Esti aici:
Prima pagină > News Flash > De ce absolut nimic din ceea ce spune premierul Tudose nu e întâmplător

De ce absolut nimic din ceea ce spune premierul Tudose nu e întâmplător

“Experimentul Tudose” al Securității (știu, Mihai, așa zic răutăcioșii pe nedrept, să trecem peste) vine după altul; nereușit. Mai exact, povestea relativ tinerilor, vorba lu’ nea Traian, “europeni cu papion” Ponta, Cioloș și Grindeanu. Dacă, de bine, de rău, primul s-a mișcat decent în postura de premier (și a făcut praf candidatura la prezidențiale), ceilalți doi s-au dovedit un soi de roboți de bucătărie fără pic de potențial electoral: niște gâmfoși goi de conținut, prețioși degeaba, pe care nu i-ar vota niciodată vecinu’ de la 4. După o atentă chibzuință, s-a scos iar pe piață “modelul Băsescu”, poveste de succes verificată, de astă dată în tușe mai groase.

Pentru că, vă place sau nu, Tudose are față de băiat de-al nostru din cartier, nu e deloc prost (dar face foarte bine pe…), spune bancuri, fumează de rupe, înjură băncile hrăpărețe și asupritorii străini, face apologia disciplinei militare și a mâinii de fier, iar prin spatele cortinei bate palma profitabil cu bogătașii transnaționali sprijiniți politic de diverși licurici. Adică, la vedere, exact ce place poporului suveran să audă. Știu, nu tuturor, da’ politica se face pe majorități. Iar omul – cu excepția faptului că nu bea, dar are aerul c-o face aplicat – corespunde perfect modelului. Habar n-am dacă o să le iasă securiștilor mangleala asta, dar, după ce au eșuat lamentabil cu ultimii doi figuranți, e și asta o pistă de încercat. Dacă nu ține, sănătate la rude!

P.S. Faceți voi socoteala simplă de câți bani a semnat de primire pe facturile de armament de la străinii pe care-i persifelează, în scurtul său mandat, naționalistul de la Brăila și poate vă lămuriți cum e cu netârnarea. Și, apropo, aveți cea mai vagă idee cam ce criterii trebuie să îndepliniți ca să vă trimită statul la cursurile de la Garmisch-Partenkirchen?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

2 thoughts on “De ce absolut nimic din ceea ce spune premierul Tudose nu e întâmplător

  1. Chiar daca la prima vedere,pare exagerat,eu consider existenta unei conspiratii sau conduceri din umbra,un punct de vedere optimist,deoarece ar presupune ca exista un motor,un algoritm o finalitate profitabila,pentru ca nu-i asa,nimeni nu-si infecteaza cu virusi mortali vaca de muls.Eu cred ca este o situatie de-fiecare pentru el – in care,datorita faptului ca nu descoperim interese comune,au loc incercari exterioare mai mult sau mai putin reusite de stapanire a acestei vaci nebune,infectate in momentul in care,primul-ministru Victor Ponta a deschis cutia Pandorei,dupa evenimentele de la Colectiv.Intr-adevar trebuie sa fii nebun sau executant de ordine ,pentru a activa politic sau guverna spatiul mioritic,dar, fiecare natiune cu nebunii sau subordonatii ei…

  2. Off topic: TVA Split
    Stie cineva daca Trezoreria are aplicatie de Internet Banking? Daca nu, vom sta la coada ca pentru fiecare factura pe care o avem de platit sa depunem ordine de plata pe hartie pentru plata TVA-ului aferent fiecarei facturi la Trezorerie?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.