Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Damblagiilor, voi vânați bătrânei agili și indisciplinați ca pe pokemoni?

Damblagiilor, voi vânați bătrânei agili și indisciplinați ca pe pokemoni?

Eu chiar stau în casă zilele astea. Deși mi-e al dracu’ de greu. N-am ieșit nici măcar să-mi cumpăr bere și țigări. Dar, dacă vouă vi se pare normal să patruleze militarii cu mâna pe trăgaci, cu tehnica de luptă la vedere și la intimidare, ca la alertele teroriste, înseamnă că sunteți damblagii. Sau că locul vostru e-n Coreea de Nord și v-ați greșit țara. Ce faceți cu mitralierele? Vânați bătrânei fâșneți și indisciplinați ca pe pokemoni? Ditamai vlăjganii ăia profesioniști pot fi utili într-o sumedenie de misiuni, de la suport de patrulare și până la, spre exemplu, sprijin concret pentru administrațiile locale. Nu să stea ca niște paparude în lanul de porumb, să ginească la hoții de recolte. Au trecut 30 de ani de la Revoluție și voi juisați orgasmic la vederea armatei pe străzi. Sunteți razna cu totul? Vă jucați de-a teatrele de operații pe nervii noștri? Armata trebuie să impună încredere, nu să genereze spaimă. Ce urmează? Să-i împușcați pe ăia infestați, cu doctori cu tot și cu popi cu lingurița-n mână la pachet, să ieșim bine în statistici? Evident că românii sunt, pe medie, indisciplinați. La fel de indisciplinați ca grecii, ca italienii, ca spaniolii, care au rupt plajele când li s-au închis țările. N-ați avut jucării când erați mici? Fără tancuri și TAB-uri pe străzi nu sunteți în stare să vă simțiți bine? Aveți grijă de vă doriți, s-ar putea să vi se întâmple. Când o muri virusul ucigaș și s-o termina dictatura militară pe care o vreți instaurată, o să vă cânte a jale Răvășitoarea, ca Evita lu’ Peron, din balconul cu vedere la tancuri închiriat și plătit în avans pe 50 de ani de Raiffeisen. Iar Ciucă o să se retragă cu generalii patrioți în Afghanistanul democratic, pe dreapta

You may also like these posts:

Comentarii

comentarii

Similar Posts

15 thoughts on “Damblagiilor, voi vânați bătrânei agili și indisciplinați ca pe pokemoni?

  1. “Evident că românii sunt, pe medie, indisciplinați. La fel de indisciplinați ca grecii, ca italienii, ca spaniolii, care au rupt plajele când li s-au închis țările.”

    Nu numai ei, D-le Ciutacu, ci si unii de stirpe anglo-saxona:
    https://www.youtube.com/watch?v=9GdlFzfya8Q

    Aussies au propria lor interpretare a “distantei sociale”. Ce sa-i faci, omul e om peste tot, cum sa reziste el tentaiilor unei plaje insorite!

    Unii dintre ei sunt adorabili prin raspunsurile date: Stim ca n-ar trebui sa facem asta…, dar na, s-a intamplat, am gresit si noi o data…

    O duduie incerca sa se convinga pe sine ca erau totusi suficient de “distantati social”, adica nu se frecau efectiv unul de altul.

  2. Cand apelezi la armata, e clar ca esti depasit de situatie. Uita-te la moacele maretilor nostri conducatori si e suficient!

  3. Domnule Ciutacu ce face tara asta ,,bogata,, Romania cu cercetatorii ei? E Romania asa de bogata incat le permite cercetatorilor sa faca ce vor cu descoperirile lor dupa ce ii finanteaza de la bugetul public? Ce inseamna harababura asta cu banul public?? Iata exemplul: individul de la oncogen sau ,,elementul,, -asa cum le place chimistilor- asadar, e un ins cercetator care din banii statului colectati de la populatia Romaniei cerceteaza descoperirea unui vaccin contra coronavirusului. Foarte bine! Si descopera cercetatorul o formula folositoare dar tara, Romania, nu mai are dreptul asupra cercetatorului. Pe banii populatiei Romaniei cercetatorul alege de capul sau sa publice ,,reteta,, vaccinului fara sa anunte autoritatea statului roman ca trebuie sa patenteze reteta vaccinului. Bravo popor roman! Ai ajutat un cercetator sa descopere o valoare si cercetatorul isi permite sa faca ce vrea cu acea valoare. Cauta de capul lui parteneri straini sa-i produca vaccinul.De ce acel cercetator nu poate fi anchetat de justitie in stare de urgenta pentru modul cum valorifica rezultatul cercetarii finantate de statul roman? De ce acel cercetator nu a ,,cersit,, bani altor tari ca sa isi permita sa le ofere descoperirea?!

  4. ne scuzi ca ne permitem sa gandim cu capul nostru si ca incercam sa fim logici

  5. @Bigradu
    1-se spune “Gica contra”
    2-a se slabi cu Bill Gates. Asta a vrut sa umple Africa de gaini ca sa-i “salveze”. O fi contribuit el la nenorocirea aia de Windows da’ acu l-a cam lasat “glanda”. Bai taticu, banii si puterea cam prosteste pe ici pe colo, pe la zmecherii care cica conduc planeta.

  6. Am o dilema: nu stiu ce sa aleg intre capul si logica ta si capul si logica lui Bill Gates.

  7. Trecand peste dileala cu “ordonantele militarizate”, bag seama ca sunt multi aplaudaci care n-au vazut armata decat in filme si defilari si care habar n-au cam ce au aia in cap, in general vorbind. Astia mai purii, care am papat la vremea noastra armata “militara ” (cum ne “dragalea” pe noi un lent major, ha, ha) cam stim. Oricum , pe mine ma distreaza ce “militarosi” sunt unii, chiar unele! Fereasca D-zeu de un razboi, sa te tii pantaloni si underwear maronii la astia militarosi cu gura.

  8. @Cib
    Ai mare dreptate: BG este un dobitoc. N-a realizat nimic in si n-a priceput nimic din viata asta.

  9. @Bigradu
    Ba da, a facut multi bani pe seama fraierilor care il ridica in slavile cerului si-i admira gainile. Fiule, BG fie cu tine, in numele lui MS si a lui W!

  10. @cib
    Se pare ca in viata ta modestia te-a ocolit cu succes si a facut loc unui orgoliu exacerbat si nejustificat.

  11. Bigradu
    Tu ai discernamint zero, dar nu ma mira, pt ca asta va caracterizeaza pe voi, care proveniti din precariatul rural. Cititi doar ceea ce va confirma ideile, iar aici este vorba despre presa de concern, in care vesticii mai cred doar in proportie de 8%. Eu imi doresc f tare sa ajungeti sa va bucurati de tot ce pune la cale B Gates! Normal ca nu aveti habar, dar d-aia il sustin pe el si pe toti care-i admirati voi, natingii din rural, ridicati de Dej, dar mai ales de Ceausescu. Nu, nu-ti voi da nimic de citit, pt ca trebuie sa platiti pt infumurarea voastra iesita din comun si pt raul imens pe care l-ati facut in marea vostra nemernicie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.