Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Iohannis a pierdut în instanță fabrica de bani albi pentru zile negre

Iohannis a pierdut în instanță fabrica de bani albi pentru zile negre

Familia Iohannis pierde încă o casă în instanță. Curtea de Apel Brașov a decis că imobilul din centrul Sibiului, închiriat unei sucursale bancare cu chiria plătită în avans, care a adus actualului președinte grosul banilor din declarația de avere, peste 300.000 euro, a fost dobândit prin fals, motiv pentru care trebuie să se întoarcă în patrimoniul municipalității. Adeverinţele în baza cărora familia Iohannis a intrat în posesia a două case, ambele pierdute în instanță, au fost eliberate de secretarul primăriei comunei Porumbacu de Jos, care a fost condamnat pentru fals și uz de fals la un an de închisoare cu suspendare.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

6 thoughts on “Iohannis a pierdut în instanță fabrica de bani albi pentru zile negre

  1. Deci : este vinovat. 2 case luate cu falsuri si beneficii la greu în urma acestor ilegalitati majore. Mă înreb : eu ca simplu cetatean comiteam asemenea infractiuni calificate si cu intentie , ce pateam ? Raspuns: eram arestata imediat si-mi dadeau ani grei de puscari. Bag seamă că trebuie să fi infractor ca sa ajungi presedinte. Superb.!

  2. Asa un prim gand ( ,vine emisiunea d-stra si vreau sa va urmaresc ,)
    va returna profitul obtinut prin minciuna ,va primi o pedeapsa ?Acest om trce in randul bisnitarilor alaturi de mafiotul basescu ,sunt super specializati in a obtine foloase necuvenite Ce se mai stie de medierea vanzarii copiilor ,nimic.,,Facebookul ” l-a vrut presedinte, voi vedea cum se descurca cu romanii .

  3. Fantastic cat ghinion putem avea noi cei carora nu ne-a dat nimeni case din greseala sa le putem inchiria bancilor. Si cel gasit vinovat a fost condamnat la 1 an cu suspendare, incredibil!!! Oare daca era Ponta cati ‘tineri frumosi si liberi’ se adunau in piata sa-i ceara demisia???

  4. Tare de tot, dar cel mai tare este ca anuntul la Rtv , ca Iohannis pierdu casa de bani , se facu exact la tanc, vorba lui Basica din fata luncii,. Nu se facu anuntul cand Ciolosul intra la Spa-ul lui Gioana ci taman cand Ciolosul intra in bazinul lui Basescu, care privea din piscina le televizor, pe Rtv , cum se anunta ca presedintele Iohannis este praf si pulbere si ca statul de drept îi ia o casa, adica nu mai este intangibil! Basescu, in stilul caracteristic profitand de conjunctura care se anunta in direct la RTV, ca un vant care îi sufla in panze, anume ca Iohannis e la mana justitiei independente, incepu sa negocieze cu noul premir, Ciolos!

  5. Doar o observatie: 70.000 marci insemna o suma foarte mare pe vremurile acelea.
    Iar echivalenta 1 euro=2 marci este un sofism menit a minimiza valoarea. Pe vremea aia euro era “in proiect”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.