Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Arestați la domiciliu fără faptă, jurnal de izoletă. Cum se vede pandemia

Arestați la domiciliu fără faptă, jurnal de izoletă. Cum se vede pandemia

Odată decretată starea de urgență, lumea a început să realizeze ce a pierdut prin izolare/carantină. Și a început să cârâie împotriva măsurilor. Am făcut-o și eu, doar că, spre deosebire de alții, am ceva libertate de mișcare. Așa că, m-am gândit eu, dacă-n stradă nu mai avem voie să ieșim mai mulți de trei, să nu cumva să stricăm fengshuiu’ stării de urgență, ar fi ok să ne strângem, noi, plictisiții, vexații, într-un grup de facebook. Unde să bârfim lejer. Să comentăm dileala publică. Și să rezistăm, dar nu haștagienii, în felul nostru, fără s-o luăm razna, celei mai bizare perioade a istoriei recente…

Mult mai practic și mai aplicat, dar și mai vehement decât mine în această cauză, Ion Cristoiu are, ca de obicei, cele mai mișto idei de presa inaintea tuturor. Și face primul jurnal video de carantină. A început cu frate-său, live pe zoom de la Găgești, a continuat cu mine și, din câte știu eu, urmează personaje cel puțin interesante…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

4 thoughts on “Arestați la domiciliu fără faptă, jurnal de izoletă. Cum se vede pandemia

  1. Domnule Ciutacu, stam in casa cu ochii pe tot ce inseamna stiri si nici nu bagam de seama ca afara au inflorit pomii, primavara isi urmeaza rostul. Partea nasoala e ca Vela nici dupa 7 ordonante militare inca nu stie sa citeasca(ba, hastagistii rezistenti, sa nu credeti ca Veorica a facut meditatie cu Vela la citire!!) si toti cetatenii asteapta publicarea textului ordonantei in media ca sa inteleaga ce a vrut sa spuna ,,poetu” si sa nu incalce vreun articol! Si daca tot mai anunta Vela cate ceva sa ne anunte despre gratarul interzis de 1Mai, sa ne anunte cand trece vara si vine toamna. Noi tot in casa stam! Speram sa fie covidu’ cu blandete si sa nu ne citesaca Vela pe silabe ordonanta ca popii nu au voie sa-si ia concediu de odihna si fiecare cimitir se va dota cu excavator.

  2. Doua persoane din Aiiud au fost amendate ca erau prea departe de casa la cumparaturi. Dl Ciutacu si Dl Cristoiu de frica ordonantellor militare stau in casa, fac un blog. Tradatorii neamului organizeaza transporturi cu autobuze din toate zonele tarii catre aeroporturi. Au avut declaratii cetatenii.,autobuzele au trecut prin zecu de filtre. Cine l-ea permis trecerea. Daca dl Cristoiu pleaca la gagesti, este controlat pe parcurs. Nesimtirea pilitica este mare, aprob prin ordinanta plecarea avioanelior, dirijez extractia muncitorilir, transpirtul ma revolt pentru imbulzeala din cluj. Aceia plecau, duceau boala in Germania, nu m-am sesizat cand cei care veneau in tara in primele zile din martie din italia se ingesuiau in vame si aduceau virusul in Romania. Istoria poate va judeca pe tradatorii tarii care profita de inocenta noastra. Cine coordoneaza actiune de vindere a fortei de munca? Nici un autocar nu putea intra in Cluj fara ok MI. Cand am primit diaspora, am platit carantina nu am pus nici o conditie UE, cand vindem forta de mynca nu punem conditii. Prostie sau tradarea interesului national? Ajutoarele UE acordate sunt folosite in achizitionare de teste, aparatura, banii pleaca din tara tot in ue sau China. Ca mori in spital testat sau netestat pt coronavirus, tot moarte in spital este, din infectii intraspitalicesti, lipsa medicamente, mizerie, lipsa personal, indiferenta, bolile cronice pe care le ai. Se mai strica si un test, dar statul plateste.

  3. @Radu Iulian
    Prietene, sa-ti esplichez cum sta treaba cu organu si cafteala. Daca organu nu-si foloseste si creieru’, ci doar muschiu, si-i da lu’ infractoru’ o smetie iar infractoru cade si da cu capu’ de bordura, organu o ia in mana si se duce la miti sau plateste morman. Infractoru se imobilizeaza prin tehnici speciale la care organu a chiulit de la scoala de organe. Si atunci da cu brandu da nu stie ca-si da singur cu el in cap. Cam asa e in tari cu apa mai calda ca la noi ,da’ cred ca si p-acilea e avocati care stie cu ele si il asteapta pe organ la cotitura. Pricipisi?

  4. Celor de pleaca acum in Germania la munca pe contracte temporale cine o sa le plateasca carantina la intoarcere ca eu sigur nu vreau sa o platesc?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.