Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Seara în care Dăncilă le-a pus contestatarilor farfuria de ciorbă în cap

Seara în care Dăncilă le-a pus contestatarilor farfuria de ciorbă în cap

Dincolo de aducerea cu picioarele pe pamant a haștagienilor, ramanem cu show-ul. Si cu prima iesire tafnoasa si cu vana, de politician, a Vioricai. Care, desi are potential de scandal, mai are de facut antrenament intru rezistenta la macel.
Plus, cu parere de rau o scriu, iesirea grobiana si resentimentara a lui Victor. Care, daca tot s-au umflat muschii pe el, putea sa si asume virulenta pe persoana fizica, nu sa caute motive si vinovati in preajma. Da’ eu sunt baiat mare, calit in smardoieli, duc linistit…

P.S. Nu-i mai aud pe propagandistii siguri pe ei ca internetul spulbera televiziunea la alegeri

Comentarii

comentarii

Similar Posts

5 thoughts on “Seara în care Dăncilă le-a pus contestatarilor farfuria de ciorbă în cap

  1. Nu ati mai postat de o vreme, am asteptat 😀
    Cei din USR s-au bazat foarte mult pe campania lor online, insa au uitat, ca la europarlamentare succesul pe care l-au obtinut a fost din cauza lui Dragnea.
    Incet, incet, se duc…

  2. inteleg ca dl presedinte a declarat senin ca a mai mare realizare a primului sau mandat e ca a dat jos guvernul psdist. nu ca n-ar fi oribil si impotriva constitutiei, da’ eu ma asteptam sa spuna ca realizarea cea mai de succes a fost ca l-a bagat pe dragnea la bulau. target-ul pentru al doilea mandat care e? sa ii scoata pe “psdisti” in afara legii? e bine ca mai iese la declaratii, chiar si aranjate. se mai decide lumea daca sa mearga sau nu la vot in turul 2. eu unul cred ca am fost convins acum de prestatia dl. presedinte si o sa merg.

    ps: psd, psd, psd, psdistii, dancila, psd, psd, psd, psdistii, psd, psd…….. doamne fereste!

  3. Sindromul de fasciculatie benigna la romani se traduce in termeni populari prin (de)zbaterea ochiului stang sau a celui drept, care ar aduce “ghinion” sau nu, in functie de superstitiile si de optiunile politice ale fiecaruia. In ambele situatii, spasmele involuntare, de stanga sau de dreapta, desi de cele mai multe ori par a avea cauze inofensive, pot ascunde o cauza grava, cum ar fi o tumoare pe creier. Caz in care se recomanda de urgenta un consult medical de specialitate… de specialitate psihiatrica, evident, in cazul nostru, al romanilor.
    Mai in gluma, mai in serios, dupa ziua de azi cred ca ar trebui sa ne fie, totusi, cat se poate de clar ca riscam sa ne indreptam spre un balamuc si mai mare, daca nu vom intelege “de indata” gravitatea diagnosticului.
    Iar “Romania normala” la cap nu se poate lasa din nou tarata in camasa de forta de falsii aparatori ai statului de drept, nu poate abandona lupta cu “parrtenerrii de nadejde” si “de elita” ai protocoalelor secrete neconstitutionale, doar pentru ca singura cale de a scapa de Wernerica este votul pentru Veorica…

  4. M-a cuprins un sentiment de deznadejde. Daca atat a putut sa produca politicul si presa (in gura carora se uita milioane de oameni), e jale. Parca am trai in direct o involutie a lui Homo sapiens. Apocaliptic!

  5. E clar pe cine scot din palarie!
    Ciutacu, pastreza o harta a Romaniei, ca s-o ai amintire!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.