Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Vuvuzela poporului suveran (guestpost)

Vuvuzela poporului suveran (guestpost)

Liviu Pantazi

Populatiile Zulu se pare ca foloseau instrumentul numit “vuvuzela” pentru a anunta diverse intalniri in comunitate. Datorita sunetului numit “vuvu”, instrumentul a fost denumit “vuvuzela”. Vuvuzela este are cam 1m lungime, simplu de construit, ieftina (eu am platit 10 CHF la Ochsner Sport pentru una) si in acelasi timp extrem de eficienta -> produce sunete de intenstitate aprox 131 dB, nivel extrem de periculos pentru urechea umana. Pe langa faptul ca produce sunete foarte puternice, acestea sunt si foarte deranjante pentru o ureche neobisnuita.


 
La multe mii de km departare de populatiile Zulu, populatia din spatiul carpato-danubiano-pontic a creat prin reprezentanti propria vuvuzela: Emil Boc. Ca si vuvuzela, e mic. Ca si vuvuzela, e ieftin si produce zgomote puternice si neplacute. Portavocea e o chestie mai complicata. Sunt de parere ca vuvuzela il caracterizeaza cel mai bune pe premier iar Zulu e mai aproape de noi decat spatiul Schengen.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

88 thoughts on “Vuvuzela poporului suveran (guestpost)

  1. O zi buna sa aveti dle director.Sint grec din atena si jurnalist in tara dvs.Trebuie sa va informez ca in grecia guvernul elen a hotarat sa nu mai taie nici un euro din pensie pensionarilor.Motivul e ca niciodata FMI nu a propus guvernului elen o asemenea masura.Ma intreb cum la dvs se taie din pensiile oamenilor daca tara mea e intr-o situatie de zeci de ori mai dezastruoasa decit ROMANIA.VERIFICATI VA ROG SPUSELE MELE
    CU RESPECT
    NIKOS KOUDOUNIS

  2. daca vuvuzela nu poate fi interzisa pe stadioanele de la cupa mondiala “vuvuzela” noastra ar putea fi cenzurata, oprita daca am fi popor si nu populatie, dar de unde nu e (minte) nici dumnezeu nu cere

  3. Cred ca se aduce atingere vuvuzelei prin asociere cu bok. Este atit de mic,de insignifiant,invizibil. Nu stiu ce-ar putea fi ? Ba stiu….o flatulenta. 🙂

  4. ”Vuvuzelele” noastre de partid au asurzit demult lumea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Probabil de aceea , nu se mai aude suferinta !!!!!!

  5. Crunta comparatie, oare boc asta mai cunoaste simtul raspunderii?!
    Ma tem ca nu…

  6. Sa fim corecti si sa nu jignim vuvuzela – desi vuvuzelele scot sunete naspa, Boc scoate pe gaura (gura) sunete mult mai oribile cu efecte mult mai nocive, si nu trebuie sa stai cu urechea aproape de acele sunete pentru a resimti efectele nocive, ci e de ajuns sa traiesti in acelasi spatiu (in cazul de fata Romania) cu imposibilul Boc.

  7. Am intrat de curiozitate pe blogul lui UDREA !!!
    Mori de ras ce se scrie acolo …..
    Cine vrea sa se distreze sa citeasca cateva mesaje , sunt mortale !!!
    Ori si le scrie singura ori lumea asta e chiar cretina rau !!!
    Dar rau de tot !!!!!!!!!!!!

  8. @ vinci: am avut pile la scoala pt. ca tata era director si mama cucoana. da’ am luat nota si sper sa retin pe viitor. multam de corectura.

    @george m: ceva link pt. documentare?

  9. Vuvuzela asta sau ce-o fi, e un instrument ce anunta veselia. Pe Boc il poti compara cel mult cu flautul fermecat ce-ti cheama sufletul pe lumea cealalta. Nici macar nu mai e nostim…

  10. Ati inteles gresit legatura intre Boc si vuvuzela. Se zice ca saturat de pupat in fund pe Basescu, Boc a zis sa ii mai si sufle ,asa ca a cautat un instrument (VUVUZELA). Numai ca la bagat invers, asa ca daca mai auziti tampenii de la Cotroceni sa stiti de unde vin…

  11. Macar aia cu vuvuzelele lor fac vilva. boc vine din apuseni si acolo tulnicul ii (era) de baza.
    Sa-i vad io pe suporterii nationalei cu tulnice pe stadioane… M-as trinti pe jos de ris! Da’ poate asa vom mai prinde si noi vreun turneu final. Vreodata…
    Banzai!

  12. Este adevarat ca Boc este o vuvuzela dar nu pot sa nu recunosc si varianta mai avansata a vuvuzelei,Basescu care este o TROMZELA.

  13. Cred ca e bine VUVUZELA pentru NUTI U..VUZELA, ca e instrument de suflat ..si VUVUZEL pentru …pentru premier..nu ca ar fi de gen masculin !

  14. Am vuvuzela mea
    Sint premier
    Si ma mindresc cu ea
    Sint vuvuzel

    Restul complecteaza cine mai isi aduce aminte din copilarie.

  15. Daca Boc e vuvuzela basesciana, atunci Udrea e curvuzela tot basesciana.Logic, nu?

  16. Boc este prea mic ca sa sufle in mizeria aia,nu are plamani in el,pe cand la Udrea e floare la ureche…poate sa sufle si doua meciuri la rand..cu tot cu rezerve.
    Nemtii probabil ca au jucat cu dopuri in urechi,pt ca au facut cel mai bun meci de la inceperea competitiei.Este imposibil sa asculti un meci cu sonorul dat mai tare,te tampeste de cap sunetul ala…nu stiu jucatorii cum de rezista !!

  17. Trebuia sa apara vuvuzela, sa mai avem ceva de lucru,sa ne mai jucam putintel cu misto-ul asociind-o ba cu boc ba cu basescu,ba cu nu stiu mai ce.Mie nici macar nu-mi mai prieste campionatul asta.Sant in “post” la capitolul asta.Daca se juca in Australia probabil ca s-ar fi folosit bumerangul suierator.Cam asa facem noi, aruncam bumerangul,suiera pe traseu si se intoarce linistit la mistocar.
    Rezultat: ZERO.Iar EI isi vad de ale lor linistiti. Inclin sa cred ca nici nu prea le frica asa cum se aude prin piata. Mai bine jucati la LOTO ca aveti sanse mai mari de reusita.Bafta.

  18. @agia pe 14 June 2010 la 15:28

    Edrept ca am lipsit de o vreme de la scoala, dar nu eu am dat legea cu 25 de ani (echivalentul pe viata). Ai ceva impotriva ?

  19. super…dr k boc e mult mai inestetic si e ca un ghimpe in fundul poporului…

  20. Excelent articol!!
    Din nefericire pt noi, pe langa VUVUBOC trebuie sa o suportam si pe marea preoteasa PORABORA. Astia au decazut frate!!! Aliodor cu paranormalul era culmea evolutiei spirituale, dar creierasele lor au nevoie de stimuli arhaici, asa ca Vuvuboc si Porabora au trecut la actiune!!!
    Apropo, cand vom avea desert in Romania sa fie treaba mai autentica?

  21. n-o sa apucam noi timpurile cand or fie CM in Romania si-or sa se umple stadioanele (ca care stand-ioane?)…de buciume.

  22. Cruciţi-vă

    „Fufuzela” lui TB pregătită să facă cinste necinstei, cu şampanie de Pleşcoi, pentru un nesperat orgasm politic, astăzi în Parlamentul României.
    Pupat la “buciumede”, pe-nălţimea sa, ca de obicei – Micuţul !

  23. fratioare, daca “alesii” lor (ca doar nu ai nostri) ar avea macar 1% din darzenia si poporulu Zulu Romania ar fi departe.

  24. @ don giovani: vuvuzela am asezat-o pe masa ca sa o trag in poza ( chestie temporara). Menorah sta mereu pe masa pt. ca e o chestie primita de la una din singurele persoane despre care imi pasa pe lumea asta.

    Vespasian.

  25. Ce sa mai lungim vorba cu tot felul de vuvuzele si bazaconii, ca nu ne baga nimeni in seama, pentru ca suntem, asa cum am mai spus-o un popor de lasi, hoti si mincinosi ce avem in fruntea tarii reprezentantii acestor categorii (spuma). Singura iesire din mocirla in care ne-au afundat nemernicii de basesti, videni, berceni, etc sete o revolta poulara, care sa taie din radacini mafia politica actuala. Toata bogatia poporului se afla in mainile catorva mii de nemernici, care-si zic conducatori si care isi bat joc de natiunea romana si ne vand gogorite cristoiene si morarene la tv si nu numai. La lupta fratilor!

  26. Domnule victor ciutacu,intr-un top al celor mai frumosi oameni de presa cu siguranta nu veti optine primul loc,nici intr-un top al celor mai culti ziaristi nu o sa fiti fruntasi,cu siguranta intr-un top al docililor ocupi in opinia mea ultimul loc,ce ar trebui insa sa va bucure este sunteti ”o exceptie”,o exceptie domnule ciutacu in orice sens .Ca numar de afirmati acide la adresa unora persoane sau institutii conduce detasat colneliu vadim tudor,de observat ar fi ca si el a omis ceva ,a omis o institutie ,a omis un omun om,de ce oare?? Unii ar crede ca sunteti argentinian,cei mai multi n-au habar despre ce vorbiti ,inchei cu intrebarea domnule ciutacu:oare toti romani sunt prosti?

  27. Nitzzz.Romani nu este prosti.Ei este doar STUPID PEOPLE.Dca nu ma credeti pe cuvant il puteti intreba pe dl.Silviu Brucan.Mama Omida sau urmasa acesteia va pot ajuta.Romanii sunt in schimb un popor caruia ii place sa isi creeze propriile clasamente:cel mai frumos,cel mai destept,cel mai sexy,cel mai cel…Pacat insa ca la unii prostia nu doare.VUVUVUVUVUVZEEEEEEEEELAAAAAAAAAAAAAAAA.

  28. I-as dori calduros din inima Domului BOC VODA sa fie si domnia sa restructurat cum a restructurat si dansul atatia bugetari, apoi sa traiasca din venitul de somaj (cine il mai apuca).. oare cum ar fii sa traiasca si sa-si sustina familia doar din acest venit???????? nu-i asa ca ar fi o tara de basm….????????????????????????????

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.