Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Vibrant omagiu arestărilor de bine

Vibrant omagiu arestărilor de bine

O, slavă ţie, Zeus! Mulţumesc mult că ne-ai scos din beznă. Era nevoie să te duci la Radio România Actualităţi, că la TVR n-ai fost în stare să te exprimi clar pe gaura gurii, ca să aflăm că Elwis de la SIE e un nimeni, că opoziţia e de vină pentru corupţia din vămi, că pedeliştii sunt curaţi şi nu iau şpagă instituţional (doar nişte impostori îşi permit să târască numele oranjadei în deşert) şi că presa ţine tira traficului cu ţigări. În esenţă, cam aşa şi e. Adevăru-i că, într-un exces bahic pe care-l regret amarnic, eu l-am pus pe soţul purtătoarei mele de cuvânt consilier prezidenţial şi, după aia, şef al spionajului, iar monstruoasa coaliţie PSD-PNL-PC a semnat, încă de când era în stadiu de intenţie, numirile şefilor din structura ANAF. Şpăgile – acum m-am convins! –  se strângeau la găleată sau, după caz, căciula rusească de blană pentru Partidul Poporului, iar Udrea & Falcă l-au sprijinit pe Blejnar să ajungă şeful Fiscului tocmai ca să detoneze sistemul mafiot din interior. Vântu e stăpân peste clanul doctorilor nemernici care subminează arestările de bine. Hai, bagă ceva şi cu Voiculescu! Sau mai bine te ţii pentru online-ul cu Tapalagă.

UPDATE: Ce bine e să taci în loc să minţi. Chiar dacă minciuna e a doua ta natură.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

78 thoughts on “Vibrant omagiu arestărilor de bine

  1. Sa nu pateasca si astia cum au patit altii cu Stefanescu Bachus, l-au batut sa spuna si apoi l-au impuscat sa taca. Urmeaza dosarele marilor privatizari din ultimii 15 de ani, o fi si Flota in carti? 😉

  2. Frumos spus, dle. Ciutacu ! De fapt, prea frumos. “Tarisoara” asta este produsul a – pentru a analiza doar istoria recenta – 20 de ani (!) de vot universal.
    Ei, sa ne traiasca – inclusiv votul universal, pe care dl. prof. … (cel invitat ieri 09.02.2011 la emisiunea dlui. Gadea, i-am uitat numele) il vrea si OBLIGATORIU.
    Incepe sa imi placa din ce in ce mai mult traiul in tarisoara noastra.

  3. Buna, Victor!
    – Frate, spui odata, de 2 ori, de 100 de ori chestia cu “mogulii”. Orice om cu minima educatie si-ar da seama in cele din urma ca devii penibil, devalorizezi expresia si-n cele din urma nu te mai asculta nimeni!
    – Doamne Maica Domnului! –
    Auoleu! – unde-i sarea? Cu comunistii reevaluati am vazut-o! Avem. Ce le-a mai facut badea Tismanenu…Ala om! Mare caracter!

  4. E incredibil basescu asta, daca mergi la el acasa si iti da un cacat in farfurie va zice ca e prajitura.

  5. Bine spus!
    Basescu si ai lui niciodata nu sunt de vina pentru nimic.
    Oricine altcineva..numai ei nu.
    oare vor recunoaste vreodata va ei sunt de vina pentru tot raul care se intampla?!

  6. Tovarasul Basescu (tovaras deoarece te tot porti prin tvr,televiziune ce functioneaza inca dupa standarde comuniste japca abonament)da de ce nu explici tu poporului daca tot esti un superman al anticoruptiei de unde proveneau sosetele (ciorapii) care ii imparteau ortacii PDL in campania prezidentiala …cado de la Base. Respectivii ciorapi impartiti pe strada semanau izbitor cu cei din magazinele 38,marfa confiscata la vama?…….luati ba de la domnul Scortea cado (Cu Mainile Curate 1972 ).

  7. si bine inteles! ne v a spune aceeasi poveste la nesfarsit..nu noi suntem de vina!..
    cand se v a plictisi de aceeasi poveste?!

  8. Stai linistit, ca de Voiculescu s-a ocupat Videanu. L-a amenintat Videanu ca-l da in judecata. Pentru un dosar in care Voiculescu zice ca nici n-a nominalizat pe cineva. Hai ca e frumos la noi, in Romanica!!! Nu stiu, a mai ramas cineva contra PDL care sa nu fie acuzat de ceva, orice?

  9. Victore,

    Dupa cum se spune o fotografie spune mai mult decat 1000 de cuvinte.
    Nu trebuia scris nimic doar trebuia sa pui poza si asta spunea totul.
    MAGNIFIC
    PDL poate sa o foloseasca ca si scuza pentru proasta guvernare

  10. Uite că-l mai ascultă unii. De n-ar fi ei (nervi de oţel şi răbdare cât cuprinde trebuie să aibă! 😛 ) n-aş mai afla nivelul la care Fraudă-Vodă coboară, coboară, coboară.
    (Aştept să aud vestea că a ajuns în iad! Cu tot alaiu’ de hiene. 😉 )

  11. Cred ca omagiul adus arestărilor de bine va trebui amânat până ce personajul din clipul postat de dv.nu va mai avea acces in locurile de care vorbiti,ci in altele,de unde si omagiul.

  12. Ati vazut macar o singura data in viata cum se comporta un jucator de pocker atunci cand isi pierde ultimii bani? Marea lor majoritate au tendinta de a mari miza, iar asta este o constatare a unor studii stiintifice. Pur si simplu vor sa recupereze pe o singura mana sau sa isi sfarseasca agonia. Nimic nu mai conteaza, NIMIC!

  13. Treaba asta cu vamile e dedicatie speciala pt UE si aia care nu ne vor in Schengen. E un fel de demostratie ca avem (vom avea) frontiere sigure. Partea nasola e ca ne vor trage de urechi pe partea de justitie pt ca desigur nimeni nu va fi acuzat dintre cei arestati.

  14. Nuantele se estompeaza tot mai mult sub influenta machiavelica a acestui personaj, Basescu,totul devenind tot mai intunecat, mai negru.
    Nefericita soarta are acest popor sa fie stapanit, violat, abuzat de contructia monstruoasa PDL.
    Nici poporul, nici opozitia nu ii va inlatura de la putere.
    Singura sansa este sa se devoreze intre ei.

  15. arestarile de bine si-au atins deja scopul, anume acela de a taia, finantarile unor pdl-isti de rau.

  16. Exista parerea printre mai mai multi oameni pe care ii cunosc, si pe care nu ii credeam chiar ultimii fraieri, ca basescu e singurul politician de la noi care nu e papagal, singurul cu staif (da, ati citit bine, e auzita cu urechile mele), cel care a dat case tinerilor prin programul Prima Casa (de asemenea auzita direct de la sursa)samd. Cei ce spun enormitatile astea sint oameni cu studii superioare, care nu au un interes direct, in sensul ca nu sint platiti de Basescu incnici un fel. Cel putin, nu am aflat eu de asta. Si atunci? Refuz sa cred ca o doar prostie, adica, bine, prostie-prostie , dar pina unde? Pina cind? Ce ii mina de fapt in lupta pe basistii fanatici (nu vorbesc, repet, de cei aflati pe statul de plata al Chiorului)? Este himera PSD-ului atit de puternica? Nici asta nu prea cred… Cineva sa ma lamureasca, pentru ca eu nu mai inteleg aceasta tara…

  17. Cat ii mai rabdam , frate ???…
    Chiar nu suntem in stare un popor sa dam jos un singur OM ???????
    Unde sunt cei din ’89 , care ne-au ajutat sa scapam de Ceausescu ?
    Nu se mai intorc o data ?…

  18. Basescu a facut azi ceva mult mai grav. A DAT TACIT ORDIN PROCURORILOR SA NU INDRAZNEASCA SA MEARGA MAI DEPARTE.

    Dar, degeaba spun esu asta daca Crin si Victor se pierd in retorici sterile. Nu au verb in sensul proactiv. Crin straluceste doar cand e vorba de replica dar nu stie atacul. Ponta este abulic si nu stie sa comunice, nici poractiv si nici reactiv. reprosand maselor ca nu ies nu vor reusi sa ATRAGA masele sa iasa alaturi de ei. Pierd ocazii servite pe tava!

  19. Superb… La fel de superba si intalnirea cu Tudor Gheorghe de vineri seara. Multumim, Victor Ciutacu!

  20. Asta a fost scopul final…Sa-si goleasca dejectiile sistemului corupt in contul Opozitiei…prea erau fresh si curati in noua Alianta…Totul pe banii nostri inclusiv salariile celor din TVR si RRA

  21. Presedintele are dreptate. Ca dovada, Blejnar nu are nici o legatura nici cu PDL, nici cu numirea cu pricina de la Halmeu, si nici nu a fost intrebat IN NOIEMBRIE 2009 de ce a facut aceasta numire.

    In schimb, nu a lamurit un lucru. Dupa ce se termina cu spaga pentru traficul de tigari, se fac iar descinderi pentru a demonstra spaga pentru traficul cu alcool? Sau poate pentru cel cu produse petroliere?

    Eu astept acum cu nerabdare ziua recursului pentru vamesii din lotul 2, ca sa vad unde se vor face urmatoarele descinderi (mai devreme nu cred ca or sa fie, ca se aglomereaza instantele)

  22. 1.Sugerez discutie/dezbatere publica pe tema existentei/mentinerii acestei institutii anacronice numite C.S.A.T. De ce jucaria asta periculoasa pe mana Bahicului?!
    2. Pe cand ancheta/demolare la Constanta si-n alte puncte protejate de Camarila?
    3. Cand ne ocupam de contrabanda cu mancare, acolo se invart banii adevarati…
    4. Se ocupa cineva de privatizarile R.A.P.P.S. si/sau de terenurile M.Ap.N. ajunse pe diverse maini?!
    5. Sa fie doar foc de paie zvonistica privind exporturile de armament pe sub mana?!
    In fine, cum se explica averea familiei- uriasa – in afara vanzarilor anterioare?!
    Rog comentarii!

  23. Mai usor cu excesele bahice,ca uite asa ai taiat pensiile,ai marit tva-ul.Dar,stii ce e curios,ca pina la virsta asta nu a invatat ca la bautura toate naspetele par miss si toti nimenii par James Bond.
    In concluzie,Elwis e de vina ca a fost pus sef la SIE, nu cine l-a numit.Ma intreb,cum de l-a consiliat ani buni de zile? Elwis+Pufulete=?
    Ce ti-e si cu mogulii astia s-au infiltrat in toate structurile statului si sug sarea poporului!

  24. basescu traian:
    “cum e posibila deturnarea atentiei de la aceasta operatiune extraordinara catre partidul de guvernamint care a permis aceasta investigatie”

    banias a fost scos de sub urmarire penala:
    “afirmatiile facute de invinuit reprezentau simple opinii”

  25. @Margelatu;
    Cica “rog comentarii” – heheiiiii!
    – Pai ce face “Antena 3” de 5 – 6 ani incoace?
    Nici sa mergem 8 milione de daci la usa lor n-ai sa vezi raspunsuri.
    – Am eu un fix; doamna din Constanta, palmuita-n plina strada de Mircea Basescu, oare ce mai face…

  26. Acuma dă ordine la arestaţi să ciripeşte ca să scapă de bulău, cum i-o dat ordin lu’ procuroarea de la baschet să-l înfunde pe bordurist. Am cetit io acilişea
    Banzai!

  27. Momentan Saftoiu e un nimeni. Faptul ca a fost 3 luni seful SIE, functie din care a fost dat afara pt ca a mancat rahat fara sa isi dea seama tot ca pe un nimeni il arata.

  28. e stiut ca membrii si membranele de partid sint nepatati!
    o fi base alba ca zapada!restul portocaliilor pitici mici?si harnici!

  29. Yessss, Boc tocmai a spus ca e meritul lui si al guvernului PDL pentru actiunile din vama. :))

  30. Am avut dreptate.

    Băsescu a dat ordinul PANA AICI procurorilor, BOC DECLARA CA VA DEMITE NUMAI LA DECIZIA PROCURORILOR. S-a trasat limita!!!!

    OBSERVATI? VINA SI RASPUNDEREA ADMINISTRATIVA, MORALA SAU POLITICA NU MAI EXISTA IN TEORIA PDL!

    Curat stat GESTAPOvist condus de Furer!

  31. Nu am cuvinte la tot circul care se face cu lupta anticoruptie,spaga,evaziune.Pt mine un singur lucru e foarte clar,la fel cum si voi la antene Jucatorul ia totul,restul e maruntis.Sintagama presedinte-jucator spune totul!

  32. Singurul efect de moment, comentat de un post de radio, este scumpirea tigarilor de…contrabanda!
    Da’ cu riscul de a fi in afara subiectului nu pot sa nu remarc noul plan de propaganda al orajilor, de campanie ‘anticoruptie ” a guvernului, de distribuire a ziarelor oranj( Curentul), gratuita, in trenuri,de maxima agresivitate a invitatilor PD-L, la posturile de televiziune privata si apoi de terfelire publica, la cel mai inalt nivel, a acestor posturi, de ocupare abuziva a posturilor publice, de se rasuceste in mormant de invidie, Ceasca…

  33. Abia astept sa-l vad vineri seara pe Tudor Gheorghe.Mi-am anuntat toti prietenii.
    De ce nu iei in considerare ca OLAF l-a obligat pe Basescu sa faca circul pentru ca oricum o sa-l ajute ca pe Mubarack.Nu pot sa cred ca Basescu poate fi atat de ipocrit.Minte si cand tace.Pai unde s-au dus confiscarile de la ANAF si vami?La fraierii care dupa ce li se mai da cate o samahoanca voteaza si pe dracu vorba lui Ponta.Am discutat cu cateva persoane,lucratori la ANAF ca, daca fac un dosar corect se gaseste cineva sau sa-i mute pe alt post,sau pur si simplu li se aranjeaza sa piarda procesele in instanta iar napastuitii sa ceara daune morale de zeci de mii de euro.sa nu o mai faca Basescu pe preacuratul ca stie foarte bine cine si cum se misca mita in institutiile vulnerabile la asa ceva.

  34. “Cel mai urat lucru este ca dupa ce te-a luat cineva din functia de purtator de cuvant si te-a facut consilier prezidential, ti-a poftit sufletelul sa-ti fie sotul sef de servicii secrete, l-a facut si cand constati ca capul sotului este prea mic pentru caciula de sef de serviciu secret sa te superi ca ti l-a schimbat. De ce l-a pus sa vorbeasca prostii?”

    Deci sufletelul doamnei Saftoiu l-a numit, nu el. In plus, “nu a putut să stea decât câteva zile şef la un serviciu de informaţii”, vreo 150.

  35. @ionel: ai uitat sa amintesti si cine la numit pe nimeni director al SIE
    De Victor Ciutacu pe 10 February 2011 la 18:19 (#)

    ori ti-a scapat o cratima ori nu ma prind eu de rolul lui “la”. nu trebuie sa publici mesaju’ asta. scuze ca te corectez, nu o fac cu rautate 🙂

  36. @ Invectiva:
    Dă-mi voie să încerc eu un răspuns la întrebările pe care, pe bună dreptate, le pui. Pe mine mă frământă demult acest lucru. DE CE? Răspunsul cred că se află undeva în nişte sfere care mă depăşesc pe mine, dar pe care nu le-aş ignora: cred că e vorba de aura omului, dacă poate fi sau nu străpunsă uşor. Mai pe româneşte, sau mai bine zis, mai pe înţelesul MEU, e vorba de oameni slabi.

    Îmi asum riscul să fiu luată în râs; am mai vorbit şi eu cu unul, cu altul. Repet: eu nu ştiu de-astea. :D: Eu sunt aproape total incompatibilă cu ideea de a studia în acest domeniu. Înţeleg, însă, că eşti de acord că TREBUIE să existe o explicaţie.

    Poate ne-ar putea ajuta Oreste, şi o spun ca om care n-a urmărit nici măcar o ediţie din emisiunea lui.

  37. nu inteleg ce se intampla cu base in poza aia: saluta pe cineva, era beat sau era in picaj ? sau toate trei.

  38. salut! stii care e durerea cea mai mare? ca vor fi unii care vor pune botul la ce spune Zeus…eu una ma intreb oare tot opozitia si cu presa sunt vinovate de FURTUL robertei din Camera Deputatilor?

  39. @io: ai dreptate, eu sunt tampit ca vreau sa le fac pe toate odata
    @zazania: da’ ce-am facut deosebit?

  40. Victore, atunci cand se va trece de la arestarile pentru mica spaga de frontiera la arestarile pentru marea spaga facuta cu vaporul sau cu avionul inseamna ca plopul va face pere si rachita micsunele, vorba preadevremeimpuscatului, de trista amintire. Desi, cu “succesurile” astea facute pe taramul organismelor modificate genetic, nu se stie niciodata.

  41. Imi place cand esti incisiv!
    Cu invitatii tre’ sa te porti cu manusi,fireste; nu poti sa aduci pe om in casa ta si sa dai cu el de pamant, nu se face.
    Dar ca invitat, iti poti permite !
    PS Ti-au mutat prea tarziu emisiunea,fratele meu; e si asta un motiv pentru care ii detest!
    Orevoar!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.