Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Once in a life time; or never…

Similar Posts

68 thoughts on “Once in a life time; or never…

  1. Diversi specialisti, mai mult sau mai putin acceptati de forurile si institutiile de specialitate nationale si internationale, dau un verdict negativ privind viitorul economic, social, politic al tarii, deci pun la indoiala suveranitatea si integritatea Romaniei. Ca asta s-a vrut sau aici s-a ajuns ca urmare a punerii in functiune a unor interese de grup sau ale unor grupari, putin mai conteaza daca nu avem in vedere punerea urgenta in functiune a mecanismului statal (de modernizare nu mai putem vorbi la agonia statului…). Mecanismele mafiote trebuie starpite. Comutarea principalelor procese catre institutiile europene sau internationale, sesizarea unor actiuni de audit supervizate dinafara de organisme antifrauda si anticoruptie internationale ar putea readuce in circuit sume imense ce se odihnesc in afara. Daca nu se face aceasta, Romania va fi devorata definitiv de viermii care au combinat politicul cu fraudele economice, de privatizare, juridice, financire, plus clasicele evaziuni, devalidari, mecanisme subterane, dar la care au participat si participa organismele/serviciile statului. Daca nu are cineva curajul sa “sparga gheata” in ceea ce priveste probele, iar apoi nu se creeaza cadrul sanatos pentru desfasurarea proceselor adevarate, se va sparge “buba”. Si cat de curand. Si nu va fi bine pentru nimeni…

  2. Acum,ori niciodată!Acum?În această stare de letargie în care pare că totul este atins de spectrul neputintei,slabă sperantă.Niciodată?Ferească Dumnezeu!Între ele ce rămâne?O linie de demarcatie trasă cu praf de cretă.

  3. Dupa episodul ”Hoara” am crezut ca oamaeni vor vedea clar vulnerabilitatea acestui sistem mafiot, vor intelege ca daca se ridica hotariti si uniti viermii nu vor mai avea curajul sa ridice capul.
    Acum a fost evenimentul de la Braila. A fost vazut de toti. Oare a inteles cineva ceva din asta?
    Oare tineretul acestei tari va avea curajul sa-si scoata castile de pe urechi, si capul din computer si sa iasa pe strada, asa cum s-ar intampla in tarile unde le-ar place acestor tineri sa traiasca. Vor intelege acesti oameni ca acolo se traieste mult mai bine tocmai pentru ca oamenii ies din cand in cand in strada cu curaj?

  4. asta-i o tara de mamaligi individualiste, daca le dai 5 lei pt o tuica il mai voteaza de 10 ori pe chior, asa ca nu va faceti iluzii ca sa nu aveti deziluzii

  5. Vazand zarva de la braila, am gandit ca te pomenesti ca terciul in care ne complacem, a explodat si zicerea cu azi in braila, maine in toata tara o sa cutremure lucrurile! Pe naiba, o fasaiala tipica si amintirea spuselor de trista amintire cu mamaliga care nu face explozie! Ma incearca o neliniste serioasa la intelegerea faptului ca pe plan mondial e nasol, se pare ca mai nasol ca niciodata! Suntem si foarte multi, resursele sunt pe duca, forte doar banuite pot hotari intr-o zi ca destinul miliardelor de furnici care forfotesc disperate, e disparitia brusca, de-un virus, de-o gripa, de-o sida. Sigur, noi ne pierdem in amanunte cu rahatii astia ai nostri, dar sa nu pierdem din vedere ca viitorul e previzibil nasol! Si de ce ne-ati bagat intr-o sedinta atat de serioasa?!?

  6. Nu mai ştiu ce am scris data trecută, când ai postat acest speach. Probabil ceva asemănător cu ce voi scrie acum.

    We MUST climb out of HELL!!
    Dar mă întreb: suntem noi cu adevărat o echipă? Putem fi?

  7. Vad ca ultimle evenimente i-au tuflit definitiv pe romani. Eu, ca si Victor, ca si Badea, ca si toti baietii destepti si fetele inteligente de pe A3 va insuflam curajul s-o luati de la capat si sa nu mai depindeti de aceasta putere mafiota. Treceti in underground, nu mai platiti nici-o taxa pe munca vie, ignorati statul mafiot. Atat!

  8. asta ar trebuii sa ne invatam copiii…si cred ca e singura modalitate de a nu ne mai complace in penibilitate…caracteristica a romanului de azi…in alta ordine de idei, discursul e foarte foarte bun.

  9. …… and either we heal now as a team or we will die as individuals.!…
    superb !
    si acum un minut de reculegere ! restul cuvintelor sunt de prisos !

  10. Nice inspirational speech, that’s for sure, taken out from the movie “Any given sunday” from 1999. Who else could have provided that kind of inspirational speech but the Big Al Pacino ? Well, as an answer, let me give you another piece of a quota, this time is Chris Rock in “There’s no sex”: “Cornbread. It ain’t nothing wrong with that.” Taken out of the context, unfortunately.

  11. oare când vom merge doar pe mâna noastră şi nu ne vom mai crede în fiinţa naţională cu exemple americane???

    refuz să cred că în cetate nu putem afla încă români care pot schimba şi pot arăta că românismul şi neamul românesc pot să se deştepte şi să se lepede de tiranii care după 89 au pus ghiarele pe ţară

  12. Victor poti sa il pui pe Pacino si pe Denzel si pe oricine altcineva ca nu se vor trezi,in schimb daca ai o manea la indemana o poza cu unu beat vreo tuta goala te vor aclama indelung.Cineva spunea ca singura diferenta dintre noi si animale este ca noi invatam din greseli dar la natia noastra nu se vede deloc asa ceva.

  13. what team? this country can’t ever work like a team. because they have freedom!:) for that they can die, like a stupid people:)

  14. Ce te faci Gogule daca cei din afara la care am apela sunt pe aceeasi lungime de unda cu “marii” nostri conducatori si gastile de interese aferente (ca sa folosesc un limbaj mai putin dur…)?

  15. DLE Ciutacu aveam o curiozitate
    de ce noi ca popor am dus-o rau dintotdeaua dar suntem cu nasu pe sus si patrioti ?
    ca eu unu tanar si plin de iluzii n-am inflacarari patriotice !

  16. Buna seara d-le Ciutacu,

    De cate ori am ascultat pe blogul Dvs.aceasta melodie…Ma impresioneaza mereu…
    Pentru mine au murit toate sperantele,doar una a ramas:speranta si credinta in Dumnezeu.
    Dvs. mai aveti timp,sunteti tanar, si trebuie sa mai aveti multe sperante.

    Va doresc numai bine,cu acelasi si etern respect,
    Ioanap

  17. este a doua oara cand scriu … cred ca multi sunt ca mine, citesc dar nu scriu asa cum multi sunt care zic dar nu fac. sunt multe d zis dar nu au rost. plec din tara! numai bine!

  18. Are dreptate Pacino: noua ne lipseste spiritul de echipa, de solidaritate. Un banc, ceva mai vechi, dar actual, pentru situatia din Romania:
    “Moare unul si ajunge , in iad, acolo unde diavolul de serviciu il plimaba sa ii arate imprejurimile. Trece prin fata cazanului clocotit cu nemti, apoi pe langa cel cu francezi, englezi, etc, si observa ca in stanga si dreapta cazanului exista doi diavoli care pazesc sa nu sara vre-un pacatos afara din cazan. Ajungand in fata cazanului cu romani, constata ca nu e pazit de nimeni. Cerand explicatii,i se raspunde de catre diavol: – Pai pe romani nu e cazul sa ii pazim, pentru ca imediat ce scoate unul capul mai sus, apar imediat alti doi care il trag de picioare in jos.”
    Cam asta-i din pacate…adevarul despre noi romanii.

  19. Da , Violet : putem fi o echipa !….
    Mai mult de atat , putem fi o armata daca invatam sa ne iubim mai mult copiii si viitorul !!!…
    Nu ar trebui sa ne mai multumim cu NIMICUL aruncat din masina ”doamnei ministrese ”…
    Daca tot da interviuri prin targuri unde sunt mesele imbelsugate si spune sa fim solidari , de ce nu imi da mie Q7 ei si sa mearga ea cu RATB – ul ???… Eu nu m-as supara !…
    Doar asa din ” solidaritate ” …

  20. Ma intrebam care-i diferenta intre tinerii de azi si cei din ’89! Pai in primul rand,ma gandesc cati dintre cei de azi,plini de bani de la parinti,ar mai avea dorinta de a schimba ceva? Cati si-ar risca viata pentru o viata mai buna,cand a lor e deja minunata,plina de posibilitati si de dorinte implinite inainte de a le pronunta.In ’89 mai toti erau dornici de alta viata,dornici de a calatori,de a trai decent…ca-n filme. Azi sunt mult mai putini in aceasta situatie si sunt prea striviti de dramele lor,ale familiilor care lupta sa supravietuiasca.Pentru ca sunt convinsa ca in aceasta tara,la fel ca in trecut,doar tinerii pot face lucruri mari…si eventual pensionarii….restul se umilesc in liniste si cu rabdare….multa rabdare!!

  21. superb! iar am bagat in favorite pe youtube! de la hava naguila, n-am maia ratat nika:)din ce-ai pus pe blog. superb! nu prea poti sa faci comentarii la adevar!

  22. eu tot mai cred ca poporul roman e defect!cativa astia pe care-i stim sunt,asa cum am mai spus exceptiile care confirma regula.

  23. Domnule Ciutacu, am ratat de atatea ori, ca natie, “once”-ul ala incat sunt mai pregatit sa cred in marmota care inveleste ciocolata in staniol pentru sacul lui Mos Craciun, ala “care este” si el.

  24. nu putem decat sa ne bucuram ca nu suntem vesnici .. ne nastem cu multa speranta si o risipim pe drum, ne nastem fara dezamagiri, si ne umplem sacul pe zi ce trece. niciun ticalos nu e nemuritor, dar mereu vin altii sa le ia locul alora care dispar. in rest sunt vorbe.

  25. noi n-am fost niciodata un popor. vom ramane aceeasi masa amorfa care,de voie,de nevoie,va absorbi tot raul din lume. cred ca asta e menirea noastra,a fraierilor,in cazul in care exista D-zeu. eu,personal,ma indoiesc din ce in ce mai mult de existenta acestui D-zeu sau ce Dracu’ o fi.

  26. INCREDIBIL: IN PITESTI SE PETICESC STRAZI ASFALTATE ANUL TRECUT CARE ARATAU NEOBISNUIT DE BINE!!!.MA UIT CU COLEGII MEI TAXIMETRISTI CUM ISI BAT ASTIA JOC DE STRAZILE BUNE SI BAGA FREZA IN ASFALTUL FARA NICIO DENIVELARE!!!…IAR REZULTATUL E CATASTROFAL…IN PRIVINTA CALITATII !….DE CE NU ASFALTEAZA IN SPATELE BLOCURILOR SAU SOSEAUA CAMPULUNG UNDE CHIAR E NEVOIE,DACA AU FONDURI CARE TREBUIESC CONSUMATE!…PARCA ERA CRIZA!!!

  27. Mda, inaltator mesajul, dar parca marele Al vroia sa puna pe picioare o echipa care sa lupte pina la unu si nu sa faca dintr-o turma mioritica niste lei, fie chiar din aia noi, nedevalorizati si neloviti de inflatia ce bate la usa. Si dupa cum reactionau baietii aia pe fundalul clipului, parca nici unuia nu-i ardea de bancuri de tipul : si daca luptam pina la doua avem simbata libera?

  28. Daca nu te-ai nascut in familia Videanu sau cu o ” meserie ” in sange ca sa stai pe Dorobanti toata ziua , ai dat-o dracu ‘ !!!…
    PUNCT !!!…

  29. Ia uite ,Victore, cine isi asuma vorbele tale fara niciun fel de legitimare!! Pe mine m-a amuzat curajul baietasului dar am zis sa iti arat si tie nerozia :)):))
    just for fun..

  30. @ Gabriel:

    Rămâne de văzut…timpul va decide. E bine că eşti optimist. Şi eu sunt de fel.

    Udrea?…Boagiu?…Anastase?…Şi MULŢI, MULŢI alţii…
    Cei care vor veni DUPĂ ştiu că trebuie să ne dea satisfacţie. O, da!

  31. Cred că vremea lamentărilor a trecut! E suficient ca să vadă ei că nu ne este frică,că toţi aceştia care se cred infailibili pot fi măturaţi într-o clipă!Mă întreb şi vă întreb unde sunt militarii de care şi-au bătut joc aceşti nemernici? Cred că ei sunt cei care pot organiza şi conduce o acţiune hotărâtă la care se vor afilia de bună seamă tinerii de bună credinţă.
    Cunosc şi cred că există şi o altă Românie decât cea pe care o vedem la televizor cu nişte oameni obişnuiţi de bun simţ şi care acum au ajuns la capătul răbdării.Nu este totul pierdut,”nu,nu sfârşitul nu-i aici” vorba cântecului!

  32. Bun discurs!
    Pacat ca pentru noi nu este bun sistemul de unitati.
    Cand te apuci sa inmultesti cu 2.54… da cu zecimale si iese un rahat turcesc 🙂

  33. VOI sunteti o echipa. Restul suntem sclavi. Constientizati asta, daca va simtiti intelectuali cu discernamant si sensibilitate. Voi ne platiti cu cat vreti voi, numai sa muncim, apoi va duceti la tenis, surfing, pilotaj, parasutism, parapanta, croaziera, solar, spectacol, concert, workshopuri, conferinte, shopping, lan party, pub, joint, climbing, biking, barbecue, think tank, talk show, curve, lansare, masaj, sauna, biblioteca, twitt, pensiune.
    Noi …NU.
    Aia e, mai taceti dracului toti din gura sa ma bucur in tihna de depresie in lumea mortilor vii.
    Pace!

  34. Trebuie sa gasim drumul spre lumina si numai in echipa o putem face,voi deja ati pus bazele unei echipe, ramane doar receptorii sa se constituiasca,,oricum primii pasi,e drept cam timizi s-au facut dar constientizarea acestor stari este deja infaptuita ramane doar actiunea,Action and Reaction.Este momentul unei unitati in actiune sa se vada ca poporul nu e la mana sugativelor,a prostilor,mincinosilor,fripturistilor,limbricilor de tot felul.Este momentul sa spui pana aici,asa nu se mai poate,se folosesc de criza asta ca sa ne umileasca,nu este criza cat isi umfla ei buzunarele pe munca omului cinstit,cat priveste varsta de pensionare sa si-o bage in fnd,sa n-apuce ei varsta asta,no merci.Trebuie cucerit fiecare centimetru din viata asta de caine pe care ne-o fac.

  35. subscriu la comentariul d-lui ceapra. doar ca intelectualii nostri e intelectuali doar in inchipuirile si ifosele lor bolnave. deci e mai mult impostori decat intelectuali. daca ei ar fi fost cat de cat intelectuali adevarati,ar mai fi atenuat putin amaraciunea din paharul vietii noastre de sclavi. da’ ei nu sunt multumiti pana cand nu sunt convinsi ca viata noastra,a sclavilor,e mai amara decat fierea. intr-adevar,ne-au adus la stadiul de morti vii. noi,sclavii,suntem morti spiritual si,practic,fizic. ei,stapanii nostri,sunt doar morti spiritual. in schimb,partea materiala a vietii si-o traiesc la maxim. nu exista capriciu pe care sa nu si-l satisfaca…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.