Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Cine-mi ia mersul la roată și măsura la cătușe

Cine-mi ia mersul la roată și măsura la cătușe


Povestea e simplă. Horodniceanu de la DIICOT a scăpat boii în direct, eu nu tac din gură și nu mă întorc cu spatele. Indiferent cât spriijin și de unde ar avea el. Când ai cătușele în mână, nu ieși la tv să ameninți lumea că s-ar putea să le probeze; nici pe Ciutacu, nici pe Ceaușescu din mormânt, nici pe Salam din Berceni. Sau, dacă o faci, răspunzi pentru faptele tale. Motiv pentru care am depus plângerea aferentă la organele abilitate. Pentru că istoria recentă m-a reținut ca pe un băiat stăpân pe mijloacele lui de supraviețuire și care face urât la presiuni. Mai departe scrie-n carte…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

20 thoughts on “Cine-mi ia mersul la roată și măsura la cătușe

  1. definiția tupeului

    1. dl Băsescu a fost demis de 7,4 mil de cetățeni și CCR a invalidat referendumul.
    2. dl Dragnea condamnat definitiv și irevocabil de ÎCCJ este Președintele Camerei Deputaților.
    3. doamna Kovesi a încălcat Constituția și CCR solicită dl Președinte Iohannis demiterea doamnei din funcția de Procuror șef DNA.
    Persoanele mai sus menționate au sacrificat totul doar ca să rămână la putere.
    Dl Dragnea vb de respectarea legii?! Suntem normali la cap? Dl Dragnea a pus între paranteze decizia ÎCCJ și s-a propus Președintele Camerei Deputaților.
    Nu mai are rost să vb despre Băsescu și Kovesi care au interpretat Constituția după bunul lor plac.
    Culmea ironiei: din nefericire pentru noi, personajele mai sus menționate ne promit o reformă reală a statului de drept.

  2. Asta-i “moda” la ei, procurorii…Dupa tot dezmatul pe care-l traim zilele astea, dupa toate dezvaluirile fara urmari, poate, macar, de o expertiza psihiatrica la profesia asta sa ne invartim. Asa, cam la doi ani odata sa-i bage cineva in “proceduri”, sa le masoare procentul de umanitate ramas si sa traseze un grafic al pierderii “permise”. Pe mine ma sperie rapiditatea cu care si-au arogat drepturi si privilegii, atributiuni, pe langa lege, dincolo de orice inchipuire. Si toate astea fara a fi dublate de stiinta de carte. Dincolo de desecretizarea protocoalelor, pe mine m-ar interesa o lista de la CSAT cu toti acesti “apostoli ai justitiei”, colaboratori sau acoperiti ai serviciilor. Asta, asa, de o confirmare, ca, dupa “lista lui Veve” nu mai avem indoieli. Si pentru ca inspectia lor hiberneaza, cand astia isi contesta biblia profesiei (aia pe care au jurat s-o respecte pe cealalta…), ar trebui sa le inceteze automat calitatea de magistrat, odata cu publicarea listei in M.O. Daca tot luam lumina de la vest, n-ar trebui sa vedem de ce in Marea Britanie, n-ai voie sa dai examen de judecator, tu procuror, decat dupa ce profesezi cinci ani ca avocat?! Vezi, astia s-au prins mai devreme ca baga unii ceva otravit in meseria asta…
    P.S. Pentru ca i-am tot auzit pe unii ca n-ar fi fost amenintare, ca “a zis si omul, asa…”, ca o paralela: Ghita s-o fi simtit mai amenintat de Vantu, care e in puscarie pe o “infricosare” montata chiar de procurorul sef al DNA?! Sau, mai aproape, Oancea l-o fi a”amenintat” mai clar pe amaratul ala de la RCS, de zace acum in puscarie, desi, se stie ca a fost provocare, numai ca s-a dat ala “speriat”?! Si inca ceva, Horodniceanu se bizuie mult pe faptul ca la DIICOT colaborarea cu SRI e in legea de functionare, numai ca lipsa de carte il tradeaza, daca e colaborare legala, cum, naiba, a aflat Orban (de la SRI, presupun) primul ca Dancila tradeaza si SRI nu a informat DIICOT, conform legii?! Si daca orban abereaza, el se pune la mintea ceteristului, sau, daca nu, cum de stie un “civil” chestii atat de sensibile, o fi vreun nou Black Cube… SRI prin ce santuri mai doarme si ce interese serveste, ca Romania e numai cu banii…Cred ca nu numai DNA ar trebui sa aiba soarta Troei, DIICOT-ul pare sa fie mai periculos, el fixandu-si tintele din randul cetatenilor obisnuiti si beneficiind “la vedere” de colaboratori, ca un serviciu secret, un soi de denuntatori profesionisti (vezi cazul profesorului Lucan!), protocoalele incheiate cu celelalte institutii nefiind aduse in spatiul public, inca

  3. Poate dupa miting-ul din seara asta, procuratura incepe sa inspecteze costurile asociate cu miting-ul. Adica, costurile cu transportul, tricourile, pancartele si plata celor care vin la miting. Ar trebui sa vada daca toate aceste costuri sunt contabilizate in contabilitatea PSD (inclusiv “sponsorizarile in natura”).
    Eu cred ca tot acest miting costa peste RON 20 mn.
    Cred ca este imposibil ca PSD sa poata plati pentru asta.
    Dupa aceea trebuie sa-i ia pe cei care au “sponsorizat” evenimentul. Sa vada daca au justificare pentru cheltuieli, inclusiv daca au declarat “sponsorizarile” si sa vada daca nu au incalcat legea partidelor.
    Ar fi o paine de mancat de lunga durata.
    Dar, cred ca PSD deja a pus deja mana pe sistemul de justitie.

  4. Din “PSD a pus mana pe justitie”, inteleg ca pana acum pusesera mana altii; si mai inteleg ca, in mintea unora, hotii si coruptii s-au adunat in PSD, si n-au mai ramas si pentru altii (PNL, USR…).
    Simplista mintea unora; d-aia, greu de deslusit.
    De ce mi-e scarba in treaba asta cu mitingul e ca hastagii au voie, ba chiar sunt aplauze, si cel mai mare partid n-are ! Curat democratie, coane Iancule !
    M-as bucura sa vad Victoriei plina; macar sa fie cu echilibru, daca tot e schisma in societate. Ca impresia generala d-au creat-o unii (profesionisti, e drept !) e ca la hastag e “spuma”, si nu mai ramane PSD-ului decat prostimea…
    Apropo, cu cercetarea “dampulea” a unor zeci de medici, vedem si ceva vinovati ? Ca, bun, am inteles, acum justitia o ia PSD-u’; dar cercetarea s-a facut inainte. Sau tot PSD-u’ o fi de vina ?!
    Ca m-am saturat, dreacu’, de d-aia care tin cu dreptatea, dar numai cand le convine (a se vedea CCR si in 2012, cand cu referendumul la suspendarea basssescului; n-a zis ni’ca hastagu’ atunci, ca era mictiune pe 7.4 milioane (si sa n-aud de mortii lu’ Dragnea, c-ajungem la aia ai zicatorului !… in limbaj decent, ca aici locatia e cu civilizatie), dar e tare gures acum orice deplangacios de tara ca CCR l-a facut pe Iohannis in treaba cu Vestala cam ce e – un ficus la Cotroceni !
    (PS : Sponsorizarea e legala, deci procurorasii nu prea au sanse in directia aia; daca aia care au facut-o, n-au inregistrat-o, n-au deduceri fiscale, prostia lor – nu e penala nici asta ! Eventual, sa incerce procurorasii cu Bibilii pe capota, ca au experienta; sau sa-i identifice p-aia de denunta presiuni, p-un site dezvaluit de Liviu Plesoianu ca facatura ieftina. Nici asta cu identitate falsa nu stiu sa fie penala in sine, dar macar ar avea si finalizare o actiune d-asta de dezvaluire)

  5. Si-ar mai fi ceva, cu semnu’ ala de intrebare : bun, pune PSD mana pe justitia aia neprihanita (desi, procuroru’ nu prea e justitie; e doar parte din ea, asa cum e avocatul, juristul; iar suprema justitie e judecatorul… chestie de perceptie, fiecare dupa cat stie, si dupa cat intelege !). Se schimba, si vin altii in locul lor… O fi bine sa fie “justitia” aia a procurorilor, sau a alora de compun statul, alesi (repet, nu ma refer la judecatori, sa fie ‘in clar”) ? Zic ca da; cine e la putere are si “avocatii” statului, ca d-aia ajung “stat” aia de sunt la putere : procurorii sunt avocatii statului, nu sunt asa, dumnezeii (ma-sii lor) pe pamant !
    Intr-o lume ideala, judecatorul are autonomia (si inamovibilitatea) lui, iar procurorul, macar teoretic, ar trebui sa sa aiba relatie cu statul ca de la client la prestator… Asta ar aduce, poate, lucrurile pe fagas normal.
    Daca dai procurorului / sereistului puteri suplimentare, deja l-ai facut supraom… si e greu sa fie omu’ supra, ca dileala puterii e cunoscuta, o argumenteaza toti psihologii.
    Democratia asta d-o vrem nu e cu “tatuci” care “stiu ei mai bine”; e cu alesi, chiar si la fel de prosti ca noi, care au voturi, care pot fi “siktiriti” prin vot… Daca democratia e cu “stiutori in locul meu”, atunci, vorba Dinescului, “cobor la statia Doamne-Fereste”…

  6. @Bigradu: Cu siguranta ar trebui, dar sunt inca prinsi cu anchetarea mitingurilor anti-PDS si nu au personal suficient.

  7. @bigradu – marturisesc ca incerc sa va ignor de fiecare data cand postati. nu prea reusesc. apreciez totusi ca mereu ati fost civilizat si ati incercat sa va argumentati parerile (slab si usor de combatut, dar ati facut-o). ziceti-o si p-aia cu mineriada de la tolontan&co. ce va propun… mergeti si faceti o plangere penala (ca e la moda acum). si daca tot sunteti acolo, scrieti una si pentru alea #rezist din ultimii doi ani. posibil sa fie si acolo o “paine de mancat de lunga durata”. “cred ca PSD deja a pus deja mana pe sistemul de justitie” – eu nu cred asta (inca). totusi, daca e asa, e foarte bine. in democratie e buna alternanta. daca nu e independenta, macar sa se schimbe stapanul din cand in cand. se mai echilibreaza lucrurile. ma rog, in cazul in care sunteti din aia care credeau ca daca era in curte la secta #macovei se numeste ca era independenta… ce sa zic, ghinion!. weekend placut sa aveti si hai simona! PS: “un mesaj pt luluta: esti pa pa, manca-ti-as puț… gura!”

  8. Coana Docila a mai scos un porumbel: cica “elaboreaza titluri de stat Centenar”.
    La inceput am crezut ca i se cauta nod in papura in micile greseli de exprimare, inerente. Din pacate sunt atat de multe, incat pare sa nu mai fie doar mici greseli ci ditamai lipsa de competenta in functia in care a fost asezata.
    @io – fiecare vedem o alta parte a paharului in functie de vremuri. Eu n-am fost la mitinguri nici cu #rezist si nici cu PSD. N-am fost printre “golani” si nici la mineriada. In general evit astfel de manifestari; risc crescut de manipulare.
    @Altul: Sponsorizarea este legala daca este documentata ca se incadreaza in limitele legii. In cazul asta trebuie sa fie documente la PSD ca a primit donatie (chiar si in natura: autobuze, etc.) dar si la cel care a facut donatia (si care a inregistrat niste cheltuieli), egale si de sens opus:)
    PSD (dar si celelalte partide) are datorii de zeci de milioane de lei, restante de multi ani. Acum el gaseste sponsorizari de alte zeci de milioane de lei pentru a organiza acest miting. Mie mi se pare o mare problema financiara si fiscala pe care PSD o va rezolva asa cum au crezut cei de la PDL ca-si pot rezolva aceleasi tipuri de probleme in trecut. Evident PDL a esuat si pitipoanca din Costa Rica urmeaza sa ajunga la bulau. E doar inceputul, vor mai urma si altii.
    Ce mi se pare stupid este ca PDL n-a invatat din prostiile lui Nastase, iar acum PSD nu invata din prostiile facute de PDL.
    Asa ca miscarea procurilor dintr-o tabara in alta, dupa cum este rezultatul alegerilor (@Io), nu asigura nici respectabilitatea procurorilor sau a justitiei si, in nici un caz, siguranta pe termen lung a celor care se cred “stapanii procurorilor”.
    Sinusoida pe care mergem de la o guvernare la alta are amplitudinea prea mare si ne consumam energie in evolutii laterale in loc sa ne focusam pe mersul inainte.

  9. Bun documentarul despre creatorii de presa! Practic explicati ca ati pierdut un deceniu in care n-ati observat deloc ce s-a petrecut in vestul luminos. Se intreba Gen. Dobritoiu de ce ne-au distrus elita total? Este un raspuns simplu: popoarele decapitate sint usor de condus si, mai ales, de modelat. Cind i-au dat bani lui Ceausescu de-o industrializare, acesta a ridicat o noua “elita”, dar, dupa cum vedem, una formata in pripa, din familiile fostilor agricultori, lipsiti de experienta la modul total, devine o jucarie in miinile celor versati, care stiu sa supuna si conduca popoare de mii de ani. Romania nu are acum decit doua categorii: slugi si masa de manevra. Cei f putini care incearca o opozitie nu stiu cum s-o faca si halesc toate momelile care le sint intinse, din lipsa de experienta.
    Sa-ti dau sa vezi si sa citesti singur pt ca stiu ca-ti cade fisa:
    http://evz.ro/tudorel-toader-viitorul-presedinte.html?v=347635&page=2

    Aleksandr Solzhenitsyn’s Commencement Address at Harvard University—8 June 1978
    https://www.youtube.com/watch?v=WuVG8SnxxCM

    Cristoiu iti explica consecintele decapitarii unui popor, despre care am scris un pic mai sus esentialul. Diferenta este ca nu mai conteaza prea mult daca vezi asta in 2018 si n-ai stiut de ea de la bun inceput.
    A.S. iti explica ce-am auzit eu la romanii vechi, cei proveniti din perioada interbelica, o decada mai devreme! Iti explica ce ti-am scris de mult si anume ca vestul luminos al romanilor este o legenda inepta. Ceausescu, spre nenorocirea lui, a mizat pe taranimea ridicata artificial acolo unde nu avea capacitatea sa fie. Dupa cum vedem este o mare problema pentru tara, astazi! Politica lui de reconciliere si nepedepsire a crimelor anilor 50 a dus la situatia actuala. Taranimea, in contextul politicii antiorasenesti a lui Ceausescu, a retinut ca-si poate permite iresponsabilitatea si abuzurile de orice fel, deoarece, daca isi slujeste stapinul strain, romanii n-au incotro decit sa inghita nenorocirile fara comentarii. Dupa cum ai vazut, acestia formeaza gasti de interes peste tot pe unde se afla, deoarece nu au identitate, constiinta sau morala si se sustin intre ei pina in pinzele albe. Ei au fost majoritari in orase intr-un timp f scurt si n-au fost siliti sa se adapteze la viata acestora. Acest context social a determinat aparitia aceluiasi tip de om la modul continuu, care , dupa cum se vede, produce aceleasi probleme pt care nu exista rezolvari.
    Te deranjeaza cuvintul taranime? Din pacate astia sint si de aici ne vin toti tortionarii, vechi sau noi!!! Vezi unde sint nascuti sau intreba-te unde se aflau familiile lor in 1945 si cu ce anume se ocupau si atunci stii motivul adevarat al tuturor nenorocirilor. Educatia precara si nu numai, au contribuit la canibalizarea acestora. Cine sint tefelistii? Ai ghicit!
    O sa reved interviul cu Serghei pentru c-a spus ceva important, dar n-a stiut sa-ti explice motivul acelor intimplari.
    Ce spuneti voi la tv este putin. Vezi ca Ingrid Mocanu le nimereste mai bine, din anumite puncte de vedere. Incearca sa judeci problemele global sau cel putin european. Nu te limita strict la Romania pt ca este calea falsa din care nu veti vedea intreaga tabla de sah! Totul este cum a explicat Brzezinski, ma refer la metode de gindire, pt a intelege la ce anume va uitati. Va spune si Friedman, dar vad ca nu are efect! Acum este totul la sfirsit. Ori va aparati cum trebuie, ori va asumati consecintele. Tortionarii daca nu platesc pt faptele lor va expuneti unor pericole imense, pt ca, data viitoare, vor deveni mult mai cruzi si drastici. Demolati structurile duble si triple din administratia statului, pt ca astea duc automat la abuzuri. Personalul in exces se va deda la orice nenorociri pt justificarea postului si nu acceptati ca acestia sa aiba salarii si drepturi peste cele normale pt ca deasemenea duc la excese. Va rog sa faceti ce trebuie pt voi si familiile voastre! Nu va jucati si nu fiti superficiali pt ca nu va puteti permite!! Daca nu invinuiti vestul de crime si parte la crime, n-ati facut nimic! Dupa un timp iar va vor face liste negre. Ii cunosc mai bine. Daca nu le opui rezistenta nu te respecta si te calca in picioare. Nu este cazul de comportare cu manusi si de stai sa vezi pe sistem mioritic. Ai doar doi ploliticieni: Plesoianu si Zamfir. Restul poti sa-i uiti! Ultimul face compromisuri pt partid, dar poate mai mult. Ridicatii pe cei “proscrisi” din nou pt ca se poate. Nu va permiteti sa renuntati la putinii care mai stiu sa vorbeasca!

  10. netul e plin de “curajosi” #rezisttrepanati a caror sarcina a sa-i injure pe pesedei/simpatizantii lor, sa-i jigneasca, sa-i injure etc etc. saapere statul politienesc si pe reprezentantii sai. pe diferite site-uri gen dcnews, stiripesurse etc posteaza cam aceeasi trepanati jegosi care vad ca acum se muta si pe blogurile jurnalistilor care au curajul sa se ia in piept cu gasca proicurorilor, a hotului de case din sibiu, a madamei, a portocaleor si umglatilor plini de osanza.un exemplu e jagardeaua asta numit vasile tamplaru care te jigneste. cauta-l pe net si vezi ca “omul” e inexistent apare doar la injuraturi pe diverse site-uri. asta e meseria lui de trepanat rezistent. apropo, din pacate constat ca la teatrul evreiesc din capitala exista niste actrite care se baga singure in rahat. acum apare dupa mitingul pesedistilor una, natalia ester, care se plange dupa ora 22.30 de mizeria din piata victoriei. propaganda trepanata, stirileprotv.ro o prezinta pe actrita jucandu-si rolul dupa plecarea participantilor la miting si sosirea celor care urmau sa faca curatenie. individa era plina de lacrimi(???!!). probabil ca la fel plangea si atunci cand vedea mizeria lasata in urma de trepanatii rezist care manifestau nelegal in piata. oare sau e doar o admiratoare a jegurilor umane care cauta scandal aurointitulati#rezist? ne mai amintim cum in februarie anul trecut o alta actrita, una mare chiar, maia morgenstern, declara cu inconstienta participand la mitingul neautorizat, ca habar nu avea ce scria in celebra ordonanta 13, ca oricum chiar daca ar fi citit ordonanta tot nu ar fi inteles ceva, dar ea a iesit sa protesteze impotriva ordonantei?culmea actrita e tot de la teatrul evreiesc! oare ele nu-si dau seama ca sunt ridicole? argumente ioc dar mult “teatru”. pacat de ele si de alti fraier care nu stiu decat sa jigneasca. apropo “tusele” mai putin ortodoxe din comentariu sunt facute intentionat poate pricep si trepanatii astia cum e sa-i jigneasca pe altii.

  11. Hai ca daca tot o dam personal, sa continuam cu liniuta :
    – n-am inteles unde e problema cu “titlurile Centenar” ?! Titlurile alea sunt imprumut direct de la populatie; pai, zic, e mai bine pentru toti (mai putin pentru intermediari – banci) sa se mearga pe imprumuturi direct de la populatie : bancile iau banii mei cu dobanzi subunitare, si-i dau mai departe cu dobanzi de minim 8 ori mai mari; si, de cele mai multe ori, cel mai sigur debitor fiind statul, nu economia, intr-acolo se duc… Business, tata ! Probabil ca ti-a putit aia cu “elaboreaza”; l-am vazut pe Iohannis cum isi traduce gandurile in romana (la aia cu ce animal ar putea fi asemuit, de curand). Apropo, dintre oratorii zilelor noastre, cred ca ti-am mai spus, Crin Antonescu ramane de neegalat; de, nu pot fi toti Crin ! Eu judec, insa, cu plusuri si minusuri; spre exemplu, la Olguta, am vazut si “rongleza”, si “mars du tavai”; dar am vazut si ca au luat-o aiurea, cand era la Craiova. Una buna, una rea – judecam ansamblu, daca tot suntem inteligenti !
    – daca ai zis “sponsorizare”, am presupus deja materializare scrisa;. Apropo de subiect : ce zici, vedem in timpul vietii noastre obligativitate pentru transparenta in finantarea ONG-urilor ? Ca nici “hastag” nu traieste cu aer si apa de izvor, si-acolo e cu multi bani ! Si, sa nu spui c-au fost acolo doar d-aia din proprie intiativa, si-au luat si ceva bani la ei, sa aiba cu ce sa li se puna “film” pe blocuri, sa isi cumpere banner-e si machete (“ciuma rosie”, d-aia in zeghe) etc. Pe vechile cutume de gandire (cam slabut, se vede ca nici “baietii” nu mai sunt in forma, cand e cu inventatu’ !), PSD-ul obliga oamenii sa vina (nu vad de ce bugetarul multumit n-ar putea sa manifeste “pro” !?!), le da mici si bere; la PSD sunt prostii, batranii, manipulatii…
    E mare val acum ca la Victoriei a fost mizerie dupa plecarea manifestantilor; pai, probabil, hastagienii au in minte ce spunea Iliescu in “90, si planteaza flori, nu lasa pet-uri dupa ei…
    Apreciez sinceritatea privind neprezenta la mitinguri; recunosc, nici eu n-am timp, ca mai trebuie sa ma ocup si de existenta proprie (apropo, ieri a fost zi lucratoare pentru mine… dar stiu un bugetar care s-a dus, cu masina proprie, in Capitala… chestii particulare…). Dar daca tot pui in ecuatie PSD si PDL, zic sa il varam acolo si pe Iohannis; bine, omu’ nu e politic (ca, la alegere, sigur nu PNL-ul l-a facut ce e !), dar se vede ca ii place : era Tariceanu “penal” pana de curand (minimul bun-simt – nemtesc ?! – l-ar fi facut sa isi ceara scuze), dar el se pune in fruntea unui miting neautorizat, cand cu geaca rosie…Legalitate, da’ pentru altii ! Si bun-simt, la fel !
    (PS : Si Realitatea are datorii de multi ani; doar ca s-a varat in insolventa, si-o continua… cam ilegal ! Partidele au personalitate juridica, nene, pot fi actionati de creditori; nu se intampla ! De ce oare ?!)
    Ultim PS : Sunt convins ca nu plecarea Lulutei e solutia deplina; dar, la fel de convins sunt ca, opunand unui miting neautorizat (asumat a cam fost, desi, nu legal – ca n-a zis Iohannis, pe persoana fizica, ca e mitingul lui), unul organizat, se cam echilibreaza, vizibil, fortele. Ca, pana acum, parea ca PSD-ul e micut si tacut; s-a vazut ca poate sa nu fie ! Si-ar fi bine sa arate, in continuare, ca sunt doar niste linucsi fricosi, ca sa mai echilibreze hastageala d-a innecat netu’, radiou’, mare parte din TV…

  12. offtopic:
    @Daniel-Altul: Din pacate, perceptia mea asupra oratoriei lui Antonescu este foarte diferita. Mie mi s-a parut intotdeauna ca este prolix.

  13. “in topic” ; Vezi, d-aia imi place mie democratia; si, d-aia, respect si opinia ta !
    Si-o respect si p-a alora din Victoriei (apropo, aseara, venind spre casa de la lucru, aud ca e mare scandal la Victoriei, replica a ce fusese sambata; s-auzea in radio (n-am retinut care, nici nu mai conteaza), de ziceai ca incepe sa se traga; cand colo, ajuns acasa, aflu ca sunt putini-putintei (chiar de Digi… adica, daca nici in Digi nu mai avem incredere…). Era ca la Ilie Dobre pe vremuri : meciu’ se terminase, dar ala comenta contraatacul…
    Altfel, s-auzim numai de bine…

  14. ieri am reusit iarasi sa ne facem de cacao cu ajutorul #rezistetilortrepanati. un eveniment care ar fi trebuit sa o onoreze pe simona halep, un eveniment organizat in graba dar eficient, un eveniment la care au participat undeva intre 10-15 000 de oameni, familisti, copii, un eveniment la care primarul general in functiune ii aducea cel mai important omagiu unui sportiv de exceptie, chiele orasului, a fost murdarit de aceeasi trepanati jegosi #rezist. plecand de la minciunile debitate de mucusor dan pana la organizarea corului de fluieraturi de catre grupurile infiltrate dar si bine organizate de sclavii sorosisti si bine platiti de la #rezist, totul a fost facut nu sa o jigneasca pe firea ci sa-i distruga momentul de glorie binemeritata simonei. oare oilele alea bete care s-au luat dupa kretinii rezist au fazut figura simonei cand #rezistentiitrepanati au inceput sa huiduie? au realizat tampitii astia ca de fapt nu-si bateau joc de firea ci isi bateau joc de simona? oare asta a vrut simona halep? oare inteleg trepanatii astia ca asta e obiceiul oriunde in lume ca oficialitatile sa-i onoreze pe cei care castiga trofee? bai trepanatilor tampiti v-ati uitat la tv sa vedeti ca acelasi lucru s-a intamplat in sua sau oriunde in europa? ultimul exemplu e cu castigatoarea finalei de fotbal american in sua! sau c castigatoarei cupei uefa real madrid!!! cat de trepanat poti sa fii bai #rezistent jegos sa iti bati joc de un eveniment atat de important? cat de trepanat poti sa fii bai #rezistent jegos ca alaturi de oile bete care te-au insotit in corul de huiduieli sa-ti bati joc de simona cu atitudinea asta de descreierat? vad cum o alta “vedeta” se baga in seama si posteaza magarii pe facebook. angela gorghiu ne spune cu mandrie prosteasca cum a refuzat ea titlul de cetatean de onoare al capitalei numai ca sa nu beneficieze firea de glorie pe spatele ei???!! serios? cat de tampita poti sa fi bai cantareato! adica cineva, in 2017 prima data, iti face constea sa-ti dea titlul de cetatean de onoare al capitalei si tu refuzi ca sa-ti nu iti foloseasca cineva “notorietatea” ca sa castige capital politic??!!! geaba esti o soprana vestita dar esti proasta rau! cat de vedeta esti tu, cat de celebra, cata notorietate ai, pana la firea nici ul alt primar general nu a vrut sa-tio dea titlul de cetatean de onaore si cheile capitalei! si tu o injuri pe cea care a vrut sa te onoreze cu acest titlu? titlul il primeai tu si nu firea! sau tu ai fivrut sa primesti acest titlul din partea unui primar de “dreapta” ca doar aia de dreapta sunt primari care vort sa nu castige notorietate pe spatele “vedetelor”!! iata ca aia de drepta nu au vrut sa te onoreze si te-au tratat cu sictir probabil ca asa cum merita un om fara caracter. atunci eu zic ca nici un om caremerita sa nu mai primeasca in romania acest titlu, sa le fie retras acest titlul tuturor celor care l-au primit dupa 89 ca sa nu mai existe vreun primar in tara asta ca sa castige capital politic de pe urma “celebritatilor” . poate vazand postarea asta de tampita vedem in ce hal a ajuns tara asta.

  15. @alexph: evident ca ce s-a intamplat pe Arena Nationala a fost de prost gust. Dar pe de alta parte:
    1. Simona si altii ca ea (dac-or mai fi) vor invata sa nu se lase antreanti alaturi de politicieni. Poate iesi prost.
    2. madam’ pandele n-a putut pierde ocazia sa-si asocieze imaginea cu cea a Simonei.
    3. Daca madam’ pandele vroia sa o onoreze pe Simona si sa si marcheze caimagine, o facea la Primarie, in cadru controlat, cu televiziunile alaturi; nu mai era injurata (cel putin nu de fata cu Simona)
    4. madam pandele a uitat sa-si aduca coru’ de aplaudaci (sau n-a mai avut sotu’ bani sa plateasca niste aplaudaci; s-au terminat sambata)
    5. Din pacate madam pandele este vanitoasa si da dovada de lipsa de instinc politic si de conservare, ceea ce o face un politican slab. Pentru o persoana publica (jurnalist si apoi politician) greseala de aseara este impardonabila. Pentru ea ar trebui sa fie un “wake-up call”. Nu e material de Presedinte (nici macar de primar sau persoana publica), este doar o toapa cu gura mare.
    madam pandele ar trebui sa vada ce face clovnul din SUA. Nu-i mai invita la Casa Alba pe campionii din NBA si NFL pentru ca jucatorii fie nu vor sa vina fie, daca vin, lui Trump este frica ca il vor umple de rahat (ca aseara pe madam pandele).

  16. @Alexph: Aveti dreptate. Eu cred ca in buna parte titlurile de “cetatean de onoare” sunt acordate de primari pentru propriul lor interes, nu pentru a onora cu adevarat pe cineva merituos. Doamna primar Firea mai are candidati pentru a le acorda acest titlu, nu trebuie sa caute prea mult.

  17. titlurile se acord, la PROPUNEREA primarului, prin VOT al consiliului local. scrie in lege, trebuie doar sa citesti; daca vrei si daca poti

  18. Prin transfer de popularitate de la onorata vedeta la onorabilul primar, toata lumea e multumita. Imaginea conteaza.

  19. Acum un timp ti-am scris ca vor haos in Romania ca sa provoace distrugerea statului prin separearea Transilvaniei. Presa germana iti arata prin atitudine ca sasu are aprobarea sa nu respecte legile tarii. Observa ca principalii actori sint din Transilvania si tot ce fac este orice duce la deteriorarea statului roman. Nu este de gluma! Vorbiti! Acelasi lucru il face soros in sua prin incitarea unor grupe etnice una impotriva alteia. Antena 3 transmite niste doku dar nu stiu ca alea sint facute de firme soros si netraind acolo nu le vad sensul adevarat.unii mai de sus cind vor sa distruga ceva pun in frunte un neamt! succesul este garantat! faceti totul sa opriti directia asta!

  20. Pentru cei care veniti in Piata Victoriei, o intrebare simpla. De ce nu striga nimeni sa se rezolve 3 cazuri grele de catre DNA: „Microsoft”, „EADS”, „ALRO”? Daca e blat cu partenerii, credeti ca e mai bine sa fim luati de prosti ? Nu mai zic de „Flota” si altele, peste acestea ca valoare (unele chiar cu Institutiile de forta), insa fiind palmate si mai putin cunoscute. De ce sustineti pe cineva care nu rezolva decat gainarii pentru adversarii sai politici ? Cei care chiar veniti din proprie convingere, realizati ce va intreb ? Ce s-a recuperat pana acum, fata de cheltuielile pe fiecare caz in parte? Va intereseaza „balanta” dintre recuperari si cheltuieli ? Veti vedea cum DNA lucreaza pe minus. Daca suntem furati, si eu sunt foarte drastic cu infractiunile, dar nu pot lupta impotriva LOGICII si MATEMATICII. Acestea fiind spuse pe scurt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.