Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Lungul drum al premierului Băsescu pe ruta Sibiu – Palatul Victoria

Lungul drum al premierului Băsescu pe ruta Sibiu – Palatul Victoria

Nu-mi spune nimic Sorin Grindeanu, dar ceea ce face Klaus Iohannis e, pur și simplu, bătaie de joc. Există o majoritate parlamentară, consințită prin votul electoratului și validată prin alegerea președinților celor două Camere parlamentare, s-a făcut deja a doua propunere formală în baza criteriilor proprii ale PSD și ALDE, iar Marele Mut se suie-n limuzină și-o taie la Sibiu, să cumpănească adânc pe perna din inventarul săsesc. Înțeleg că bugetarul cu cea mai scurtă săptămână de lucru de pe Planeta Pământ și-ar forța suspendarea în baza unei promisiuni că ar urma să fie înviat politic, dar n-aș exclude o mare țeapă care să-l trimită definitiv acasă și, ulterior, în anchetele penale blocate prin sertarele DNA de înalta lui poziție. Iar Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu nu știu cât mai pot juca, fără să se îngroape politic, aria politicoasă a responsabilității. Lumea nu i-a votat ca să fie deontologi și, după dezamăgirea generată de moliciunea USL, un nou eșec le-ar putea fi fatal. Pentru că, în ritmul ăsta, cu propunerea și săptămâna de gândire urmată de refuzul sec, pare că Traian Băsescu ar fi unica propunere de premier care să-l mulțumească, pentru moment, pe idolul tinerilor frumoși și liberi.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

5 thoughts on “Lungul drum al premierului Băsescu pe ruta Sibiu – Palatul Victoria

  1. Ce-ar mai fi de comentat la asta !? Din postura lui Dragnea&Tariceanu, as vedea lucrurile scurt : hai la smardoiala !
    Ca mai suntem destui d-aia de n-am uitat flegma primita in 2012,, la precedenta “smardoiala”, desi, mai nou, ne-am umplut si de tineri frumosi, virgini (USR-gen), care ma fac sa schimb postul TV (chiar acum, vad inc-o userista d-asta diasporeana care imi explica de ce inca exista tara asta, cat de cat – fiindca a trimis dumneaei niste miliarde d-afara; si, sa-mi fie reusine ca n-am facut autostrazi cu banii trimisi de ea; decat ca, desi n-am cifre, sigur impozitul pe veniturile nerezidentilor – ala de s-ar plati pentru banii respectivi – nu e vreun post important in incasarile bugetului de stat; iar diasporeana i-a trimis banii distinsei mame, rudelor, oricui; dar nu mie ! Asa ca n-am datorii neplatite, dar nici respect pentru atitudini d-astea cu nasu’ pe sus !)..
    Am avut 2012, dupa 2009 (furaciunea de la Paris); am avut-o p-aia cu Diaspora din 2014, si o avem recenta si p-aia din Colectiv (“a trebuit sa moara oameni, ca sa plece Ponta”); s-a incercat una si cu tavalirea PSD-ul in de toate (corupti, xenofobi. comunisti, de toate; mai aveau sa-i muste de nas…); apar, acum, unii cu CV de Diaspora, care vin sa-mi spuna ca sunt prost, si d-aia n-am !
    Daca nici dupa toate astea nu iese cu smardoaiala, atunci nu mai iese niciodata ! Personal, m-am saturat de presedintele de mi l-au ales altii (eu, nu !), care, s-a dovedit, nu vrea sa fie si al meu, chiat c-asa il obliga Prima Lege a aTarii ! Dupa alegerile din 11.12, cei din PSD&aliatii zic ca au destula sustinere; daca vor sa-si bata jos de ea, pot sa-l lase in continuare pe Mutulica sa se (ne)manifeste; daca, insa, cred ca ma reprezinta, ar fi cazul sa incerce p-aia cu “intoarcerea la popor”. Si nu cu spatele, asa cum a facut-o Basescu mereu, sau Ponta, cu “coabitarea”, ci barbateste, pe fata ! Daca, dupa asta, iese de bine pentru Iohannis, asta e, se linistesc lucrurile, inseamna ca lumea e multumita de el; da’ daca nu, poate ca mai se schimba, dracului, cate ceva, ca ne ia amorteala !

  2. Cred ca asta a batut toate recordurile de nesimtire! Ce era Basescu odios, dar cocalarul de rit german a adus un grad de comparatie la epitet…Daca Basescu ma revolta de cate ori apare, asta ma umple de scarba…Nu vreau sa fie de ajuns suspendarea, vreau si eu dreptate in tara asta, dupa “procesele” comunistilor, si ale victimelor DNA, se poate, un proces- lectie de drept pentru un detinator de mare demnitate publica, care se poarta ca un Tanase Scatiu si Dinu Paturica la un loc pe banii si votul romanilor. Asta chiar n-a citit fisa postului?! Sa-i spuna Kodrutza ca fac unii puscarie pentru mult mai putin decat “neindeplinirea sau indeplinirea defectuoasa a sarcinilor de serviciu” cu consecinte grave…

  3. Sa fiu sincer pe cat pot, nu am crezut ca dupa odiosul Basescu poporul asta poate avea atat de mult apetit pentru a o lua la dos fara vaselina! Am scapat cu greu de un marinar betiv si needucat ca mai apoi sa alegem ca natie (cu sau fara servicii) un arogant parvenit doar si numai pentru ca numele lui le’a dat la prosti sperantele ca inca de a doua zi Romania va fi o a doua Germania.
    Ce am vazut zilele astea este dincolo de limita normalitatii oriunde pe planeta asta! Ma asteptam ca nerodul asta sa le faca mari si late, dar sa fiu sincer, mi’a intrecut orice asteptare.
    Oare intelectualii, tinerii frumosi si liberi si toti aia care au dau cu stampila cu dai cu “laicu” s’or fi simtit bine cand le’a aratat curu ca acum nici macar sa nu mai apara pe binecuvantatul feisbuc?!
    Tot ce sper este ca macar din 2019 incolo sa il aruncam la groapa de gunoi a istoriei unde dealtfel isi merita locul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.