Esti aici:
Prima pagină > News Flash > CTP întreabă de la distanță, Esca răspunde. Mai lipsea doar Salman Khan

CTP întreabă de la distanță, Esca răspunde. Mai lipsea doar Salman Khan

M-am uitat și eu, ca mai toată lumea, la capodopera media a trustului care a poreclit o generație. La prima vedere, orice om care a trecut printr-o televiziune constată că Esca dă interviu “pe skype” cu lavaliera în piept. Ceea ce noi, ăilalți, n-am reușit vreodată. Sper ca măcar cameramanul și producătorul de locație și-au luat costume de apicultori pe ei pentru înșelătoria cu public și au încasat prime de joc în avans ca să se duca acolo. Rămâne, însă, marea întrebare pe care nu i-a pus-o nimeni: câte zile s-a mai dus Nemuritoarea cu roșu-n gât la muncă fără să le spună colegilor că soțu-i infectat?

Attfel, privind retrospectiv, a fost mai mishteaux epopeea Covid la Antenă decât la Pro. Acolo s-a mers pe puterea grupului, erau toți uniți la suferință, fiecare cum știa el mai bine. Marcel Pavel cânta și se jelea, Alina Pușcaș mulțumea Cerului că a avut oportunitatea să se îmbolnăvească și să facă un week-end la cort pe Instagram, Andrei Ștefănescu se infecta și-n viteză maximă spre spital își pupa apăsat copilul. Iar toți la un loc, în ferestre bine meșterite, arărau așa ca o mare familie. Lovită de microb, da’ familie. Dincoace, la postul recent vândut chinezilor, e ca pe vremea lu’ Deng Xiaoping. Există Zeița și restul lumii, Liderul Spiritual și activul de partid, Cea-Al-Cărei-Salariu-Nu-l-Știe-Nimeni și muncitorii. Redacția de știri s-a conformat prima amenințării avocațiale cu judecata și a tăcut mereu despre același lucru până când s-a dat porunca de la Stăpânire. Care s-a îndeplinit magistral, întocmai și la timp, ceas chinezesc cu mecanism elvețian. Nemuritoarea a devenit subit om, a recunoscut că a comis niște mici și regretabile erori, a vărsat demonstrativ niște lacrimi și lumea o căinează în cor. Iar CTP, consecvent cum îl știm, o repune pe soclu. Despre restul cetățenilor din Pro TV infectați, pomeniți și ei în treacăt în comunicatul de presă, nici un sunet. Pot să și crape, oricum sunt neinteresanți. Una peste alta, repet, sunt mai haioși ăilalți. Dar au și mici scăpări. Eu aș fi băgat-o și pe Mirela Boureanu Vaida în poveste. Da’ n-o fi vrut femeia să-și lase copiii acasă, să-i piardă pe Vulpița și Viorel de clienți și să cucăie aiurea prin containere…
Citesc pe facebook reacții inflamate. Vai, lumea meschină și rea nu rezonează cu suferința femeii. Așa și e. Pentru că nu există suferință glamour. Boala-i boală. Poveștile bling-bling, cu zeități coborâte din greșeală prin spitalele de muritori, montate artistic pe fundalul inimioarelor de instagram, sunt bune pentru audiență (nici măcar aia foarte spectaculoasă), dar atât. E un patetism nenatural, căznit, de Bollywood. Mai lipsea Salman Khan să cânte durerea-n pași de dans. D-aia râde lumea de voi.
UPDATE: Ultima observație și am ieșit de pe subiect, că mai am și treabă, iar pe mine nu mă plătește nimeni să devin subiect de presă. Doctorul Grigorescu are dreptate. Ne spune și nouă cineva dacă metoda revoluționară a transfuziei cu plasmă hiperimună e accesibilă și pacienților obișnuiți sau doar VIP-urile beneficiază de ea? Aștept cu mare interes dezvăluirile din anchetele curajoșilor jurnaliști de investigație care-l căutau febril pe Arșinel de rinichiul transplantat peste rând

Comentarii

comentarii

Similar Posts

6 thoughts on “CTP întreabă de la distanță, Esca răspunde. Mai lipsea doar Salman Khan

  1. Trebuia s-o faca si pe asta. Tre’ ca poporul sa fie instruit ca la manual. Si daca va gandi ,,uita ca SI esca s-a …” sigur, sigur se va incolona in asteptarea instructiunilor necesare. Drumu-i de ceva vreme stabilit. In ziele astea se traseaza doar detaliile deplasarii. ,,Cu masca/ fara masca” e mai putin important. ,,Experimentul” este deja unul reusit avand in vedere ca ,,armata analfabetilor functional” executa din ce in ce mai cu sarg fara a mai pune intrebari. S-au ascuns dupa masca si ,,se rad” unii de altii pe holurile ,,institutiilor statului” sau prin mall-uri crezandu-se la un permanent ,,carnaval” a la Venetia (la care n-au apucat sa ajunga). Iar cei din ce in ce mai putini care inca mai asteapta lamuriri cu privire la multele manipulari aruncate de ,,autoritatile statului” au fost catalogati ca ar fi necredinciosi (doar fac marele pacat al secolului XXI necrezand in existenta…). In timp ce ,,pandemia economica”, despre care ,,autoritatile” ne-au spuns ca o vor trata intr-un ,,proiect de tara pe 10 ani”, face ravagii.

  2. Incepe sa puta rau farsa asta sinistra…nu, nu neg pandemia, trebuie sa ne aliniem, intai sa ne afirmam atasamentul fata de Cantarea Pandemiei, apoi, daca nu te ia frica de amenintarile oficialilor si ale sustinatorilor lor tortionari, poti sa mai strecori vreo observatie personala….Mai, eu vreau sa cred ca e adevarat, doar ca ei toti, “aliniatii” ne demonstraza ca e doar pentru catzei, ei, dulaii zilei sunt exceptati, prin lege, de la infectie…ba. din cand in cand, ne mai proptesc si cate o “vedeta”, cu rating sa povesteasca cum e cu molima…ca sa justifice lazaretul in care ne-au transformat…Nici macar nu sunt originali galbejitii nostri (desi, aveau antecedente in familia stalinista si puteau sa dea lectii planetei..:), dictatura e si in Franta, doar ca mai cu manusi de catifea si fara represalii…adica “purtati masca, va rugam frumos, draguta doamna”, gen, chiar daca nu te lasa pana nu ti-o pui (!), nu-ti da nimeni amenda, nu te cauta la genealogie…daca esti infectat, esti trimis acasa cu recomandari de paracetamol, in familia care te-a asumat, ca-i familie si e treaba ei cum isi gestioneaza virusii….Problema imensa apare cand copiii nostri, care-au tinut cu dintii de cetatenia romana, ca singura ancora in tzara, sunt obligati sa-si ia cetatenia statului in care muncesc, inainte de a-si vizita parintii…pentru ca, la ora asta, nu e nicio garantie ca s-ar putea intoarce la locurile de munca, la proprietatile lor…ca statul roman are “parghiile” de a-i sechestra pe durata nelimitata si cand le va da drumul, tzara de adoptie va uza de autostigmatizare pentru a intarzia, ori a impiedica intoarcerea omului la munca…Tragic e ca, la fel ca la instaurarea comunismului, parintii isi indeamna copiii sa stea acolo, sa nu vina in tzara, ca aici e iadul…si cam e!
    P.S. Macron a prins din zbor “oportunitatea” impunerii mastii…a realizat cat e de profitabil, pentru mentinerea la putere, sa se mentina frica… ai motive sa interzici orice protest, amani alegerile programate si-ti prelungesti sine die mandatul si puterea…plus afacerile apropiatilor si ale sponsorilor…Totusi, in niciun loc de pe planeta nu e interzisa bucuria oamenilor, numai in Romania isi permit sa ne portioneze si oxigenul si veselia…

  3. La vreme de pandemie urmasii bratienilor vor ramane in cartile de istorie cu imaginea lor de luptatori impotriva covidului direct din carciuma guvernului sau biroul lui Sica. Puteti observa tacatica de lupta a urmasilor bratienilor impotriva virusului: masca e fudulie, piesa de rezistenta fiind suvita de par gelata lasata pe frunte ca sa para bretonul des peste chelie. Suvita de par data bine cu gel o sa-i faca nemuritori in calea covidului pe Câțu, Sica Mandorlina,Nelu Tataru si alti urmasi vopsiti ai bratienilor. Totusi, poate Raluca Turcan sa-i dea o suvita oxigenata si lui Raed Arafat ca el are bretonul pana la chica si covidu’ greseala asteapta!!! Guvernare de gealati!

  4. Cata resursa umana si tehnica scoase la inaintare pentru paza interlopilor. E mai mare grija si deranjul pentru mascati sa nu se raneasca interlopii intre ei decat sa colecteze taxele si impozitele de la acestia. ANAF are dureri la basca pentru faptul ca interlopul Pian juca la barbut valori neimpozitate. Probabil ca ANAF il invidia pe Pian pentru ca reusea sa colecteze mai eficient impozitele din camatarie!

  5. Domnule Ciutacu, daca aveti amabilitatea si posibilitatea gratie tehnicii de care dispuneti sa-l intrebati pe dom’Marcel, pe Marcel cu jeaca de pielicica daca binevoieste impreuna cu consilierul Berbeceanu sa ticluiasca o lege de respectare a regulilor de distantare sociala, purtarea mastii,etc destinatac prostimii platitoare de taxe si impozite si o lege separata privind nerespectarea regulilor de distantare sociala, purtarea mastii,etc destinata smecherilor din clanuri duduiene si alte aratari amatoare de priveghi aglomerat. Ca sa nu mai fie ,,descremenare,, sa spuna Marcel o lege valabila pentru ,,catei” (ca tot pune el poze cu catei in timp ce sunt sute de insi pe langa Pian) si Berbeceanu sa legifereze pentru smecherii care combat covidu’ cu sabia fara de masca. dar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.