Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Cine sare la zar cu 100.000 euro își ia mamuță de televizor cu mustață

Cine sare la zar cu 100.000 euro își ia mamuță de televizor cu mustață

You may also like these posts:

Ne certăm și ne provocăm reciproc pe-o sută de mii de euro. Pentru Suceava, ca să-nvie din morți. Că tot Bucovina era Ierusalimul României. Dacă voi vreți neapărat să mă vedeți cu mustață, cioc sau la volan, pe centimetrii mei de autostradă, ajutați-l pe moldovean să-și facă talentul. Dacă nu vă mai ține punga sau v-a lăsat generozitatea pe jantă, maratonul se mută la Fălticeni. Contorizarea începe de mâine și durează 10 (zece) zile. Puteți dona, dacă vă inspiră proiectul, aici și aici.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

14 thoughts on “Cine sare la zar cu 100.000 euro își ia mamuță de televizor cu mustață

  1. De ce a ajuns tara asta cu oameni care trebuie sa faca multe chete pentru spitale? In tara unde nu lipsesc ghiorlaielile de festivaluri platite de primarii ai zice ca spitalele si scolile sunt puse la punct si trebuie apoi si un festival al …castanelor! Castanele nu se scot din foc cu mana altuia!!! Faceti un calcul economicos sa aflati cat a costat in 2019 festivalul ,,alfabetul convietuirii,, de la Ploiesti cu ansambluri folclorice carate din toate coclaurile patriei si 800 de persoane cazate 3 nopti in hotelurile Ploiestiului. La vreme de festivaluri Romania nu avea o fabrica de masti?!!! Nu mai vorbim de ventilatoare. Romania a cheltuit miliarde pe festivaluri in timp ce pacientii platitori de taxe la sanatate erau trimisi la farmacia spitalului inainte de operatie sa-si cumpere consumabilele necesare!! Pentru ca unii au decis ca sunt mai importante pozele de la hore si sarbe pe FB decat sa fie toate spitalele pregatite pt orice nevoie. O tara care asteapta sa treaca pandemia pentru accesul la primul gratar e sortita povestii filmului ,,Filantropica” – neaparat ,,cerseste,, o poveste!

  2. Are și cultura rolul ei in viata omului. Nu poti sa asculti muzica și să dansezi la ventilator.

  3. Domnule Ciutacu, ati observat ca apar semnele relaxarii privind circulatia persoanelor la vreme de pandemie? Iata semnul: au inceput stirile despre adolescente disparute. Daca la intrarea in tara stia Rares Bogdan cate doamne revin de la produs macar la plecarea din tara, dupa ridicarea restrictiilor, sa stie Rares cate fete intre 15-20 de ani parasesc Romania pentru prima data. Nicio nadejde ca politistii de la frontiere condusi de Buda ar putea depista la iesirea din tara persoanele date disparute. Politistii de la frontiere au depistat formula evitarii carantinei celor care intrau in tara trecandu-i in formulare ca insotitori de sofer de tir. Bineinteles, nu pe degeaba!!!

  4. Te-a facut moldoveanu din vorbe. Ia vezi ce zice Mircea de el si banii lui. Si Mircea cam le are cu logica.

  5. Cred ca esti major si pricepi si singur. Pe mine nu ma pune niciodata in garda egoismul ci altruismul!

  6. Domnilor e pandemie si va arde de meciurile lui Mircea cu Mandachi cel care spunea ca are bani sa stea cu anii in Dubai si dupa doua luni de stare de urgenta ghiorlaie ca statul nu ii sprijina bişniţu’?! Va rog sa fiti seriosi si sa dezbateti situatia cetatenilor romani cu probleme de sanatate, altele decat covid19, si care nu au beneficiat de tratament in spitale dupa ce au contribuit la sistemul de sanatate prin taxa oprita din salariul lunar. Sunt mai importanti de tratat ,,covideii,, reintorsi din diaspora care nu au platit taxe si impozite la Ro?!

  7. Valeu, sari Alifantis ca un artist de 3 ori peste chitara din lipsa de cantari si se ratoi la Mircea!! Pai ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem! Daca a cantat Alifantis pe la partid atunci se include si el in artistii care duc dorul concertelor organizate de primarii si pe care Mircea ii apreciaza mai ales la ,,vreme de pandemie,, cand festivalurile usturoiului…ceaunului…etc nu se pot desfasura. Ghinion! Raman bani necheltuiti in bugetul primariilor si artistii jinduiesc la un mic si o bere de dreapta?!

  8. oricat ar fi exagerat Nicu de data asta (si chiar a facut-o), nu poti sa-l pui pe Alifantis in balanta cu Chirila. iar Mircea a facut bine ca a dat inapoi…

  9. Bineinteles ca nu se compara Alifantis cu Chirila. Alifantis este un artist care poate sa-si organizeze concert cu spectatori platitori de bilet. Si e rentabil! Nu se poate spune asa despre Chirila care asteapta ,,Sinaia Forever,, ca sa cante dupa Delia!!! Insa, Mircea a facut din artisti ,,tinte colaterale,, pt ca el este revoltat de finantarea festivalurilor de catre primari in localitati unde lipsesc dotari primordiale in scoli, spitale, si alte institutii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.