Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Politică și presă: despre morți, numai de bine. Ciutacu rupe tăcerea :)

Politică și presă: despre morți, numai de bine. Ciutacu rupe tăcerea :)

Din când în când, când nu-i ascult și nu-i incit la violență pe alții, vorbesc; aproape niciodată neîntrebat. Mă invită lumea, grăiesc. N-o face, strig în pungă și eliberez acumularea în canion, precum coiotul din desenele animate ale copilăriei mele 🙂

Comentarii

comentarii

Similar Posts

8 thoughts on “Politică și presă: despre morți, numai de bine. Ciutacu rupe tăcerea :)

  1. Toata lumea a uitat de finantarea nu tocmai legala a USR? Se facuse un dosar. Nu intreaba nimeni nimic?

  2. Primul an cand nu voi merge la vot. Las pe altii sa aleaga, dar macar asa voi fi impacata ca nu m-a mai pacalit nimeni.

  3. Mortii odihnesc,noi preluam lupta a lor,a noastra mostenita!Merg la vot europalamentar dar la crampele lui iohannis,primaru’de urbe nicand evoluat,nu admit ca penalul dovedit de instanta sa ma intrebe pe mine problema justitiei!Prea multa coruptie anihilata de un protejat,prin imunitate?!Ce facem,absurdul extins in filozofia Kafka?Nu-mi bat joc de gandirea mea si de asta ii dau sictir spalatului imuniazat cu pretentii de intrebari despre justitie!Victor,iarta-ma,dar marsh si sictir unui penal si ipocririt,primar de urbe limitat!Siii…tarcea a tarcit-o,in cosmarul ei cu impostorii,cosmarul ei e lege aplicata!Despre ce combatem?Noi legea,ei ce vor curul lor!

  4. offtopic oarecum… citeam la doamna dusa cu cercul faptul ca daca sunt sectii diferite e o mizerie a PSD. sa presupunem ca ma duc la vot. si sa presupunem ca sunt in aceeasi sectie, in acelasi timp. in momentul de fata cel mai puternic vot in cazul unui referendum e #boicotul dupa reteta brevetata de #elite. iau buletin de vot pentru europarlamentare. nu iau pentru referendum. e clar ca asta spune multe despre optiunea mea de vot la europarlamentare si despre parea mea despre referendumul imbecil organizat de #presedinte. pai cum vine asta? cum imi protejeaza statul optiunea de vot? ca in cazul asta, daca sunt in aceeasi sectie e practic vot la vedere. mi se pare ilegal si impotriva constitutiei. si invers, daca iei buletinul pentru #referendum e aproape clar ca votezi intr-o directie. ca deh, societatea e atat de divizata incat nu mai exista decat alb si negru. o mizerie…

  5. Offtopic
    Sa vezi surpriza: Olguta a bagat de 400kEUR in dar la nunta. Se vede treaba ca este incompetenta: Valcov, acu’ 10 ani, a bagat de 1mnEUR, dar a trebuit sa faca trei nunti si un botez pentru asta. Daca se mai insoara odata trece de 10mn, fara nici o emotie.
    Nu stiu cum vi se pare voua, dar mie mi se pare SPAGA din orice unghi o privesc.

  6. surpriza e ca n-a zis nici o suma, in nici o declaratie publica. la EBA nu ti s-a parut spaga 800.000 dupa nunta in declaratia de avere?

  7. Daca n-ai crezut, ai confirmarea ca si-n anii 50 tot asta a fost atitudinea multimii! Daca ai asteptat altceva ti-ai inselat. Si atunci erau gramezi de bigradu ca si astazi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.