Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Mihaie, scoate creionul chimic de după ureche, scrie și (re)ține minte!

Mihaie, scoate creionul chimic de după ureche, scrie și (re)ține minte!

Înțeleg că Tudose nu înțelege; “conceptul de stat paralel”. Nu mă mir. Nu agerimea minții l-a impus în viața publică. Deci e ușor scuzabil. Dar ce nu înțeleg eu e de ce Tudose nu reușește măcar să se înțeleagă; pe sine se. Pentru că era lângă Dragnea când Neacșu citea cu intonația aferntă solemnității momentului rezoluția adoptată în unanimitate pe tema statului paralel. La fel cum, după altă unanimitate, cea a susținerii cuplului Shaideh-Plumb, le-a cerut demisia susținutelor.
Mihaie, hai să-ți explice nea Victor, așa, ca de la băiat la băiat, cum e treaba cu unanimitatea asta păcătoasă pe care ți-e greu s-o (re)ții minte 🙂 Dar, înainte de toate, lasă-ți bascul cu moț pe ceafă, ia creionul chimic, moaie-l un pic în scuipat și notează cu liniuță de la capăt. Metrul liniar poți să-l lași în buzunarul de la pieptul halatului albastru. Deci, când votezi pentru ceva, nu e bine (și nici logic) să fii după aia contra. Fiindcă pare – și chiar așa se poate interpreta – că nu ești de acord cu tine însuți, pe persoană fizică. Sigur, a mai fost unul prin Palatul Victoria înaintea ta, Victor-Viorel în zicea, care era, ca premier, împotriva convingerilor sale de deputat; sau invers, cine să-l mai înțeleagă? Altfel, există și varianta b, aia conform căreia ești o marionetă și un laș. Că n-ai curaj să-ți asumi o poziție contrară majorității și, după aia, când te apasă pe buton oamenii ăia imaginari din statul paralel care nu există, faci invers decât votezi. Dar eu nu pot să cred așa ceva despre un stejar fălos și chiparos ca tine, la fel cum refuz să te suspectez că-ți e depășită, pur și simplu, capacitatea extrem de limitată de înțelegere.
Fiindcă, totuși, cred că trebuie să cred ceva, că n-ar avea textul nici un haz fără concluzie, înclin să cred că ești un oportunist mărunt care se agață de o funcție mult prea înaltă pentru detenta pe care o are de la Mama Natură.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

3 thoughts on “Mihaie, scoate creionul chimic de după ureche, scrie și (re)ține minte!

  1. Dl Liviu Dragnea credeți câ știe cine face parte din statul paralel?
    Dacă știe să spună cu subiect și predicat.

  2. Sa-i spuna cineva ca Dumbrava, agronomul campului tactic, a recunoscut ca “e mistret” si ca s-a dat liber la vorbit “fara perdea” pe tema. In legatura cu inteligenta, va dati seama cat pot baietii astia de “sub scut”, daca coordonatorul campului tactic, lumina juridica, izvorul de drept al justitiei aparate chiar de golemul in geaca rosie, se scuza ca, pentru el, hotararile CSAT sunt obligatorii, desi a jurat credinta tarii si apararea Constitutiei, nefiind nimeni mai destept ca el , sa-i explice ca respectivele hotarari sunt ilegale si el a executat un ordin ilegal, militar fiind. Poate se sesizeaza Procuratura Militara, sau si astia tot de la el luau lumina?!
    P.S. Geometria mea e jignita de sintagma “stat paralel”, poate “perpendicular”, sau ” statul nechezol”, ca e mai aproape de originile sale?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.