Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Persecutați rasial au fost sclavii pe plantație, nu îmbuibații momentului

Persecutați rasial au fost sclavii pe plantație, nu îmbuibații momentului

Nu există persecuție de rasă organizată instituțional, cum acuză domnii Ba și cu Webo, într-o industrie unde albii plătesc milioane de euro pe an negrilor. Ba și cu Webo erau persecutați dacă după programul lor de muncă, în favoarea albilor, jucau fotbal în curtea școlii sau între blocuri, gratis!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

4 thoughts on “Persecutați rasial au fost sclavii pe plantație, nu îmbuibații momentului

  1. Dintr-un sentiment de patriotism incercati sa le tineti partea ,,faimosilor,, Hategan, Sovre si Coltescu. Nu se merita, domnule Ciutacu! Asta e! Poate ca se pune si peste Romania o pata de rasism din cauza incidentului cu pricina dar trebuie sa privim cum de s-a ajuns aici. Pai de ce s-a ajuns? Pentru ca respectivii Hategan, Sovre si Coltescu s-au obisnuit ca la meciurile din Ro sa se poarte obraznic cu jucatorii. Si ca niste nesimtiti discuta necivilizat cu jucatorii apoi dupa ce le observa comportamentul de razvratire le aplica sanctiuni cu cartonase. Si au iesit ,,faimosii,, in lume si din obisnuinta intra in dialoguri necivilizate cu jucatorii apoi recurg la sanctiuni. Ce il jena pe Coltescu sa spuna ,,domnul Ba sau domnul Webo a comis … fapta cutare si trebuie sanctionat”! Nu, smecheria Coltescu a vorbit ca tractoristii: ,,ala negru,,. Si s-a facut de ras. Pentru ce sa merite astia sa le tina cineva partea?!

  2. domnu’ Ba era un pic in tribuna, nu avea de ce sa-l aminteasca domnu’ Coltescu. a coborat el singur si s-a bagat in seama. cat despre domnu’ Webo, ma lasi?

  3. Un meci de fotbal nu se desfasoara dupa regulile prastului in lanul de porumb. La fotbal exista observator de arbitrii si observator de joc. Fara spectatori in tribuna se aude foarte clar ce se striga. Daca arbitrul de tusa si cel de rezerva au auzit ca li s-a strigat ,,gipsy,, si nu au cerut imediat oprirea jocului atunci au devenit fraierii de serviciu ai lotului din Turcia. Sperati sa mai vedeti curand arbitrii romani la meciuri in Turcia?

  4. Cum mai e discriminarea?Rasismul, cum o mai duce și el? Am auzit că cică Sumudica e țigan? Când ne indignam în grup? Când da ministerul un comunicat? Când se întristează Erdoğan? Nu vreau să pierd așa momente frumoase, elegante cât de cât!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.