Esti aici:
Prima pagină > News Flash > 9/11, secretele din spatele secretelor Blackcube; interviu cu omul-cheie

Similar Posts

8 thoughts on “9/11, secretele din spatele secretelor Blackcube; interviu cu omul-cheie

  1. As avea o intrebare pentru domnul Dragomir, exista macar un fost coleg de al dumnealui care il sustine in batalia pe care o duce? Unul care sa fie in continuare in SRI.

  2. @Oana

    Cred că e o întrebare riscantă din două motive:

    1. Dacă spune da sau nu, șefii serviciilor vor iniția o campanie aprigă să descopere susținătorii lui Dragomir și să-i neutralizeze (ex. „Am auzit că-l susțineți pe Dragomir. Vă recomandăm să nu o mai faceți fiindcă, dacă refuzați, veți fi dați afară & nu veți mai avea vreo șansă să vă angajați la firmele noastre”).

    2. Dacă minte, serviciile vor avea dovada în minutul doi dacă a mințit și-l vor discredita.

    Dl Ciutacu, întrebare Oanei e bună ca informație, dar ar fi bine (dacă chiar o să-l întrebați asta) să știți numai dvs, fără înregistrări pe telefoane sau altfel. Dar eu cred că e riscant să-l întrebați asta, în direct.

  3. In inregistrarea emisiunii cu dl Daniel Dragomir (varianta dată azi în “Stiri pe surse”) , de pe la min. 32, invitatul a vrut şi a început (cu bunăvoinţă ) să detalieze “TREI domenii” directoare din lumea abuzurilor:
    1. Prezeneţa acoperiţilor în presă.
    2. Nu a fost lăsat să spună,
    3. S-a pierdut şirul.
    Adică n-am mai reuşit să aflăm punctele anunţate 2 şi 3, din cauza faptului că dl Dragomir a fost întrerupt cu întrebări inoportune şi alte intervenţii menite să încurce şirul logic al intervievatului.
    Am dat mai sus un singur exemplu, dar situaţia asta sabotoare involuntară s-a produs de mai multe ori, exact când dl Dragomir începea să spună câte ceva deosebit de interesant.
    La pct 2 începuse totuşi să atingă o zonă crucială – acoperiţii interzişi de lege/Constituţie şi extrem de clasificaţi – (de abordat prin intermediul unei comisii parlamentare, propusă insistent de invitat, dar îmbrăţişată cam cu dificultate de moderatori 🙂 temă esenţială şi delicată pentru care vă sugerez să repetaţi invitaţia, până când dl Dragomir reuşeşte… să fie lăsat şă vorbească mai cursiv şi pe îndelete. 🙂
    Un asemenea invitat trebuie preţuit şi valorificat.optim. Ştie ce relevanţă are fiecare cuvânt al său. Vă garantez că se descurcă perfect fără întreruperi ajutătoare şi alte curiozităţi .neinspirate.
    Baftă în continuare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.