Esti aici:
Prima pagină > News Flash > De la câți morți în sus se declară doliu național și pleacă guvernul?

De la câți morți în sus se declară doliu național și pleacă guvernul?

E marți seara. A trecut lungul sfârșit de săptămână. Noul Scornicești e într-o carantină soft. Evadat din strâmtoare, a ieșit robotul la șosea. A trebuit să moară (iar) oameni ca să aflăm că PE-SE-DE e (iar) de vină, că guvernul luptă eroic cu virusul ucigaș și că nu trebuie să plece, că el și cu ai lui sunt soluția. Dacă mă întrebați pe mine, îl ia miliția zilele astea pe Arsene din pat. Și, după aia, dacă are doamna profesoară chef de ieșit la aer curat, dă drumu’ la luminițe în bradu’ ăl mare și tăie panglica Târgului de Crăciun pe nedrept pus pe hold.

P.S. Cu familia medicului ars de viu nu se murdărește să vorbească. Îl are pe Neluțu Mondialu’ purtător de cuvânt 🙁

Comentarii

comentarii

Similar Posts

2 thoughts on “De la câți morți în sus se declară doliu național și pleacă guvernul?

  1. Neluțu barbaru’ n-a rumegat bine zicerea ca suntem vinovati cu totii pt cauza de la Piatra Neamt, spuse turistul de pandemie de la Cotroceni. Inseamna ca tursitul de la Cotroceni intelege cel mai bine explicatia aia cu doua cocoase a lui Neluțu barbaru’, mare dregator si rumegator la sanatate. Speram sa nu-i scape din statistici lui Neluțu barbaru’ faptul ca la fiecare mandat de presedinte al turistului de la Cotroceni nu lipseste parjolul cu morti si raniti, cate un parjol pt fiecare inceput de ,,Romanie nor-ma-la,,! Probabil, in curand, Raed Arafat o sa precizeze ca doar PNL si Ludovic Orban au modernizat medicina romaneasca in plina pandemie fiind dotate toate spitalele din tara cu de saci din plastic de buna calitate pt transportul cadavrelor. Asadar, niciun pacient nu mai poate avea nimic de reprosat!!

  2. Domnule Ciutacu, nu va suparati dar l-ati lasat sa minta pe fata! Cum a crescut PSD cu 10% pensiile in 2018 can de fapt au fost 115%? Cum e o lege conjuncyurala?
    S-a pis placa si a mintit

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.