Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Ați vrut oameni noi în politică? Îi aveți, spălați-vă cu ei pe cap!

Similar Posts

4 thoughts on “Ați vrut oameni noi în politică? Îi aveți, spălați-vă cu ei pe cap!

  1. Dupa ce a facut jocul Globalistilor ani de zile, RB s-a trezit sau joaca la cacialma ? <>

  2. Spune Badea in seara asta ca fatuca e sustinuta de Marius Manole (marele actor contemporan, pentru cine nu-l cunoaste… banuiesc ca mai suntem, destui… doua filme, din care, intr-unul – “Undeva la Palilula”, cu greu il identific). Sensibil pe sensibila apara, clar:)) Si-ala pisa ochii la Tuca, pe motiv de covid (altfel, timpu’ trece, leafa merge… si-l injura lumea pe Bittman… dilii cu capu’, e clar, in extindere masiva, prostia copleseste !
    Misto e ca patronul de la hotelul&carciuma respective e cam hastag, a declarat-o personal; sa se spele, deci, cu ei pe cap.
    Constat ca fata asta vorbeste cam cum cred eu c-o fac, dupa juma’ de whisky fara Cola si fara gheata…E drept, nu m-am filmat, dar cred ca asa mi se intampla, cand sunt zen : vorbesc, cred ca inteligent, dar nimeni nu intelege…Cum fata nu poate fi banuita de “fara Cola”, sigur are alte “inspiratii”…
    Aia cu Kenya si vanatul de crocodili e, sigur, “de dreapta”… penibila, total, hastagista ! Sigur nu e marxista, s-a vazut : poza cu tricoul e “feic”… ca si creierul ei, d-altfel !
    (Ps : Am oprit clipul la minutul 9; gata, prea mult, fatuca e de neascultat ! Mi-e ca se ia, dracului, on-line, prostia distinsei !)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.