Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Festivalul privat al muzicii de pușcărie; recitalul ultimilor lăutari

Festivalul privat al muzicii de pușcărie; recitalul ultimilor lăutari

Vorbeam la un moment dat cu un amic care a avut ideea strălucitoare a unui festival privat al muzicii de pușcărie. Adică să mâncăm și să bem cu lăutari; pe muzică de pușcărie. Să fim adaptați realității înconjurătoare. Am făcut-o; în lipsa regretabilă a lui, din păcate. Pe marginea unei piscine, cum altfel, de fițe. Și, ca să ne înscriem în context, am mâncat sarmale cu mămăligă și fasole cu afumătură. Cu Ionel Tudorache, probabil ultimul dintre cei care mai fac lăutărie cum trebuie, în capul mesei. Să ne fie de bine!
P.S. Apropo, pentru toți amatorii de câștigat un ban cinstit de pe pielea noastră, nimeni nu ne-a filmat/pozat mai bine decât am făcut-o noi între noi. Și nici nu ne rușinăm unii cu alții

Comentarii

comentarii

Similar Posts

2 thoughts on “Festivalul privat al muzicii de pușcărie; recitalul ultimilor lăutari

  1. “Dacat ca” e “idee da idee da idee”, asta cu muzica de puscarie ! Are tara asta muzica de catanie destula (apropo, generatia mea probabil ca-si mai aminteste de Naste din Berceni… asta, langa elevatul Status Quo – In the army now”), un festival “de puscarie” chiar c-ar fi despre contemporaneitate !
    Pentru cine are dubii, zic sa (re)vada “Cel mai iubit…”, cu Stefan Iordache; acolo am descoperit piesa de mai sus; e drept, a intinat-o vestala Chiovesi, in vie la Ghita, dar e de abstractionat, n-a inteles-o; oricum, aia “n-a fost, n-a vazut, nici gura nu-i miroase”….
    Concluzie : multumiri pentru postare ! Si, sa fie cazul doar din capul mesei, nu ca la Petrini-Iordache, dupa niste ani pierduti pentru un popor idioti (citat din Tutea)…
    Apropo : sper ca “hastagu'” (de orice varsta, orientare si inteligenta) o duce personal mai bine, acum, dupa ce “Dragnia” executa, pe niste mizerii care, in orice tara cu pretentii ar fi tratate drept gainarii….Nu mi-a fost simpatic, cu hamsteru’ lui, dar nici modul cum l-au executat, colegii, opozantii si “partenerul strategic” (ultimul, cu interdictie pentru el si copiii lui) nu-mi pare OK.

  2. https://www.youtube.com/watch?v=Qd120IZPXv4
    (pentru cine n-a vazut / citit Marin Preda cu urari, dupa caz; ca tot imi punea deunazi un cunoscut hastag-rezist intrebarea existentiala : e mai bine cu furaciunea – d-alea, “ciuma rosie”, placa zgariata – , sau cu abuzuri? Ceea ce i-am exprimat : sa aiba parte…. nu ca i-as dori, dar e bine sa experimenteze pe epiderma din dotare)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.