Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > “Vorbe grele”, the final countdown…

Similar Posts

52 thoughts on ““Vorbe grele”, the final countdown…

  1. E o ora perfecta de emisiune. Pe vremuri (ora) era a lui Mirciulica, da’ nu putea trai fara Dr. House. Se pare ca tu poti. Asteptarile sunt mari, oricum.

  2. buna Victore,

    felicitari in noul format, si la noua ora in care ve ti difuza emisunea, dabia astept sa va vad, desi imi place si notiunea de invitat la emisiunea lui Gadea. Bafta dana

  3. SUCCES !!!…
    Daca nu ar fi fost Antena cu voi toti , nemernicii astia ar fi furat si si-ar fi batut joc de oameni de zeci de ori mai mult , nestingheriti !!! …
    Cate mizerii ati descoperit de-alungul timpului si de cate cate ori le-ati taiat din ”elan” !…
    Asta e motivul pentru care nu va sufera !… Le stati in coaste si nu au loc ” de manevre ” asa cum si-ar dori !!!…

    Succes inca o data !!!

  4. si pe tronsonul care foarte curand va fi lasat liber de dna Pandele, cine intra? nu esti tentat chiar deloc?

  5. @mitza baston: am dubii ca va fi lasat liber. daca ma interesa o emisiune zilnica in perioada asta, o aveam

  6. Am asteptat noi dar a meritat! Sa fie-ntr-un ceas cu cuc si sa ne vedem cu bine vineri de vineri inca multi ani de-acum incolo! Misto promo!

  7. După ce Vali Stan îi va fi dojenit (din nou) pe cei care au pus mâna pe această ţară dar şi pe cei care au votat prost, mai vii şi tu şi cine ştie cu ce vorbe grele arunci după ei!
    Clipul de promovare îmi place; aşa cum am mai spus, îţi stă mai bine la A3.
    Vânt din pupa!
    😀

  8. Hai, Victore, da cu “Vorbele grele” in ei, ca vine Craciunul…..Eu mi-l amintesc foarte bine pe cel din ’89!!! Simpla coincidenta, da’ tare mai seamana starea romanilor!

  9. Bag si succesul meu la atatea succesuri primite.Pe ei Victore,eu fidel privitor, tu incisiv ca intotdeauna.

  10. nu te lăsa la “clasa politică&com” taxează i pe toţi cu aceleaşi vorbe grele care pot zgândării conştiinţa până n rărunchii inimii…

  11. De-ar fi avut si Boc niste vorbe grele.Dar unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!
    Bun venit pa Antena 3! Va multumim ca existati!

  12. Buna seara d-le Ciutacu ,felicitari pentru noua emisiune ,ar fi mult mai interesant sa aveti aceasta emisiune zilnic…Va urmaresc cu interes si pe d-voastra si pe d-l Mircea Badea,sinteti cei mai buni…

  13. SPOT-UL ar fi trebuie facut un pic mai VIOLENT !ca sa preiei stafeta de la Badea :)))!SOC !SOC !

  14. Multa bafta,si abia astept vinerea!! Si iar te bat si eu la cap ca deraiatu’…..unde e Anca Florea si cand se intoarce?!

  15. Nu vad motivul pt care ai avea nevoie de atata succes din moment ce faci ce stii tu mai bine si in principiu nu schimbi mare lucru…promo foarte misto…audienta sigur va fi in tavan…o singura nelamurire am si anume ce program o sa aduca antena 2 care macar sa egaleze ca si audienta Vorbe Grele , ca din cate stiu eu era emisiunea de top a acestei televiziuni…practic se identifica ca si televiziune prin Vorbe Grele

  16. Domnu Ciutacu , va rog , va implor , sa faceti tot ce puteti sa nu-i mai vedem pe capra de roberta si pe cotoi. Sunteti singura noastra speranta !. Cred ca opozitia asteapta sa-si rupa singuri gitul jegurile portocalii. Asteapta ( opozitia ) sa cistige cit mai multe voturi antiportocalii. o suspectez ca-si doreste sa fie votate cit mai multe legi nepopulare.Ar fi in ordine pentru cei care l-au votat pe MARELE CIRMACI, dar , la dracu , noi ce vom face !

  17. Doar vinerea???? …si doar o data pe saptamana ???? …cum domnule Ciutacu ii lasati pe cei pe care i-ati criticat pe buna dreptate pana acum sa se bucure ca au mai scapat de gura cuiva si in acelasi timp de ochii telespectatorilor
    ???

  18. “D-le, eu nu mai pot, nu mai pot…cu asta!!!” – vorba lui Badea. Domnilor, de cateva zile eu nu mai presupun, ci sint convinsa ca traim in plin Ionesco. Sau, mai degraba, Kafka…(?!).
    Ma refer la ce s-a intamplat in Parlament cu votul la legea pensiilor. – Apropos, nu mai repetati intr-una ca e vorba de “5-6 milioane de romani afectati”! E vorba de TOTI romanii!!!! TOTI vom fi afectati, mai devreme sau mai tarziu, de aceasta lege! Eu, de exemplu, voi fi “prima promotie” de pensionara la 65 ani. Platesc cca 500 EURO/luna NUMAI CAS, iar dupa celebra OUG 58/OUG 82, voi plati inca 400 EURO = 900 EURO LUNAR pentru viitoarea mea pensie (in 2030)!!!!!, FARA SA DORESC SA MA ASIGUR LA SISTEMUL PUBLIC DE PENSII!!!! Ce-mi vor da astia in 2030, la 65 de ani(sincer, nu cred sa-i apuc) daca Romania va continua in felul acesta? Daca as depune acesti bani la o banca, LUNAR 900 EURO, nu as fi MULT mai castigata?
    Revenind la subiect, NU INTELEG de ce ne tot invartim in jurul cozii? De ce , moderatori si invitati, va lasati prinsi in capcana inimaginabililor tupeisti de la PDL?!! in frunte cu Toader – probabil “responsabilul de subiect”.
    Ca moderatori, faceti ce fac ei: urechile toaca, logica la gunoi, respectul fata de interlocutor – ce-i aia?!!!, si puneti OBSESIV o singura intrebare: ” Din 80 INDIVIZI PREZENTI s-au numarat : 260, 170 etc. VOTURI. CUM COMENTATI??!!!!”
    A iesit opozitia din sala?- OK, asa e.
    A luat PSD bani sa iasa/sa voteze? – OK, asa e.
    Dar….” Din 80 INDIVIZI PREZENTI s-au numarat : 260, 170 etc. VOTURI. CUM COMENTATI??!!!!”
    Las’ ca vedem noi cum e cu restul, dar….” Din 80 INDIVIZI PREZENTI s-au numarat : 260, 170 etc. VOTURI. CUM COMENTATI??!!!!”
    Repetati, repetati, repetati pana la exasperare! Nu mai comentati altceva, nu va lasati intrerupti, nu dati ocazia digresiunilorr, repetati obsesiv aceeasi intrebare:” Din 80 INDIVIZI PREZENTI s-au numarat : 260, 170 etc. VOTURI. CUM COMENTATI??!!!!”.
    INTRERUPETI-I PE EI!!! Repetati pana cand veti obtine un raspuns (care e clar pentru toata lumea) sau o tacere incurcata. Incoltiti-i!!! Asta fac ei! Nu v-ati prins, dupa atatia ani?!
    Lasati economia, lasati FMI-ul, lasati filmuletele de trista amintire, INCOLTITI-I!!! Acum aveti ocazia, faptul e atat de clar si atat de simplu, deci PROFITATI!!!
    Nu lasati sa va scape printre degete, ca atatea si atatea alte ocazii si subiecte, care pareau (si erau) evidente, dar au trecut in uitare sau s-au minimalizat PIERZANDU-SE printre tot felul de analize si comentarii elevate, dar atat de INEFICIENTE cand vine vorba despre marea majoritate a romanilor! Asta e, procedati ca atare!
    Pe asta se bazeaza ei (PDL + Basescu). Sint foart buni psihologi (instinctiv sau nu, nu conteaza), extrem de tupeisti, si au folosit toate armele din dotare, fara nici-o ezitare.
    Nu va e clar ca singura sansa este sa-i contracarezi cu acelasi tip de arme? Oricat ar fi de neplacut, trebuie sa acceptam realitatea.

    Va rog INSISTATI! Este de nesuportat ideea ca vor scapa si acum!!!!! Si mai ales cu complicitatea noastra!!!!
    Va rog GANDITI-VA BINE!!!

    Scuze pentru comentariul atat de lung ( acelasi “pacat” pe care tocmai il reclam, nu?!).
    Avem incredere in voi, mai mult, singura speranta e in voi (din pacate, nu e o societate normala, asa ca acceptati aceasta responsabilitate, va rog!).

  19. Rugați-l pe „Doctor” să vină lângă colegii lui, în stradă … Alții îl vor urma … e nevoie de un lider. Are ouă doctorul ?

  20. Este greu sa nu fi de acord cu ideea atat de vanturata de PDL, de a reduce numeric clasa “bugetarilor”. Problema este (iar aici PSD nu este in masura pentru ca nu stie sau mai rau, pentru ca este incapabil): ii dai afara pe bugetari, dar ce faci cu cei dati afara, unde ii dirijezi, unde ii reutilizezi? Raspunsul firesc ar fi: ii reutilizezi in sectorul privat. Dar ce ai facut pentru a stimula sectorul privat pentru ca acesta sa fie in masura sa absorrba acest excedent de forta de munca? Raspuns: iei masuri anticriza, daca esti capabil sa o faci….

  21. D.le V.Ciutacu.Va scriu ptr.ca va respect si apreciez ce faceti .Am impresia ca se pierde esentialul,si va angajati in temele”aruncate MEDIEI “Sa subliniem si sa concretizam.In emisiunea D.nei Firea di asta seara 29.09.s-a subliniat ca Vinovatii ar fi cineva in general.Rog a se sublinia sa nu se uite ca vinovatii sunt incompetentii care si-au ASUMAT RASPUNDEREA.Sa raspunda juristii 1/Ce inseamna ati asuma raspunderea 2/Cand incepe ea.3/in ce consta raspunderea:onorific/material,sau penal
    cine o hotaraste si cine o aplica.Si sa se in-
    ceapa aplicarea.Destul am tolerat.Fondul de pensii a fost creat,si Statul a fost cel care a gestionat.Cine i-a furat ..Statul raspunde si trage la raspundere vinovatii.Nu a facut-o
    la timp,i se poate imputa favorizarea infracto-
    rului.Nu o face nici acum,poate fii actionat si
    obligat la restitutio ad integrum,nu sa platim
    noi,pentru ca guvernul s-a imprumutat fara a ne intreba si mai ales fara a justifica in nici un fel cum s-a folosit pana acum imprumu-
    tul.Numai un cretin poate accepta asta.Bafta.

  22. “Admirabil” discursul fascistoid al D.lui Sever Voinescu, din dimineata zilei 01.10.2010, care imparte romanii in “buni”, cei care au votat pentru Presedintele Basescu in toamna anului trecut si in “rai” cei care au votat impotriva aceluiasi… Principiul “Cine nu este cu noi, este impotriva noastra”, a fost, este si va continua sa ramana mai mult decat actual! Domnule Sever Voinescu, cei “rai” reprezinta, totusi, cealalta jumatate a electoratului roman. Asta intr-o sociatate democratica, sa fim bine intelesi, pentru a evita confuziile… …

  23. p.s.: Sa nu uitam ca, sub privirile ingaduitoare ale aceluiasi “bun” Sever Voinescu, d.na Presedinte a Camerei Deputatilor Roberta Anastase, “baga” cu o anumita dezinvoltura mana in voturile exprimate in Camera Deputatilor, confundand “usor” numerele….

  24. Ati putea d.vs d.le Ciutacu, atrage atentia D.lui Ministru al Educatiei cà, citez: …”… Ministrul Educatiei si Guvernul Romaniei AU (nu ARE, cum a declarat domnia sa!!!), peste unsprezece clase peste …”…
    Và multumesc.
    p.s.: …sau, poate, aceste lucruri se studiazà chiar ìn clasa a douàsprezecea, cea care lipseste din curriculum-ul d.lui Ministru, lucru care ar putea explica confuzia ….?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.