Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Ziua politică pe înţelesul băsescienilor

Ziua politică pe înţelesul băsescienilor

1. Geoană a fost trimis astăzi de ANI la Parchetul General, iar lui Năstase i-a pus DNA, tot astăzi, sechestru pe casa din Zambaccian. Nea Trăiane, de ce nu ne spui tălică de la obraz care dintre Mitrea şi Diaconescu trebuie să fie ales preşedintele PSD? N-am vrea să stăm încordaţi până la congres. Oricum, date fiind rahaturile în care i-au băgat nevestele pe ultimii doi preşedinţi ai PSD, eu aş modifica statutul şi aş introduce obligativitatea de a nu fi căsătorit pentru a putea candida.

2. Imensul caracter Florin Călinescu e-n cărţi să candideze din partea PD-L pentru dregătoria parlamentară lăsată liberă-n colegiul 19 de demisia Danielei Popa. Cum nu pot crede în ruptul capului că liberalul nea Florin de labeunu ar putea fi şantajat cumva cu dosarul de la DNA, rămâne că a fost convins de L-ul din coadă :))

3. Ţiriac a fost găsit turnător de bine de CNSAS, Roşca Stănescu acuză CNSAS că nu vrea să-l recunoască de colaborator, iar Voiculescu, iar Voiculescu află săptămâna viitoare verdictul în procesul cu CNSAS. Nu-i aşa că viaţa noastră ar fi mai seacă fără CNSAS? Căruia bănuiesc că absolut întâmplător şi fără legătură cu ştirile de astăzi i s-a schimbat recent preşedintele, că nu mai făcea faţă Csendes stressului…

4. După cum ne-au promis fanii săi şi maestrul Cristoiu în campanie, Băsescu se va schimba după recâştigarea puterii şi va deveni un tip sobru şi procedural. Cele trei puncte de mai sus sunt mărturia vie a transformării previziunilor în realitate.

UPDATE: Victima noastră naţională, legendarul naiv şi mustitor de talent Mutu, a MAI fost descoperit pozitiv ŞI pe 20 ianuarie 2010. Ştiu, mafioţii italieni, capitaliştii englezi, Mourinho şi cu Gheară sunt de vină că Briliantul haleşte pastile ca motanul meu Billy Idol bobiţele cu ton şi aloe vera.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

110 thoughts on “Ziua politică pe înţelesul băsescienilor

  1. E un simplu exercitiu de imagine.
    Tara e asa de napastuita de molima orange incit ei nu pot decit sa faca circ scotind la inaintare toate dosarele prafuite care nu rezista la o examinare atenta.
    Vor spune unii ca o fac pentru raportul de tara pe justitie .
    Pina la acel raport, cred ca din cauza ca peste 30.000 de firme romanesti nu mai exporta vom avea somaj peste previziunea amabila a fmi de un milion de someri.
    base e intelept si tace boc se lauda!
    suntem intr-o tara in care trenurile se suspenda din cauza unui frig de 20de grade C si a unor nameti de 30 cm. ministru berce il insoteste fara nici o jena pe zeus cel portocaliu la chisinau. poate le da un pic de modernizare si lor(sau sa le schimbe ecartul!).
    sunt curios de unde scot cele 100 de milioane de euro promise de base. va face tatulici un teledon?
    nu stiu sa se fi hotarit undeva de catre parlament asa ceva. inteleg ca ajunge doar cuvintul lui base. e de bine …
    avem ce au votat unii si au furat ai lor.
    poftesc electoratul orange anticomunist sa stringa din dinti!

  2. face loc pentru ce va urma.e filmul lui.episodul 11oo…si noi?pai da,suntem pe aici urmarind cu naivitate sau neincredere propriul dezastru.eu vreu sa ma mut pe pandora:),:(

  3. Basescu se teme de Adrian Nastase ,ca presedinte PSD , fiind in opozitie pana in 2012 o sa creasca PSD si PD-L o sa scada ,dar Basescu uita ca orice ar face el PD-L tot o sa scada cu somajul,birurile, romanii nu mai uita in 2012 si or sa voteze cu opozitia PSD si PNL

  4. Nu inteleg ce se intampla , cand vreau sa postez la tine MI SE BLOCHEAZA NETUL (nu “pica”, se blocheaza…!) Sa vad acum , din nou…

  5. A mers de data asta dupa 3 postari nereusite , urmate de blocaje , dar nu mai ma pun sa scriu din nou ce-am zis … Mi-a “trecut cheful”…

  6. Puteam sa jur ca mai devreme sau mai tarziu avea sa se intample ceva.Prea mergeau discursurile `la liber`..ba cu voturile,ba cu flacara violet. Intre timp,Basescu le-o cocea cu atentie.

  7. “Marele caracter” Florin Calinescu, fostul recitator de poezii patriotice la liceul C.D. Loga din Timisoara de la jumatatea anilor ’70 probabil ca bate recordul de lichelism in politica romaneasca: la parlamentare a candidat pentru PNL, dupa un an si ceva la PD-L. Pe cand la UDMR? :))

  8. Buna seara d-le Ciutacu,

    Cata dreptate aveti!
    Ma rog la Dumnezeu sa mai traiesc ,sa vad unde ajungem.

    Va doresc ,din toata inima numai bine,un week-end cum va doriti si sa fiti mereu asa cum sunteti,
    IoanaP

  9. Victor, respectivii si-au facut-o cu mana lor! Ma refer la situatia in care sunt acum, aceea de a fi anchetati de ANI. E clar ca Basescu da ordinele de asa natura, dar cand o sa vad la tine pe blog ca vei scrie despre raul care l-au facut tarii si cei din PSD nu doar cei din PDL? Cat despre Voiculescu… mai are rost sa asteptam raspunsul CNSAS-ului?

  10. Romania este isterizata de politica de ceva timp asa ca numai ofensiva generalizata impotriva liderilor PSD ne-a mai lipsit. E clar ca miza este subrezirea opozitiei, ceea ce se obtine prin anihilarea liderilor politici.
    In republica portocalie nici nu ne putem astepta la altceva decat la scandal dupa scandal, pentru exterminarea opozantilor lui Basescu.

  11. daca tot raman in carti – cf scenariului de mai sus – doar mitrea si diaconescu nu aveti impresia ca diaconescu mai ca ar vira (pe post de iepure sau altceva) spre geoana?
    nu stiu de ce, dar o flama mov ma duce cu gandul la conspiratia asta :))
    nu ca ar fi vreun pui de inger “mitrea portavoce”, ba, dimpotriva as zice eu lovit de aceeasi flama…
    incurcate sunt caile luptei pt ciolan in psd si nu numai…

  12. Domnule Ciutacu,

    Va zic ca viitor analist politic incepand cu vara asta.
    Atat timp cat instanta politica suprema in Romania( presedintele) nu este cu adevarat neutru, iar sistemul administrativ nu va fi organizat dupa competente( vezi sistemul UE) si nu delagari in functie de cens, nu putem vorbi de stat national de drept.

    In Romania sistemul este un sistem totalitar de sorginte oligarhica, in care bogatiile is impartie intre guvernanti si anumite forte straine.:)

    un student de 21 de ani.

  13. Ce fain era pe vremea lui Iliescu…Desigur in comparatie cu vremurile de cacat de acu’.Chiar si de nea Nicu imi e dor.Cel putin ala a fost un prost cinstit, ce-avea in gusa si-n capusa si daca ne-a pus la regim a lasat ceva dupa el.Lichelele astea de acum n-au nici un scrupul.

  14. 1. Basescu e cel mai razbunator om posibil. Daca te iei de el, omul asta face orice sa te distruga. Si cum de la psd are pe cine… nu ii plang de mila lui prostanacu sau lui bombonel, vreau doar motive serioase pentru ei. Ah,da, si vreau si niste videni, berceni pe la dna si ani.
    2. Alta zdreanta. Sa-l puna pe caracterul honorius, ca si asta are limba catifelata.
    3. Voiculescu= turnator imputit. Toata lumea stie treaba asta, nu inteleg de ce nu tace si tot face pe nevinovatul.
    4. Il doare-n ….
    5. Mutu e un jeg, sper sa nu mai auzim de el.

  15. Transmite-i lui Badea,ca sunteti prieteni :
    1.Burebista :
    -a creeat Imperiul trac
    -a ordonat arderea (nu taierea) viilor
    -a fost omorat de “oligarhi” in anul 44 BF
    2.Decebal (per Scorilo)si-a taiat capul,pentru a nu fi prins de romani (106 AC)
    3.Deceneu a fost “Mare Preot” al lui Decebal
    Search “goagal” !
    Obs.Am facut “Speciala de matematica”,si,daca te bagi,ne trimitem reciproc integrale

  16. Faza cu Tiriac… n-am inteles-o…
    Omul a semnat un angajament ca sa poata iesi din tara, sportiv fiind, si destul de inteligent ca sa nu adopte un comportament de dizident cretin…
    Pe urma le-a raportat baietilor de cate ori se pisau colegii lui pana s-au prins astia ca n-are asta nici-un chef sa toarne…Simplu si eficient… Macar sa fi facut asa toti…

  17. @ bocitorule,cinicule….
    ce bine a fost la mineriada!!! I-ai facut oameni pe dentisti si ortopezi…..poate si pe gropari.Sanatate !?????

  18. Reforma lui Basescu nu incepe cu STATUL ci cu PARTIDELE.
    Daca reuseste sa isi puna lingaii cu limbi catifelate in fruntea PNL si a PSD, atunci va demara si reforma statului spre dictatura.
    Basescu va ramane in istorie ca primul dictator al Romaniei din secolul XXI.

  19. D.N.A. şi A.N.I. anchetează, cercetează dar marii corupţi tot prin ţări exotice îşi serbează sărbătorile şi nu în “locuri exotice” gen, Rahova, Jilava ş.a.m.d.

  20. GATA,M-AM HOTARIT DE AZI SUNT PD-L.
    AM VAZUT CE SIIT FRUMOS AU SI CUM VORBESC EI ELEVAT SI CONVINGATOR ,LE DAU DREPTATE SUNT CEI MAI BUNI DIN ROMANIA.
    DE CE SA-MI FIE FRIG CIND POT AVEA CALDURA DE LA EI
    MANIPULATORILOR ,NU VA MAI CITESC,

  21. Deci daca ANI il cerceteaza pe Geoana, e groasa treaba. A pus-o Geoana, n-are sansa de scapare. ANI astia isi fac treaba ca o adevarata institutie a statului. Se face dreptate, dom’le, in sfarsit!
    (Sper ca e evident tonul ironic)

  22. Daca ANI sau DNA se ocupa de un apropiat al presedintelui atunci e o dovada clara a coruptiei regimului dictatorial Basescu-Boc-Udrea. Evident ca daca nefericitul e din tabara democratica (adica admiratorii lui Putin) atunci este o victima a tiranului.
    Bine ca a fost inlaturat disidentul Ion Carstoiu, altfel cine stie ce elucubratii ar fi mai fi publicat. Nu de alta dat intina nobilele idealuri ale libertatii de expresie.

  23. 1. Individul ala sinistru de la conducerea ANI, trebuie dat jos urgent. Trebuie pornita o campanie de presa si facute presiuni impotriva lui, daca nu se simte, si vad ca nu se simte cu musca pe caciula. O asemenea hahalera, fost procuror!!! cu implicare in acte de camatarie, nu are ce cauta acolo.
    2. “Maestrul” cristoiu? Nici n-ar mai trebui sa-i pomenim numele…
    3. “Imensul caracter” calinescu? Caracter infect la caractere infecte trage.

  24. Zau ca-mi pare rau ca tocmai soatele le fac rau candidatilor la presedintia PSD-lui, cele care isi adora partenerul. Chiar sunt inconstiente? Da, dupa fapte asa este.

  25. intre toti scriitorii de presa, cu sonor pe tv, nu s-a gasit unul sa propuna stabilirea unui pluton de paras la targoviste. asa pentru taiat moturi…

  26. “Tireacul” sireacu de el.Ca turnator de bine trebuia sa invete si el cum se intocmesc actele apoi desigur a trecuta la alta liga .Da ce ,crede cineva ca s-a lepadat asa pur si simplu…?

  27. Felicitari Basescu si PDL, felicitari doamnei Udrea, la suceava ANL-urile s-au dat numai pe spaga, s-au facut contestatii la prefectura dar tot degeaba, tot numai oamenii PDL-ului au acces la locuinue, daca s-ar interesa peste 50 de beneficiari au proprietati imobiliare pe numele lor, apartamente, case, terenuri si mai primesc si ANL-uri, e simplu de controlat dar nu se doreste???
    Felicitari Doamnei UDREA!!!!!!!!!!!!

  28. Toata lumea se plinge de lipsa de la inventar al dosarului de la Anvers.
    Chiar nu se poate manufactura unul,inteligent ?
    Problemele politice al Romanicii sint arhicunoscute,iar acestea par ca vor ramine asa inca citiva ani buni.
    De aceea sint foarte tare interesat de mitza ciutaceasaca.Pe gogal nu am gasit informatii,ma simt frustrat.:)

  29. In Romania libera de ieri am citit un articol de tot rasul.
    Exista cineva in Romania care crede ca Basescu ar putea ajunge un presedinte de paie. 🙂 🙂 🙂 Aceasta persoana este domnul Cristian Campeanu. Domnia sa ne anunta ca este posibil ca Traian Basescu sa fie trecut pe linie moarta de catre PDL.
    Dupa parerea mea Basescu a facut tot ce a putut sa isi discrediteze adverasarii si chiar sa le distruga cariera politica. Basescu este, asa cum singur a declarat un jucator.
    Basescu nu este omul care sa renunte. Lui Basescu nu ii place sa piarda. Nici nu accepta ca acest lucru este posibil.
    http://theodora0303.wordpress.com/2010/01/30/crede-cineva-ca-basescu-poate-ajunge-un-presedinte-de-paie/
    Cu respect

  30. V-ați fi imaginat că există un prostănac mai prostănac decât PROSTĂNACU’ ?!? Viața este plină de surprize…Acum îl avem și pe Mutu, iar prostia lui are dimensiuni planetare. I-aș ura la mai mare, dar mi-e teamă că s-ar putea îndeplini:):)

  31. Cat timp plangerile, reclamatiile, sugestiile,
    nemultumirile se petrec pe bloguri, forumuri,la tv, inseamna ca este (inca) bine.
    Avem un cadru organizat, iar oamenii isi expun parerile. Ca asa ii in democratie. Doar si conducatorii tarii fac totul in mod corect si transparent…
    Sunt curios cand se va ajunge la anarhie…
    PS
    Il vad pe Mircea Basescu la nasit cu Bercea Mondialu´. Nu-i minunat ce se intampla?

  32. Pentru Octopus de la bocitor cinic citire : Octopoade taica…Pun la bataie cravata mea de pionier, roasa de molii, contra geaca matii portocalie, nou-nouta, ca talica pe vremea decinderii lampaselor in Bucale sugeai, cel putin, boni-bon, cand nu te scobeai in nas sa faci bilute.As risca sa spun Octopoade ca Revolutia inca te-a prins in faza de proiect,fiind tu rodul pacatului post-decembrist al progenitorilor tai.Apartii asadar nepoate Octopus zgubiliticei generatii a lui Floooorin Calineeeescuuuu care-a luat la cunostinta de istoria recenta a tarii doar din auzite, din ce-au mai putut si profii de istorie sa va spuna (atunci cand nu va sunau celularele in clasa) si,in cazul celor mai “dotati” dintre voi, din literatura lui Pavel Corut.Sunt sigur ca de-acolo ti se trage si IP-ul asta glorios-OCTOPUS-curat securistic.E posibil Octopoade taica sa fi reusit in viata si sa fi ajuns securist” in democratie”.Poate nu.Problema e ca desi ai crescut Octopoade si acum, dupa ce ti s-a rupt si ata,ai si opinii politice.Insa, in realitate, tot cu degetul in nas ai ramas si cu sugiucul in gura.Altfel ai fi aflat si talica ca marele anticomunist Basescu,cel pe care il admiri acum,era subsecretar de stat la M.T,deci in Guvernul care, zice-se, a adus minerii sa-i bata pe tipii cu barba si ochelari din Bucuresti.Deci Octopoade taica,anticomunistu’ si antimineriadu’ de azi era,pe atunci in aceeasi tabara cu Iliescu si ai lui.Are si Iliescu petele sale negre,mortii sai pe constiinta insa,asa comunist sadea cum e el,are mult mai mult caracter decat Baselu’ tau.Si sa stii ca n-a trebuit niciodata sa planga la comanda la televizor si sa dea in boghi’violeti ca sa castige niste alegeri.Si nici n-a folosit securitatea si ambasadele pt a depasi recordul mondial la bagat voturi false in urne.Si nici nu s-a incuscrit cu Bercea Mondialu’.A stiut si sa piarda demn in favoarea jocului democratic.Fa un exercitiu de imaginatie Octopoade.Imgineaza-ti-l pe Basescu presedinte prin 90 in locul lui Iliescu.Ca sa nu mai spun in locul lui Ceasescu…pohta si polutia lui, de-o viata de marinar.Cam asta-i Octopus baiatule,anticomunistule,antimineriadule…ce jalnic..portocaliule…

  33. Oare nu mai apare ceva nou pe agenda politica a lumii politice? Cu siguranta, nu.
    Candidatura lui Cristi Diaconescu trebuie tocata. De ce? Pentru ca dumnealui prea este proaspat in politica romaneasca, si poate pana la urma tot ii vor gasi ceva cusur pentru care sa intre in gura “lupilor”. Pana acum are imaginea impecabila, e impaciuitor si nu-si-a demonstrat ambitii mari pentru putere, ci pentru binele partidului. Sa vedem in cele din urma il vor sacrifica?

  34. “cum s-o fi coborat bercea mondialu atat de jos?

    mare dezonoare pe interlopul bercea mondialu! pai sa-si pateze el reputatia cu clanul mafiot basescu?

    chiar asa de jos a ajuns bercea sa se inrudeasca cu o familie de toata jena?

    adica numele de bercea sa fie de acum tarat in noroi de asa o alianta rusinoasa? ce zice piranda, ce parere au puradeii, ce spun ceilalti puscariabili din familie de asa o alianta care ii trage in jos?”

  35. Victore, intreaba-l pe Burci ce pati zilele astea. Asa ca nici Mitrea nu mi se pare chiar “scapat”. 🙂

  36. Mondialu (ala cu botezul) , cercetat pentru evaziune fiscala zice-se ,in mod sigur va scapa de dosare .Ce loc minunat pe pamant….

  37. Boss stai linistit ca Mitrea si daca+candideaza singur nu iese iar Diaconescu e prea fin si oricum nu intelege Base nimic de la el asa ca… oricum e nasol si daca PSD-ul are cohones il aleg pe Nastase care in minutul unu vine si zice “chelu’iesi la interval sa-ti vad jocul de glezne, da ma fraiere am furat termopanele da’ fractu mai fura grenade? ce vrei ma si vila din Zambaccianu-u,ia’o fraiere ca ma mut in Mihaileanu. Si acum fara misto un singur om e instare sa-l faca pe base si ala e Badea, pt. ca: 1,2,3,….16374895786859340328.

  38. Va rog,daca are cineva link-ul in care Basescu spune despre Adrian Nastase ca este cel mai bun prim ministru…Multumesc frumos!

  39. Doamne, ce incurcate sunt caile Domnului! Acest, Andrei Alexandrescu de care Geoana a remarcat: “E bine, avem resurse”, oare pe ce lume traieste? Trebuie sa fie chiar cu mintea dusa sa creada ca fara sustinere, doar in baza “ideilor” pe care le va prezenta, va castiga sustineterea. Dar mai stie cineva daca nu cumva are dreptate?

  40. Sunt mereu atacate doamnele Geoana si Nastase,acum a aparut ceva si cu d-na Antonescu,dar as fi tare curioasa femeile lui Basescu chiar sunt ingerasi? Prima Doamna este tare stearsa saracuta,dar media tot ar putea gasi ceva macar de dragul divertismentului.Sunt f rea si pornita pe Clanul prezidential caci mult rau ne fac noua tuturor.Ma tot gandesc la cei din Servicii ca n-or mai fi printre ei si OAMENI?Fac si desfac in tara asta tot,sunt santajati probabil,unii,de catre politicianul nr 1,altii santajeaza in numele Aceluiasi 1.Prea multe afaceri strica in politica.Eu as face o lege care sa desfiinteze candidaturile oamneilor de afaceri si sa se faca o Scoala de Politica din care sa iasa profesionisti in ale politicii.Desigur,nu se poate asa ceva,dar sunt scarbita de cei care desconsidera pe cei ce nu fac averi din politica.Nu ca ne-am intors la “Epoca de aur”,ci am coborat mai jos!Noi,cei ce ne-am trait traiul,ce sa mai asteptam?Nici timp nu prea avem si nici optimistul tineretii.Am vrea totusi pt copiii nostri si pentru nepoti,daca se poate,NORMALITATE !!! Media favorabila Puterii este anormala intr-o tara democratica.Mi-e mila de cei care pupa dosuri,in speranta ca se vor catara si ei spre cascaval,sau poate habar n-au despre normalitatea unei vieti decente,poate n-au destula cultura,poate sunt rauvoitori,poate,poate….?Salut Trustul “Intact” pentru calitatea oamenilor,publicatiilor si unele emisiuni.

  41. Si eu ca Zaratustra Nostradame… ca prea s-a luat de mine … ca flacara violeta de omul sanatos.

  42. Sechestru

    AN manifestă o nervozitate neobişnuită în plenul prelungit al Camerei, fapt sesizat de doamna Udrea care-l abordează discret :
    – Sunt probleme ?
    – Da. Mi-au pus sechestru pe „organ”…
    – Şi cum vă descurcaţi ?
    – Pe bastonul poziţionat cu un capăt sub scaunul doamnei Preşedinte.
    – Ce inteligent(râde fermecător) ! Şi eu care credeam că i s-au rupt apele !

  43. pe basescu il doare la basca de PSD.
    Geaona si Nastase au luat bataie de la EL, Diaconescu e mai sters decat astia doi la un loc.
    Mitrea e singurul cu mustata,e singurul care il poate bate pe Boc la alegeri…si culmea el e acuzat ca e PDList…
    Mitrea e cel mai periculos pt PDL, sa lasam ipocrizia…Geoana, Nastase si Diaconescu nu ar castiga alegerile nici daca ar vota numai ei 3.

    Si oricum, si oricum, daca PSD si PNL iau 80% din parlamentari in 2012-si Boc e premier in exercitiu si Basescu nu vrea sa puna decat de la PDL, ce se intampla? nimic- ramane boc si iar boc…pana cand il voteaza parlamentraii care vor trece iar la PDL…
    mai ramane ca Boc sa castige prezidentialele contra lui Diaconescu…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.