Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Cum s-a urcat Dragnea cu picioarele pe calul mort Ciolos

Cum s-a urcat Dragnea cu picioarele pe calul mort Ciolos

Dragnea e eroul PSD. A luat condamnare pentru partid si, dupa ce l-a preluat, a castigat alegerile zdrobitor. Pentru prima oara in istorie, PSD a luat Ardealul. A batut cu ceasu’ de la gara in Cluj si Timis. A facut scor de rugby in Bucuresti. Are pe numaratoare mai mult decat in exit poll-uri. Dezastrul generat de balonul de sapun Iohannis are proportii cosmice.  A vrut totul. A mers mana unei ariviste de doi bani, Gorghiu, si a pariat masiv pe un cal mort, Ciolos, care n-a putut sa iasa din pielea-i de martoaga oricati bani s-au bagat in curu’ lui si oricati ticalosi au fost naimiti sa-i varuiasca fatada scorojita. A impus si tinut in brate cel mai prost guvern de dupa Revolutie. Acum sta ascuns ca harciogul in imperiu-i imobiliar de la Sibiu. Asteapta sa treaca valul si cauta solutii s-o scoata la vopsea. Am pronosticat, sigur pe mine, ca PSD nu face cu 4 in fata. Am gresit, recunosc, nu am intuit dimensiunile triumfului sau, privind din sens opus, dezastrului. Goniti de la Palatul Victoria cu picioare-n cur, pesedistii se-ntorc la varf en fanfare. Cu voturile electoratului urban, ala care facea deliciul intelighentiei subtiri…

UPDATE: Bre, nea Juliene, râde lumea de matale. Mai dă și tălică un var pe casa aia strămoșească, mai bagă o incantație cu artista din dotare, nu știu, caută ceva util de făcut, o slujbă cinstită; la privat, dacă ești în stare. Te-ntorci în ridicolul din care te-au ridicat prietenii ofițeri. Păreai un mediocru de treabă, ți-au băgat ăia în cap că ești vreun lider și ți-ai devoalat arivismul de personaj mic.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

17 thoughts on “Cum s-a urcat Dragnea cu picioarele pe calul mort Ciolos

  1. dupa 25 – 26 de ani de injurat psd-ul (in diferitele sale forme), restu’ fura asa buni de au facut aia rai scor istoric. cum asta nu e suficient de nasol, mai citesc, acu’ la prima cafea: “PMP – 5,33 (1 mandat, probabil Traian Băsescu)” cepa mamii ei de treaba. ah si USR e pe la 8-9% (astia-s mai habarnisti ca tehnocratii lu’ ciolos).

    felicitari lu’ domnu presedinte si lu’ tanti inalta, raraita, cu idei putine, fixe si proaste – au facut praf pnl-ul… bleah.

  2. Mea culpa: am estimat că PSD va face un scor bun (în niciun caz de dimensiunea celui actual!) dar n-am crezut în Dragnea. Deloc! Îmi repugna, mă enerva de-a dreptul stilul lui împăciuitorist, moale, alunecos, temporizator, de parcă ar fi învățat direct de la unul din corifeii acestui stil în fotbal, Lucescu… Uite că i-a ieșit! Bravo lui! Are partidul la degetul mic, are guvernarea țării! Posibil ca această politică a pașilor mărunți și precauți să se dovedească câștigătoare și în perioada viitoare.

    P.S. Iohannis, după ce a urmărit cu preocupare și îngrijorare alegerile, a avut o reacție adecvată și rapidă, așa cum îi stă în fire. A schimbat fotografia care îndemna românii la vot cu un peisaj de toamnă. Emoționant!! Nichita Stănescu și mai ales PNL, umbra PNL, au contribuit la acest gest mișcător.

  3. Aud pe unul și pe altul dintre cei care gravitează în jurul PNL ca de vina-i electoratul. Aș fi acceptat parțial această “explicație”, dacă ar fi ieșit iar rezultatele celebre de până mai an, cu sudul și estul colorate în roșu, centrul si vestul în galben, plus arhiprezentele insule verzi. Dar când tu pierzi și Bucureștiul și vestul… taci naibii și-ți dai demisia. Când mai nimeni nu te pune pe primul loc, atunci înseamnă că tu ai oferit o marfă proastă ori expirată. Oamenii cautau in vitrină un cotlet proaspăt, să-l pună pe masa de Crăciun, iar tu le-ai oferit o fasole cu ciolan sleită și de mult împuțită. Bhhhhhhh!

  4. Superb articol,ca de obicei.
    Dezastrul PNL a inceput dupa fuga lui Antonescu si fuziunea cu PDL.Sunt de acord ca Basescu va incerca(si probabil va reusi) sa atraga cat mai multi din vechea garda PDL la el in partid.Liberalii au ratat o sansa imensa de a se debarasa definitiv de Basescu si de a lasa PDL sa moara.Nu au facut-o acum platesc pretul.Atata tmp cat Basescu va fi in politica si va trage sforile,nu va fi un partid mare de dreapta.Cu el nu se poate face vre-o alianta,iar cei care nu si-au dat seama au platit si vor plati pretul politic in continuare.

  5. Daca moise,petreanu…si restul propagandei jelesc si o tot dau cu ‘vinovatii de serviciu’ – batranii,saracii..desi evidenta e alta, dvs. Ati pus punctul pe i – mai ales csolos dar si johanis au ingropat dreapta care niciodata n-a avut in total doar 25% (pnl,pdl+pmp), udmr nu e de dreapta,iar ussr nu pare de dreapta.

  6. Eu unul nu am votat cu PSD in 2016 nici la locale si nici la parlamentare. Din principiu si din experienta. Abia astept sa-l vad pe domnul Dragnea guvernand, poate ne scoate si pe noi din “mocirla” in care ne-au lasat tehnocratii vopsiti in liberali.

  7. Daca nu s-au validat alegerile cum incepe maineJohannis negocieri cu partidele in legatura cu viitorul PM?

  8. N-am fost la vot, plasandu-ma, astfel, printre majoritarii care au decis sa nu mearga (~ 60%). Si n-am taiat porcul!. Eu am avut motive mai ciudate, dupa cum spun unii din jurul meu. Am sustinut si sustin ca ,,sistemul’’ a reusit in 2014 sa-si puna omul pe scaunul cel mare, are suficienti oameni in CCR, ICCJ, DNA si CSM. A avut grija sa-si plaseze oameni in partide. Oameni care, pas cu pas, au ajuns la varful acestora. Mai mult chiar, au facut un pic de ,,curatenie’’ cu cateva zile inainte de ,,numarare’’ si la BEC.
    In aceste conditii, inca din 2014, spuneam ca sistemul ,,va guverna’’ prin alternanta, in functie de necesitatile vremii. In capitalism batalia-i pe bani. Deaia-i necesara o guvernare de stanga. Sa mai creasca putin puterea de cumparare. Doar suntem de departe cei mai mari consumatori din UE raportat, bineinteles, la saracia in care ne aflam. Iar apetitul de consumatori va fi si mai mare. Tocmai bine pentru pusculita gata pregatita a capitalistilor cinstiti occidentali asezati pe toate zonele cheie ale economiei. Pusi pe adunat si transferat in offsoruri.
    Daca pe Nastase au reusit sa-l elimine (sau nu?) pentru o vreme de la varful politicii inca de la inceputurile formarii sistemului atunci ce i-ar fi impiedicat sa-l execute si pe Dragnea?. N-ar fi avut ,,parghii’’, acum ca au ajuns la maturitate, sa-i fabrice ceva mai consistent astfel incat sa-l tina ocupat o vreme? Sa fim seriosi. Evident ca daca ar fi vrut l-ar fi eliminat (din viata publica, bineinteles). Dar daca le va fi util de ce sa-l elimine? Au fost abili si au creat ,,emotia’’ pentru scorul asta ,,zdrobitor’’ al ,,stangii’’.
    Miza a fost distrugerea PNL-ului. Si le-a reusit. Printr-o ,,mica’’ incizie. Au varat virusul pedelist in interiorul pnl care a rontait tot. Scuze, au mai ramas din vechii liberali d-nul Quintus & d-nul Danaila. Apoi au creat perdeaua de fum numita usb. Pentru asta era nevoie de ,,o balbaiala’’ la localele din capitala ( Busoi, trubadurul Orban, Munteanu, Predoiu). Apoi, fara nici o logica ,,strategii’’ dreptei s-au unit pentru a-l creste pe anonimul Ciolos. Si ultimul liberal a stiut ca-i sinucidere curata (politic, evident). Astfel usb-ul devenit usr a luat 10% de la liberali. Prin aceasta manevra era evident ca au vrut sa le fie mai usor sa curete pnl-ul pentru a le face loc celor antrenati sa le ia locul. Printr-un esec programat vor provoca retragerea ,,greilor’’ care au mai ramas in noul si vechiul pnl fara a mai fi nevoie sa le arate beciul domnesc. Ce-ar fi ca armata noilor penelisti sa fie condusa de cinstitul Ciolos? Doar a fost antreant si el atatia ani (pe banii nostri, evident).
    Mergand pe varianta teoretizarii momentului ,,analistii” care au mai ramas fac exact ceea ce se asteapta sistemul sa faca. Creeaza certitudinea in mentalul colectiv ca totul s-a intamplat pe bune la ,,alegerile’’ inca fierbinti.
    Deaia zic ca sistemul a reusit sa ajunga la maturitate pe melagurile astea. Pentru ca n-au existat oameni care, in momente cheie, sa explice muritorului de rand cum sta treaba pe bune.

  9. Domnule Ciutacu stiti cumva daca avocata Lalu Cornelia mai este membra pmp? Ca la RTV nu se spune

  10. S-a dat liber la injuraturi pe net?! Ca nu mi-am mai exersat talentul de la gradinita si atunci pentru ca treceam in grupa mijlocie… Si bucurestenii, asa mitici cum sunt ei, numai de frustrare nu poti sa-i banuiesti, chiar intelectuali (“intelectual” a ajuns vorba de rusine?!, ca doar nu suntem toti din secta GDS-ului…) fiind. Idiotenia asta cu pensionarii care voteaza PSD-ul … Poate n-ati vazut batranii securisti si fostii administratori de bloc, sau otravitii aia de manifestau in Piata, dupa Colectiv, ca “sa plece politicienii, ca sunt corupti, sa vina copiii nostri la putere, ca sunt someri in strainatate”…Doamne ce prosti! Il auzeam pe un tanar, adevarat, adica rebel, destept si mai revoltat ca mine: “Daca merg sa votez, votez de-al dracu’ PSD-ul, ca m-au enervat astia cu tampeniile lor! Au mancat bomboane si tigari, si-au luat primul joit din banii bunicilor si acum ii pun la zid pe pensionari! Pai daca numai astora le pasa!” Cam asta e esenta, las’ ca daca spui rentier in loc de pensionar ii bagi pe tampiti in ceata, ca nu le trebuie mult…
    P.S. Aveati ceva asteptari de la partidul tinerilor oengisti?! Sper ca nu… Nici nu anuntasera astia rezultatul, ca numai dupa exitpol erau mai saltareti ca Geoana, Mihaela, dragostea mea…Poate-i intreaba cineva cu ce bani si cum de nu li se aplica nicio lege, nici macar cea electorala, ca faceau campanie agresiva sambata noaptea in cluburi si pe strada.Ca netul nu se pune…

  11. radu tudor va face imbecili pe cei de la RTV

    Grosu Jana Dec 13, 2016 at 14:06

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Din respect pentru telespectatorii dumnevoastra, va rog mult sa incetati penibilitatea razboiului intre televiziunea A3 si Romania TV. Pe mine personal nu ma intereseaza cine s-a imbatat si unde s-a imbatat atat timp cat refelectarea acestui lucru nu are legatura cu bunul mers al tarii. In mod egal , nu ma intreseaza cine din A3 are simpatii pentru cutare sau cutare partid politic atat timp cat isi face meseria de jurnalist in mod corect si onest , reflectand realitatea sociala , politica si culturala in mod cat mai obiectiv posibil. Procedand asa va pierdeti credibilitatea de cea mai buna televiziune.
    Reply

    Radu Tudor Radu Tudor Dec 13, 2016 at 14:16

    ati vazut la noi atacuri mizerabile despre RTV cum fac ei? niste imbecili

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.