Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Răpirea Alexandrei: România află că e descompusă și refuză să creadă

Răpirea Alexandrei: România află că e descompusă și refuză să creadă

  • Toți tablagiii detașați în presă, laolaltă cu aspiranții la statutul de catane cu pix după ureche, se străduiesc să ne convingă, deși chiar nu-i întreabă nimeni de vorbă, că în nici un caz soldații americani de la Deveselu nu s-ar duce la curve. N-am nici o dovadă concretă cu privire la funcționalitatea unei rețele de prostituție dedicată exclusiv lor, dar, fie și ca om cu armata făcută, n-am auzit încă de ostași care să prefere să se masturbeze când au după colț carne proaspătă de consum. Cât despre moralitatea proverbială a americanilor înrolați sub steagul de luptă, încercați să citiți, dacă nu vă dor ochii, cum și de ce a devenit Pattaya stațiune. Și, dacă tot veni vorba, eu zic că merită aruncată o privire indiscretă și prin vecinătățile geografice ale faimoasei localități constănțene Mihail Kogălniceanu

  • Teoria arderii rapide a Alexandrei în curtea lui Dincă (la un soi de ceaun fără fund combinat cu un creatoriu ambulant) e atât de stupidă, încât te cutremuri numai la gândul că există viețuitoare care pot s-o creadă, darămite să o ia ca ipoteză de lucru într-un dosar penal de omor. A vorbit apăsat pe tema asta și profesorul Beliș, care a văzut ceva cadavre la viața lui, tot degeaba. Lumea e dispusă să înghită orice gogomănie.
  • Toată rețeaua aia infectă de cumetrie locală din Olt nu e o excepție, ci regula. Toată țărișoara asta mândră și centenară e împărțită pe cnezate și voievodate în care ștabii politici locali, capii instituțiilor de forță și floarea interlopimii împart dregătoriile, influențele și banii. D-aia e așa agitație la vârf, să nu cumva să înceapă dominoul.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

8 thoughts on “Răpirea Alexandrei: România află că e descompusă și refuză să creadă

  1. Ieri, un coleg de breasla, flotant adus de Ceausescu in Bucuresti, ti-a aratat ce inseamna unul de aceasta provenienta. Limbajul mizerabil folosit, lipsa totala de caracter, identitate, morala, demnitate si onoare ii defineste, cu exceptii infime, pe care doar le presupun a exista, deoarece pe ceilalti, nu i-am intilnit vreodata. Cum crezi ca arata familia lui de provenienta in anii 40 si ce nivel al educatiei aveau? Usor de ghicit si nu trebuie sa ne miram ca sintem ultimii la orice pe continent si, din cauza unor asemenea indivizi sub orice critica, nu sintem respectati, nicaieri, ca natie! Vesticii, chiar daca profita, nu au respect pt indivizi de teapa respectivului si cind nu le mai sint necesari, scrie in istorie despre procedura lor standard.
    In Germania sintem cel mai prost vazuti, ca natie!! A scris si Cotidianul despre asta si nu este o minciuna, ci un adevar. Astia de teapa lui cred ca totul va ramine asa cum este acum, pe vecie. Oare Visinescu s-o fi gindit in anii 50 ce urma sa se intimple peste alti 50?!
    Nu ceda vreodata in fata nimanui!

  2. Ceausescu, autorul dezastrului, care a muscat toate momelile intinse, a stiut f bine care era situatia. In 79, in timpul vizitei in SUA, i s-a propus sa preia sistemul american, iar raspunsul lui a fost ca, daca va face acest lucru, acest sistem va distruge poporul roman.
    Acum ai razultatul in fata ochilor.

  3. Dl Ciutacu,

    drama familiei o înțeleg. nu înțeleg reacția dl Cumpănașu. amenințările dl Cumpănașu la adresa unor înalți demnitari, funcționari publici, etc miroase urât / dacă are probe să le depună la DIICOT și apoi să aștepte decizia magistraților.
    nu putem accepta ca o dramă să devină subiect de răfuieli politice.
    mă deranjează foarte mult că doamna Dăncilă, dl Fifor bat pas de defilare în fața dl Cumpănașu /doar jurnaliștii vb și de cazul celeilalte fete (Luiza).
    doamna Dăncilă demite Min. Educației invocând o declarație care nu a lezat fam. Alexandrei (răfuiala politică este grețoasă). îmi este greu să cred că dl Cumpănașu nu observă aceste lucruri – acum și-a adus aminte de deputații de Olt (Iordache, Stănescu, etc)?! Nu este corect ceea ce face dl Cumpănașu – până când justiția nu spune că politicienii au tolerat, sprijinit clanurile mafiote sunt doar calomnii.
    rețelele de carne vie sunt combătute în Spania, Italia, Germania după ce magistrații au anchetat ani de zile grupul infracțional. Ancheta penală nu se face la comanda dl Cumpănașu.
    dl Cumpănașu trebuie să fie rațional și să nu genereze un nou serial Elodia.
    Jurnaliștii și-au făcut job-ul dar trebuie să așteptăm acțiunea juridică a procurorilor DIICOT. / dacă ajungem la concluzia că justiția nu mai are și magistrati onești, profesioniști atunci propun să plecăm din țară.
    Eu cred că avem în față un criminal în serie și nu cred că putem vb doar de 2 victime.
    Putem vb de clanurile interlope , dar nu trebuie să facem conexiuni cu crimele lui Dincă (procurorii nu au comunicat opiniei publice vreo relație între Dincă și clanurile interlope).
    Puțină decență din partea dl Cumpănașu nu strică.

  4. Voi incerca un rationament simplu, in conditiile in care Facebook (si nu numai) spala intens creierele. Sunt adresate indemnuri pentru 10 august impotriva Guvernului, impotriva lui Dragnia si PSD. Intr-adevar, Politia se subordoneaza Guvernului. Numai ca ei sunt a 5-a roata la caruta privind deciziile, pe langa cei care stiu tot ce se intampla in tara si care si dirijeaza tot ce se intampla in tara. Serviciile stapanesc toate informatiile si pot informa pe cei in drept. A nu stiu cata oara se demonstreaza ca nu fac acest lucru, tocmai pentru ca nu numai traficul de persoane este tinut “sub control”, ci si Evaziunea, Drogurile, Armamentul s.a.m.d. Sefii Serviciilor sunt numiti/revocati de Presedinte. Activitatea Serviciilor nu este numai cu implicatii Interne, ci se leaga, prin intermediul Globalizarii, si cu cele partenere. Ceea ce zilele acestea vedeti la Caracal este sub 1 % din ceea ce se intampla (sub semnul infractiunilor) in tara, sub toate aspectele mentionate mai inainte. Din toate acestea, Serviciile (se) alimenteaza, neexistand ceva care sa le scape. Am spus toate acestea pentru cei cu creierul spalat, cei cu “Dragnia si PSD”. Nu am votat niciodata PSD, dar adevaratii corupti sunt Seviciile (se stie, de exemplu, de traficul sacilor cu bani din Sediul SRI si rezolvarea in acest fel a problemelor), apoi Justitia Sorosista care lucreaza sub DUBLA COMANDA (80%, masoni), instaurand un regim CRIMINAL, si la propriu si la figurat, prin care, EFECTIV, conduc tara, fabrica dosare false la comanda, inlatura adversarii politici si economici. In concluzie, un Sistem Mafiot girat de Presedinte, dar aruncandu-se vina, intr-un mod parsiv, pe oponenti, aceasta dublandu-se cu o manipulare ordinara, platita. Acest Sistem nu poate fi schimbat cu adevarat decat cu planuri concrete si o legislatie adecvata, pregatite din timp si, bineinteles, cu un alt Presedinte, neimplicat pe aceasta directie. Altfel, se pot reorganiza rapid si o vom lua de la capat. Plus, ajutorul extern, interesat.

  5. Pai da Victore astia nu se duc la curve,dar oare ar zice nu daca li se ofera.Aia n-au de unde sti nici daca sunt minore sau majore.Ai dreptate tu este vorba de retele de traficanti la nivel inalt aici.Acest dinca va face parnaie nu stiu cat,dar adevaratii vinovati vor scapa.

  6. as avea o ideie pt cazul caracal care ar rezolva multe probleme de a cere ajutorul la clarvazatori si mediumi celebri de exemplu Tyler Henry, un clarvăzător de la Hollywood

  7. Vreau sa fac o propunere dar și un pariu pt autorități ce se întîmplă daca se adevereste ca sint vii aceste fete cum am văzut un caz pe internet cum om a fost declarat mort și să intors viu după 15 ani din isralael. Cine va raspunde pt aceste fapte??

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.