Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Victoria celor care n-au pus botu’

Victoria celor care n-au pus botu’

Gestul Monicăi Ridzi merită analizat, fiindcă e atât o cotitură, cît şi o confirmare.

De ce cotitură? Fiindcă, în sfârşit, s-a arătat că, sub o presiune mediatică infernală şi constantă, nici un demnitar nu poate fi ţinut în braţe în pofida tuturor evidenţelor. Iar campania jurnalistică iniţiată de echipa lui Cătălin Tolontan, ulterior susţinută cu o furie ieşită din comun de toţi cei care n-au pus botu’ la caşcavalul pus pe masă cu generozitate, a fost un model. Aşa se generează subiectul, aşa se creează indignarea, aşa se întreţine interesul opiniei publice asupra subiectului, aşa se strânge şurubul, aşa se bagă gazela-n ţarc, aşa se-mpuşcă între coarne. Sigur, se impune un amendament. Materialul clientului a făcut totul posibil în mâna meşteşugarului (foto: Alex Nicodim, gsp, Intact).

De ce confirmare? Pentru că Traian Băsescu a demonstrat încă o dată – a câta oară în ultimii 20 de ani, Dumnezeule? – că nu se poate schimba vreodată. Cum? Curăţându-şi cinic al nu ştiu câtelea presupus apropiat, exact la fel cum face încă de la începuturile parvenirii sale politice. Execuţia politică a Monicăi Iacob Ridzi, fix în ziua în care fie-sa (tăcută nevoie-mare şi dispărută din atenţia opiniei publice exact de la declanşarea scandalului public pe care taman campania ei electorală l-a declanşat) s-a instalat în Parlamentul European, confirmă că e mult mai confortabilă postura de duşman a actualului preşedinte al României decât aceea de prieten declarat al său.

Textul integral, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

110 thoughts on “Victoria celor care n-au pus botu’

  1. Victore,

    Eu am citit subtextul declaratiilor. S-au adresat DNA. Tema lor este sa demonstreze ca premeditarea a fost in presa si ca vroiau s-o pateze pe EBA al carui staff a gresit. Le-a dat solutia de interpretare.
    Apoi, s-a adresat PD-Lului. Cine face ca Ridzi si nu fura destept ca sa poata plati cu cash este politician slab si zboara.
    Adica, banii se iau pe circuite mai lungi si se baga in campanie ca donatii sau ca bani personali. (Vrea numai publicitate platita pentru ca el o sa aiba bani, iar ceilalti nu prea?!)
    S-a adresat si lingailor (ex.ITMorar)… Vreti sa fiti platiti ca TRU (a platit impozite?) … asta-i partitura de tocat!

    Astept ancheta UDREA. Poate ca ar fi bine sa ramaneti cu ochii si pe scolile alea de vara. DAR nu-i uitati pe VIDEANU-BERCEANU-BLAGA: astia-s ”politicienii puternici care nu sunt slabi” si care aduc bani adevarati, nu maruntis!

    IN FINAL. De ce-l admira Pieleanu asa tare pe Blaga? E un fel de hipnoza in masa cu baiatul asta? Mie mi se pare extrem de dubios si de nociv. E parerea mea.

  2. @ Alex Dumitascu:

    poate ma salvezi matale din agnosticismul vascos si oscilant daca Ciutacul este uracios / rautacios si nu vrea sa ma lumineze.

    Fiara.

  3. am tot respectul pentru demersul lui tolo, intr-adevar s-a vazut ca in momentul in care presa si opinia publica si-a canalizat fortele asupra demnitarului, acesta a cedat, oricat de puternic s-a presupus ca este. insa se aude ca demersul d-lui catalin nu a fost atat de sincer si spontan. cica lucrurile ar fi pornit la initiativa psd-ului. sincer sper sa nu fie asa. dupa ce aflam ca s-au dat bani publici pentru publicitate electorala, ar fi o adevarata drama sa iasa la iveala ca ancheta gsp este comandata si sustinuta pentru a obtine diverse avantaje. totusi sper sa fie vorbe in vanta, actiunea lui tolontan este laudabila pana la proba contrarie

  4. OK! Prima verigă slabă s-a cam dus (dar nu de tot) urmează cea de-a doua. Aici va fi ceva mai complicat. Ridzi nu e Udrea. Ori invers?! Totuşi… “marii rechini” rămân neatinşi. Este nevoie de mult curaj să cauţi la “dinţi” un Berceanu, un Videanu, un Blaga, un Băsescu, pe cei care, bugetari fiind (avem, har Domnului, destui, în oricare alt partid) au devenit milionari în euro. Poate află vreun jurnalist (curajos, am spus!)în buzunarele cui au intrat (de exemplu) miliardele plătite pentru autostrăzile noastre. Cum care autostrăzi? Alea invizibile… 😉

  5. http://www.sorste.ro

    Uite asta-i firma ei si a lui barbat-su, firma romano suedeza de fapt. A avut niste belele cu avas pe tema preluarii confectii Ramnicu Sarat, istorie greu de evaluat acum.
    Barbat-su e Stefan Sobota nascut la Stocholm in 1948, adica mult mai in varsta, a venit in Romania in 92′ nu stiu cum si de ce.
    Ciudat e ca Stefan e totusi nume romanesc sau maghiar sau ce vrei tu da numai suedez nu este.
    O sa scriu la Stockholm

  6. daca tot o verificati pe coana nuti,poate descoperiti si cata spaga a luat pentru legea jocurilor de noroc ea ,boc &company si de ce contrasemneaza acea ordonanta?va spun ca spaga au primit-o de la firma novomatic

  7. Nimic din ceea ce ni se intampla nu ne mai surprinde.Cei din PDL sunt unii dintre cei mai flamanzi politicieni(sau cum sor numi) si daca mai exista dreptate pe undeva prin Romanica sigur se va infiinta o aripa VIP la Jilava.Sper sa mai traiesc sa le trimit chiftele ca de portocale sigur nu vom mai avea bani. Este jaf pe fata in toate domeniile.mai trag nadejde ca inca nu am amortit cu totii si ca vom alunga din viata noastra toate lichelele care au burtile mari si ceafa groasa, malformatii pe care le-au capatat din cauza noastra…si a apatiei noastre sociale.
    Curaj…inca mai putem face ceva…

  8. Ba ciutacu cu voi nu se poate ma…voi deja nu mai vedeti limpede. Orice se intampla voi dati in Basescu…nu stiu ce v-a facut omu asta. Parca v-a omorat mamele sau ceva de genul asta. Eu sunt sigur ca voi nici nu va dati seama prea bine de ce faceti asta…o faceti asa instinctiv. Eu atata va doresc tuturor astora de la antena 3 din masa bogata a lu gadea cu el in frunte: sa va ajute Dumnezeu exact atat cat meritati si exact pe masura binelui pe care il faceti voi romanilor in emisiunile voastre. Atata imi doresc pentru voi.

    Ganditi-va ma ca sunteti oameni mai presus de faptul ca faceti niste emisiuni la TV unde aveti nevoie de rating. Ne meritam soarta daca romanii sunt atata de batuti in cap incat sa puna botu la toate mizeriile voastre. Mi-e greatza ca locuiesc in aceeasi tara cu voi.

  9. N-aţi înţeles nimic. Nemernicii de moguli vor să-l distrugă pe Băse, dar şi pe noi, românii. Cu siguranţă că au insistat: “Vrem bani neînregistraţi, dar să fie din banii publici.” Şi ce era să facă sărmana Monicuţa… Ca să intre în graţiile lui Băse, s-a conformat… Numai aşa aş înţelege tâmpeniile pe care le-a debitat azi Băselu’.

  10. Da’ io sper ca nu se termina aici cu Ridzi. Ar trebui sa faca ceva parnaie pentru ce a facut, nu? Sau lucrul cel mai rau care li se poate intampla jigodiilor astora este sa nu mai fie ministri? Nu o lasati, urmariti in continuare ce se intampla cu ea! Si dupa ce terminati cu Udrea poate faceti ceva si cu tarfa aia ingamfata de Anastase. Incompetenta curvasarita de la conducerea Romaniei = material destul pentru presa

  11. Categoric, este o mare victorie a presei, ca, atata a tot invirtit ‘cutitul in rana'(dupa un cititor) pana cand, a reusit sa doboare ‘solidaritatea mafiota’.
    Convingerea mea este ca ‘punctul pe “i”‘ s-a pus de D-l Ciutacu prin articolul ‘Mezelareaso, ‘geaba solidaritate mafiota’.Felicitari tuturora.

  12. sa inteleg ca ne-am procopsit cu o “PLEASCA” de PLACINTA???

  13. Victoria lui Tolo si a presei in general este remarcabila, indiferent care ar fi miza aceste victorii.

    Remarcabila si cam atat. Mai ramane de vazut pe unde sunt plecati banii, ca sa putem trage linia si sa adunam sub aceasta victorie.

    Cat despre razboi, nici vorba ca ar fi fost castigat.

    Pana una-alta n-a cazut decat o frunza din copacul coruptiei. In locul ei a aparut o alta frunza, iar peste catva timp o sa apara alte si alte frunze.

    Codrul hotiei este in picioare, neatins. Ma indoiesc ca cineva are interesul sa-l atinga.

  14. Daca Ritzi(LOL,nu ma pot abtine) a zburat din cauza greselilor directorilor sau ce-or fi ei,ma astept sa zboare cu ei cu tot,nu asa e logic?

  15. Faronul a dovedit ca nu e zeu, ca si din ranile sale curge sange.

    DACA SINGEREAZA , POATE FI “OMORAT”.(electoral binenteles)

  16. Toate cele bune dle Ciuatacu,referitor la demisia mezelaresei,pai credeti ca asta care a venit e mai buna?se pare ca e unsa cu toate alifiile,daca ar scrie toti oamenii care o cunosc cu adevarat ce caracter are,ne-am da seama ca tara asta nu mai are niciun viitor..numai bani vede in fata ochilor..vorbeste lumea(!) ca e recasatorita cu un mos elvetian probabil instarit ca mai toate panaramele cu aspiratii inalte..de asta are si casa in Elvetia,poate..tin sa va felicit anticipat daca incepeti demersul unei anchete sau investigatii la tanti Nuti,parca asa ati spus aseara..s-ar putea sa nu fie asa usor..sper sa aveti o echipa buna si indirjirea si rabdarea necesara.Tanti nu e asa naiva..si usor de doborit..fara ajutorul celor din interior nu puteti patrunde in hatisurile documentelor…si-a pus oameni de incredere in toate functiile importante,doar cei vechi,ramasi acolo si nemultumiti ca asta trateaza ministerul ca pe mosia ma-sii va pot ajuta.Ma intrebam de ce apar nume pe acolo cu vechi state la rapps si cu artic.nu tocmai pozitive la adresa lor de-a lungul vremii,dvs.aveti vreo explicatie?Pina la urma criteriile de promovare sunt sa fii incompetent,sponsor de partid,abonat la DNA, sa poti fi santajabil..asta am inteles..

  17. Imi cer scuze pentru tastarea din greseala a numelui dvs. Dle Ciutacu..fara intentie..

  18. Catren frecat

    Probema Ridzi până ieri era minoră;
    frecată fu în Cotorceni pân’ deveni majoră.
    Văzuşi TB că presa noastră nu-i nebună ?
    Fi sigur, că de-acum ai luat-o- n mână…

  19. “Materialul clientului a făcut totul posibil în mâna meşteşugarului” ca bine zici. in cazul de fata sti bine cine-i clientul, sau trag nadejde ca sti. clientul(secu, ce pm) s-a cam suparat pe base’ si i-o trage din toate pozitiile. osa vezi ca marinelu’ va deveni la fel de paranoic ca si ceasca.

  20. Victore, sa inteleg ca prezenta Ebei la emisiunea lui cristoiu a fost contra cost? Dar la a ta?

  21. Te apuca furia cind vezi droaia de catei care sar
    flamanzi la un osulet aruncat de cineva pe strada.Bai romani de buna credinta,ma refer si la cei care scriu pe la jurnale si isi fraca mainile asteptand un motiv ca sa latre mai tare.Altfel ar muri de foame sau ar intra in agricultura.Bai ziaristii lui peste ce ati facut cu Patriciu, Nastase si altii ca ei??? N-ati facut nimic ca au varsat niste banuti si ceva papa si ati tacut.Pun pariu cu voi, bai ziaristi de provincie ca dupa vreo 2-3 ani de guvernare al noului presedinte ales ( nu conteaza natia-poate fi si printul tiganilor sau regele tiganilor transformat in regele romanilor )veti incepe tirul vostru de denigrare din nou. DIXIT.
    – Ah Victoras tata de ce nu faci tu ca pe blogul tau sa apara cum este si normal ( alte weburi si bloguri asa folosec )ultimele comentarii sa apara la inceput, ca omul sa-si dea seama pe ce data si la ce ora s-a facut??? acesta??

  22. @alex
    “…Dintodeauna, sclavii care , bucurandu-se de ocrotirea stapanilor, pun mana pe putere sunt cei mai marsavi si mai cumpliti asupritori ai neamului omenesc…”

    bravo! exact asta-i esenta!

    iar pentru optimistii care cred ca inca se mai poate face ceva…CE??? CONCRET??? CE S-A FACUT PANA ACUM? Cine a infundat puscaria?

  23. Buna ziua ,
    Vreau sa va aduc la cunostinta doar un mic detaliu, avand in vedere investigatiile jurnalistice ale Jurnalului National cu privire la cheltuirea banilor publici la ministerul turismului.
    In data de 8 aprilie 2009 a fost publicat in SEAP anuntul Ministerului Turismului cu privire la achizitionarea a 4 loturi de autoturisme, estimate la valoarea de 1.000.000 RON (cu TVA).
    La numai 3 zile, respectiv in data de 11 aprilie 2009, guvernul emil boc adopta OUG 34 prin care se interzice instititiilor publice sa mai achizitioneze autoturisme. Totusi, pentru doamna udrea, se face o exceptie si se prevede ca achizitiile in desfasurare se vor finaliza asa cum au fost demarate.
    Nu cred ca sunt prea multe de spus.
    Eu vreau doar sa spun ca:
    – elena udrea avea cunostinta de aceasta ordonanta si astfel a demarat procedura de achizitii anterior adoptarii acesteia;
    – la RA APPS sunt disponibile masini si soferi care stau degeaba toata ziua si doamna udrea putea apela la prietena ei doamna andreescu, sefa SGG, pentru a beneficia de masini de serviciu.
    In acest fel se facea o economie de numai 1.000.000 de RON.

    Va multumesc
    Ion Ionescu, Bucuresti

  24. Nimeni nu este obligat sa-si dovedeasca NEVINOVATIA,

    Cand aud oameni cu studii juridice – cu pretenii – ca solicita , spre exemplu, sa ridice imunitatea (vezi raportul din plenul Senatului) pentru “a-si dovedi nevinovatia”, repetata pana la absurd (a se vedea inclusiv spusele presedintei de la comisia de ancheta ridzi) iti vine sa -ti bati televizorul. Pentru ca nu ai alte sanse!

    Dar dvs., d-le Ciutacu aveti posibilitatea sa le faceti putina educatie. Sa nu mai repete pana la indobitocire ceea ce este ilegal si neconstitutional … adica lovit de nulitate absoluta!

    PREZUMTIA DE NEVINOVATIE – Procedura de Judecata
    Reprezinta principiul fundamental prevazut in Codul de procedura penala, partea generala.
    Constitutia Romaniei consacra expres faptul ca persoana este considerata nevinovata pana la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti de condamnare. Astfel, legea presupune faptuitorul nevinovat, cat timp nu a fost facuta pe deplin dovada vinovatiei sale.

    In temeiul legii, invinuitul sau inculpatul nu este obligat sa probeze nevinovatia sa.

  25. Stiti ce concluzii au tras “baietii” dupa acest scandal?
    Ca e cazul sa se pazeasca mai bine…
    Prin urmar…. va mai trece muuuult timp pana la urmatorul… si nu, asta nu inseamna ca nu vor mai fi astfel de situatii 🙂

  26. Impreuna cu sotul meu am luat hotararea sa emigram daca Basescu va castiga un nou mandat! Si ne vom tine de promisiune. Lasam visurile acasa, amanam multe planuri, printre care si aducerea pe lume a unui copil, si vom incerca sa ne stabilim in alta tara! Vom reveni cand marinarul sef va deveni istorie pentru poporul roman!

  27. Analogie din pix:

    Daca mandretea de prim ministru a cedat nervos
    la niste simple intrebari venite perfect justificat
    din partea lui Victor Ciutacu
    si a sfarsit manifestandu-se printr-o formulare
    absolut imbecila precum derbedeu’ dracului,
    inchipuiti-va care e starea nervoasa a lu’ Baaaaaase Baaaase
    dupa suvoiul dezvaluirilor din ultima vreme,
    care pare ca abia incepe.

    _____________________________________________________
    Aviz contracandidatilor:

    Daca nici in conditiile astea nu sunteti in stare sa castigati,
    atunci zau daca mai aveti ce cauta in politica!

    Omu’ ala e cu sistemul nervos facut praf!
    Ma astept sa cedeze psihic any second now.
    (Nu ca mi-ar fi mila, ca sa fiu sincera.)
    Si da, sunt greseli de strategie, daca mai putem vorbi
    despre vreo urma de strategie in miscarile lui Basescu.
    De altfel, unde sa mai incapa si strategiile
    in mormanul, in imbulzeala asta de ilegalitati?!

    Daca anul acesta se incheie cu oficializarea
    celui de-al doilea mandat al lui Basescu,
    in mod clar nu discutam despre potenta lui politica,
    ci despre IMPOTENTA CONTRACANDIDATILOR.

    (As fi avut tentatia sa merg mai departe:
    …in combinatie cu imbecilitatea electoratului.
    Insa n-am sa adaug continuarea aceasta,
    dintr-un motiv simplu: cei prezenti la vot
    care-l vor sustine pe Basescu au in cea mai buna parte
    un interes clar, sunt clientii lui, beneficiari ai jafurilor lui.
    Cei absenti si incredibil de multi ar putea fi votantii oricui,
    iar daca nu vor fi ai nimanui, asta nu mai tine de prostia lor,
    ci de halul in care se prezinta contraoferta,
    alternativa la Basescu.)

  28. @ Alex Dumitrascu: Madam nu mosteneste nimic. Si ca sa te faci juridic, tot trebuie Niederlassungsausweis. E adevarat ce zici matale ca te faci juridic si cumperi. Dar asta merge in Schwyz sau Zurich (mai nou), dar nu un Vaud / Geneve.

    Poate ma ajuti matale, ca Ciutacul e rau.
    Fiara.

    PS: Stefan nu e nume maghiar, crede-ma ca ti-o zice un cunoscator. Istvan e maghiar. Tradus devine Fanica. Ca ii zice lumea Suedezului tradus Stefan e altceva.

    PPS: Lasa-l pe Placinta bacaunul (barfa simpla) , ex- director la Agricola International BC. Incearca Leandru Placinta.

  29. aceasta demisie a dnei ridzi poate fi considerata o victorie a presei asupra lui baselu?
    ma intreb: oare el sta seara si se uita la sinteza zilei, la vorbe grele si la mircea badea si apoi sta treaz toata noaptea si isi face scenarii de aparare si calcule?? cred ca la cat de obsedat este saracul de un nou mandat, este in stare sa stea pe mess cu fii-sa si sa faca calcule impreuna.
    tine-o tot asa victore. faci “circul politic” un pic mai digerabil si pt cei mai tineri dintre noi.

  30. Victor, este intradevar un prim pas si sper sa asistam la cat mai multe astfel de dezvaluiri.

    Ce ne facem cu justitia insa ?

    Ce se intampla daca eu “gestionam” prost 500.000 EUR la firma unde lucrez ?

  31. Ciutacule,

    Cred ca nu e 100% corect ce zici tu: “sub o presiune mediatică infernală şi constantă, nici un demnitar nu poate fi ţinut în braţe în pofida tuturor evidenţelor” .

    La ambitie poate fi tinut in brate, problema e de costuri. Adica: cate voturi pierd prin asta (moneda fiind votul).

    Imi dai dreptate,
    Fiara.

    PS: Stiu ca esti fair.

  32. Ceea ce era firesc si normal sa se intample intr-o tara cu pretentii europene si cu participare in parlamentul european a ajuns un circ de prost gust! Nici justificarile si nici jocurile din spatele scenei nu mai impresioneaza pe nimeni!

    NOI romanii de rand sintem cu totii in mocirla! EI chiar si din astfel de “momente dificile” gasesc cum sa scoata “plus imagine”, “plus bani” , “plus orice vor ei” sau in cel mai “rau caz” un bine-meritat concediu (retragere) din viata publica (istovitoare de altfel)!

  33. Sunt momente cand am presentimentul ca sandramaua cade in capul marinarului, asa gandita, ticluita si construita strategic cum crede el ca e. Apoi mi se strange inima la gandul ca ar putea fi si asta alta fasaiala, ca se vor gasi destui sa traga spuza pe turta amara si scarboasa a minciunilor, prefacatoriei si zmintelii prezidentiale. Admir curajul invitatilor sintezei dar ma tem pt siguranta tuturor celor ce spun adevarul in aceste zile halucinanate. Oare cati romani realizeaza adevarul acestor timpuri, rahatul si promiscuitatea in care sa afla tara si poporul acesta, popor mult prea flamand, necivilizat si obosit pt astfel de maimutareli periculoase?! Dumnezeu sa ne-ajute, ca mare nevoie avem!…

  34. La plecare, parca ma-ncerca asa un sentiment de mila pentru Ridzi care a jucat un rol orchestrat poate de altii cu mai multa minte si pricepere. Asta spuneam si in postarea mea referitoare la caz, intitulata Good-bye Miss Ridzi-Pitzi, unde anticipam plecarea sa de la minister. Ce-i drept, ieri nu ma mai asteptam la aceasta demisie, credeam ca o sa bluffeze pana la capat.
    Noua ministra e un om politic consacrat de noul mod de a face politica, e suficient sa fii manager de ceva si sa ai bani. De tehnocrati politici nu mai e nevoie, sunt scosi pe linie moarta peste tot…Din pacate, pentru ca tocmai astia sunt cei care pot si stiu, de multe ori, sa guverneze.

  35. A fost cea mai mare sustinatoare a lui EBa, care e acum la Bruxelles si madam Ridzi e schimbata! Este uluitor cum se foloseste aceasta familie Basescu, de toti din jurul lor, care de altfel, sunt precum Ridzi, niste oportunisti sinistrii.

  36. Despre Universitatea Bucuresti de ce nu vorbiti, despre mafia de acolo, despre Facultatea de Geografie, despre care scriu toate ziarele. Rusine sa va fie, pentru acoperirea mafiei profesorilor pensionari si cardasia in care sunteti parte. Ati distrus invatamantul romanesc prin nepasare.
    Toata media a bubuit cu stiri despre plosnitele din invatamantul universitar iar voi va ocupati de rahaturi cu “rizli” si “base”.

    Rusine sa iti fie Domnule Ciutacu, ca ai avut ziarele in fata dar nu le-ai considerat importante. Acoperind oare “prietenii” care poate sunt in aceeasi situatie: peste 65 ani si “tin cu dinti de scaunul de prof'”.
    Sau poate exista vre-o prietenie intre Ion Panzaru de la Univ. din Buc. si “Mogulu'” spunand ca “asta nu”.

  37. Tolo merita felicitari pentru campania intreprinsa,dar laudele anterioare la adresa tiranului si a camarilei cu fusta cum le sterge?Are provizii suficiente de hartie igienica?

  38. BASESCU STIA DE MANAREALA DIN 29 APRILIE NU DIN 29 MAI

    Presedintele spune ca,

    „DAR VĂZUSEM FILMUL PE CARE L-AM VĂZUT ÎN CAMPANIE, ACEL FILM URÂT ÎN CARE, DINTR-ODATĂ, TELEVIZIUNILE COMERCIALE ANUNŢAU CĂ DIFUZEAZĂ GRATUIT CLIPURILE CANDIDAŢILOR LA EUROPARLAMENTARE”.

    Mai departe Presedintele precizeaza ca filmul a continuat de ziua tineretului

    „FILMUL A CONTINUAT ŞI DE ZIUA TINERETULUI. Vă pot spune un lucru care până acum n-a putut fi spus, pentru că am preferat să nu dau ocazia nici unui fel de speculaţie că preşedintele ar avea interese într-o parte sau alta a balanţei din disputa Ridzi – trusturi de presă”.

    In final presedintele spune ca a aflat de „film” in 29 mai.

    VĂ POT SPUNE ÎNSĂ ACUM CĂ, PE DATA DE 29 MAI, CÂND AM AFLAT – ATUNCI AM AFLAT EU – CĂ TRUSTURILE DE PRESĂ AU LUAT DECIZIA “EROICĂ” SĂ TRANSMITĂ GRATUIT ORICÂTE SPOTURI ar da partidele aflate în campanie, i-am rugat pe cei responsabili etc.

    Logic, daca a aflat de film in 29 mai cum de a reusit sa vada filmul si sa participe la el pe 2 mai (presedintele este prezent la spectacol).

    Concluzia este una singura
    Pe Basescu l-a luat gura pe dinainte si cand si-a dat seama ce a facut a modificat data (la care spune ca stia despre delapidare) de pe 29 aprilie pe 29 mai.
    Acest gen de gafa s-a mai intimplat cu ocazia vizitei neanuntate la guvern cand a vrut s-a spuna „scoala scoate tampiti” dar a cotito „avem nevoie de zugravi, tinichigii si ospatari”

    Basescu stia de la inceput 29 aprilie de campania pe bani publici pe care avea sa-o desfasoare EBA.

    In legatura cu banii murdari dati presei cred ca asta explica atitudinea lui Cristoiu care probabil a pus botul spre deosebire de Ciutacu.

  39. @Universitatea din Bucuresti: mai mult, am fost consilier la Mustescu si la Seres, ceea ce denota ca sunt mafiot. e axiomatic, nu mai trebuie probat.

  40. Mai are mult Basescu asta de stat la Cotro? Deja devine plictisitor orice “caz” care il implica pe el si pedeleul. Ce semnificatie are cazul Ridzi? A bagat el spaima in cei care isi bat joc de banul public?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.