Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Să nu uitaţi niciodată, maneliştilor!

Să nu uitaţi niciodată, maneliştilor!

Observ – cu satisfacţie, recunosc – o mare iritare în rândurile elitiştilor portocalii de paradă. Oamenii se simt deranjaţi de alăturarea lor atât de discutatului fenomen al manelelor. Greşit! Favoritul lor a câştigat alegerile pe bază de manelişti şi adresându-se cu precădere votanţilor cu şcoală pe puncte sau, mai ales, fără. Toată campania electorală i-a fost croită, de nişte strategi inteligenţi, pentru targetul low class. Providenţialul a avut clip cu Văru’ Săndel, imn cîntat de Guţă, melodie de susţinere de la Salam şi s-a manifestat televizionistic, cu precădere, la Etno, Taraf şi OTV; plus labeunu. Înainte de Oreste şi după Andreşanca, în locul Magdei Ciumac şi peste rândul lăsat de Ogică la coada pentru sticla de-un milion sau greşesc eu ordinea, dar astea-s deja amănunte.

http://www.youtube.com/watch?v=s-1wPkZ1p6E

Electoratul băsescian se revoltă ipocrit de alăturarea cu maneliştii şi înjură manelele din noaptea de Revelion de pe posturile tv. Staţi liniştiţi, portocaliilor, lângă Salam şi Guţă, acolo-i locul vostru! Vi l-aţi ocupat benevol. Şi vă meritaţi soarta. La fel cum îi meritaţi pe EBa europarlamentar, pe Udrea ministru (abia aştept revenirea postlăuzie a lu’ Ridzi), pe Honorius deputat şi, nu în ultimul rând, pe Băsescu fuhrer. Patapievici şi Mihăieş rimează foarte bine cu Guţă şi Salam, Funeriu şi cu Tapalagă s-au ridicat la înălţimea unor titani ca Tolea şi Ogică, Andreea Pora e ruptă din tabloul de familie de lângă Magda Ciumac, Sabina Fati e la fel de iscusită-n previziuni precum clarvăzătoarea Ildiko, iar Nicoleta Savin se completează cu minunata doamnă Paula Ciuclea. Într-o democraţie, majoritatea decide. Conform regulilor democratice, suntem un popor de manelişti. Şi avem un regim manelist.

http://www.youtube.com/watch?v=kL-KNsvwdaI

Comentarii

comentarii

Similar Posts

236 thoughts on “Să nu uitaţi niciodată, maneliştilor!

  1. Rationamentul e un pic nedrept. De ce e asa de greu de acceptat faptul ca si oamenii inteligenti pot vota cu Basescu? Nici Crin, nici Geoana nu au fost alternative. Mai ales Geoana. Eu am votat cu marinarul pentru ca nu am putut sa aleg un incompetent. Ce era sa fac? Ce sa aleg dintre trei nulitati? Sa stau acasa si sa ma spal pe miini? Inacceptabil. Am ales ceea ce am crezut eu ca e mai bine dintre trei forme fara fond, pentru ca trebuia sa alegem ceva. Daca alegerea mea coincide cu cea a lui Guta nu inseamna ca nu trebuie sa o fac doar pentru ca o face si Guta. Motivele mele oricum sunt diferite de ale lui. Si asta ar trebui sa inteleaga un intelectual. Prea mult patos pentur o chestie frivola ca si politica. E la fel ca si la fotbal. Ne certam ca prostii pentru niste idioti.

    Domnule Ciutacu, un intelectual adevarat nu ar trebui sa ii desconsidere pe cei care au alta parere decit el si sa ii arunce in aceeasi oala cu toti retardatii. Un intelectual adevarat accepta si o parere contrara, pentru ca fara pareri contrare nu pot exista polemici si fara polemici ne-am complace la infinit in aceeasi situatie si am inceta sa evoluam.

    Moartea regilor bucuria nebunilor. Cu ce ar fi fost mai bine daca ar fi cistigat Geoana? E o intrebare la care nici macar un ne-manelist ca Dumneavoastra nu poate raspunde. Am putea insa fabula impreuna, doar asa de placerea discutiei, pe tema asta. Daca vreti putem incepe pornind de la premisa ca eu sunt un manelist si Dumneavoastra nu, eu fiind dispus sa va demonstrez contrariul. Intrebarea este: am la cine?

  2. iar l-am vazut pe Berceanu la TV avand un discurs “tip deja-vu” cu acum o luna sau doua: Bugetul Misisterului e prea mic, in Cehia sau Germania e mai mare, de asta nu avem infrastructura – pentru ca nu sunt bani.

    De data asta TE ROG sa deschizi subiectul in Sinteza, pentru 5 micnute macar. As aprecia o opinie competenta, poate nu sunt eu normal! (pentru ca vreau sa-l bat).

  3. Domnule Ciutacu,
    Va rog din suflet sa imi acceptati aceste linkuri catre blogul meu.
    Am scris o scrisoare catre parlamentarii PSD si PNL pe care ii rog sa nu voteze proiectul bugetului asigurărilor sociale de stat si sa nu accepte prin votul lor condamnarea la moarte a pensionarilor romani. Stiu ca blogul dumneavoastra este citit si de lideri PDL.Poate reusim sa ii sensibilizam cat de cat.
    http://theodora0303.wordpress.com/2010/01/06/scrisoare-catre-parlamentarii-psd-si-pnl/
    http://theodora0303.wordpress.com/2010/01/06/ruga-pentru-parintii-si-bunicii-nostri/
    http://theodora0303.wordpress.com/2010/01/06/cine-are-parinti/
    Va multumesc din suflet
    Cu deosebit respect

  4. De ce politica se intersecteaza cu manelele, pentru ca sunt frati gemeni.
    Atat politicienii cat si manelistii traiesc bine, primii pe banii romanilor (din impozite),ceilalti din banii prostilor care ii asculta si din lipsa impozitelor.
    Cand ma refer la prosti ma refer la cei cu studii superioare, medii, fara studii care asculta manele.
    Basescu spunea:
    Scoala scoate tampiti,
    tocmai acesti tampiti l-au facut presedinte.

  5. Ii condamnam pe manelisti dar presa de ce le face publicitate? Intorcandu-ma la reforma presei, as vrea sa spun ca nu mai vrem sa auzim de vedete de mucava; nu mai vrem ca incultura sa fie raspandita, etc. Multumim ca ne ascultati!

  6. Pana mea Ciutacule, ai facut-o celebra si pe Cernahoschi aia, a trecut si ea de 100 de comment-uri la un post:)))))))

  7. @Paul: mananca si gura ei o painica alba; da’ nu cred ca-i bine ca s-a aflat in piata trecutul ei sereist. nu cred ca d’aia a fost trimisa in presa

  8. “Fiind pomenita de Ciutacu, ai obtinut cele 15 minute de celebritate, banuiesc ca asta este articolul tau cu cele mai multe post-uri.
    Vezi ce bine e sa fii bagata in seama de lume:)))))”
    Atat i-am transmis si eu.
    Spor la treaba, bine ca esti geana pe Gura Presei ca Badea, tot la sex se gandeste si la lubrifianti:)))))))
    Oricum mi-ar place un talk-show moderat de voi doi:)))

  9. Oricum ma mira tupeul unora, asta scrie ca si cum as posta eu acuma pe un blog, how the fuck is Ciutacu, oricum sincer cred ca la Cluj sunt mai cunoscut decat ea:)))))))

  10. aseara am fost la v… sa-mi platesc telefonul,si tipa ma intreaba numarul….
    eu il spun dar fara zero ci incep direct cu cifra 7
    ea ma corecteaza-adica 07…..
    zic-daca tzinetzi neaparat
    aici intervine raspunsul ei-stitzi eu sunt blonda
    m-a lasat paf,mai ales ca-mi dorisem sa incep anul mai bun,mai intzelegator
    citind-o pe Laurica aflu ca si ea este mai blonda decat tipa de aseara…………….

  11. Scuze pentru offtopic, dar m-am gandit ca o sa te distreze si pe tine si pe vizitatori.E tot un fel de manelism. Debutul in forta a lui Andrei Gheorghe la MF:))

  12. Ce critici sunteti cu populatia de culoare din tara asa…

    Ia sa stati voi infometati cateva luni de zile sa vedeti cum votati cu oricine la primul pui congelat care va iese in cale…

  13. “…exista un lucru ce nu trebuie uitat, pe care lumea nu are dreptul sa-l uite: majoritatea nu poate niciodata sa inlocuiasca un om. Ea reprezinta intotdeauna nu numai pe cei prosti, dar si pe cei lasi. Si, pe cat este de adevarat ca o suta de visatori nu fac cat un intelept, tot asa, de la o suta de fricosi n-o sa scoti niciodata o hotarare eroica.”

  14. Domnule Ciutacu,
    In primul rand, va multumesc pentru interventia dvs. privind postarea inregistrarilor cu emisiunile Antenei 3.Desi,cu intarziere de o zi, ” pila” a avut efect.In al doilea rand, legat de farsele lui Buzdugan,prezentate aseara la Sinteza vreau sa va intreb si stiu ca intrebarea mea va suna ca dracu’: Farsele cu “Absurdistan land” dar mai ales cea cu ” schimbarea mentalitatii prin cerere la politie” sunt adevarate ??? Adica, asa “arata” azi o persoana ce se prezinta contabila??? Vorbim , totusi, de studii medii sau liceu macar.Eu sunt de ceva timp plecat definitiv din Romania dar imi este aproape imposibil de inteles cum se explica o asemenea traznaie? Nu c-as fi fost eu vreun eminent, dar scoala lui Ceasca, despre care s-a spus ca trecea, la norma, toptanul de natarai pentru ca erau obligatorii 10 clase, nu cred sa fi legitimat cu diplome asemenea loaze.Stiti? Nu sunt vreun nostalgic al acelor timpuri dar imi amintesc cea mai grava dintre acuzatiile aruncate lui Ceausescu la “proces” : incatusarea spiritului romanesc.

  15. Domnule Ciutacu,
    Un postac de-al doamnei Laura Cernahoschi considera ca meritati un proces de calomnie. 🙂
    Ma mira sincer 🙂 ca nu a auzit de dumneavoastra, ca de mine a auzit.
    A avut si o tentativa de misto pe Voxpublica la adresa comentariilor facute de mine pe site-ul lui Ion Iliescu.
    Am raspuns asa cum merita, adica cu bun simt si amabilitate 🙂 Nu stiu daca a inteles ceva….
    http://theodora0303.wordpress.com/2009/12/28/cum-ati-reactiona-daca-cineva-ar-deschide-un-cont-pe-numele-vostru/
    Nu ma bucura raul nimanui, nici macar al iei.
    Cu deosebit respect

  16. Am dat o tura pe la doamna ceea!!!
    Foarte deschisa la culoare. Sa nu zic decolorata!! … din toate punctele de vedere.
    Din nefericire, sau poate din ea, comentariile de pe blogul madamei sunt de toata jena. M-am enervat inca de la primele citite. Nu mai stiu ordinea. Da’s vreo cativa acolo care sunt scandaluiti rau cu gramatica limbii romane.
    Is multumita in schimb ca nu-i asa de urata ca A.Pora!

  17. PROTESTEZ !!! Sa se puna impozit pe prostie… e-he… daca am eradica si hotia, am avea autostrazi, orase sau chiar o tara poleita cu aur.
    Inspirat articolul. Din pacate insa, dureros.
    Daca ati observat, manelistii care l-au citit n-au inteles o iota. Este bine ca le raspundeti, sa vedem ce le fasaie mintea. Atat pot, atata debiteaza. Sa nu mai vorbim de cei pentru care singurul argument este injuratura si care n-au ce cauta pe aici.
    Problema este ca tocmai astia sunt ingrozitor de rai si razbunatori – imi suna…a base -. Noi acceptam ca ei sunt o majoritate, dar ei nu accepta ca noi avem dreptul sa criticam. Daca va uitati la reactiile lor, ei sunt castigatori si cu toate acestea ei au resentimente, ei urasc, ei se revolta ca noi nu numai ca ii criticam, dar avem si tupeul sa traim.
    Sincer, daca as fi fost habotnica si mai naiva, as fi considerat ca am fost atat de pacatoasa incat am ajuns deja in iad.
    In fiecare zi am impresia ca ma lupt cu niste mori de vant care functioneaza ca niste avioane de vanatoare. Sunt in fiacare clipa vigilenta, sa nu cumva sa se insufleteasca moara si sa ma ciuruiasca… printre pale.
    Nu va invidiez, gandul ma indeamna sa cer, sa va tina (sa ne tina) Dumnezeu sanatosi.

  18. slogan post alegeri:pdl,pdl mare pacoste mai e!!!!!basescu pentru Romania=cancer politic.in rest,sa traiti cum si nu cu cine,a-ti votat.

  19. Astept cu maxima satisfactie in care hrp se va producela otv si taraftv in compania ilustrilorgutza si salam. se poateforma kiar un cvartet celebru daca-l coopteaza si pe liicica bu.ze dulci

  20. Tot ce scrieti dovedeste ca mai exista oameni curajosi ….sunt oameni inteligenti in tara asta care nu au insa puterea de a da forta celor din jur;dumneavoastra,puteti!va rog sa continuati ,chiar daca asta inseamna nopti nedormite sau ….

  21. Pai domnu Basescu s-a dat cu manelistii ptr ca in industria manelareasa se petrece cea mai mare evaziune fiscala si ca sa nu ii ia lu
    “Salam” painea de la gura la pus sa ii faca aceasta manea ptr populatia “saraca cu Duhu”

  22. asta e Romania… o manea si din pacate pentru noi condusa de un marinar manelist

  23. Jale mare,frate Victor Ciutacu!…Ma cutremur!….& stii de ce?pentru ca-n tara asta,sint din ce in ce,mai convins,…ca e loc & de mai rau!
    Manelele,semintele,(topisme;cum le zic eu!:d),tablele-n maiou la un mic in fata blocului,& sindromul columbeanca,(nu merita scris cu litera mare),….astea deja,sint “valori”,bine-ntepenite-n mentalul colectiv!
    Obesrv,dar fara sa ma mai surprinda,ca in loc sa ne deschidem orizonturile,involuam!Cam aceeas chestie,se-ntimpla speciilor in plin proces de extinctie!
    Personal,nu mai sper & nu mai astept nimic!
    Multumesc insa,tie & colegilor tai,pentru emisiuni!….Macar atit;…ne-a mai ramas!

  24. Din pacate,la numarul mare al etniei si la micii,faina,pilotele si 50lei/persoana,atat pentru manelistii lui Base cat si pentru amaratii cu pensii mizere sau pentru cei fara serviciu,iata-ne pe noi,astia care nu stim canta si care,din prostie ne-am scolit in loc sa ne manelim,pricopsiti cu un presedinte care(uitati-va cat de sugestive sunt posterele tinute in maini de ELITA care canta)care ne face sa,,murim bine”.Sa fie la el,cala noi.Apropo ca nu ne minte-minte frate cu mana pe biblie.Cunosc familia acelui copil neatins de dl prezident.

  25. draga dle ciutacu,

    glumele astea ma scot din minti. basescu la fel. va rog sa discutati si cu ceilalti oameni care apar pe la tv si pe care ii cunoasteti, sa nu mai ia de acum in gluma personajul proslavit de atatia romani.
    basescu este o amenintare reala pentru demo cratia romaneasca, atat cat s-a facut ea in 20 de ani. basescu are fani fanatici. si nu numai printre manelisti. soacrul meu e doctor in stiinte naturale si omul e un fanatic sustinator basescu. ma cert cu el aproape saptamnal. ultima lui idee este modificarea constitutiei pentru a-l lasa pe carmaci inca cel putin un mandat , dupa 2014. stiu ca nu e chiar atat de usor, dar cu un referendum asta chiar ar compromite democratia .
    nu vedeti ce reformare a parlamentului propune dl. basescu- prigoana jr.

    de aceea , va rog sa militati impreuna cu toata presa , pentru o solidaritate parlamentara impotriva unui presedinte care , dupa umila mea parere ar trebui suspendat pentru a doua oara si trimis impreuna cu pd -ul sau la groapa cu gunoi. nu pot sa inteleg cum de a putu geoana sa piarda aceste alegeri. cu aceasta durere voi trai inca 5 ani. parca sunt prizonier in tara asta, nu chirias. de aceea , ma si gandesc uneori sa incerc sa plec undeva prin europa, dar si acolo lucrurile merg cam prost.

    de aceea trebuie luptat la baioneta pentru orice drept si orice lege pe care basescu vrea sa le ia romanilor, si sa le dea portocaliilor. hai, ca se poate. si cu udmr cat de cat responsabil, poate vom reusi sa rezistam pana in 2012.

    salutari si numai bine. la lupta contra genocidul pe care-l patroneaza iresponsabilul si rau intentionatul basescu.

  26. Radule de faza asta cu modificarea constitutiei am auzit-o si eu de curand din gura unui membru???PSD??? si m-am ingrozit.
    E vorba sa se modifice constitutia cu urmatoarea fraza;-Sa nu ai voie mai mult de 2 mandate consecutive.
    Adica in 2014 sa-l avem pe piticu atomic BOC presedinte (caz in care base priministru)iar in 2019 idem 2009.
    Oare ce mananca astia in PSD de au ajuns sa scoata idioteniile astea pe gura,probabil ca le convine situatia in care sunt acum.

    Imi este groaza sa mai aud de astfel de modificari ca astia din PDL chiar pot s-o comita astfel.

    PS. tineti minte
    NU furati,guvernului nu-i place competitia.

  27. ce tare :)))unde este o stire despre manele acolo sunt si cele mai multe comenturi:)))comic dar si tragic

  28. am si eu o intrebare, referitor la emisiunea cu honorius prigoana: a mancat honorica a lu’ mama salam cu soia??? nuuuu??? pai atunci ce cauta in politica?! va mai aduceti aminte cand un OM de talia lui Ratiu a fost huiduit pe acest motiv?!

  29. Eu inteleg ca dra ziarista e blonda si, ca atare are ceva scuze, dar nici chiar sa il acuze pe tanar ca nu e din familie umila si umilita de saracie. Deci e conditie eliminatorie sa fie un zero barat ?
    Baiatul greseste ca va permite sa il mishtocariti chiar asa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.