. Numai că totul e caricatural, ca și paiațele pe care le trag de sfori păpușarii cae contează. Nu poți să ai toate țiglele pe casă și să comentezi serios anunțul semnării protocolului între Biserica Ortodoxă și Ministerul de Interne. Pe cale de consecință, n-o fac nici eu. Așa deci și prin urmare, după ce ani de zile au ținut tira traficanților de cartier (sau i-au dat pe gheață pe ăia de scos din piață), milițienii se fac dealeri de prescură sfințită. Iar supriza Învierii, transmisă live de toate posturile tv, o să fie Godină alergând asudat cu flacăra olimpică pe străzi. Antemergător va fi Berbeceanu, într-un ARO pe codul vechi, iar din Cadillacul decapotabil din spate, Havana style ’70, Marcel, înveștmântat cu geaca a bună, va cânta prohodul în boxe. Mai lipsește Raed, dar, dat fiind paralelismul lui cu ortodoxia, o să rămână la colț, de veghe pe tulumba pompierilor, să nu-și dea foc nărozii între ei. N-ai cum să te plictisești în țara asta.

You may also like these posts:

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

5 thoughts on “Marcele, jură-te pe geaca de piele că nu te-a bufnit râsul când ai semnat

  1. Mai ramanea ca mereupreafericitu’ sa faca anuntul ca BOR a facut angajari din sursa externa si s-a pricopsit cu mandrete de jandarmerite dispuse la orice. Asadar, iata un pact MAi-BOR in care jandarmeritele ofera enoriasilor statuti lumina cu finalizare. Domnule Ciutacu poate considerati sa dezbateti la tv marsavia textului ordonantei cu privire la activatile agricole. Acolo, in ordonanta, nu este specificat ca doar posesorii certificatului de producator au dreptul la deplasarea catre parcele agricole pt ca realizeaza venituri din agricultura. Drept urmare, foarte multi cetateni sunt amendati pt ca s-au deplasat catre gradini sau catre suprafete mici de teren aflate in mediul rural pe care le cultivau pentru consum propriu,familial. Au fost amendati pe baza unui text neclar in ordonanta militara. Probabil romanii lui Johannis nu au voie sa-si cultive rosiile ca sa cumpere sparanghelul minune!!!

  2. Cam incepem sa ne plictisim in tara asta! Il vad pe Inaltul care apare sa graiasca si imi atrage atentia nu numai ca gesticuleaza (si nu ii sta in fire,de multe ori zici ca e pictat), dar este excesiv de brozat in conditiile in care noi ne-am albit de o luna de cand nu am mai iesit din casa. Astazi am refacut calculul sa vad cam ce procent de decese avem din intrega populatie a tarisoarei si STUPOARE:0,002%.
    O sa treaca si Pastele si sunt curioasa cam cat trebuie sa mai dureze starea de urgenta, cam cate lucruri minunate trebuie sa mai faca acest guvern razgandac, cam cum vor gestiona populatia ramasa fara resurse, cam cum se vor imprumuta la niste dobanzi usturatoare sa ne salveze DOAR pentru a ne tine in casa.
    In rest…..totul o sa fie bine. Oare?!

  3. A aparut un “roman” al unui infractor(conform cu decizia judecatorilor!) “Spovedania lui Rizea” in care “intamplator” apare si numele dumneavoastra alaturi de prietenul dvoastra de “arme” Dan Andronic!Pe cand o emisiune?Rizea e cautat prin Europol dar nu e de gasit chiar daca isi lasa adresa,curios nu?

  4. aia e o revista a presei prost facuta si la fel de prost scrisa. subiect fac cand l-o aduce-n tara. cu Andronic nu m-am vazut in viata mea la Monaco, cu ailalti da. nici la ziua lui Burci n-am fost vreodata, nici aici, nici acolo. nici la Dobrescu n-am dormit. restul am scris eu cand am pus mana pe stenogramele DNA.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.