Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Once in a life time; or never…

Similar Posts

68 thoughts on “Once in a life time; or never…

  1. sunt doar in trecere,nu de alta dar targetul blogului nu ma vizeaza… poate parea ca ma bag in seama aiurea dar cum dracu sa.l treci pe Mircea “taranu de badea” la blogroll :))))) retoric desigur… amuzanta faza oricum… tot respectul for who you are and what you do. Bye 🙂

  2. E a doua oara cand pui clipul asta… si, degeaba! Desi trezeste in noi inceputul acela de revolta, lasitatea ne domina, ignoranta ne amana, superficialitatea ne demonstreazam pentru a nu stiu cata oara, ca suntem niste umblatori, niste vii fara-de-viata. Ne place caldutul, ca broastele la fiert intr-un borcan al dracului de mic.

  3. HELL YA!
    Desi nu cred ca a ramas prea mult spirit de lupta sau unitate in poporul roman, but hey that`s not football it`s life 🙂

  4. Apropo de echipă: oare câţi dintre cei care scriu aici, mai mult sau mai puţin însufleţiţi de mesajul lui Victor prin Al Pacino, AU IEŞIT DIN CASĂ DUMINICĂ, 24 MAI 2009, în Parcul Tineretului? La Mişcarea contra Statului(degeaba, of course)?
    Câţi au ieşit, deci, dintre bucureşteni? Ce să mai întreb de ceilalţi, din alte judeţe( adică aşa, ca mine)? Eu, soţul şi fiica ne-am sculat cu noaptea în cap, ne-am suit în maşină şi pe la 9 :15 eram şi parcaţi.

    Scuze pentru acel “speach”, în loc de “speech”.

  5. Cand a fost Romania o ECHIPA dupa ’89 , in fotbal si in realitate ??!
    Bah, ce discurs mobilizator al unui general in fata soldatilor sai. Din ce film este, ca mi-sa parut ca e vocea lui Al Pacino ?
    Lui Vantu ii sta mult mai bine cu batista pe tambal pe termen nedeterminat !! 🙂

  6. Ne-a parasit Plesitza…se pregateste Chitzac.Uite-asa scapa omul de parnaie..sa mai zica cineva ca nu se face justitie in tzara!Mai pe la anul se cara si ‘nea Nelu,dar ce folos,caci lupii tineri sunt mult mai hamesiti decat dinozaurii care au confiscat asa-zisa revolutie.

  7. Eu una am iesit , Violet !!!… hahaha
    Se pune ca am spirit de echipa ???…
    As iesi si pentru ”alte treburi” mai serioase ,, crede – ma !.. dar … mai asteptam sa se dezmorteasca natiunea !!!

  8. A fost ultimul comentariu inainte de alegeri, daca nu ma insel, si nu ne-a ajutat… 🙁

  9. Cred ca mesajul tau nu are legatura cu politicul. E la categoria personal.. Adica are fff multa legatura cu DINAMO si mesajul e pt ei dupa meciul cu Vasluiul. Iar discursul, nu sunt sigur ca nu am verificat, cred ca Al Pacino,in ” Any Given Sunday”. Sa speram ca vor intelege.
    Hai Dinamo!!

  10. Cred ca era incurajare si un indemn pt ei.
    Se pare ca nu au citit blogul. Am vazut dupa ca l-ai postat vineri.
    Dar tot hai Dinamo!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.